Ρολόι ποτίσματος WT 2

Κωδικός προϊόντος : 2.645-209.0
30,00 €

Γρήγορη Επισκόπηση

Διανομέας 3 εξόδων με ρολόι ποτίσματος. Το πότισμα διακόπτεται αυτόματα με την πάροδο του επιλεγμένου χρονικού διαστήματος (μέγ. 120 λεπτά). Διαθέτει σύνδεσμο βρύσης G1 και μειωτήρα G3/4.
Το WT 2 είναι ρολόι ποτίσματος και διανομέας 3 εξόδων ταυτόχρονα. Διαθέτει δύο συνδέσμους βρύσης με αυτόνομα κομβία ελέγχου και προαιρετική παροχή νερού. Στον τρίτο σύνδεσμο βρύσης είναι ενσωματωμένο ένα ρολόι ποτίσματος. Ο χρόνος ποτίσματος ρυθμίζεται χωρίς περιορισμό, έως 120 λεπτά. Το πότισμα διακόπτεται αυτόματα με την πάροδο του επιλεγμένου χρονικού διαστήματος. Το WT 2, με σύνδεσμο βρύσης G1 και μειωτήρα G3/4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί παντού, σε σύνδεση με όλα τα standard λάστιχα κήπου και εντυπωσιάζει χάρη στην άριστη ποιότητα και τον εργονομικό σχεδιασμό του, που παρέχουν μεγάλη ευχρηστία. Διαθέτει σύνδεσμο με συμπαγές σπείρωμα για εύκολη σύνδεση στη βρύση.

2 ανεξάρτητητοι, ρυθμιζόμενοι σύνδεσμοι νερού και 1 έξοδος με προγραμματιστή ποτίσματος

Ιδανικό για σύνδεση 3 λάστιχων σε μία βρύση με G1 thread

Εύκολη εσωτερική ένωση

Εύκολη σύνδεση στη βρύση

Πλαστικό σπείρωμα

Εύκολη σύνδεση στη βρύση

Περιλαμβάνει σύνδεσμο βρύσης και προ-φίλτρο

Για γρήγορη σύνδεση με το λάστιχο κήπου

Τεχνικά στοιχεία
Διαστάσεις (Μ x Π x Υ) (mm) 97 x 175 x 215
Παροχή (l/h) Όταν συνδέετε αυτά τα προϊόντα στο δίκτυο πόσιμου νερού, χρειάζεται να γνωρίζετε τις απαιτήσεις του EN 1717. Εάν χρειάζεται, επικοινωνήστε με τον ειδικό σε θέματα υγιεινής.
Βάρος (kg) 0,4
Βάρος με συσκευασία (kg) 0,5

    8