Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΑΣ

Η εφευρετικότητα και η καινοτόμος σκέψη κυριαρχούν στην Kärcher από την αρχή της σύστασής της, από το 1935 που την ίδρυσε ο Alfred Kärcher. Με την εφεύρεση του πρώτου ευρωπαϊκού μηχανήματος υψηλής πίεσης με ζεστό νερό το 1950, τίθεται ο θεμέλιος λίθος της ανάπτυξης και η Kärcher γίνεται παγκόσμιος ηγέτης στον καθαρισμό. 

Το 1959 που απεβίωσε ο Alfred, η σύζυγός του Irene συνέχισε το έργο του μέχρι τον θάνατό της το 1989. Η Kärcher παραμένει μια οικογενειακή επιχείρηση που εδρεύει στο Winnenden, κοντά στη Στουτγάρδη. 

Το 1991 ξεκίνησε να εδρεύει η Kärcher Ελλάδος ως θυγατρική, και την ίδια χρονιά ξεκίνησε την λειτουργία του το Kärcher Center Kaloterakis.

Το Kärcher Center Kaloterakis είναι η πρώτη επίσημη αντιπροσωπεία της Kärcher από το 1991 και διαγράφει ανοδική πορεία από τη σύστασή του, προσφέροντας στο πελατολόγιο του άψογη εξυπηρέτηση και καθοδήγηση για την επιλογή της καλύτερης μεθόδου καθαρισμού, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε  επιχείρησης.

Εκτός από το ευρύ φάσμα μηχανημάτων Kärcher, στο πρότυπο κέντρο καθαρισμού Kärcher Center Kaloterakis, προσφέρουμε υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, με στόχο πάντα τον ικανοποιημένο πελάτη. Στο Kärcher Center Kaloterakis στεγάζεται πιστοποιημένο με ISO, εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, το οποίο παρέχει πληροφόρηση και εκπαίδευσης για την αποτελεσματική χρήση των μέσων καθαρισμού με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσής τους, καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων Kärcher.

Σχετικά με την Kärcher

Πολιτική ποιότητας εταιρείας

Καλάθι αγορών
Scroll to Top