Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  ΝΕΑ & ΔΡΑΣΕΙΣ >Λύσεις καθαρισμού Kärcher για την πρόληψη και αντιμετώπιση φυσικών καταστροφών!

ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ KÄRCHER ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
ΚΑΙ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΦΥΣΙΚΩΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ!

Ότι και αν συμβεί η Kärcher έχει τη λύση απέναντι σε οποιοδήποτε πρόβλημα!

Οι βυθιζόμενες αντλίες της Kärcher είναι εξοπλισμένες με κεραμική σφράγιση δακτυλίου, μία δοκιμασμένη λύση, η οποία συχνά χρησιμοποιείται στον επαγγελματικό τομέα. Η σφράγιση υψηλής ποιότητας κάνει τις αντλίες περισσότερο στιβαρές και επιμηκύνει το χρόνο που θα χρειαστούν service, με αποτέλεσμα να είναι ιδανικές και για ιδιωτική χρήση. Οι βυθιζόμενες αντλίες ακάθαρτου νερού μεταφέρουν εύκολα το ακάθαρτο νερό από το σημείο Α στο σημείο Β. Οι βυθιζόμενες αντλίες με επίπεδη αναρρόφηση μπορούν να αντλήσουν νερό σε βάθος μόλις ενός χιλιοστού, εξασφαλίζοντας στεγνό αποτελέσματα.

Οι βυθιζόμενες αντλίες αποστράγγισης Kärcher είναι η ιδανική λύση! Μάθετε περισσότερα εδώ!

Σκόνη, γυαλιά, νερά, φύλλα? Για το σπίτι, τον κήπο, το γκαράζ, το αυτοκίνητο? 

Οι νέα σειρά WD έχει τη δύναμη σε οποιοδήποτε υγρό & ξηρό ρύπο!

Μάθε περισσότερα εδω!

Η απόφραξη και ο καθαρισμός των φραγμένων σημείων στις σωληνώσεις είναι παιχνίδι με το σετ απόφραξης!

Συνδειάστε το με το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης, που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Οι κορμοί δέντρων και τα κλαδιά οδηγούν συχνά σε φθορές και ατυχήματα! Γρήγορα και εύκολα απαλαγείτε με τα αλυσοπρίονα μπαταρίας.

Δείτε εδώ όλα τα μπαταριοκίνητα εργαλεία κήπου.

Για να μην ξεμένεις από ρεύμα, ακόμη και σε διακοπή ρεύματος απόκτησε τώρα τη γεννήτρια της Kärcher !

Με χωρητικότητα ωριαίας αντλίας έως και 45 m³ νερού, η αντλία λυμάτων WWP 45 εντυπωσιάζει με έναν ισχυρό βενζινοκινητήρα σε εφαρμογές όπου δεν υπάρχει εξωτερική παροχή ρεύματος.

Επίσης, ανορροφά εύκολα πολύ χοντρά σωματίδια με μέγιστη διάμετρο 30 χιλιοστών. Εάν απαιτείται, η αντλία μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλες εφαρμογές, π.χ. για την παροχή νερού στη γεωργία.

Συμπαγές και κινητό μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 6/15 G Classic με βενζινοκινητήρα και ανθεκτική αντλία στροφαλοφόρου άξονα. Ιδανικά κατάλληλο για χρήση από τους δήμους, τις κατασκευαστικές και τεχνικές εταιρείες.

Αυτονομία στην υψηλή πίεση!

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top