Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Επαναφορτιζόμενα Σκουπάκια

ΕΠΑΝΑΦΟΡΤΙΖΟΜΕΝΑ ΣΚΟΥΠΑΚIΑ

Πιο γρήγορα από την ηλεκτρική σκούπα – μεγαλύτερη άνεση από τη σκούπα και το φαράσι. Ανακάλυψε παρακάτω τις λύσεις που προτείνουμε για περιπτώσεις όπου η ηλεκτρική σκούπα είναι περιττή και το συμβατικό σκούπισμα δύσκολο! Τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια CVH 2 & CVH 2 Premium είναι ιδανικά για τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, συνθετικών δαπέδων και με πλακάκια. Χωρίς καλώδια και χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις! Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ προσφέρει αυτονομία και ευελιξία φτάνοντας εύκολα κάτω από έπιπλα και είναι ιδανικό για σπίτια με κατοικίδια. Και για τις πιο απαιτητικές εργασίες παρουσιάζουμε τη σκούπα χειρός WD 1 Compact με συμπαγή σχεδιασμό για αναρρόφηση υγρών και στερεών ρύπων χωρίς παροχή ρεύματος!

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός

Ανακάλυψε τα επαναφορτιζόμενα σκουπάκια CVH!

Εκεί όπου η ηλεκτρική σκούπα είναι περιττή, το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι της Kärcher έρχεται για να σου λύσει τα χέρια και να γίνει ο αγαπημένος σου βοηθός στον καθημερινό καθαρισμό σε όλο το σπίτι αλλά και το αυτοκίνητο! Είναι ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στον χειρισμό και θα κάνει όλους τους ρύπους παρελθόν ανα πάσα στιγμή και με μέγιστη κινητικότητα! Ιδανικό για τον επιτόπου καθαρισμό χαλιών, συνθετικών δαπέδων και με πλακάκια. Χωρίς καλώδια και χωρίς να χρειάζεται να σκύβεις!

Ισχυρός βοηθός για καθημερινές δουλειές

Οι ρύποι δεν έχουν καμία πιθανότητα ενάντια στο επαναφοριζόμενο σκουπάκι μπαταρίας της Kärcher: Το  CVH 2 είναι ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στον χειρισμό και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός σου για τον καθημερινό καθαρισμό στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.
Δημητριακά κάτω από το τραπέζι; Επίμονοι ρύποι στα χαλιά;
Το ισχυρό επαναφορτιζόμενο σκουπακι θα τα κάνει όλα αυτά παρελθόν. Το CVH 2 συνδυάζει συμπαγή σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση, η οποία επιτρέπει το σκούπισμα μεγαλύτερων ψίχουλων – οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και με μέγιστη κινητικότητα.

Αποτελεσματικό σύστημα φίλτρου

Η τέλεια παγίδα για τους ρύπους: Χάρη στο προφίλτρο του, ένα λεπτό μεταλλικό πλέγμα, το σύστημα φίλτρου δύο βημάτων συγκρατεί αποτελεσματικά τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το φίλτρο υγιεινής HEPA 12 (EN 1822:1998), το οποίο εξασφαλίζει καθαρό εξερχόμενο αέρα , απορροφά με επιτυχία ακόμη και τα πιο λεπτά σωματίδια και μπορεί επίσης να καθαριστεί και να αντικατασταθεί εύκολα. Αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τη διάρκεια ζωής!

CVH 2 | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
54,99 
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 2 που λειτουργεί με μπαταρία είναι ελαφρύ και συμπαγές και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός για καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ 5

Πριν αρχίσει να σου σπάει τα νεύρα η βρωμιά, το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου ΚΒ 5 προσφέρει μια γρήγορη και πρακτική λύση. Η ρυθμιζόμενη σε ύψος πτυσσόμενη τηλεσκοπική λαβή σου δίνει τη δυνατότητα να σκουπίζεις το πάτωμα σε χρόνο μηδέν, ακόμα και κάτω από έπιπλα με πολύ χαμηλό ύψος.

Σημαντικά στοιχεία:

  • Ιδανικό για σπίτια με κατοικίδια
  • Με μπαταρία λιθίου, συνεχώς έτοιμο για χρήση
  • Εύκολος καθαρισμός κάτω από έπιπλα
  • Αυτόματο σύστημα on/off
  • Κάδος που αφαιρείται εύκολα χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους
  • Μικρός αποθηκευτικός χώρος
  • Χαμηλή κατανάλωση ενέργειας

kb 5

Adaptive Cleaning σύστημα

Αξιόπιστα αφαιρεί τους ρύπους από όλα τα δάπεδα. Καινοτόμο ρυθμιζόμενο άκρο καθαρισμού για βέλτιστη πρόσληψη βρωμιάς. Βελτιωμένη εσωτερική γεωμετρία για βέλτιστη απομάκρυνση των ρύπων.

kb 5 doxeio

Το δοχείο απορριμάτων είναι εύκολο να αφαιρεθεί και να κουμπωθεί

Εύκολο και γρήγορο άδειασμα, χωρίς να έρχεσαι σε επαφή με τους ρύπους.

kb 5

Αυτόματο σύστημα on/off

Εύκολο στην ενεργοποίηση και απενεργοποίηση. Γρήγορο και διαισθητικό. Χωρίς να χρειάζεται να το λυγίζεις.

69,99 
Για αποτελεσματικό ενδιάμεσο καθαρισμό: Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου KB 5 είναι γρήγορα έτοιμο για χρήση και διαθέτει εξαιρετική απόδοση καθαρ...

Σκούπα υγρής/ξηρής αναρρόφησης WD

Kärcher handheld vacuum cleaner

Υγρή και ξηρή αναρρόφηση χωρίς σύνδεση ρεύματος!

Αναζητάς μια συσκευή που να διαθέτει τη πλήρη λειτουργικότητα μιας σκούπας πολλαπλών εφαρμογών χωρίς όμως να χρειάζεται να είναι συνδεδεμένη σε κεντρική παροχή ρεύματος; Ανακάλυψε την WD 1 Compact Battery και WD 1 Compact Battery Set, η οποία χαρίζει αυτονομία και ευελιξία και αναρροφά υγρούς και ξηρούς ρύπους με μεγάλη ευκολία. Εκτός από το εσωτερικό του σπιτιού σου, μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και στην αυλή και στο αυτοκίνητο και στο σκάφος! Η WD 1 ανήκει στην πλατφόρμα μπαταριών 18 V Battery Power, η οποία είναι συμβατή με όλες τις συσκευές της πλατφόρμας μπαταριών Kärcher 18 V. 

Product Image
Απεριόριστες δυνατότητες για την μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD 1 Compact. Για υγρούς και ξηρούς ρύπους. Στη συσκευασία δεν...
Product Image
199,99 
Αυτονομία και ευελιξία: η συμπαγής, μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD 1 Compact Battery Set ανήκει στην πλατφόρμα μπαταριών 18...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top