TACT-CLASS

Οι ηλεκτρικές σκούπες για υγρό και στεγνό καθάρισμα με πατενταρισμένο σύστημα Tact εξασφαλίζουν την αδιάλειπτη εργασία με σταθερά υψηλή ισχύ απορρόφησης, ακόμη και όταν υπάρχουν μεγάλες ποσότητες σωματιδίων σκόνης. Το φίλτρο καθαρίζεται μόνο του με ισχυρές ριπές αέρα. Με αυτόν τον τρόπο, οι ηλεκτρικές σκούπες Tact καλύπτουν τις υψηλές απαιτήσεις των χρηστών σε εργοτάξια και εργαστήρια.

Καλύτερα προϊόντα χάρη στην εμπειρία

Η γκάμα ηλεκτρικών σκουπών υγρής και ξηρής αναρρόφησης που παρέχουμε βασίζεται σε δεκαετίες εμπειρίας. Επίσης, βασίζεται στην εμπειρία πολλών επαγγελματιών χρηστών. Έχουμε αναπτύξει τα νέα μας μηχανήματα NT Tact σε συνεργασία με εμπόρους, χειριστές βιομηχανικών μηχανημάτων, φινιριστές οχημάτων και άλλες επαγγελματικές ομάδες, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ότι υπάρχει ένα μηχάνημα NT Tact για κάθε σκοπό και κάθε χρήση.

NT30
NT 30 Werkstatt
NT 50 Konstruktion
Tact Bild

Είναι απλά θέμα σωστής επιλογής Tact

H ψιλή σκόνη είναι επικίνδυνη για την υγεία. Για να εξασφαλίσουμε τη μέγιστη προστασία από την ψιλή σκόνη, βελτιώσαμε ακόμα περισσότερο το σύστημα Tact. Το αποτέλεσμα είναι μια ισχυρή ηλεκτρική σκούπα Tact με εξαιρετικά αποδοτικό καθαρισμό φίλτρου και μοναδική σε παγκόσμιο επίπεδο διάρκεια ζωής που φτάνει έως 180 kg ψιλής σκόνης (κατηγορία ορυκτής σκόνης A) μέχρι να χρειαστεί χειρωνακτικός καθαρισμός του φίλτρου. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα ακόμα μεγαλύτερα διαστήματα αδιάκοπης χρήσης με συνεχή ισχύ αναρρόφησης και καλύτερη προστασία από την ψιλή σκόνη.

Διάρκεια ζωής φίλτρου κατά την αναρρόφηση της λεπτής σκόνης με το NT 30/1 Tact Te L

Αναρρόφηση: Ορυκτή σκόνη κατηγορίας Α Θερμοκρασία: Θερμοκρασία δωματίου Αξεσουάρ: Το κύριο φίλτρο και οι σωλήνες περιλαμβάνονται στην παράδοση

Ανταγωνιστικά μηχανήματα: Συγκρίσιμο μέγεθος κάδου και εξοπλισμός

Αποτελέσματα δοκιμών της μέγιστης ποσότητας που μπορεί να αναρροφηθεί μέχρι τον αναγκαίο χειρωνακτικό καθαρισμό ή την αντικατάσταση του κύριου φίλτρου.

Kärcher NT 30/1 Tact Te L: 180 kg Ανταγωνιστικό μηχάνημα Α: 19 kg Ανταγωνιστικό μηχάνημα Β: 10 kg

Tact Illustration

Ένα στιβαρό προϊόν μπορεί να είναι και πρακτικό

Η καινοτομία ξεκινά από το μυαλό. Οι νέες ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης Tact διαθέτουν κεντρικό διακόπτη λειτουργίας EASY για εύκολη χρήση των διαφόρων δυνατοτήτων και τρόπων λειτουργίας μόνο με ένα κουμπί.


Οι εργαλειοθήκες και άλλα πρόσθετα εργαλεία μπορούν να τοποθετηθούν με ασφάλεια στην επίπεδη κεφαλή του κάδου που διαθέτει αποθηκευτικό χώρο από καουτσούκ και να στερεωθούν σε κρίκους πρόσδεσης.

 

Ιδανικά εξοπλισμένη για εργοτάξια

Για την αντιμετώπιση των ενίοτε δύσκολων συνθηκών που επικρατούν στα εργοτάξια, οι ηλεκτρικές σκούπες NT Tact διαθέτουν πλέον ενισχυμένους κάδους στιβαρής κατασκευής, με προφυλακτήρα, λαβές και μεγάλους, ανθεκτικούς, μεταλλικούς τροχούς με φρένα.

Ετοιμαστείτε για υψηλή απόδοση

Οι ηλεκτρικές σκούπες Tact διαθέτουν σωλήνες αναρρόφησης με εσωτερική διάμετρο 35 mm (DN 35) ως βασικό χαρακτηριστικό. Αυτή η μεγαλύτερη εσωτερική διάμετρος αυξάνει τη ροή αέρα και μειώνει τον κίνδυνο απόφραξης κατά την αναρρόφηση στερεών ρύπων.

Επίπεδο, προστατευμένο και πάντα σωστά τοποθετημένο

Όλες οι ηλεκτρικές σκούπες Tact διαθέτουν περίβλημα για τα επίπεδα πτυχωτά φίλτρα. Το παλιό φίλτρο μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς σκόνη. Το φίλτρο τοποθετείται πάντα σωστά, ενώ το διάφραγμα και η τσιμούχα του φίλτρου είναι προστατευμένα. Επιπλέον, οι ηλεκτρικές σκούπες Tact είναι όλες πιστοποιημένες για κατηγορία σκόνης L, το οποίο σημαίνει ότι έχουν 99% αποτελεσματικότητα διαχωρισμού της σκόνης σύμφωνα με το πρότυπο EN 60335-2-69. Θα εκπλαγείτε με τη διαφορά που θα δείτε στο εργοτάξιό σας.

Tact robust 406x406

Σημαντικά στοιχεία

Η ηλεκτρική σκούπα NT Tact που θα προμηθευτείτε θα σας ικανοποιήσει απόλυτα. Θα διαπιστώσετε ότι έχουμε σκεφτεί καθετί που έχει σημασία για τους επαγγελματίες χειριστές: την ανώτατη ισχύ αναρρόφησης, την απλή λειτουργία, τη στιβαρότητα και ανθεκτικότητα, το ακόμα πιο αποδοτικό και αθόρυβο σύστημα καθαρισμού φίλτρου Tact. Και επίσης, τα εξαρτήματα που ικανοποιούν όλες τις επιθυμίες σας όσον αφορά την πολυμορφία και τη λειτουργία.

Έντυπο

NT-Tact Brochure

Έντυπο

 Προϊόντα
Product Image
NT 75/2 Tact² Me Tc Adv | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
2.308,99 
Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης Tact² της Kärcher είναι δημοφιλείς στους ειδικούς ως επαγγελματικά συστήματα παντός καιρού χάρη στον υψηλό βαθμό κινητικότητας και ισχύος, την ανθεκτικότητα, τη στιβαρή κατασκευή και την ευρεία γκάμα των πρακτικών χαρακτηριστικών τους. Τα μοντέλα με ανατρεπόμενο πλαίσιο προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα για εφαρμογές σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου απαιτείται η αφαίρεση υγρών και στερεών ρύπων.
Product Image
NT 65/2 Tact² Tc | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Τα συστήματα Tact² της Kärcher είναι γνωστά ως επαγγελματικά συστήματα γενικής χρήσης χάρη στον υψηλό βαθμό κινητικότητας και τις εξαιρετικές επιδόσεις τους, τη στιβαρή κατασκευή και την ευρεία γκάμα πρακτικών χαρακτηριστικών τους. Τα μοντέλα με ανατρεπόμενο πλαίσιο είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικά σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου απαιτείται η αφαίρεση υγρών, ρύπων και υπολειμμάτων.
Product Image
NT 75/2 Tact² Me | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Το σύστημα NT 75/2 Tact² Me διαθέτει στον βασικό του εξοπλισμό την πλήρη αντιστατική έκδοση. Το σύστημα καθαρίζει ακόμα και μεγάλες ποσότητες λεπτής σκόνης.
Product Image
NT 75/2 Tact² Me Tc | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης Tact² της Kärcher είναι δημοφιλείς στους ειδικούς ως επαγγελματικά συστήματα παντός καιρού χάρη στον υψηλό βαθμό κινητικότητας και ισχύος, την ανθεκτικότητα, τη στιβαρή κατασκευή και την ευρεία γκάμα των πρακτικών χαρακτηριστικών τους. Τα μοντέλα με ανατρεπόμενο πλαίσιο προσφέρουν πολλά πλεονεκτήματα, ιδιαίτερα για εφαρμογές σε βιομηχανικά περιβάλλοντα όπου απαιτείται η αφαίρεση υγρών και στερεών ρύπων.
Product Image
NT 65/2 Tact² | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
1.541,99 
Η NT 65/2 Tact² είναι εξοπλισμένη με standard ολοκληρωμένο αντιστατικό πακέτο ως standard, το οποίο είναι κατάλληλο ακόμα και για μεγάλες ποσότητες λεπτόκοκκης σκόνης.
Product Image
NT 55/2 Tact² Me I | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Σκούπα με αναρρόφηση υψηλής απόδοσης, αυτόματη λειτουργία καθαρισμού φίλτρου Tact² και ανοξείδωτο δοχείο συλλογής
Product Image
NT 30/1 Tact Te Adv L | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
Το αγαπημένο εργαλείο των μαστόρων από όλες τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης: το NT 30/1 Tact Te Adv της Kärcher με πρίζα (αυτόματος διακόπτης ενεργοποίησης/απενεργοποίησης) και σύστημα καθαρισμού φίλτρου Tact για αδιάλειπτη εργασία.
Product Image
NT 40/1 Tact Te L | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
845,99 
Στιβαρή και εύκολη στη μεταφορά: η σκούπα υγρής/ξηρής αναρρόφησης NT 40/1 Tact Te με φίλτρο Tact και κάδο 40 λίτρων για μεγάλα χρονικά διαστήματα λειτουργίας, χωρίς διακοπές.
Product Image
NT 30/1 Tact L | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
680,99 
Ανθεκτικά εξαρτήματα και ισχυρή αναρρόφηση: η σκούπα NT 30/1 Tact με πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact, δοχεία 30 λίτρων, προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς.
Product Image
NT 30/1 Tact Te L | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
791,99 
Η αγαπημένη του τεχνίτη από τις σκούπες υγρής/ξηρής αναρρόφησης: η Kärcher NT 30/1 Tact Te με έξοδο ρεύματος (αυτόματο διακόπτης on/off) και καθαρισμό φίλτρου Tact για συνεχή εργασία.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top