Ανακάλυψε τα προϊόντα Kärcher Outlet, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας σε ειδικές τιμές!

Εδώ θα βρεις μοναδικές ευκαιρίες σε προϊόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας της Kärcher!

Κάνε δικές σου τις προσφορές του Kärcher Οutlet πριν εξαντληθούν! Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

Εξασφαλίζουμε για εσένα τις καλύτερες προσφορές, οι οποίες ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για προϊόντα του επίσημου online shop του Kärcher center Kaloterakis!

Επωφελήσου και εσύ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KÄRCHER ΣΕ ΤΙΜΕΣ OUTLET!
Product Image
Προσφορά
T 11/1 HEPA 14 | Σκούπα ξηρής αναρρόφησης
129,99 
Η αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 HEPA 14 εντυπωσιάζει με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης, το φίλτρο HEPA 14, το μικρό βάρος και την άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Η βέλτιστη λύση για κάθε χώρο επαγγελματικό, αλλά και οικιακό.
Product Image
Προσφορά
T 7/1 Classic | Σκούπα ξηρής αναρρόφησης
109,99 
Ελαφριά και εργονομική, η Τ 7/1 Classic με σακούλα fleece είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο σκούπας με σωστή αναλογία ποιότητας-τιμής, με ισχυρή αναρρόφηση και αποθήκευση καλωδίου.
Product Image
Προσφορά
KWD 1 W V-12/2/18 | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
59,99 
Ισχυρή, συμπαγής και ενεργειακά αποδοτική: Η KWD 1 W V-12/2/18 εντυπωσιάζει με κάδο 12 λίτρων, λειτουργία φυσητήρα, καλώδιο ρεύματος 2 m, σωλήνα αναρρόφησης 1,8 m και 4 τροχούς για βελτιωμένη άνεση.
Product Image
Προσφορά
SPP 56 Inox | Αντλία βαθιάς γεώτρησης
249,99 
Η τακτική και καλά εστιασμένη άρδευση είναι απαραίτητη για να ανθίσει ο κήπος σας. Με τις νέες αντλίες κήπου και τις υποβρύχιες αντλίες πίεσης της Kärcher είναι πλέον παιχνιδάκι. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες παρέχουν αρκετή πίεση για την ταυτόχρονη λειτουργία αρκετών ψεκαστήρων. Η πίεση του νερού διατηρείται για μεγάλες αποστάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το νερό από πηγές, πηγάδια, λίμνες ή δεξαμενές βρόχινου νερού. Η εγκατάσταση και η λειτουργία είναι πολύ απλές.
Product Image
Προσφορά
HD 5/15 C | Μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης
669,00 
Η νέα σειρά Compact των HD είναι σχεδιασμένη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του πελάτη όσον αφορά την ευκολία στη μετακίνηση, ευελιξία στη χρήση, αποθήκευση και αξιοπιστία
Product Image
Προσφορά
GSH 18-20 | Ψαλίδι χλόης και θάμνων
99,99 
Το ψαλίδι μπαταρίας χλόης και θάμνων 18V GSH 18-20 2-σε-1, κόβει το γρασίδι, τους θάμνους και άκρες του χλοοτάπητα με ακρίβεια. Η μπαταρία και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνονται στη συσκευή.
Product Image
Προσφορά
LTR 36-33 Set | Χορτοκοπτικό μεσινέζας
249,99 
Τα χόρτα και τα επίμονα ζιζάνια δεν έχουν καμία ελπίδα απέναντι στο πανίσχυρο και διαρκώς ρυθμιζόμενο μπαταριοκίνητο χορτοκοπτικό μεσινέζας LTR 36-33. Με μπαταρία και φορτιστή. Η μπαταρία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές στην πλατφόρμα μπαταριών 36V της Kärcher.
Product Image
Προσφορά
LMO 18-33 / 18V | Χλοοκοπτική μηχανή
199,99 
Το ελαφρύ του βάρος και η απίστευτη ευελιξία του, καθιστούν το μπαταριοκίνητο χλοοκοπτικό γκαζόν LMO 18-33 / 18V πανεύκολο στη χρήση. Δεν περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή.
Προσφορά
NT 14/1 Ap Te Adv *EU | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
243,00 
Η ηλεκτρική σκούπα υγρής ξηρής αναρρόφησης NT 14/1 Ap Te Adv είναι συμπαγής, πρακτική και εύκολη στον χειρισμό με πρίζα. Αυτή η ηλεκτρική σκούπα είναι ιδανική για επαγγελματικό καθαρισμό.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Καλάθι αγορών