ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΠΛΥΣΤΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩΝ POWER/SMART CONTROL

Η ημέρα που θα συνδέεις το πλυστικό σου μηχάνημα με το κινητό σου έχει φτάσει!!! Όχι όμως ένα οποιοδήποτε πλυστικό μηχάνημα… αποκλειστικά και μόνο ένα πλυστικό της νέας σειράς Κ Smart Control της Kärcher.

Τα νέα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher δεν είναι μόνο τα κορυφαία της αγοράς, αυτό το περιμέναμε. Αυτό που μάθαμε είναι ότι διαθέτουν Βoost Μode για extra δύναμη, Smart Control πιστόλι, 3 σε 1 Μulti Jet ακροφύσιο και bluetooth connection για να συνδέονται με το κινητό μας. Αυτό σημαίνει ότι κατεβάζοντας την εφαρμογή (mobile app) Home & Garden της Kärcher θα μπορούμε να συναρμολογούμε, να ρυθμίζουμε, να λάβουμε συμβουλές καθαρισμού και απολύμανσης, ακόμα και να κανονίσουμε το service για το πλυστικό μας, real time, απλά και εύκολα, μέσω internet, από το κινητό μας. Εντυπωσιάστηκες;
Γίνε και εσύ ένας από τους πρώτους στην Ελλάδα που θα πάρουν στα χέρια τους και θα χρησιμοποιήσουν ένα εξελιγμένο πλυστικό Κ Smart Control της Kärcher!

Smart control: Τα πρώτα πλυστικά μηχανήματα που συνδέονται με εφαρμογή (mobile app)!

Καθάρισε σαν ειδικός με την εφαρμογή (mobile app) της Kärcher

Απλώς συνδέεις το πλυστικό μηχάνημα Smart Control στην εφαρμογή Kärcher Home & Garden στο smartphone σου και ήδη ο καθαρισμός γίνεται ευκολότερος και πιο αποτελεσματικός. Γιατί; Γιατί στην εφαρμογή υπάρχουν πρακτικές συμβουλές και οδηγίες για πολλές περιστάσεις και αντικείμενα καθαρισμού. Για παράδειγμα, μπορείς να έχεις καθοδήγηση για το βέλτιστο επίπεδο πίεσης που προτείνει η Kärcher για το αντικείμενο που πρόκειται να καθαριστεί.

Όλα όσα χρειάζεσαι!

Με έξυπνες λεπτομέρειες εξοπλισμού, όπως το πιστόλι ψεκασμού Smart Control, η κάνη ψεκασμού Multi Jet 3-σε-1 και το σύστημα απορρυπαντικού Plug ’n’ Clean, είσαι πανέτοιμος να αντιμετωπίσεις ήρεμα οποιαδήποτε πρόκληση καθαρισμού.

Λειτουργία Boost

Τα πλυστικά μηχανήματα Smart Control διαθέτουν λειτουργία Boost για επιπλέον ισχύ. Για να μην αποτελούν πρόβλημα ούτε οι επίμονοι ρύποι, προτείνεται η εφαρμογή μεγαλύτερης πίεσης για 30 δευτερόλεπτα. Η λειτουργία Boost μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω του πιστολιού ψεκασμού ή της εφαρμογής (mobile app).

Σημαντικά πλεονεκτήματα που κάνουν τη διαφορά!

  • Υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται για την επιλεγμένη εργασία καθαρισμού με αναλυτικές επεξηγήσεις.
  • Μπορείς να μαθαίνεις τα πάντα σχετικά με τη συσκευή που αγόρασες και τον τρόπο που χρειάζεται να τη ρυθμίσεις.
  • Υπάρχει υποστήριξη στον τομέα του service.
  • Παρέχονται στατιστικά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες, αναφορικά με τη χρήση του προϊόντος.
  • Γυρίζοντας το Multi-Jet 3 σε 1 στην κάνη ψεκασμού, μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τύπους ψεκασμού απευθείας – έτσι ώστε να μπορείτε να εργαστείτε χωρίς να αλλάξετε την κάνη ψεκασμού.
  • Η κατάλληλη ρύθμιση πίεσης για την επιφάνεια που εσείς θέλετε να καθαρίσετε, υποδεικνύεται από σύμβολα στην κάνη κασμού 3-σε-1 Multi Jet. Τα επίπεδα πίεσης HARD, MEDIUM, SOFT και BOOST μπορούν να επιλεγούν εύκολα από την εφαρμογή Kärcher Home & Garden ή με τα κουμπιά +/– στο πιστόλι ψεκασμού.
  • Επίσης, η επιλογή mix μπορεί να επιλεγεί μέσω της εφαρμογής (mobile app) ή μέσω της σκανδάλης, χρησιμοποιώντας τα κουμπιά +/–.
    Η οθόνη LCD δείχνει συνεχώς το επιλεγμένο επίπεδο πίεσης, έτσι ώστε να έχετε πλήρη έλεγχο ανά πάσα στιγμή.

Γνώρισε το mobile app Home & Garden της Kärcher

Τι να την κάνεις τη δύναμη αν δεν μπορείς να την αξιοποιήσεις με έξυπνο τρόπο…; Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι συσκευές της σειράς Smart Control δεν είναι μόνο πραγματικά ισχυρές, αλλά έρχονται επίσης με τεράστια τεχνογνωσία Kärcher.

Μέσω bluetooth και της εφαρμογής Home & Garden, μπορείς εύκολα να συνδέσεις το πλυστικό μηχάνημα Smart Control με το smartphone σου, χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Home & Garden. Και ακολουθώντας τις συμβουλές των ειδικών, μπορείς να επαναφέρεις αντικείμενα που σπάνια καθαρίζεις ή να τα καθαρίσεις για πρώτη φορά – όπως ακριβώς θα έκανε και ένας ειδικός.

Γνώρισε και τη νέα σειρά πλυστικών Power Control

Κατά τον καθαρισμό, χρειάζεστε τη σωστή τεχνολογία. Και αυτό ακριβώς μπορεί να προσφέρει η σειρά Power Control. Πλήρη ισχύ, έξυπνες συμβουλές και ισχυρά αξεσουάρ.

Όπως και το πιστόλι υψηλής πίεσης Power Control, για παράδειγμα, το οποίο σας δείχνει τη ρυθμισμένη πίεση απευθείας στην οθόνη και μπορεί εύκολα να αλλάξει από τη λειτουργία πίεσης σε λειτουργία απορρυπαντικού.
Ή η εφαρμογή Home & Garden που σας δείχνει ποια τεχνολογία θα κάνει το πλυστικό σου μηχάνημα ακόμα πιο ήπιο και πιο αποτελεσματικό.

Άλλα χαρακτηριστικά του εξοπλισμού περιλαμβάνουν το σύστημα απορρυπαντικού Plug ‘n’ Clean για γρήγορη και καθαρή αλλαγή του απορρυπαντικού, τηλεσκοπική λαβή αλουμινίου υψηλής ποιότητας για ευχάριστη μεταφορά και αποθήκευση χώρου, το σύστημα Quick Connect για εύκολη και εξοικονόμηση χρόνου και αποσύνδεση του εύκαμπτου σωλήνα υψηλής πίεσης από και προς τη συσκευή και το πιστόλι ψεκασμού, καθώς και τη θέση στάθμευσης για εξαρτήματα που είναι πάντα κοντά.

Power Control
 

ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΝΕΑΣ ΓΕΝΙΑΣ ΤΗΣ KÄRCHER!

Product Image
K 3 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
139,99 
Το πλυστικό μηχάνημα K 3 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 120 Q Power Control και κάνες ψεκασμού. Με σύμβουλο μέσω mobile app και πρακτικές συμβουλές για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 3 Power Control Car & Home
K 3 Power Control Car & Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
194,99 
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 3 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 120 Q Power Control. Με σύμβουλο εφαρμογών μέσω εφαρμογής, που παρέχει συμβουλές για αποτελεσματικά αποτελέσματα καθαρισμού. Συμπεριλαμβάνει κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου.
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 3 Power Control Car
K 3 Power Control Car | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
164,99 
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 3 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 120 Q Power Control. Με σύμβουλο εφαρμογών μέσω εφαρμογής, που παρέχει πρακτικές συμβουλές για ακόμα πιο αποτελεσματικά αποτελέσματα καθαρισμού. Συμπεριλαμβάνει κιτ καθαρισμού αυτοκινήτου.
Product Image
K 4 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
229,99 
Με δυνατότητα λήψης βέλτιστης υποστήριξης μέσω της εφαρμογής Home & Garden της Kärcher που περιλαμβάνει τον σύμβουλο εφαρμογής: Το πλυστικό μηχάνημα K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και κάνες ψεκασμού.
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 4 Power Control Car & Home
K 4 Power Control Car & Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
339,99 
Μπορεί να λάβει τη βέλτιστη υποστήριξη μέσω της εφαρμογής Kärcher Home & Garden συμπεριλαμβανομένης. Σύμβουλος εφαρμογών: το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και κάνες ψεκασμού.
Product Image
K 4 Power Control Car | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
289,99 
Υποστηρίζεται από το mobile app Kärcher Home & Garden και τον σύμβουλο εφαρμογής: το πλυστικό K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και Kit καθαρισμού αυτοκινήτου, με περιστρεφόμενη βούρτσα, αφροποιητή και αφρογόνο καθαριστικό αυτοκινήτου.
Product Image
K 5 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
319,99 
Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο: Πλυστικό μηχάνημα K 5 Power Control με σύμβουλο εφαρμογής μέσω εφαρμογής τηλεφώνου, πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control, κάνη ψεκασμού Vario Power και σύστημα Plug 'n' Clean της Kärcher.
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 5 Power Control Car & Home
K 5 Power Control Car & Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
444,49 
Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 5 Power Control με σύμβουλο εφαρμογών μέσω εφαρμογής, πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control, κάνη ψεκασμού Vario Power και σύστημα Kärcher Plug 'n' Clean. Συμπεριλαμβάνει κιτ αυτοκινήτου και σπιτιού.
Product Image
K 5 Smart Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
429,99 
K 5 Smart Control: πλυστικό υψηλής πίεσης με Bluetooth, συμβουλές εφαρμογής μέσω mobile app, λειτουργία ενίσχυσης για επιπλέον ισχύ, πιστόλι ψεκασμού G 180 Q Smart Control, κάνη ψεκασμού Multi Jet 3 σε 1, ανέμη σωλήνα.
Product Image
K 7 Smart Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
479,99 
Πλυστικό μηχάνημα K 7 Smart Control με λειτουργία ενίσχυσης. Με σύμβουλο εφαρμογών στην εφαρμογή Home & Garden για τέλειο καθαρισμό. Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth.
Product Image
K 7 Smart Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
559,99 
Πλυστικό μηχάνημα K 7 Smart Control με λειτουργία ενίσχυσης.Με σύμβουλο εφαρμογών στην εφαρμογή Home & Garden.Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth. Με Kit οικιακού καθαρισμού.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top