ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕ ΤΙΣ ΣΤΑΧΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΖΑΚΙ Ή ΤΟ BARBEQUE ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΣΚΟΥΠΕΣ AD ΤΗΣ KÄRCHER!

Όλοι απολαμβάνουμε την φωτιά στο τζάκι τους χειμερινούς μήνες, αλλά κανείς τις στάχτες που αφήνει μετά. Κι όμως… Υπάρχει κάποιος που χαίρεται να καθαρίζει το τζάκι σου ή το barbeque! Οι σκούπες AD της Kärcher απομακρύνουν την στάχτη ακόμα και από τις πιο δυσπρόσιτες γωνίες της καμινάδας χωρίς κόπο και εις βάθος χάρη στην μακράς διάρκειας αναρροφητική ισχύ τους.

Για ζεστούς χειμώνες με καθαρό τζάκι η επιλογή είναι μία! Οι σκούπες AD της Kärcher!

Μοναδική τεχνολογία καθαρισμού φίλτρου. Για σταθερά υψηλή ισχύ αναρρόφησης και μεγάλους όγκους ρύπων.

Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της η ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης στάχτης AD μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρό χώρο ανά πάσα στιγμή, ενώ ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης μπορεί να στερεωθεί στη συσκευή όταν δεν χρησιμοποιείται.

Για εύκολο καθαρισμό του δοχείου χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους. Εξαιρετικά υψηλός βαθμός άνεσης χάρη στη γρήγορη αφαίρεση του φίλτρου με μία κίνηση.

Μέγιστη ασφάλεια κατά την αναρρόφηση κρύας στάχτης. Με υλικά ανθεκτικά στις φλόγες!

Οι σκούπες στάχτης της Kärcher λειτουργούν και σαν κανονικές σκούπες αναρρόφησης για καθημερινή χρήση!

Προσφορά!
119,99 
Με ενσωματωμένο καθαρισμό φίλτρου, ισχύ αναρρόφησης μεγάλης διάρκειας και μεταλλικό δοχείο 14 λίτρων: Η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης στάχτης κα...
199,99 
Για γρήγορο και χωρίς σκόνη καθαρισμό τζακιών, συστημάτων θέρμανσης με πέλετ ή μπάρμπεκιου με κάρβουνο: σκούπα στάχτης AD 2 Battery που λειτουργεί με...
Προσφορά!
249,99 
Ισχυρή σκούπα στάχτης με μπαταρία, η AD 2 Battery με σταθερά υψηλή ισχύ αναρρόφησης χάρη στην ενσωματωμένη λειτουργία ReBoost για καθαρισμό του φίλτρο...
129,99 
Η σκούπα στάχτης είναι η ιδανική συσκευή για την αφαίρεση στάχτης απλά, γρήγορα και άνετα. Με το εξαιρετικά μακρύ ακροφύσιο σχισμής, ανθεκτικό στη θερ...
Προσφορά!
149,99 
Εύκολη απόρριψη της στάχτης χωρίς να έρχεστε σε επαφή με οποιουσδήποτε ρύπους: Η ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης στάχτης και ξηρής αναρρόφησης AD 4 Premi...
 

* Σε σύγκριση με το προηγούμενο μοντέλο AD 3.

 

Μια πρακτική λαβή στο δοχείο επιτρέπει άνετο άδειασμα.

Μια κίνηση αρκεί για να αφαιρέσεις το σύστημα φίλτρου και, στη συνέχεια, το δοχείο μπορεί να αδειάσει – γρήγορα, καθαρά και απλά.

 
 

Ανθεκτικό στη φλόγα υλικό, μεταλλικό δοχείο και μεταλλικός σωλήνας.

Ο μεταλλικός σωλήνας με επίστρωση PVC με βέλτιστη ροή εγγυάται ευέλικτη και ασφαλή εργασία.

 

Τα εξαρτήματα μπορούν να αποθηκευτούν άνετα στο AD 4 Premium και είναι έτοιμα για χρήση ανά πάσα στιγμή.

Play Video

Δεν σε εγκαταλείπουν ποτέ

Οι σκούπες στάχτης από την Kärcher είναι εξαιρετικά ανθεκτικές. Χάρη στον ενσωματωμένο καθαρισμό φίλτρου Kärcher ReBoost, η ισχύς αναρρόφησης μπορεί να αυξηθεί ξανά αμέσως με το πάτημα ενός κουμπιού – πρακτικό, γρήγορο και χωρίς χειροκίνητη προσπάθεια. Ο χειρωνακτικός καθαρισμός του φίλτρου ανήκειπλέον στο παρελθόν – και μπορείς να συνεχίσεις το σκούπισμα χωρίς διακοπές ή επαφή με τους ρύπους μέχρι να ολοκληρωθεί η εργασία.


AD Battery BBQ

Μπαταριοκίνητες σκούπες στάχτης και ξηρής αναρρόφησης. Χωρίς καλώδιο. Κανένα όριο.

Για όλους όσους θέλουν να γλιτώσουν από τα καλώδια για να καθαρίσουν το μπάρμπεκιου με ηλεκτρική σκούπα: Με τις σκούπες στάχτης που λειτουργούν με μπαταρία, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη πλατφόρμα μπαταρίας της Kärcher αντί για καλώδια. Εξοπλισμένα με τα ίδια χαρακτηριστικά όπως, για παράδειγμα, η λειτουργία καθαρισμού φίλτρου Kärcher ReBoost, παρέχουν την ίδια ισχύ με επιπλέον μερίδιο ελευθερίας.

Δες τις μπαταριοκίνητες σκούπες στάχτης

 

Ash Vac Garage floor

Ένα ακροφύσιο δαπέδου για τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων καθώς και οι υψηλής ποιότητας επιχρωμιωμένοι σωλήνες αναρρόφησης κάνουν την AD 4 Premium μια ευέλικτη σκούπα ξηρής αναρρόφησης.

easy opening dust bin

 Απλό και γρήγορο άνοιγμα του κάδου απορριμμάτων.

filter cleaning AD

Πάτησε 3 φορές – καθαρισμός φίλτρου με το πάτημα ενός κουμπιού.

Easy handle ash vac

Πρακτική λαβή στο δοχείο

quick removal filter

Γρήγορη αφαίρεση του επίπεδου πτυχωτού φίλτρου.

change of filter

Απλή αντικατάσταση φίλτρου.

Ash Vac Garage floor

Πρακτική θέση στάθμευσης − πάντα έτοιμη για χρήση.

Πρακτική θέση στάθμευσης.

ΕΝΑ ΣΥΜΠΑΝ ΝΕΩΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΩΝ ΣΕ ΜΙΑ ΜΠΑΤΑΡΙΑ!

Η μπαταρία που χρησιμοποιούν οι μπαταριοκίνητες σκούπες στάχτης της Kärcher είναι συμβατή με όλα τα μπαταριοκίνητα εργαλεία της πλατφόρμας μπαταρίας 18 V. Μπορείς δηλαδή να τοποθετήσεις οποιαδήποτε μπαταρία 18 V σε οποιαδήποτε συσκευή V. Ανεξάρτητα από το αν πρόκειται για μπαταριοκίνητο χλοοκοπτικό Kärcher, ηλεκτρική σκούπα πολλαπλών εφαρμογών ή πλυστικό μηχανήμα. Οι μπαταρίες μπορούν να αλλάξουν γρήγορα και εύκολα και, ως εκ τούτου, μπορούν να χρησιμοποιηθούν με ευελιξία ανά πάσα στιγμή.

Βίντεο

AD 2 | Σκούπα Στάχτης Kärcher
AD 4 Premium | Σκούπα Στάχτης Kärcher

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Μάθε περισσότερα για τη λειτουργία & τις εφαργμογές

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ: Μέθοδοι & Λύσεις Καθαρισμού

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών