ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η εκπαίδευση είναι η σημαντικότερη πρώτη ύλη για το μέλλον. Η ποιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης καθορίζει όλο και περισσότερο την ανταγωνιστικότητα και τη γενική ευημερία των κρατών, αλλά και του κάθε ατόμου ξεχωριστά. Κατά συνέπεια, είναι σημαντικά τα ποσά των χρημάτων που επενδύονται στις εκπαιδευτικές εγκαταστάσεις και τη λειτουργία τους. Προκειμένου να εξασφαλιστούν αυτές οι επενδύσεις και ένα ευνοϊκό μαθησιακό περιβάλλον, οι εγκαταστάσεις απαιτούν συνεχή συντήρηση, χρησιμοποιώντας επαγγελματική τεχνολογία καθαρισμού. Το σύστημαKÄRCHER CENTER Καλοτεράκης  προσφέρει λύσεις για κάθε εργασία καθαρισμού στα εκπαιδευτικά ιδρύματα: εξειδικευμένα μηχανημάτων, εξαρτήματα και καθαριστικά. Είναι ισχυρά, αποτελεσματικά και αποδοτικά, χάρη στηνκαινοτόμο τεχνολογία τους,  τη χαμηλή τους κατανάλωση και την αντοχή τους.

 

 

ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΧΩΡΟΙ

 

ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΝΑ ΠΕΤΥΧΑΙΝΕΙΣ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΛΙΓΑ

Η επίτευξη όσο το δυνατόν περισσότερων με όσο το δυνατόν λιγότερη προσπάθεια είναι μέρος της ανθρώπινης φύσης. Είναι απλά θέμα προσπάθειας για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Τα Professional μηχανήματα της KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης σε ανθρακί χρώμα αποδεικνύουν πόση αποδοτικότητα είναι εφικτό να εφαρμοστεί στην τεχνολογία καθαρισμού σήμερα. Το ελκυστικό ανθρακί χρώμα στα μηχανήματα είναι σύμβολο για μια ολόκληρη γενιά μηχανημάτων καθαρισμού με ειδικά ταλέντα. Αποτελεσματικά για καθαριότητα σε δημόσιες επιφάνειες, διαδρόμους και δωμάτια με μία μόνο κίνηση.Εύκολα στη μεταφορά - ακόμα και στις σκάλες. Και κατάλληλα ακόμα και για επιφάνειες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν αμέσως μετά τον καθαρισμό.

Ιδανικό για εισόδους

Ιδανικό για εισόδους

Αποτελεσματική σε χωματόδρομους, εύκολο στον χειρισμό,για γρήγορο στέγνωμα, και με μειωμένη κατανάλωση νερού. Η μηχανή της Kärche, B 60 W, με το ευφυές Key system και την προηγμένη λειτουργία Easy προσφέρει ένα πρωτοφανές επίπεδο ασφάλειας και προστασίας για τον χειριστή, τη μηχανή και το χώρο εργασίας. Για τη βέλτιστη χρήση της ενέργειας, η πίεση επαφής της κεφαλής της βούρτσας μπορεί εύκολα να ρυθμιστεί σε πέντε διαφορετικά επίπεδα ανάλογα με τις ανάγκες του χειριστή.

Αθόρυβη μεν, έξυπνη δε

Αθόρυβη μεν, έξυπνη δε

Με μόλις 59 dB (A), η T 15/1 είναι η πιο ήσυχη ηλεκτρική σκούπα στην κατηγορία της και είναι ιδανική για περιοχές "ευαίσθητες" σε θορύβους. Η T 15/1 είναι επίσης πολύ αποτελεσματική και καθαρίζει σε βάθος.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:

Σκούπες ξηρής/υγρής αναρρόφησης

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης

Μηχανές πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών

Μηχανές μονού δίσκου

Μηχανές για παρκετάρισμα

 

 

ΓΡΑΦΕΙΑ & ΑΙΘΟΥΣΕΣ

 

ΧΩΡΟΣ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΗ ΣΚΕΨΗ

Ένα θετικό μαθησιακό περιβάλλον είναι σημαντικό για τους εκπαιδευτικούς, καθώς και τους φοιτητές. Επειδή οι νέες ιδέες δεν αναπτύσσονται σε σκόνη ή χωματόδρομο. Και τα ταλέντααναπτύσσονται καλύτερα σε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Για να εξασφαλιστεί ότι οι αίθουσες διδασκαλίας, τα γραφεία, τα αμφιθέατρα και άλλα πολυσύχναστα δωμάτια διατηρούνται πάντα καθαρά, οι επαγγελματίες καθαριστές επιλέξουν λύσεις από την KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης ,τον παγκόσμιο ηγέτη στην αγορά καθαρισμού. Από ένα μικρό μηχάνημα μέχρι μια ολοκληρωμένη λύση του συστήματος, όλα μπορούν να καλυφτούν από την KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης με επαγγελματικές συμβουλές, κατάλληλη εκπαίδευση και υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες.

Ασύρματο,ευέλικτο,γρήγορο!

Ασύρματο,ευέλικτο,γρήγορο!

Χάρη στη λειτουργία της με μπαταρία, η ισχυρή BV 5/1 σκούπα πλάτης χωρίς καλώδια, επιτρέπει απεριόριστη χρήση σε περιορισμένους χώρους - με ιμάντα ώμου και οσφυϊκή υποστήριξη.

Ισχυρή,διαρκής,εύστροφη!

Ισχυρή,διαρκής,εύστροφη!

Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/40 RS επιτρέπει τη μεγάλη κάλυψη τμ σε σύντομο χρονικό διάστημα με ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα καθαρισμού. Μία φόρτιση της μπαταρίας είναι επαρκής για να καλύψει έως και 2.500 τ.μ. επιφάνειας με φυσιολογικά επίπεδα βρωμιά. Με μέγιστο πλάτος 705 mm, η BD 50/40 RS χωράει ακόμα και σε στενούς διαδρόμους.

 

Γρήγορες μηχανές για περιστασιακή χρήση

Γρήγορες μηχανές για περιστασιακή χρήση

Το σκουπάκι EB 30/1 Li-Ion χωρίς καλώδιο είναι μια ιδιαίτερα ήσυχη ηλεκτρική σκούπα για γρήγορο επιτόπου καθαρισμό. Με την τεχνολογία Li-Ion και επιπλέον χρόνο μπαταρίας μπορεί να καλύψει 60 λεπτά λειτουργίας στο χαλί και έως 80 λεπτά σε σκληρές επιφάνειες. Περιλαμβάνει γρήγορο φορτιστή BC 1 / 1.8 και την αντικατάσταση μπαταρίας για συνεχή χρήση.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης

Σκούπες ξηρής/υγρής αναρρόφησης

Μηχανές πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών

Μηχανές περιποίησης δαπέδου

Μηχανές μονού δίσκου

 

 

ΧΩΡΟΙ ΑΘΛΗΣΗΣ

 

ΕΡΓΑΣΙΑ: ΥΓΙΕΙΝΗ. ΛΥΣΗ: ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ.

Η υγιεινή δεν είναι κάτι που πρέπει να διαπραγματεύεται, αλλά πρέπει η ύπαρξή της να θεωρείται δεδομένη. Εγκαταστάσεις, όπως γυμναστήρια, αποδυτήρια και πισίνες περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα των κρίσιμων περιοχών με διαφορετικά επίπεδα σε απαιτήσεις υγιεινής. Χώροι με υγρασια, ρωγμές και μεγάλες επιφάνειες. Οι εντυπωσιακές λύσεις καθαρισμού που απαιτούνται για κάθε εργασία: με γρήγορη πρόοδο εργασίας, υψηλή απόδοση καθαρισμού και χαμηλή κατανάλωση. Χάρη στους μεγάλους όγκους των δεξαμενών και την οικονομική χρήση του νερού και των χημικών καθαριστικών, οι μηχανές μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα προτού χρειαστεί να ξαναγεμίσουν.

Προηγμένα συστήματα αφρού

Προηγμένα συστήματα αφρού

Η KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης έχει αναπτύξει ειδικά συστήματα αφρού για οικονομικό καθαρισμό και απολύμανση.
Easy foam set: το πρότυπο διάλυμα για την παραγωγή αφρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με όλα τα μηχανήματα της KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης τύπου HD και HDS.
Inno foam set: διπλός σωλήνας εκτόξευσης με εκτόξευση αφρού και, παράλληλη, εκτόξευση υψηλής πίεσης για την παραγωγή απολυμασμένου αφρού.

Όταν ο αρχηγός αποφασίζει

Όταν ο αρχηγός αποφασίζει

Η BDP 51/180 C Adv σε συνδυασμό με καθαριστικό σπρέι είναι μια λύση εξοικονόμηση χρόνου για την άρση των σημαδιών στο πάτωμα. Η μηχανή είναι Ιδιαίτερα βολική για λειτουργία σε μεγάλες επιφάνειες, έχει τέλεια εργονομία της και είναι φιλική προς τον χρήστη, καθότι διαθέτει σύστημα με 2 λαβές.

Πρόσω ολοταχώς

Πρόσω ολοταχώς

Ο χρόνος είναι χρήμα - ιδιαίτερα στον εμπορικό καθαρισμού. Ο SG 4/4 διαθέτει ένα ευφυές σύστημα γεμίσματος νερού και είναι εύκολο να λειτουργήσει, γεγονός που το καθιστά ιδιαίτερα αποτελεσματικό. Αφαιρεί τα άλατα και τα ίχνη από βρωμιά ιδιαίτερα γρήγορα και αποτελεσματικά.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού

Μηχανές μονού δίσκου

 

 

ΚΟΥΖΙΝΕΣ, ΚΑΝΤΙΝΕΣ & ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ

 

ΤΟΠ ΣΗΜΕΙΑ ΓΙΑ ΥΓΙΕΙΝΗ

Με εξαίρεση τον τομέα της υγείας, η επαγγελματική υγιεινή είναι σίγουρα άκρως σημαντική στη βιομηχανία τροφίμων. Η εφαρμογή αποτελεσματικών μεθόδων καθαρισμού σε μεγάλες κουζίνες καικαντίνες δίνει υψηλές απαιτήσεις στον καθαρισμό. Το ίδιο ισχύει και για παρεμφερή μέρη, όπως εργαστήρια, προκειμένου να αποτραπεί η μεταφορά μικροβίων. Η KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης  προσφέρει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για κάθε απαίτηση. Πολλά μηχανήματα καθαρισμού της KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης  να είναι εφοδιασμένα με φίλτρα υγιεινής ή πληρούν προδιαγραφές σύμφωνες με τα πρότυπα υγιεινής στην βιομηχανία τροφίμων.

Ο ειδικός στα τρόφιμα

Ο ειδικός στα τρόφιμα

Το HD 7/10 CXF είναι ένα μη θερμαινόμενο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης, που αναπτύχθηκε για εμπορική χρήση ειδικά στον τομέα των τροφίμων. Αυτό το μηχάνημα είναι κορυφαίο στην κατηγορία των compact μηχανημάτων κατάλληλων για τα τρόφιμα και διαθέτει συνεχή ρύθμιση της πίεσης και του όγκου του νερού, τέλειες προϋποθέσεις για την εκπλήρωση των υψηλών απαιτήσεων υγιεινής στις κουζίνες.

Σταθερή δύναμη αναρρόφησης

Σταθερή δύναμη αναρρόφησης

Η NT 55/2 Tact² Me είναι δημοφιλής ως ένα εξειδικευμένo σύστημα χάρη στο υψηλό επίπεδο κινητικότητας και δύναμης που διαθέτει, την στιβαρή της κατασκευή και μια ευρεία γκάμα πρακτικών χαρακτηριστικών. Η κλίση του αμαξώματος βοηθά στην εύκολη συλλογή υγρών στοιχείων και χοντρής βρωμιάς.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:

Σκούπες ξηρής/υγρής αναρρόφησης

Σκούπες ξηρής αναρρόφησης

Ατμοκαθαριστές

Μηχανές περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού

Μηχανές μονού δίσκου

 

 

ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΙ ΧΩΡΟΙ

 

ΥΨΗΛΗ ΑΠΟΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΩΡΟΥΣ

Οι εξωτερικοί χώροι δεν πρέπει μόνο να δίνουν καλή εντύπωση. Η συντήρησή τους όλο το χρόνο είναι απαραίτητη για να εξασφαλίσει ότι η καθαριότητα ρουτίνας μπορεί να διεξαχθεί ομαλά και με ασφάλεια. Δρόμοι και μονοπάτια, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων και χώροι πράσιμου είναι τομείς που αναλαμβάνουν τα ισχυρά και ευέλικτα σάρωθρα της KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης : σκούπισμα, στεγνό ή βρεγμένο. Μάζεμα φύλλων, καθαρισμός εξωτερκών δαπέδων και προαυλίων, απομάκρυνση των γκράφιτι, είναι εργασίες καθαρισμού που ανήκουν στο εύρος εργασιών καθαρισμού της KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης .

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο

Δεν θα μπορούσε να γίνει πιο εύκολο

Το compact και εξαιρετικά ευέλικτο σάρωθρο τύπου KM 75/40 W καθαρίζει σε βάθος μικρού έως μεσαίου μεγέθους χώρους αβίαστα. Η καθοδήγηση του σαρώθρου αντικαθιστά τη σωματική δύναμη, ενώ η ισχυρή αναρρόφηση της σκόνης εξασφαλίζει καθαριότητα χωρίς σύννεφα σκόνης. Διατίθεται και σε έκδοση με ισχυρό κινητήρα βενζίνης ή αθόρυβη έκδοση με μπαταρία για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Καινοτόμος καθαρισμός επιφανειών

Καινοτόμος καθαρισμός επιφανειών

Το καθαριστικό επιφανειών FRV 30 καλύπτει μεγάλη έκταση επιφανειών και καθαρίζει τα δάπεδα γρήγορα χωρίς πιτσίλισμα, καθώς αναρροφά το βρώμικο νερό. Αυτό καθιστά περιττή την ανάγκη να ξεπλύνετε τις επιφάνειες μετά τον καθαρισμό με το πλυστικό μηχάνημα.

ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ:

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού

Σάρωθρα

 

8