ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Kärcher είναι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής μηχανημάτων καθαρισμού παγκοσμίως και επομένως το ολοκληρωμένο σύστημα υπηρεσίας εξυπηρέτησης πελατών αποτελεί βασική της προτεραιότητα. Αυτό σημαίνει πως είμαστε πάντοτε παρόντες για τους πελάτες μας.  Οι υπεύθυνοι επικοινωνίας είναι διαθέσιμοι να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σχετικά με την πώληση, τα εξαρτήματα, την προμήθεια ανταλλακτικών και το service, καθώς και να παρέχουν τεχνική υποστήριξη. Ικανοί, φιλικοί και άμεσοι. Στην περίπτωση που χρειάζεται κάποια επισκευή, εγγυόμαστε άμεση ανταπόκριση και αποτελεσματική επιδιόρθωση, καθώς και αξιοπιστία και ακρίβεια στην παράδοση.
AF_50_living_room_app_02_CI20_96 dpi (jpg)
Home & Garden

Εδώ μπορείτε να μάθετε τα πάντα για την υπηρεσία Home & Garden καθώς και λεπτομέρειες για τα demo των προϊόντων και συμβουλές από ειδικούς.

Professional

Οι επαγγελματίες πελάτες μας μπορούν να ενημερωθούν πλήρως για την υπηρεσία εξυπηρέτησης πελατών, την ενοικίαση Kärcher, την εκπαίδευση, το service και πολλά ακόμη.

Υποστήριξη

Εδώ μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, πληροφορίες σχετικά με γενικούς όρους και προϋποθέσεις και την προστασία δεδομένων, λήψεις, λεπτομέρειες για την εταιρεία μας και πολλά ακόμη.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top