ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΕΣ / συνεργεια ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ

Η καθαριότητα είναι η μισή δουλειά. Στις πωλήσεις αυτοκινήτων, η τεχνογνωσία, η κατανόηση των αναγκών του πελάτη και η θετική στάση είναι απαραίτητα. Ωστόσο, τα παραπάνω δεν αρκούν για την επιχειρηματική επιτυχία γιατί, για να δημιουργήσεις ένα άνετο περιβάλλον για να μιλήσεις για πωλήσεις, η καθαριότητα είναι το παν. Το ίδιο ισχύει και για τα συνεργεία όπου η καθαριότητα είναι η βασική προϋπόθεση για ασφάλεια στο χώρο εργασίας. Η Kärcher προσφέρει έννοιες καθαρισμού προσαρμοσμένες στις ιδιαίτερες απαιτήσεις των αντιπροσωπειών αυτοκινήτων και των συνεργείων. Ανακάλυψε την ευρεία γκάμα μηχανημάτων καθαρισμού και υπηρεσιών προσανατολισμένων στον πελάτη της Kärcher.

Εξαιρετικές λύσεις για τους πελάτες: καθαρισμός της έκθεσης.

Πολλοί πελάτες έρχονται στην αντιπροσωπεία σου για να βρουν το αυτοκίνητο των ονείρων τους. Τα αυτοκίνητα λάμπουν. Η μπογιά γυαλίζει και το εσωτερικό μυρίζει καινούριο. Από αυτή την άποψη, ο χώρος της έκθεσης δεν πρέπει να υστερεί, πολύ απλά γιατί είναι πιο εύκολο να πουλήσεις αυτοκίνητα σε ένα καθαρό χώρο. Εμπιστεύσου τις λύσεις Kärcher για να καλύψεις όλες τις ανάγκες καθαρισμού στην έκθεση. Από τον άνετο καθαρισμό μεγάλων χώρων μέχρι το γρήγορο και εύκολο σφουγγάρισμα, προσφέρουμε μια πλήρη σειρά λύσεων καθαρισμού για την έκθεση. 

Γρήγορο στέγνωμα

Τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης μπορούν να καθαρίσουν και τα πιο δύσκολα σημεία σε χώρους που λερώνονται γρήγορα λόγω πολυκοσμίας. Η Kärcher προσφέρει λύσεις καθαρισμού που στεγνώνουν γρήγορα για όλες τις επιφάνειες οι οποίες δεν προκαλούν ολισθηρότητα.

 
 

Βαθύς καθαρισμός σε όλες τις εσοχές

Οι τουαλέτες μπορεί να προκαλέσουν πρόβλημα. Όμως, οι συσκευές καθαρισμού της Kärcher εγγυώνται αποτελέσματα που θα αφήσουν τους πελάτες και τους υπαλλήλους σας με τις καλύτερες εντυπώσεις. Με τους ατμοκαθαριστές και τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης όλοι οι χώροι υγιεινής μπορούν να καθαριστούν σύμφωνα με τα αυστηρότερα πρότυπα υγιεινής.

 
 
 

Γρήγορη και αποτελεσματική αναρρόφηση

Οι ηλεκτρικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης και οι όρθιες ηλεκτρικές σκούπες είναι η κατάλληλη λύση για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των χαλιών. Για πεντακάθαρα γραφεία και εκθέσεις και χαλιά καθαρά μέχρι και τον πιο μικρό πόρο.

 
 

Νερό με το πάτημα ενός κουμπιού

Ένα δροσερό ποτήρι νερό για τους πελάτες και τους υπαλλήλους: Οι ψύκτες νερού της Kärcher συμμορφώνονται με τις οδηγίες περί υγιεινής της Ευρωπαϊκής Ένωσης χάρη σε ένα καινοτόμο αυτόματο σύστημα φίλτρου και μπορούν να συνδεθούν σε συμβατική παροχή νερού.

 

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό εκθεσιακών χώρων

Μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης

Product Image
Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 C Bp Classic της Kärcher είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ώρα. Η μπαταρία και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνονται.
Product Image
1.706,99 
Ιδιαίτερα συμπαγής και ελαφριά (11.5kg) μηχανή περιποίησης δαπέδου. Μια καινοτόμος και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το χειρωνακτικό καθαρισμό σκληρών επιφανειών έκτασης 20 - 200τμ.
Product Image
2.588,99 
Η ελαφριά και εξαιρετικά συμπαγής πλυστική μηχανή δαπέδου μπαταρίας BR 30/4 C Bp Pack, η οποία διασφαλίζει ότι τα δάπεδα είναι στεγνά και δεν γλυστρούν αμέσως μετά τον καθαρισμό τους, ζυγίζει μόλις 14 κιλά.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης, μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης

Ειδικά προϊόντα

Product Image
Για βέλτιστη ποιότητα αέρα σε δωμάτια μέχρι 100 m²: Ο κινητός καθαριστής αέρα AF 100 με ακριβή αισθητήρα λέιζερ, αυτόματο τρόπο λειτουργίας και πολλαπλούς τύπους φίλτρων για διαφορετικές εφαρμογές.
Product Image
921,99 
Πολύ συμπαγής και εύκολος στη χρήση: Ο ατμοκαθαριστής SG 4/2 Classic της Kärcher με μοναδικό σχεδιασμό κουτιού all-in-one και λειτουργία VapoHydro για καθαρισμό και απολύμανση χωρίς χημικά.
Product Image
1.487,99 
Ατμοκαθαριστής SG 4/4 συμπαγών διαστάσεων με ισχυρή πίεση ατμού 4 bar, με δυνατότητα ελέγχου ποσότητας ατμού και λειτουργία VapoHydro για τέλειο καθαρισμό και πιστοποιημένη απολύμανση χωρίς χημικά.

Η καθαριότητα συνεπάγεται ασφάλεια: καθαρισμός συνεργείου.

Το συνεργείο είναι ο χώρος εργασίας του μηχανικού αλλά ταυτόχρονα ένα ακόμα σημείο συνάντησης των πελατών και της εταιρείας σου. Γι’ αυτό είναι σημαντικό ακόμα και αυτό να αφήνει τις καλύτερες εντυπώσεις. Για το συνεργείο, όπου συσσωρεύεται κυρίως επίμονη βρωμιά και γράσο, η Kärcher προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού που εξασφαλίζουν εύκολη χρήση και αψεγάδιαστη καθαριότητα χωρίς να αφήνουν υπολείμματα. Όλα τα μηχανήματα καθαρισμού και τα χημικά προϊόντα καθαρισμού έχουν σχεδιαστεί για να εξασφαλίζουν πάντοτε ασφάλεια στην εργασία και τις διαδικασίες στο συνεργείο σου. Γιατί μόνο ένα καθαρό συνεργείο είναι ασφαλές.

Ιδανικό για μεγάλους χώρους

Όταν πρόκειται για αφαίρεση λαδιών και γράσου από μεγάλους χώρους, η Kärcher προτείνει τη χρήση μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης με καθαριστικά επιφανειών.

 
 
 

Σχολαστικά καθαρό περιβάλλον εργασίας

Για κάθε απαίτηση σε ένα συνεργείο υπάρχει η κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης: οι ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, για παράδειγμα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αναρρόφηση λεκέδων από λάδι ενώ οι βιομηχανικές σκούπες αναρρόφησης για ρινίσματα μετάλλων. Με τις ισχυρές τουρμπίνες, τον αυτόματο καθαρισμό φίλτρου και τον ανθεκτικό σωλήνα αποστράγγισης, μπορείς να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις καθαρισμού.

 
 
 
 

Αντιμετώπισε το γράσο με ασφάλεια

Τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης μπορούν να αφαιρέσουν ακόμα και την πιο επίμονη βρωμιά, όπως λάδι, γράσο, καπνό και σημάδια από λάστιχα από επιφάνειες που μπορεί να γίνουν ολισθηρές, όπως τα πλακάκια.

 
 

Οικολογικός καθαρισμός εξαρτημάτων

Η σειρά καθαριστικών εξαρτημάτων BIO χρησιμοποιεί απορρυπαντικά με βάση το νερό, χωρίς διαλύτες για τον γρήγορο και αποτελεσματικό καθαρισμό των κιβωτίων ταχυτήτων, των μερών της μηχανής και των εργαλείων.

 

Καθάρισε τα μέρη της μηχανής γρήγορα

 Με τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της Kärcher, μπορείς να καθαρίσεις από τα μέρη της μηχανής τους ρύπους του δρόμου και τις μεμβράνες που σχηματίζονται από το καυσαέριο. 

Τα προϊόντα μας καθαρισμό συνεργείων

Μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης

Product Image
Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 C Bp Classic της Kärcher είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση επιφάνειας μέχρι 2.000 τμ/ώρα. Η μπαταρία και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνονται.
Product Image
Ευέλικτη, μικρού βάρους, αθόρυβη, μηχανή περιποίησης δαπέδου. Η BR 35/12 C της Kärcher φορτίζεται γρήγορα χάρη στην μπαταρία ιόντων λιθίου. Περιλαμβάνει περιστρεφόμενη κεφαλή βούρτσας, τεχνολογία KART & roller και eco!efficiency.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης, μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης

Product Image
2.517,99 
HDS 5/15 U: Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει ευελιξία & εργονομία.
Product Image
Τα νέα μηχανήματα υψ. πίεσης ζεστού-κρύου νερού της μεσαίας και της υψηλής κατηγορίας δεν παρέχουν απλά άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά και εύχρηστα.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4C είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Compact και διαθέτει έναν τετραπολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4 C Classic είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της σειράς compact. Διαθέτει 4-πολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
806,00 
Πρακτικό, φορητό και ευκίνητο: το HD 5/15 C Plus είναι ένα πλυστικό μηχάνημα κρύου νερού για οριζόντια και κάθετη χρήση. Δυνατότητα αποθήκευσης αξεσουάρ & σύστημα αυτόματης εκτόνωσης πίεσης.

Καθαριστικά μερών – Ειδικά εξαρτήματα

Product Image
Παραγωγή, συντήρηση, συνεργείο, επεξεργασία μετάλλου – τα αυτόματα πλυντήρια καθαρισμού εξαρτημάτων είναι πολύ ευέλικτα και χρησιμοποιούν υδατοδιαλυτά διαλύματα χωρίς διαλύτες.
Product Image
Ο περιστρεφόμενος βραχίονας ακροφυσίου με τα ακροφύσια ισχύος της Kärcher έχει μια επιφάνεια κάλυψης έως και 10 φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές μεθόδους. Έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα. Κεραμικά έδρανα. Ενσωματωμένη σύνδεση κενού.
Product Image
Με την ενσωματωμένη και αυτόματη αναρρόφηση του ακάθαρτου νερού, το FRV 30 κάνει τον καθαρισμό επιφανειών ακόμα πιο αποτελεσματικό. Δεν χρειάζεται πια να ξεπλύνετε την επιφάνεια μετά τον καθαρισμό αφού το ακάθαρτο νερό συλλέγεται από τον σωλήνα αναρρόφησης 5 μ. που περιλαμβάνεται. Άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι οι κύλινδροι διεύθυνσης που δεν αφήνουν σημάδια και τα διπλά κεραμικά ρουλεμάν. Πρέπει να...

Εντυπωσιακή απόδοση: πλύσιμο αυτοκινήτων

Η περιποίηση των οχημάτων πρέπει να είναι εξίσου ποιοτική με τις υπόλοιπες υπηρεσίες που παρέχονται σε μία αντιπροσωπεία. Η Kärcher προσφέρει μια ευρεία γκάμα αποτελεσματικών συστημάτων πλυσίματος αυτοκινήτων υψηλών προδιαγραφών: από ήπιο καθαρισμό του εσωτερικού μέχρι τον εντατικό καθαρισμό του εξωτερικού των αυτοκινήτων και των επαγγελματικών οχημάτων. Η πλήρης σειρά για τον καθαρισμό οχημάτων αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση όσον αφορά τη σχέση τιμής-αξίας: τόσο το κόστος αγοράς των συστημάτων όσο το συνολικό λειτουργικό κόστος διατηρούνται όσο πιο χαμηλά γίνεται – υπάρχει καλύτερος λόγος για να επενδύσεις στα συστήματα καθαρισμού οχημάτων της Kärcher;

 

Καθαριότητα σε χρόνο μηδέν

Η σειρά πλαισίων πλυσίματος αυτοκινήτων CB είναι ένα αξεπέραστο παράδειγμα γρήγορου και εντατικού καθαρισμού. Οποιοδήποτε αυτοκίνητο μπορεί να καθαριστεί σε λιγότερο από τέσσερα λεπτά. Χάρη στη δυνατότητα πλυσίματος μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων και τη χαμηλή κατανάλωση νερού, το πλυντήριό σου είναι εξαιρετικά αποδοτικό.

 
 
 

Καθάρισε πιο αποτελεσματικά με υψηλή πίεση

Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι ένας ευέλικτος βοηθός καθαρισμού για το πλύσιμο οχημάτων. Είναι ιδανικά για την προκαταρκτική αντιμετώπιση των επίμονων ρύπων ή τον καθαρισμό των τροχών.

 
 
 

Ήπιος καθαρισμός ταπετσαρίας

Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης της Kärcher μπορούν να καθαρίσουν ταπετσαρίες εύκολα, ήπια και αποτελεσματικά.

 
 

Καθάρισε το νερό εύκολα

Η ποιοτική αποκατάσταση νερού με συστήματα επεξεργασίας νερού τεχνολογίας συμβάλλει στη μείωση της κατανάλωσης φρέσκου νερού και το μετριασμό των συνεπειών για το περιβάλλον.

 

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης, μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης

Product Image
Τα νέα μηχανήματα υψ. πίεσης ζεστού-κρύου νερού της μεσαίας και της υψηλής κατηγορίας δεν παρέχουν απλά άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά και εύχρηστα.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4C είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Compact και διαθέτει έναν τετραπολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4 C Classic είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της σειράς compact. Διαθέτει 4-πολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
Μονάδα αντλίας μεσαίας κατηγορίας HD 8/18-4 M St με ανθεκτική αξονική αντλία 3 εμβόλων με μπρούτζινη κεφαλή κυλίνδρου και τετραπολικό, μικρής ταχύτητας, τριφασικό κινητήρα. Οριζόντια και κάθετη χρήση.

Πλύσιμο οχημάτων, επεξεργασία νερού

Ένα πλυντήριο αυτοκινήτων μπορεί να είναι τόσο ευέλικτο, γρήγορο, οικονομικό και ευπροσάρμοστο. Το CB 3 συνδυάζει αυτά τα πλεονεκτήματα σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων από ατσάλι.
Product Image
Σύστημα ανάκτησης ακάθαρτου νερού χωρίς έλαια (περιεκτικότητα σε έλαια < 5 mg/l) για χρήση με πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης με παροχή νερού έως 1000 l/h.
Product Image
Το σύστημα ανακύκλωσης νερού πλύσης WRP 16000 έχει απόδοση ροής έως και 16.000 l/h και μειώνει την κατανάλωση γλυκού νερού αποτελεσματικά και οικονομικά έως και 85%.
Product Image
Το σύστημα ανακύκλωσης νερού WRP 8000 έχει παροχή νερού έως 8000 l/h και μειώνει την κατανάλωση νερού αποτελεσματικά και οικονομικά, μέχρι και 85%.
Product Image
Το σύστημα ανάκτησης νερού WRP Car Wash για vehicle washing bays με υδροκυκλώνα έχει απόδοση ροής έως 3.000 l / h. Το σύστημα μειώνει την κατανάλωση νερού μέχρι και 85%.
Product Image
Τεχνικά εξελιγμένο με υψηλές επιδόσεις, ανθεκτικό και οικονομικό σύστημα πλύσης πολλαπλών σταθμών SB, για έως και τέσσερις σταθμούς πλύσης.
Product Image
Ιδανικό για εγκαταστάσεις όπου ο χώρος είναι περιορισμένος: Το συμπαγές και μεμονωμένα διαμορφώσιμο σύστημα πλύσης με αυτοεξυπηρέτηση SB MC 2 επιτρέπει πλήρη αυτοεξυπηρέτηση σε πολύ μικρό χώρο.
Product Image
Αρθρωτό σύστημα πολλαπλών σταθμών SB MU για εξοπλισμό κέντρων πλυσίματος αυτοεξυπηρέτησης για εξωτερικό καθαρισμό οχημάτων. Σχεδιασμένο για 4 - 8 θέσεις πλύσης, χωριστά διαμορφώμενο και επεκτάσιμο όπως απαιτείται.
Product Image
Για έλεγχο και ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών με βολικό και απλό τρόπο: το Air Tower AT της Kärcher, από τη σειρά μονάδων εξωτερικού χώρου, έχει σχεδιαστεί για τη βελτίωση της ελκυστικότητας της εγκατάστασής σας.
Product Image
Μετρητής πίεσης ελαστικών Air Tower AT Fp με προστασία από τον παγετό και τις καιρικές συνθήκες. Μονάδα εξωτερικού χώρου για έλεγχο και ρύθμιση της πίεσης των ελαστικών έως 8 bar, με ακρίβεια και αξιοπιστία.

Η καθαριότητα ξεκινάει από την είσοδο.

Η πρώτη εντύπωση μετράει. Αν ο χώρος έξω από την αντιπροσωπεία είναι πεντακάθαρος, οι πελάτες θα θέλουν να μπουν στην έκθεση. Για το χώρο έξω από ένα συνεργείο ή μια αντιπροσωπεία, απαιτούνται δύο είδη μηχανημάτων: αποτελεσματικά σάρωθρα για να διατηρούνται καθαρές οι επιφάνειες και ειδικά προσαρμοσμένες λύσεις για τις ακραίες καιρικές συνθήκες, όπως ο εκτοξευτήρας χιονιού για το χειμώνα. Η Kärcher προσφέρει όλα τα μηχανήματα καθαρισμού που χρειάζεσαι για τους εξωτερικούς χώρους καθώς και χημικά προϊόντα καθαρισμού ειδικά σχεδιασμένα για τις τεχνολογίες της Kärcher.

 

Μηχανήματα για απόδοση σε οποιονδήποτε χώρο

Η Kärcher θα χαρεί πολύ να σε συμβουλέψει για την επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων για τον καθαρισμό των χώρων σας. Η υφή του δαπέδου, ο όγκος των ρύπων και η συχνότητα του καθαρισμού είναι αποφασιστικοί παράγοντες για την επιλογή του κατάλληλου σαρώθρου.

 
 

Πολυμορφική και ευέλικτη σάρωση

Εξαιρετικά πρακτικά για χώρους μεσαίου μεγέθους: τα σάρωθρα αναρρόφησης με λειτουργία Easy Operation, αποτελεσματικό σύστημα μηχανικού καθαρισμού φίλτρου και εύκολης απόρριψης κάνουν τον καθαρισμό εύκολο και άνετο.

 
 
 

Συνδυασμένος καθαρισμός για μεγάλους χώρους

Οι μεγάλοι χώροι, π.χ. μπροστά από το συνεργείο, μπορούν να καθαριστούν χρησιμοποιώντας συνδυαστικά τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης και τα καθαριστικά επιφανειών για να απομακρυνθούν αποτελεσματικά η λιπαρή βρωμιά και τα σημάδια από λάστιχα.

 
 
 

Πιο αποτελεσματικά από μια σκούπα

Τα σάρωθρα πεζού χειριστή είναι ιδανικά για γρήγορο καθαρισμό και τον καθαρισμό μικρών χώρων.

 
 

Ξέχνα τους ολισθηρούς διαδρόμους

Οι εκτοξευτήρες χιονιού με τα ρυθμιζόμενα πέδιλα και τα τρακτερωτά λάστιχα καθαρίζουν το χιόνι ακόμα και κάτω από τις πιο δύσκολες συνθήκες.

 
 

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης

Product Image
2.517,99 
HDS 5/15 U: Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Καινοτόμος σχεδιασμός "όρθιου τύπου" εξασφαλίζει ευελιξία & εργονομία.
Product Image
Τα νέα μηχανήματα υψ. πίεσης ζεστού-κρύου νερού της μεσαίας και της υψηλής κατηγορίας δεν παρέχουν απλά άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά και εύχρηστα.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4C είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Compact και διαθέτει έναν τετραπολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
Το τριφασικό HDS 8/18-4 C Classic είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού της σειράς compact. Διαθέτει 4-πολικό υδρόψυκτο κινητήρα και λειτουργία eco!efficiency.
Product Image
806,00 
Πρακτικό, φορητό και ευκίνητο: το HD 5/15 C Plus είναι ένα πλυστικό μηχάνημα κρύου νερού για οριζόντια και κάθετη χρήση. Δυνατότητα αποθήκευσης αξεσουάρ & σύστημα αυτόματης εκτόνωσης πίεσης.

Ειδικά εξαρτήματα

Product Image
Ο περιστρεφόμενος βραχίονας ακροφυσίου με τα ακροφύσια ισχύος της Kärcher έχει μια επιφάνεια κάλυψης έως και 10 φορές μεγαλύτερη από τις συμβατικές μεθόδους. Έκδοση από ανοξείδωτο χάλυβα. Κεραμικά έδρανα. Ενσωματωμένη σύνδεση κενού.
Product Image
Με την ενσωματωμένη και αυτόματη αναρρόφηση του ακάθαρτου νερού, το FRV 30 κάνει τον καθαρισμό επιφανειών ακόμα πιο αποτελεσματικό. Δεν χρειάζεται πια να ξεπλύνετε την επιφάνεια μετά τον καθαρισμό αφού το ακάθαρτο νερό συλλέγεται από τον σωλήνα αναρρόφησης 5 μ. που περιλαμβάνεται. Άλλα πρόσθετα χαρακτηριστικά είναι οι κύλινδροι διεύθυνσης που δεν αφήνουν σημάδια και τα διπλά κεραμικά ρουλεμάν. Πρέπει να...

Σάρωθρα

Products not found

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top