Ανακάλυψε τα προϊόντα Kärcher Outlet, τα οποία μπορούν να γίνουν δικά σας σε ειδικές τιμές!

Εδώ θα βρεις μοναδικές ευκαιρίες σε προϊόντα που πληρούν όλες τις προδιαγραφές ποιότητας της Kärcher!

Κάνε δικές σου τις προσφορές του Kärcher Οutlet πριν εξαντληθούν! Οι προσφορές ισχύουν για περιορισμένο αριθμό τεμαχίων!

Εξασφαλίζουμε για εσένα τις καλύτερες προσφορές, οι οποίες ισχύουν αποκλειστικά και μόνο για προϊόντα του επίσημου online shop του Kärcher center Kaloterakis!

Επωφελήσου και εσύ!!!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ KÄRCHER ΣΕ ΤΙΜΕΣ OUTLET!
Product Image
SPP 56 Inox | Αντλία βαθιάς γεώτρησης
249,99 
Η τακτική και καλά εστιασμένη άρδευση είναι απαραίτητη για να ανθίσει ο κήπος σας. Με τις νέες αντλίες κήπου και τις υποβρύχιες αντλίες πίεσης της Kärcher είναι πλέον παιχνιδάκι. Αυτές οι υψηλής απόδοσης αντλίες παρέχουν αρκετή πίεση για την ταυτόχρονη λειτουργία αρκετών ψεκαστήρων. Η πίεση του νερού διατηρείται για μεγάλες αποστάσεις, έτσι ώστε να μπορείτε να εκμεταλλευτείτε το νερό από πηγές, πηγάδια, λίμνες ή δεξαμενές βρόχινου νερού. Η εγκατάσταση και η λειτουργία είναι πολύ απλές.
Product Image
GSH 18-20 | Ψαλίδι χλόης και θάμνων
99,99 
Το ψαλίδι μπαταρίας χλόης και θάμνων 18V GSH 18-20 2-σε-1, κόβει το γρασίδι, τους θάμνους και άκρες του χλοοτάπητα με ακρίβεια. Η μπαταρία και ο φορτιστής δεν περιλαμβάνονται στη συσκευή.
Product Image
LMO 18-33 / 18V | Χλοοκοπτική μηχανή
199,99 
Το ελαφρύ του βάρος και η απίστευτη ευελιξία του, καθιστούν το μπαταριοκίνητο χλοοκοπτικό γκαζόν LMO 18-33 / 18V πανεύκολο στη χρήση. Δεν περιλαμβάνει μπαταρία και φορτιστή.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Καλάθι αγορών
Scroll to Top