ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΑΓΩΓΗΣ RINGLER – ΟΜΙΛΟΣ KÄRCHER

Ως μέλος του Ομίλου Kärcher, η Ringler προσφέρει ισχυρές λύσεις αναρρόφησης και εξαγωγής για απλές και σύνθετες εφαρμογές. Με περισσότερα από 40 χρόνια εμπειρία στο βιομηχανικό καθαρισμό με συσκευή αναρρόφησης και στην τεχνολογία εξαγωγής σκόνης, η Ringler εγγυάται την αξιοπιστία, την εστίαση στον πελάτη και τη βιωσιμότητα.

Ισχυρά συστήματα εξαγωγής, εξυπηρέτηση πελατών και τεχνικές συμβουλές στο υψηλότερο επίπεδο.

Οι υπηρεσίες μας με μια ματιά:

  • Συστήματα εξαγωγής ειδικά σχεδιασμένα για τον πελάτη
  • Τεχνογνωσία μηχανολογίας και διαχείριση έργου
  • Σχεδιασμός, τοποθέτηση και αρχική εκκίνηση
  • Εξατομικευμένη εκπαίδευση εξοικείωσης
  • Service, συντήρηση και παράδοση ανταλλακτικών
Ringler Absaugsysteme

Ομάδες στόχοι – οι απόλυτες βιομηχανικές λύσεις

Προσφέρουμε σε κατασκευαστές και προμηθευτές ειδικά σχεδιασμένες λύσεις για τον πελάτη, από βιομηχανίες επεξεργασίας μετάλλων και πλαστικών ως τις φαρμακοβιομηχανίες και τις βιομηχανίες τροφίμων. 

Ringler Absaugsysteme

Βιομηχανία επεξεργασίας μετάλλων

Για την εξαγωγή όλων των ειδών αποβλήτων κοπής, σκόνης και υγρών – οι πελάτες μας χρησιμοποιούν συστήματα εξαγωγής σχεδόν για όλες τις διεργασίες κοπής, συμπεριλαμβανομένης της λείανσης, της διάτρησης, της τόρνευσης και του πριονίσματος, καθώς και του τροχίσματος, της εξομάλυνσης επιφανειών και του βουρτσίσματος. Τα συστήματά μας διασφαλίζουν βελτιωμένη ασφάλεια στην εργασία και ποιότητα παραγωγής.

Ringler Absaugsysteme

Βιομηχανία επεξεργασίας πλαστικών

Τα σταθερά συστήματα εξαγωγής είναι ιδανικά για τον καθαρισμό των κόκκων πλαστικού, των αποβλήτων κοπής και της σκόνης από μηχανές και σταθμούς εργασίας, χωρίς διακοπή της ροής παραγωγής.

Ringler Absaugsysteme

Βιομηχανία τροφίμων

Τα συστήματα εξαγωγής εξουδετερώνουν τον κίνδυνο έκρηξης σκόνης κατά τη διάρκεια της παραγωγής. Οι σκόνες τροφίμων εξάγονται για τη διασφάλιση ενός ασφαλούς και ευχάριστου περιβάλλοντος στις περιοχές όπου συσσωρεύεται σκόνη.

Ringler Absaugsysteme

Φαρμακοβιομηχανία

Συνήθη πεδία εφαρμογής είναι ο καθαρισμός κατά την παραγωγή και ο βιομηχανικός καθαρισμός. Η κατηγοριοποίηση των φίλτρων κυμαίνεται από L σε M και H, διασφαλίζοντας έτσι τον ασφαλή διαχωρισμό σχεδόν όλων των επικίνδυνων ουσιών.

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top