ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Σκοπός μας είναι η γρήγορη και άμεση εξυπηρέτηση και παράδοση των προϊόντων μας σε όλη την Ελλάδα.

Το KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης  παρέχει 2 τρόπους αποστολής / παράδοσης

Παραλαβή από το κατάστημά μας

Μπορείτε να παραλάβετε τα προϊόντα που έχετε παραγγείλει ηλεκτρονικά, από το κατάστημά μας, Πλατεία Ιπποδαμείας 10, Πειραιάς.

Αποστολή στο χώρο σας

Το KÄRCHER CENTER Καλοτεράκης παραδίδει σε όλη την Ελλάδα. Όλες οι παραδόσεις γίνονται με την εταιρεία Γενική Ταχυδρομική  στο χώρο επιλογής σου. Οι χρεώσεις των μεταφορικών διαφέρουν ανάλογα την περιοχή και το βάρος του προϊόντος. Παραλαβές γίνονται και από το καταστημά μας.

Παράδοση

To Kärcher Center Καλοτεράκης δικαιούται να προβαίνει σε τμηματικές παραδόσεις.

Σε περίπτωση ανυπαίτιας αδυναμίας του Kärcher Center Καλοτεράκης να παραδώσει το παραγγελθέν προϊόν στον πελάτη, για λόγους που ανάγονται στον δικό της προμηθευτή, το Kärcher Center Καλοτεράκης δικαιούται να ακυρώσει την παραγγελία του πελάτη. Σε αυτή την περίπτωση το Kärcher Center Καλοτεράκης θα ενημερώνει αμέσως τον πελάτη περί της αδυναμίας της να του παραδώσει το προϊόν, επιστρέφοντάς του τυχόν προκαταβολή που έλαβε. Ο πελάτης θα διατηρεί τα νόμιμα δικαιώματά του.

Χρόνος παράδοσης:
Η διαθεσιμότητα των προϊόντων αναγράφεται δίπλα στην περιγραφή τους
Σε περίπτωση που δεν περιλαμβάνεται κάποιο προϊόν μας στο ηλεκτρονικό κατάστημα online-shop, παρακαλώ επικοινωνήστε είτε μαζί μας είτε με τον πλησιέστερο συνεργάτη του εμπορικού μας δικτύου.
Οι προθεσμίες παράδοσης είναι ενδεικτικές και δεν συνιστούν δήλη χρόνο, καθόσον μπορεί να σημειωθούν χρονικές αποκλίσεις.

Κόστος παράδοσης:
Οι αναγραφόμενες στο ηλεκτρονικό κατάστημα online-shop τιμές συμπεριλαμβάνουν τον νόμιμο Φόρο Προστιθέμενης Αξίας (Φ.Π.Α.), ενώ δεν συμπεριλαμβάνονται τα έξοδα της αποστολής.

 

Το κόστος αποστολής εμφανίζεται κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας με βάση τα προϊόντα που έχετε επιλέξει.

Για αποστολή προϊόντων στην επαρχία η παράδοση μέχρι το πρακτορείο επιβαρύνουν την εταιρία μας. Από το πρακτορείο έως την έδρα του πελάτη επιβαρύνουν τον ίδιο.

Παράδοση εκτός Ελλάδος:
Δυστυχώς δε γίνονται παραδόσεις στο εξωτερικό, για παραγγελίες που γίνονται μέσω των εμπόρων που συνεργάζονται με το onlineshop της Kärcher.

Ωστόσο, έχετε τη δυνατότητα να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες και τα onlineshops των αντίστοιχων εταιρειών του ομίλου της Kärcher, στις χώρες που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση προϊόντων Kärcher.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top