ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

Φαντάσου να έχεις τη δύναμη της Kärcher στα χέρια σου όπου και αν βρίσκεσαι. Τώρα μπορείς! Η νέα, προηγμένη μπαταρία της Kärcher ήρθε από το μέλλον και αλλάζει όλα όσα ήξερες για τα μπαταριοκίνητα μηχανήματα.

Είτε είσαι ιδιώτης, είτε επαγγελματίας, είτε έχεις μικρό ή μεσαίο κήπο, είτε μεγαλύτερο, η μπαταρία της Kärcher είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Μπορείς να τη βρεις σε 18V ιδανική για μικρούς και μεσαίους κήπους και σε 36V κατάλληλη για μεγάλους κήπους και αυξημένες απαιτήσεις. Όποιες και αν είναι οι ανάγκες σου,  η μπαταρία που θα επιλέξεις είναι απόλυτα συμβατή με μια μεγάλη γκάμα κορυφαίων μηχανημάτων.

Πλατφόρμα μπαταρίας 18 V

Η πλατφόρμα μπαταρίας 18 V είναι η πηγή ενέργειας για συμπαγή και εύχρηστα προϊόντα που έχουν σχεδιαστεί για τη φροντίδα και τον καθαρισμό μικρών και μεσαίων κήπων, εξωτερικών χώρων και επιφανειών. Οι μπαταρίες 18 V διατίθενται σε διαφορετικές χωρητικότητες 2,5, 3,0 και 5,0 Ah. Μπορείς να τοποθετήσεις οποιαδήποτε μπαταρία 18 V σε οποιαδήποτε συσκευή 18 V. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μπαταριοκίνητο χλοοκοπτικό  Kärcher, ηλεκτρική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών ή εργαλείο για την αφαίρεση ζιζανίων. Οι μπαταρίες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα και, ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία ανά πάσα στιγμή.

Πλατφόρμα μπαταρίας 36 V

 Η πλατφόρμα μπαταρίας 36 V διαθέτει άφθονη ισχύ για ισχυρές συσκευές σχεδιασμένες για τον καθαρισμό μεγάλων περιοχών και την επαγγελματική συντήρηση χώρων πρασίνου. Οι συσκευές στην πλατφόρμα είναι συμβατές με όλες τις μπαταρίες ισχύος 36 V Kärcher Battery (2,5 Ah ή 5,0 Ah). Επομένως, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μία μπαταρία για εναλλακτική χρήση μπαταριοκίνητων συσκευών Kärcher, όπως χλοοκοπτικά γκαζόν, αλυσοπρίονα ή εργαλεία μεσινέζας. Για τα υψηλότερα πρότυπα ευελιξίας, κινητικότητας και ισχύος.

Τα πλεονεκτήματα της νέας πλατφόρμας μπαταρίας της Kärcher

Για ιδιώτες και επαγγελματίες

Οι μπαταρίες της Kärcher είναι συμβατές με όλα τα μπαταριοκίνητα εργαλεία κήπου και απευθύνονται και σε ιδιώτες που θέλουν να φροντίσουν τον κήπο τους χωρίς την ακαταστασία των καλωδίων αλλά και σε επαγγελματίες για εκτεταμένη χρήση. 

Συμβατότητα με μία τεράστια γκάμα μηχανημάτων

Τώρα, είτε είσαι επαγγελματίας, είτε ιδιώτης, μία είναι η μπαταρία που ξεπερνάει τη φαντασία σου! Οι νέες μπαταρίες της Karcher 18V και 36V είναι ισχυρές, ελαφριές, αδιάβροχες και δίνουν δύναμη σε μια τεράστια γκάμα μηχανημάτων. Είτε λοιπόν χρειάζεσαι ένα μηχάνημα για την εργασία σου είτε για τον κήπο σου, μία είναι η απάντηση.

Αδιάβροχη

Η μπαταρία της Kärcher δεν είναι μόνο συμβατή με μια τεράστια γκάμα κορυφαίων μηχανημάτων, δεν χαρίζει μόνο μεγάλη ισχύ, δεν έχει μόνο εντυπωσιακούς χρόνους λειτουργίας, είναι και αδιάβροχη!

Μεγάλη διάρκεια ζωής

Λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης: μακρά διάρκεια ζωής χάρη στη λειτουργία αυτόματης αποθήκευσης ελεγχόμενη από επεξεργαστή.

Τεχνολογία πραγματικού χρόνου

Τώρα μπορείς να βλέπεις πόσο διάρκεια λειτουργίας έχει η μπαταρία σου σε πραγματικό χρόνο. Απλά ρίχνεις μια ματιά στην ψηφιακή οθόνη που βρίσκεται πάνω της και συνεχίζεις να απολαμβάνεις τη μοναδική αποτελεσματικότητα που σου χαρίζει ένα μηχάνημα Karcher!

Ελαφριά

Στα υπόλοιπα πλεονεκτήματα των μπαταριών έρχεται να προστεθεί και το μικρό τους βάρος.

Ανθεκτική στους κραδασμούς

Τα περιβλήματα των μπαταριών της Kärcher διαθέτουν τη μεγαλύτερη δυνατή ανθεκτικότητα στους κραδασμούς και, ως εκ τούτου, παρέχουν άψογη αντοχή στον καταναλωτή.

Αποτελεσματική στην διαχείριση της θερμοκρασίας

Η αποτελεσματική ρύθμιση της θερμοκρασίας και το έξυπνο σύστημα διαχείρισης μπαταρίας δίνει τη δυνατότητα για υψηλές αποδόσεις σε εφαρμογές που απαιτούν μεγάλη ισχύ. Μόλις η θερμοκρασία των στοιχείων της μπαταρίας βρεθεί εκτός του επιτρεπόμενου εύρους θερμοκρασιών εμφανίζεται ένα σύμβολο θερμοκρασίας και η μπαταρία θα σταματάει να φορτίζεται.

Αμέτρητες επιλογές

Η Kärcher καινοτομεί  δίνοντάς σου αμέτρητες επιλογές με 2 πλατφόρμες (18V & 36V) και πλεονεκτήματα, σε μπαταρίες που είναι συμβατές με μία μεγάλη γκάμα μηχανημάτων, ιδανικές για κάθε ανάγκη αλλά και για αυξημένες απαιτήσεις.

Δες όλα τα μοντέλα μπαταριών 18 & 36V, τους φορτιστές τους, αλλά και τα σετ μπαταρίας τα οποία είναι συμβατά με τα μηχανήματα Home & Garden της Kärcher !

Product Image
70,99 
Mπαταρία 18 V/2,5 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 18 V Kärcher.
Product Image
110,99 
Mπαταρία 18 V/5,0 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 18 V Kärcher.
Product Image
151,49 
Mπαταρία 36 V/2,5 Ah Kärcher Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών 36 V Kärcher.
Product Image
191,49 
Mπαταρία 36 V/5,0 Ah Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) συμπεριλαμβανομένης της οθόνης LCD με ένδειξη στάθμης μπαταρίας. Κατάλληλη για όλες τις συσκευές με μπαταρία οι οποίες ανήκουν στην πλατφόρμα μπαταριών 36V της Kärcher.
Product Image
114,99 
Το σετ μπαταρίας & ταχυφορτιστή Battery Power 18/25 περιλαμβάνει την μπαταρία 18V / 2,5Ah Battery Power με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης μπαταριών 18 V. Για όλες τις συσκευές στην πλατφόρμα μπαταριών 18 V της Kärcher.
Product Image
154,99 
Περιλαμβάνεται η μπαταρία 18V / 5,0Ah Kärcher Battery Power και ο φορτιστής ταχείας φόρτισης μπαταριών 18 V: Το σετ μπαταρίας & ταχυφορτιστή Battery Power 18/50 για χρήση σε όλες τις συσκευές στην πλατφόρμα μπαταριών 18 V της Kärcher.
Product Image
209,99 
Το σετ μπαταρίας & ταχυφορτιστή Battery Power 36/25, περιλαμβάνει την μπαταρία 36V / 2,5Ah Battery Power και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης μπαταριών 36 V. Για όλες τις συσκευές με την πλατφόρμα μπαταριών 36 V της Kärcher.
Product Image
249,99 
Το σετ μπαταρίας & ταχυφορτιστή Battery Power 36/50, περιλαμβάνει την μπαταρία 36V / 5,0Ah Battery Power και τον φορτιστή ταχείας φόρτισης μπαταριών 36 V. Κατάλληλη για χρήση σε όλες τις συσκευές στην πλατφόρμα μπαταριών 36 V Kärcher.
Product Image
45,99 
Ο φορτιστής ταχείας φόρτισης φορτίζει την ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V/2,5 Ah Battery Power της Kärcher στο 80% μέσα σε μόλις 44 λεπτά και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις μπαταρίες της πλατφόρμας μπαταριών 18 V της Kärcher.
Product Image
65,99 
Με τον φορτιστή ταχείας φόρτισης, η ανταλλάξιμη μπαταρία 36 V/2,5 Ah μπορεί να φορτιστεί στο 80% σε μόλις 48 λεπτά. Κατάλληλος και για όλες τις άλλες μπαταρίες της πλατφόρμας μπαταριών 36 V Kärcher.

Δες όλα τα μοντέλα μπαταριών τα οποία είναι συμβατά με τα επαγγελματικά μηχανήματα της Kärcher!

Product Image
141,99 
Τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) μέσω οθόνης LCD: Εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 18 V. Μεγάλος χρόνος λειτουργίας χάρη στη χωρητικότητα 3,0 Ah. Με παρακολούθηση τάσης και βαθμό προστασίας IPX5.
Product Image
393,99 
Εξαιρετικά ισχυρή μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36 V με χωρητικότητα 6,0 Ah για μεγάλο χρόνο λειτουργίας. Με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) μέσω οθόνης LCD και παρακολούθηση τάσης.
Product Image
472,99 
Η χωρητικότητα των 7,5 Ah διασφαλίζει μεγάλους χρόνους λειτουργίας για την μπαταρία ιόντων λιθίου Battery Power+ 36 V. Πολύ ισχυρή με καινοτόμο τεχνολογία πραγματικού χρόνου (Real Time Technology) μέσω οθόνης LCD, καθώς και προστασία από υπερένταση.
Product Image
95,99 
Φορτιστής ταχείας φόρτισης για μπαταρίες λιθίου Battery Power+ 18 V. Σύντομοι χρόνοι φόρτισης χάρη στο μέγ. ρεύμα φόρτισης των 6 A. Με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας LED. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής, δυνατότητα επιτοίχιας στερέωσης.
Product Image
179,99 
Ταχεία φόρτιση μπαταριών λιθίου Battery Power+ 36 V με μέγ. ρεύμα φόρτισης 6 A: Φορτιστής ταχείας φόρτισης με ένδειξη κατάστασης λειτουργίας LED. Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας στην κατάσταση αναμονής, κατάλληλο για επιτοίχια στερέωση.

Δες όλη τη γκάμα μπαταριοκίνητων μηχανημάτων για ιδιωτική, αλλά και επαγγελματική χρήση!

Kärcher μπαταριοκίνητα μηχανήματα: για ιδιώτες

Δεν υπάρχει παροχή ρέυματος στο εξωτερικό του σπιτιού σου; Δεν υπάρχει πρίζα για να καθαρίσειε το αυτοκίνητο; Θέλεις να αποφύγεις την ακαταστασία των καλωδίων όταν καθαρίζεις το αίθριο; Δεν υπάρχει πρόβλημα! Χάρη στα μπαταριοκίνητα εργαλεία κήπου Kärcher Battery Power. Χάρη σε δύο διαφορετικές πλατφόρμες μπαταριών (18 V ή 36 V), μπορούμε να σας προσφέρουμε τη σωστή συσκευή για οποιαδήποτε ανάγκη και οποιαδήποτε εφαρμογή.

Kärcher μπαταριοκίνητα εργαλεία: για επαγγελματίες

Έχετε μεγάλο κήπο ή είστε επαγγελματίας κηπουρός; Εάν ναι, θα χρειαστείτε περισσότερη ισχύ για εκτεταμένη χρήση και για μια σειρά συσκευών. Για αυτόν τον λόγο, έχουμε αναπτύξει τις πλατφόρμες Kärcher Battery Power + με μπαταρίες σε εκδόσεις 18 V / 3,0 Ah ή 36 V / 6,0 Ah και 7,5 Ah. Αυτές οι μπαταρίες επικοινωνούν με τη συσκευή και εμφανίζουν πληροφορίες, ακόμη και αν η μπαταρία είναι σε θέση που είναι δύσκολο να δει κανείς. Χάρη στα ενσωματωμένα μαλακά εξαρτήματά τους, οι μπαταρίες Kärcher Battery Power + προσφέρουν βέλτιστη μηχανική ανθεκτικότητα και πρόσφυση σε κάθε περίπτωση.

Play Video
Kärcher Battery Platform
Play Video
Kärcher Battery Universe

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top