Trolley Classic IV

Στιβαρό και οικονομικό Καροτσάκι Classic IV. Το καροτσάκι καθαρισμού διαθέτει μεγάλο αποθηκευτικό χώρο, μια πρέσα σφουγγαρίσματος και συνολικά έξι κάδους με χρωματική κωδικοποίηση (6 λίτρων και 15 λίτρων).

637,49 

Κωδικός προϊόντος: 6.999-219.0

Σε απόθεμα / Αποστολή 2 - 4 εργάσιμες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Γραμμή βοήθειας: +30 210 4617070

Χάρη στη μεγάλη χωρητικότητα μεταφοράς και τη μεγάλη μονάδα διάθεσης αποβλήτων, το οικονομικό Trolley Classic IV δεν είναι μόνο κατάλληλο για τον καθημερινό καθαρισμό συντήρησης, αλλά θεωρείται επίσης εξαιρετικό όσον αφορά την προμήθεια και τη διάθεση. Για να διατηρηθεί στο ελάχιστο η προσπάθεια που απαιτείται από τους καθαριστές, το καροτσάκι καθαρισμού διαθέτει μια υψηλής ποιότητας και εργονομική πρέσα σφουγγαρίσματος. Το Trolley Classic IV με τους τέσσερις περιστρεφόμενους τροχούς του είναι επίσης πολύ εύκολο στο χειρισμό. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνονται τέσσερις χρωματικά κωδικοποιημένοι κάδοι των 6 λίτρων καθώς και δύο κάδοι των 15 λίτρων. Το στιβαρό και βαμμένο χαλύβδινο πλαίσιο εξασφαλίζει επίσης μεγάλη διάρκεια ζωής.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Υψηλή ποιότητα
Υλικά υψηλής ποιότητας και πολύ στιβαρός σχεδιασμός.
Βέλτιστη εργονομία
Αποτελεσματικός μηχανισμός στύψης φιλικός για την πλάτη του χρήστη.
Ευκολία χειρισμού
Τέσσερις περιστρεφόμενοι τροχοί επιτρέπουν τον εύκολο χειρισμό σε περιορισμένους χώρους.

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τεχνικά Στοιχεία

Βάρος 22,97 kg
Πρόγραμμα

Υλικό

Ποσότητα

Μονάδα συσκευασίας

Βάρος συσκευασίας

Διαστάσεις (L × W × H) (mm)

Συμβατές μηχανές / προϊόντα - Εύρεση περισσότερων εξαρτημάτων / χημικών

Κάνε κλίκ στο όνομα του μηχανήματος / εξαρτήματος στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε όλα τα εξαρτήματα που του ταιριάζουν

Καλάθι αγορών
Scroll to Top