Trolley Hotel Classic II

Για τον καθαρισμό 15 έως 18 δωματίων: Το καροτσάκι Hotel Classic II. Καρότσι ξενοδοχείου με μεγάλη πτυσσόμενη θήκη απορριμμάτων 120 λίτρων, τρία ξύλινα ράφια και πέντε μεγάλες ρόδες 125 mm.

1.312,99 

Κωδικός προϊόντος: 6.999-222.0

Σε απόθεμα / Αποστολή 2 - 4 εργάσιμες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Γραμμή βοήθειας: +30 210 4617070

Το καροτσάκι Hotel Classic II είναι ιδανικό για τον καθαρισμό και τον εφοδιασμό 15 έως 18 δωματίων. Με τρία ξύλινα ράφια για εύκολη μεταφορά και εύκολη πρόσβαση στα σκεύη και τα υλικά καθαρισμού, καθώς και αναδιπλούμενη θήκη απορριμμάτων 120 λίτρων, το στιβαρό καροτσάκι ξενοδοχείου είναι πολύ εύκολο στη χρήση, ενώ παράλληλα είναι απαλό για την πλάτη σας. Πέντε μεγάλοι, περιστρεφόμενοι τροχοί 125 mm επιτρέπουν επίσης την εύκολη εκτέλεση ελιγμών – ακόμη και στους πιο στενούς χώρους. Κατασκευασμένο από υλικά που δεν σκουριάζουν με λείες επιφάνειες, εντυπωσιάζει επίσης με τη μεγάλη διάρκεια ζωής του και τον εύκολο καθαρισμό του καροτσιού, όταν χρειάζεται.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Καλύτερη εργονομία
Πολύ εύκολος χειρισμός και φιλική προς την πλάτη εργασία σε όρθια θέση. Βολική πρόσβαση στις σακούλες απορριμμάτων και τα σκεύη.
Υψηλή ποιότητα
Υλικά υψηλής ποιότητας, χωρίς σκουριά και πολύ στιβαρή σχεδίαση.
Υγιεινός καθαρισμός καροτσιού
Οι λείες επιφάνειες διευκολύνουν τον καθαρισμό του ίδιου του καροτσιού.
Εύκολη ευελιξία
Πολύ καλά εξοπλισμένο

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τεχνικά Στοιχεία

Βάρος 34,23 kg
Πρόγραμμα

Υλικό

Ποσότητα

Μονάδα συσκευασίας

Βάρος συσκευασίας

Διαστάσεις (L × W × H) (mm)

ΛΗΨΕΙΣ

Πληροφορίες προϊόντος

Συμβατές μηχανές / προϊόντα - Εύρεση περισσότερων εξαρτημάτων / χημικών

Κάνε κλίκ στο όνομα του μηχανήματος / εξαρτήματος στην παρακάτω λίστα και ανακάλυψε όλα τα εξαρτήματα που του ταιριάζουν

Καλάθι αγορών
Scroll to Top