ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ

Σταματήστε τη συσσώρευση βρωμιάς. Στιβαρά, ανθεκτικά και αποτελεσματικά – μπορείτε να βασίζεστε στα καινοτόμα μηχανήματα καθαρισμού της Kärcher. Όταν πρόκειται για την αφαίρεση διαφόρων ειδών βρωμιάς που συναντάμε στους κλάδους του εμπορίου και των κατασκευών απαιτούνται αξιόπιστα και αποτελεσματικά μηχανήματα. Ανεξάρτητα από το αν θέλετε να καθαρίσετε οχήματα, μηχανήματα, προσόψεις ή δάπεδα με τις αποτελεσματικές λύσεις της Kärcher είστε πάντα κατάλληλα εξοπλισμένοι. Εύχρηστα, ισχυρά και σχεδιασμένα για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Οι προηγμένες τεχνολογίες της Kärcher κάνουν τις εργασίες καθαρισμού λιγότερο χρονοβόρες και πιο εύκολες. Γιατί μετά από μια δύσκολη μέρα, το καθάρισμα πρέπει να γίνεται ξεκούραστα.

Απομακρύνετε ξεκούραστα τον επίμονο ρύπο.

Αφού η βρωμιά παγιδευτεί, στο παιχνίδι μπαίνει η πίεση. Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου και ζεστού νερού της Kärcher μπορούν να καθαρίσουν ακόμα και τις πιο επίμονες επικαθίσεις βρωμιάς, οποιουδήποτε τύπου, συμπεριλαμβανομένων της σκόνης, της μπογιάς και του σκυροδέματος. Με πίεση που φτάνει τα 350 bar, μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά και γρήγορα προσόψεις, δάπεδα και μηχανήματα. Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κάνουν τον καθαρισμό πολύ εύκολο και ορισμένες φορές, δεν χρειάζεται καν να χρησιμοποιήσετε χημικά προϊόντα καθαρισμού. Διάφορα αξεσουάρ με ακροφύσια αυξάνουν την πολυμορφικότητα των μηχανημάτων και δίνουν τη δυνατότητα για μια σειρά εφαρμογών. Λόγω των χαρακτηριστικών αυτών, σε συνδυασμό με τον υψηλότερο βαθμό ανθεκτικότητας και στιβαρότητας, τα μηχανήματα της Kärcher αποτελούν μια επένδυση που αποδίδει για πολλά χρόνια.

 

Καθαρές δουλειές

Προστατέψτε τις επενδύσεις σας και εξασφαλίστε διάρκεια ζωής. Απομακρύνετε σκόνη, βρωμιά ή άλλα επίμονα υπολείμματα από το χώρο εργασίας, τα εξαρτήματα και τα μηχανήματα. Με τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού της Kärcher μπορείτε να το κάνετε εύκολα και γρήγορα.

 
 

Καθαρισμός προσόψεων

Απομακρύνετε τη βρωμιά γρήγορα και με δύναμη χωρίς να καταστρέψετε την επιφάνεια. Η ρυθμιζόμενη πίεση και ο όγκος του νερού προσφέρουν δυνατότητα προσαρμογής σε οποιαδήποτε επιφάνεια.

 
 

Καθαρισμός Δαπέδου

Απομακρύνετε εύκολα και αποτελεσματικά τα υπολείμματα με μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού. Χρησιμοποιώντας το αξεσουάρ FR 30 ME με ενσωματωμένη συσκευή αναρρόφησης και δεκαπλάσια απόδοση επιφάνειας, ο καθαρισμός γίνεται ακόμα πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά σε σχέση με τα συμβατικά μηχανήματα.

 

Τα προϊόντα μας για κολλώδη ρύπο

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Product Image
Τα νέα μηχανήματα υψ. πίεσης ζεστού-κρύου νερού της μεσαίας και της υψηλής κατηγορίας δεν παρέχουν απλά άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά είναι επίσης εξαιρετικά ανθεκτικά και εύχρηστα.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Μηχανήματα ξηρής παγοβολής

Product Image
Η μηχανή ξηρής παγοβολής IB 15/20 είναι μία από τις ισχυρότερες στην αγορά.Ανθεκτική, με υψηλά αξιόπιστη τεχνολογία του και με τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.
Product Image
Το Ice Blaster IB 7/40 Advanced διαθέτει πιστόλι ρίψης με ενσωματωμένο απομακρυσμένο έλεγχο, ενώ, παράλληλα εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα με την ξηρή παγοβολή σε χαμηλές πιέσεις αέρα.

Ορατά αποτελέσματα κατά του μη στερεοποιημένου ρύπου

Οι ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher είναι τα ιδανικά εργαλεία για την αφαίρεση των μη στερεοποιημένων υπολειμμάτων και σωματιδίων. Οι ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, είτε είναι μικρών διαστάσεων και ευέλικτες είτε μεγάλου όγκου μπορούν να αναρροφήσουν όλα τα είδη απορριμμάτων: από λεπτή σκόνη έως στερεή βρωμιά και από υγρά έως λιπαντικά. Χάρη στην εξαιρετικά υψηλή ισχύ αναρρόφησης και τη χωρητικότητα απορριμμάτων που φτάνει μέχρι τα 100 λίτρα, όλες οι εργασίες καθαρισμού μπορούν να γίνουν γρήγορα. Μπορείτε να αδειάσετε τα υγρά που συλλέγονται στον κάδο με το σωλήνα αποστράγγισης ο οποίος περιλαμβάνεται στον βασικό εξοπλισμό. Αυτά τα στιβαρά μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί για σκληρές συνθήκες εργασίας και μπορούν να προσαρμοστούν σε συγκεκριμένες απαιτήσεις με πρακτικές λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, ο αυτόματος καθαρισμός φίλτρου εξασφαλίζει συνεχή και αδιάκοπη λειτουργία. 

Εργασία χωρίς σκόνη

Με τα μηχανήματα της Kärcher η σκόνη που προέρχεται από γυαλοχαρτάρισμα, άλεση ή τρύπημα μπορεί να αναρροφηθεί κατευθείαν στην πηγή. Μπορείτε να συνδέσετε κατευθείαν το εργαλείο που λειτουργεί με την ενσωματωμένη λειτουργία εκκίνησης/παύσης. Το βασικό αντιστατικό σύστημα εξασφαλίζει μέγιστο βαθμό ασφάλειας.

 
 

Ξηρή αναρρόφηση

Η σκόνη, τα απόβλητα κοπής και η βρωμιά δεν μπορούν να σας ξεφύγουν: με τη χρήση έως και τριών ισχυρών τουρμπίνων και αναρρόφηση που φτάνει τα 235 mbar, αναρροφάται ακόμα και το τελευταίο σωματίδιο. Η πρωτοποριακή τεχνολογία φίλτρου εξασφαλίζει διαρκώς υψηλή ισχύ αναρρόφησης.

 

Καθαρισμός υγρής αναρρόφησης

Με το σύστημα φίλτρου Eco μπορείτε να εναλλάσσετε την υγρή και την ξηρή αναρρόφηση χωρίς να αλλάζετε το φίλτρο ή να διακόπτετε τη διαδικασία καθαρισμού. Ένα επιπλέον πλεονέκτημα είναι ότι χάρη στην εύκολη πρόσβαση στο κύριο φίλτρο, η επισκευή είναι εύκολη και γρήγορη.

 

Τα προϊόντα μας για μη στερεοποιημένο ρύπο

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Product Image
1.107,99 
Πρακτικό, κινητό, πολυμορφικό: το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 6/13 C για κάθετη και οριζόντια λειτουργία. Με χώρο αποθήκευσης εξαρτημάτων, μπρούτζινη κεφαλή κυλίνδρου και αυτόματη εκτόνωση της πίεσης.
Product Image
1.787,99 
HD 9/20-4 Classic: το αξιόπιστο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης λαμβάνει υψηλή αξιολόγηση, ενώ μπορεί να λειτουργήσει μεγάλα διαστήματα χωρίς να απαιτούνται εργασίες συντήρησης.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Σάρωθρα

Αφαιρέσετε ξεκούραστα το στέρεο ρύπο

Τόσο στους εσωτερικούς όσο και τους εξωτερικούς χώρους, τα ισχυρά σάρωθρα και οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης της Kärcher είναι ιδανικά για εργασίες καθαρισμού σε εργοτάξια, εγκαταστάσεις εταιρειών και αποθήκες. Τόσο για τον τελικό καθαρισμό του κτιρίου όσο και για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό. Από μηχανήματα μικρών διαστάσεων πεζού χειριστή μέχρι μεγάλα εποχούμενα μηχανήματα, η Kärcher προσφέρει όλα όσα χρειάζεστε για ελαφρύ, εργονομικό και αποτελεσματικό καθαρισμό δαπέδου. Χάρη στη γρήγορη λειτουργία και την τεχνολογία που απαιτεί χαμηλή συντήρηση, τα μηχανήματα είναι έτοιμα προς χρήση σε χρόνο μηδέν και μπορούν να απομακρύνουν εύκολα μεγάλες ποσότητες βρωμιάς. Το καλύτερο είναι ότι για να επιτύχετε αυτά τα κορυφαία αποτελέσματα καθαρισμού το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι πατήσετε το πλήκτρο ON. 

Οικονομική χρήση

Δείτε πόσο χαμηλό μπορεί να είναι το κόστος καθαρισμού. Το εμβαδόν της επιφάνειας, ο όγκος και η συχνότητα καθαρισμού είναι σημαντικοί παράγοντες. Θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις κατάλληλες λύσεις για εσάς.

 

Εξωτερικοί χώροι

Χάρη στην εύκολη λειτουργία, την πολύωρη χρήση και την υψηλή ισχύ, τα μηχανήματα της Kärcher κάνουν το σκούπισμα των εξωτερικών χώρων πιο αποτελεσματικό. Ένα ακόμα πλεονέκτημα είναι το εύκολο service καθώς το φίλτρο και οι κυλινδρικές βούρτσες μπορούν να αντικατασταθούν χωρίς εργαλεία.

 

Εσωτερικοί χώροι

Για μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε αποθήκες ή γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό σε εργοτάξια: Τα σάρωθρα της Kärcher προσφέρουν πάντα άψογα αποτελέσματα χάρη στην ευελιξία, τον εύκολο χειρισμό και τη ρυθμιζόμενη κύρια βούρτσα του σαρώθρου.

 

Τα προϊόντα μας για μεγάλες ποσότητες ρύπου

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Σάρωθρα

Product Image
Άνετο, μοντέρνο εποχούμενο σάρωθρο επαγγελματικής χρήσης για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους από 6.000 - 7.800 τμ/ώρα

Ορισμένα είδη ρύπου αντιμετωπίζονται μόνο με πολύ μεγάλη ισχύ.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία: η Kärcher προσφέρει τα καλύτερα μηχανήματα για τις πιο απαιτητικές εργασίες. Για παράδειγμα, ακόμα και η πιο επίμονη βρωμιά απομακρύνεται ξεκούραστα με τις μονάδες υπερ-υψηλής πίεσης έως τα 2.500 bar. Χάρη στην ισχύ τους, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ακόμα και για τη σκλήρυνση σκυροδέματος και την έκθεση ενισχύσεων από χάλυβα. Οι επικίνδυνες ή οι εκρηκτικές σκόνες δεν έχουν καμία ελπίδα με τις ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης ασφαλείας της Kärcher. Ακόμα και οι ευαίσθητες επιφάνειες μπορούν να καθαριστούν ήπια και αποτελεσματικά με τη χρήση μηχανημάτων ξηρής παγοβολής τελευταίας τεχνολογίας. Δείτε και μόνοι σας: αν θέλετε μέγιστη ασφάλεια, μέγιστη πίεση ή μέγιστη ευαισθησία, με τα μηχανήματα της Kärcher έχετε τον κατάλληλο εξοπλισμό.

Η ανακαίνιση σκυροδέματος γίνεται εύκολη

Η απλή και αποτελεσματική μέθοδος για την προετοιμασία επιφανειών. Αν θέλετε να σκληρύνετε νέο σκυρόδεμα, να αφαιρέσετε παλιές επιστρώσεις ή χοντρές στρώσεις πίσσας, τότε με τις μονάδες υπερ-υψηλής πίεσης κρύου νερού που φτάνουν έως 2.500 bar, ανάλογα με το μοντέλο, μπορείτε να κάνετε τη δουλειά σας σε χρόνο μηδέν.

 
 

Απομακρύνετε ξεκούραστα την επίμονη βρωμιά

Τα μηχανήματα ξηρής παγοβολής, δεν απομακρύνουν γρήγορα και αποτελεσματικά μόνο έλαια, γράσο και ρητίνες από τα μηχανήματα αλλά και σωματίδια μπογιάς κατά τη διάρκεια του καθαρισμού προσόψεων. Και μάλιστα χωρίς να καταστρέφεται η επιφάνεια, χωρίς τη χρήση πρόσθετων χημικών προϊόντων και τη δημιουργία υπολειμμάτων νερού.

 

Επικίνδυνη σκόνη

Απομακρύνετε με ασφάλεια επικίνδυνες ουσίες: ο αμίαντος, το κάρβουνο, το νικέλιο, η πίσσα και η μούχλα είναι ουσίες επικίνδυνες για την υγεία. Τα συστήματα ηλεκτρικών σκουπών αναρρόφησης ασφαλείας της Kärcher είναι ιδανικά για την απόρριψη τέτοιου είδους επικίνδυνων ουσιών και συμμορφώνονται με όλα τα πρότυπα ασφαλείας που ισχύουν στον κλάδο.

 

Τα προϊόντα μας για ειδικό ρύπο – ανακαίνιση κτιρίων

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Product Image
2.296,99 
HDS 5/11 U: Μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της πρώτης επαγγελματικής κατηγορίας, με ανταγωνιστική τιμή. Ο καινοτόμος σχεδιασμός εξασφαλίζει άριστη ευελιξία και εργονομία.
Product Image
Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 10/25-4 S όρθιας κατασκευής εντυπωσιάζει με το πιστόλι υψηλής πίεσης EASY!Force, τον έλεγχο διακόπτη πίεσης και τον σερβομηχανισμό ελέγχου.
Product Image
2.011,99 
Κινητό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης HD 6/16-4 M Plus M με κινητήρα AC και αξονική αντλία 3 εμβόλων. Μικρού μεγέθους αξιόπιστη συσκευή με υψηλή απόδοση καθαρισμού και απόδοση ενέργειας για καθημερινή χρήση.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Τα προϊόντα μας για ειδική βρωμιά – επικίνδυνες ουσίες

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Η νέα ειδική κατηγορία της Kärcher κυκλοφορεί στην αγορά - με όλη της την ισχύ. Με πίεση λειτουργίας έως 350 bar που εξαφανίζει ακόμη και επίμονους ρύπους.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Ανάλογα το ρύπο. Επικοινωνήστε μαζί μας για να ενημερωθείτε κατάλληλα για την καλύτερη λύση

Τα προϊόντα μας για ειδικό ρύπο – επιστρώσεις

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης από 150 έως 2.500 bar

Product Image
Το πιο ισχυρό μηχάνημα στην κατηγορία μοντέλων μικρών διαστάσεων υπερυψηλής πίεσης (UHP): Το συμπαγές HD 18/50-4 Cage Advanced με αυτόματη βαλβίδα εκτόνωσης της πίεσης και μέγιστη ευελιξία προορίζεται για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών.
Product Image
HD 18/50-4 Cage Classic: Το μηχάνημα καθαρισμού εξαιρετικά υψηλής πίεσης από την κατηγορία UHP compact με σχεδιασμό με κινητό κλωβό, απόδοση καθαρισμού 30 kW, πίεση εργασίας 500 bar και ρυθμό ροής νερού 30 λίτρα/λεπτό.
Η νέα ειδική κατηγορία της Kärcher κυκλοφορεί στην αγορά - με όλη της την ισχύ. Με πίεση λειτουργίας έως 500 bar που εξαφανίζει ακόμη και επίμονους ρύπους.
Product Image
Ισχυρό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης ζεστού νερού για τις υψηλότερες απαιτήσεις. Ο ρυθμός ροής του 1.850 l/h και η πίεση των 180 bar διασφαλίζεται η μέγιστη δυνατή απόδοση καθαρισμού.

Μηχανήματα ξηρής παγοβολής

Product Image
Η μηχανή ξηρής παγοβολής IB 15/20 είναι μία από τις ισχυρότερες στην αγορά.Ανθεκτική, με υψηλά αξιόπιστη τεχνολογία του και με τα καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.
Product Image
Το Ice Blaster IB 7/40 Advanced διαθέτει πιστόλι ρίψης με ενσωματωμένο απομακρυσμένο έλεγχο, ενώ, παράλληλα εξασφαλίζει τα καλύτερα αποτελέσματα με την ξηρή παγοβολή σε χαμηλές πιέσεις αέρα.
Product Image
Χάρη στις βελτιστοποιήσεις στην ροή αέρα, το Ice Blaster IB 7/40 εντυπωσιάζει με τα εξαιρετικά αποτελέσματα στην ξηρή παγοβολή, ακόμα και σε εργασία με χαμηλή πίεση αέρα. Συμπαγής συσκευή.

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

kaercher-know-how PROF 400x200

NEWSLETTERS: ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Λύσεις καθαρισμού & απολύμανσης ανάλογα με το επάγγελμα & τον κλάδο επιχείρησης από τo Karcher center Kaloterakis

prof-machines

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ PROFESSIONAL

Μιά τεράστια γκάμα μηχανημάτων για κάθε ανάγκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top