Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης

ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΙΕΣΗΣ

Γιατί η Kärcher κάνει τη διαφορά. Είτε για απαλό καθαρισμό είτε για ισχυρό τα μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher προσφέρουν την τέλεια λύση για κάθε πρόβλημα καθαρισμού. Εκεί όπου πριν κυριαρχούσε η βρωμιά τώρα δεν υπάρχει τίποτα άλλο από καθαριότητα. Η Kärcher προσθέτει αξία στο περιβάλλον σας και σας την επιστρέφει: το παλιό γίνεται καινούργιο και το παραμελημένο γίνεται κομψό. Πάθος για τη μηχανική, οι υψηλότερες προδιαγραφές ποιότητας και δεκαετίες εμπειρίας στην ανάπτυξη καινοτόμων μηχανών υψηλής πίεσης το κάνουν αυτό δυνατό.

Ακολουθήστε τον οδηγό της Karcher και βρείτε το πλυστικό μηχάνημα και τα εξαρτήματα που ταιριάζουν στις μοναδικές σας ανάγκες!

Πόση δύναμη Kärcher χρειάζεστε;

Για συχνή χρήση

Για την αφαίρεση επίμονων ρύπων

60 m²/h, max. 180 bar

Εύκολη εναλλαγή από την υψηλή πίεση στη λειτουργία χημικού χωρίς να υπάρχει ανάγκη αλλαγής της κάνης, χάρη στη λειτουργία 3 σε 1 της κάνης ψεκασμού Multi Jet.

599,99 €

Για συχνή χρήση

Για την αφαίρεση επίμονων ρύπων

40 m²/h, max. 145 bar

Εύκολη εναλλαγή από την υψηλή πίεση στη λειτουργία χημικού χωρίς να υπάρχει ανάγκη αλλαγής της κάνης, χάρη στη λειτουργία 3 σε 1 της κάνης ψεκασμού Multi Jet.

499,99 €

Για περιστασιακή χρήση

Για την αφαίρεση μέτριων ρύπων

30 m²/h, max. 130 bar

Με ρύθμιση ένδειξης της πίεσης στην οθόνη LED της κάνης για να έχετε τον απόλυτο έλεγχο!

279,99 €

Για περιστασιακή χρήση

Για αφαίρεση ήπιων ρύπων

25 m²/h, max. 120 bar

Με ρύθμιση ένδειξης της πίεσης στην οθόνη LED της κάνης για να έχετε την ιδανική πίεση σε κάθε επιφάνεια.

169,99 €

 

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης είναι η καλύτερη λύση για κάθε εργασία καθαρισμού!

Η εμπειρία έχει δείξει ότι συνηθισμένες περιπτώσεις εφαρμογής στο σπίτι και τον κήπο είναι:

 • ποδήλατα
 • μηχανήματα και εργαλεία κήπου
 • έπιπλα κήπου/βεράντας/μπαλκονιού
 • φράχτες και μικρά μονοπάτια κήπου ή πεζοδρόμια
 • μοτοσυκλέτες και σκούτερ
 • μικρά αυτοκίνητα
 • εξωτερικές σκάλες και μεγάλα μονοπάτια κήπου
 • μεσαία και οικογενειακά αυτοκίνητα
 • τοίχοι κήπου και πέτρινοι τοίχοι
 • τροχόσπιτα και off-road οχήματα
 • πισίνες και μεγάλες βεράντες
 • όλες οι εργασίες καθαρισμού του σπιτιού και των προσόψεων

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ορισμένα παραδείγματα πιθανής χρήσης:

Πεζοδρόμια με βρύα

Τα βρύα όχι μόνο σχηματίζουν παχιά στρώματα σε πλακόστρωτες επιφάνειες αλλά παραμένουν στους πόρους των πλακών. Γι’ αυτό, για την απομάκρυνσή τους χρησιμοποιείται το τούρμπο μπεκ, το οποίο παράγει έναν περιστρεφόμενο πίδακα που συνδυάζει τη δύναμη καθαρισμού ενός συμπυκνωμένου πίδακα με την απόδοση επιφάνειας επίπεδης ροής. Κρατήστε τον εκτοξευτήρα υψηλής πίεσης κάθετα προς την πλακόστρωτη επιφάνεια σε απόσταση περίπου 20 έως 30 εκ. και καθαρίστε αργά από τη μία άκρη προς την άλλη.

Οχήματα

Τα ειδικά εξαρτήματα και τα χημικά προϊόντα καθαρισμού της Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική και απαλή φροντίδα των οχημάτων. Για να κάνετε το αυτοκίνητό σας να λάμπει με λίγες μόλις κινήσεις, και να διασφαλίσετε ότι θα παραμείνει λαμπερό, ξεκινήστε αφαιρώντας τη στερεή βρωμιά με έναν εκτοξευτήρα υψηλής πίεσης και στη συνέχεια, ψεκάστε το καθαριστικό εντόμων της Kärcher στο κλιματιστικό, τον προφυλακτήρα και το παρμπρίζ. Ψεκάστε το καθαριστικό ζαντών της Kärcher στις ζάντες. Καλύψτε το αυτοκίνητο με τη λειτουργία χημικού προϊόντος καθαρισμού ή τον ειδικό εκτοξευτήρα αφρού με απορρυπαντικό αυτοκινήτου της Kärcher και αφήστε το να δράσει. Τέλος, καθαρίστε το αυτοκίνητό σας με τη βούρτσα ισχύος από την κορυφή μέχρι κάτω ώστε να εκμεταλλευτείτε στο έπακρο την ισχύ του χημικού προϊόντος καθαρισμού.

Βεράντες

Τα καθαριστικά T-Racer διασφαλίζουν βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού με απαλή δράση ακόμα και σε μεγάλες επιφάνειες. Ο καινοτόμος συνδυασμός έλικα ρυθμιζόμενου ύψους και δύο ακροφυσίων υψηλής πίεσης προκαλούν υπερύψωση και το T-Racer αιωρείται πάνω από την επιφάνεια του δαπέδου. Ένας ενσωματωμένος προφυλακτήρας προστατεύει τον έλικα και τα ακροφύσια υψηλής πίεσης από φθορές από μικρές πέτρες. Η συσκευή έχει υψηλή απόδοση καθαρισμού και ομοιόμορφα αποτελέσματα. Το περίβλημα αποτρέπει το πιτσίλισμα, προστατεύοντας και εσάς και τους τοίχους.

 Μηχανήματα κήπου

Πείτε αντίο στο τρίψιμο! Μπορείτε να καθαρίσετε αποτελεσματικά τη βρωμιά και το χώμα από τα φυτά, τις γλάστρες, τις σπάτουλες, τα φτυάρια, τις τσουγκράνες, τα καρότσια κλπ. σε χρόνο μηδέν με ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher. Οι κάννες ψεκασμού Vario Power και Multi Power Jet είναι κατάλληλες για τέτοιου είδους εργασίες. Οι εργασίες στον κήπο ποτέ δεν ήταν ευκολότερες!

Έπιπλα κήπου

Αντιμετωπίστε εύκολα το πρόβλημα των λεκέδων που άφησε στα έπιπλα του κήπου η ατμοσφαιρική ρύπανση ή ο προηγούμενος χειμώνας με το σετ καθαρισμού κήπου της Kärcher. Η βούρτσα πλυσίματος και το καθαριστικό της Kärcher συνιστώνται για την αντιμετώπιση της επίμονης βρωμιάς.

Ρολά

Πριν καθαρίσετε, κλείστε τα ρολά. Ρυθμίστε την κάννη ψεκασμού στη χαμηλή πίεση και εφαρμόστε το χημικό προϊόν καθαρισμού. Ξεκινήστε από το χαμηλότερο τμήμα των ρολών. Αφήστε το χημικό προϊόν καθαρισμού να δράσει για μερικά λεπτά προκειμένου να διαλυθεί εντελώς η βρωμιά. Απομακρύνετε τη διαλυμένη βρωμιά με τη βούρτσα πλυσίματος και τέλος, ξεπλύνετε με τον εκτοξευτήρα υψηλής πίεσης. 

Κατηγορίες απόδοσης.

Η κατηγορία απόδοσης είναι το στοιχείο που διαφοροποιεί τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης και που καθορίζει τον απαιτούμενο χρόνο για το καθάρισμα. Η σωστή συσκευή κάνει το καθάρισμα σημαντικά ευκολότερο. Υπάρχουν διάφορα τεχνικά χαρακτηριστικά τα οποία διαφοροποιούνται ανάλογα με τις απαιτήσεις καθαρισμού και συνδέονται με τις διαφορετικές κατηγορίες απόδοσης έτσι ώστε να κάνουν τις εργασίες πιο εύκολες και πιο αποτελεσματικές.

Η σωστή κατηγορία απόδοσης για κάθε σας ανάγκη

Η απόδοση καθαρισμού ενός πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης καθορίζεται από το συνδυασμό της πίεσης και της ποσότητας του νερού. Όσο καλύτερα συνδυάζονται οι δύο αυτοί παράγοντες, τόσο πιο εύκολα απομακρύνεται η επίμονη βρωμιά και τόσο πιο γρήγορα καθαρίζονται μεγάλες επιφάνειες. Η Kärcher ταξινομεί τις συσκευές σε συγκεκριμένες κατηγορίες απόδοσης με βάση διάφορες απαιτήσεις καθαρισμού. Όσο μεγαλύτερη είναι η επιφάνεια που πρέπει να καθαριστεί και/ή όσο πιο επίμονη η βρωμιά, τόσο υψηλότερη κατηγορία απόδοσης συνιστάται. Για τον καθαρισμό μεγάλων επιφανειών, όπως οι προσόψεις, συνιστάται η χρήση μιας συσκευής Κ7 με τα αντίστοιχα εξαρτήματα. Εκτός από καλύτερη απόδοση, οι συσκευές υψηλότερης κατηγορίας παρέχουν κι άλλα πρακτικά πλεονεκτήματα, όπως λάστιχα μεγαλύτερου μήκους για σημαντικά μεγαλύτερη ακτίνα εργασίας και λάστιχα καλύτερης ποιότητας για βελτιωμένη αντιστρέβλωση και ευκαμψία. Με αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζονται μικρότερος χρόνος ρύθμισης και σημαντικά μεγαλύτερη άνεση, ειδικά στην περίπτωση συχνής χρήσης.

K 7
K 5
K 4

Πλεονεκτήματα

 

Πώς λειτουργεί ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης;

Συνήθως η πίεση της οικιακής παροχής νερού είναι περίπου 4 bar. Το νερό που παρέχεται στο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης μέσω ενός λάστιχου κήπου περνά μέσα από μια αντλία ώθησης, η οποία παράγει πίεση νερού έως 160 bar. Το νερό εκτοξεύεται από ένα μικρό ακροφύσιο υψηλής πίεσης με τη μορφή συμπυκνωμένου πίδακα με υψηλό αποτέλεσμα καθαρισμού.

Ο πιο φιλικός προς το περιβάλλον και το πορτοφόλι σας

Τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της κατηγορίας K4 – K7 μπορούν να χρησιμοποιηθούν και με εναλλακτική πηγή παροχής νερού. Η συσκευή αντλεί νερό από οποιαδήποτε διαθέσιμη δεξαμενή νερού (π.χ. πλαστική δεξαμενή νερού). Με αυτόν τον τρόπο εξοικονομείται πολύτιμο πόσιμο νερό και η λειτουργία είναι φιλική προς το περιβάλλον. Ένα ακόμα πλεονέκτημα της ανεξαρτησίας από το κεντρικό δίκτυο ύδρευσης είναι η μεγαλύτερη ευελιξία και η ακτίνα εργασίας.

Γιατί να αγοράσω ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης Kärcher;

Η Kärcher κάνει τη διαφορά

Η Kärcher είναι αυτή που εφηύρε τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης και δεν σταματά ποτέ να τα εκσυγχρονίζει. Το 1950 η Kärcher ανέπτυξε το πρώτο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης με ζεστό νερό για επαγγελματικό καθαρισμό. Το 1984 η Kärcher κυκλοφόρησε το πρώτο φορητό πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης το HD 555, για νοικοκυριά, ένα προϊόν-ορόσημο στην ιστορία του καθαρισμού.

Ως εφευρέτης του καθαρισμού με υψηλή πίεση, η Kärcher κατέχει ασύγκριτη μοναδική εξειδικευμένη γνώση στην αγορά. Διεξάγουμε τακτικά έρευνες για να προσδιορίσουμε με ακρίβεια τι θέλουν και τι χρειάζονται οι πελάτες μας, τα αποτελέσματα των οποίων ενσωματώνονται άμεσα στην ανάπτυξη των προϊόντων. Με αυτόν τον τρόπο διασφαλίζουμε ότι κάθε νέο προϊόν ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας.

 

Εξαιρετικά ισχυρή – εξοικονόμηση χρόνου κατά 50%

Η πατενταρισμένη τεχνολογία ακροφυσίων Kärcher που προσαρμόζεται σε κάθε μοντέλο ξεχωριστά δίνει τη δυνατότητα εξοικονόμησης χρόνου έως και 50%. Σε σχέση με τα προϊόντα των ανταγωνιστών της, οι συσκευές της Kärcher υπερέχουν λόγω της υψηλότερης απόδοσης καθαρισμού και της αποτελεσματικότητας.

Με λίγα λόγια: το καθάρισμα γίνεται πιο γρήγορα, εξοικονομείται χρόνος έως και 50%, συνεπώς και αντίστοιχο ποσοστό ενέργειας και νερού, με αξιοσημείωτα πλεονεκτήματα επιστημονικά επικυρωμένα από το διακεκριμένο και ανεξάρτητο Ινστιτούτο Fraunhofer.

Σχεδιασμένο για μέγιστη αποτελεσματικότητα.

Για περισσότερα από 60 χρόνια η Kärcher τελειοποιεί την τέχνη του καθαρισμού με υψηλή πίεση και βρίσκεται διαρκώς στο προσκήνιο χάρη στις εξαιρετικές καινοτομίες της. Πάνω από 1.300 διπλώματα ευρεσιτεχνίας και υποδείγματα χρησιμότητας αποδεικνύουν την ευρηματικότητα της εταιρείας και φέρνουν την Kärcher στην κορυφή παγκοσμίως. Εστιάζουμε πάντα στις ανάγκες των πελατών μας.

Εξαιρετικά ισχυρό

Ο περιστρεφόμενος εκτοξευτήρας υψηλής πίεσης συνδυάζει την ισχύ ενός στενού εκτοξευτήρα με την απόδοση επιφάνειας επίπεδης ροής. Χάρη στην πατενταρισμένη τεχνολογία ακροφυσίων, τα τούρμπο μπεκ της Kärcher ξεπερνούν σε απόδοση τα προϊόντα των ανταγωνιστών και επιτρέπουν πιο γρήγορο και πιο αποτελεσματικό καθάρισμα χάρη στη μέγιστη απόδοση αφαίρεσης.

Play Video

Αξιόπιστη ποιότητα μάρκας

Ως επικεφαλής του κλάδου παγκοσμίως, προσφέρουμε τα πιο αξιόπιστα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της αγοράς. Για περισσότερα από 75 χρόνια η Kärcher υπήρξε συνώνυμο της ποιότητας και της καινοτομίας “Made in Germany”. Όλες οι συσκευές μας κατασκευάζονται σε ιδιόκτητα εργοστάσια σύμφωνα με τα υψηλότερα πρότυπα παραγωγής. Πριν φύγουν από το εργοστάσιο, τα προϊόντα ελέγχονται πλήρως ως προς τη λειτουργικότητα και την απόδοσή τους. Γι’ αυτό άλλωστε μπορούμε πάντα να εγγυηθούμε στους πελάτες μας ότι αγοράζουν αψεγάδιαστα προϊόντα που μιλάνε για τον εαυτό τους όσον αφορά τις δυνατότητες απόδοσης και τη μεγάλη διάρκεια ζωής.

Εξαρτήματα και χημικά προϊόντα καθαρισμού.

Το σύνολο μετράει. Με τον κατάλληλο συνδυασμό συσκευής, εξαρτημάτων και χημικών προϊόντων καθαρισμού ακόμα και η πιο επίμονη βρωμιά δεν έχει καμία ελπίδα. Τα κατάλληλα εξαρτήματα αυξάνουν σημαντικά τις δυνατότητες καθαρισμού και κάνουν το καθάρισμα ακόμα πιο αποδοτικό, αποτελεσματικό και εύκολο.

Βασικά εξαρτήματα

Όταν αγοράζετε ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης της Kärcher, περιλαμβάνονται τα βασικά εξαρτήματα – κάννη ψεκασμού Vario Power, τούρμπο μπεκ, πιστόλι υψηλής πίεσης, λάστιχο υψηλής πίεσης και φίλτρο νερού.

Σετ εξαρτημάτων

Η συσκευή σας μπορεί να συνδυαστεί με ένα επιπλέον σετ αυτοκινήτου ή σπιτιού, κατόπιν αιτήματος, έτσι ώστε να καλύπτετε τις ανάγκες καθαρισμού στο αυτοκίνητο και το σπίτι στοχευμένα. Για παράδειγμα, το σετ αυτοκινήτου περιλαμβάνει μια βούρτσα πλυσίματος, βούρτσα αφρού και καθαριστικό αυτοκινήτου. Το σετ σπιτιού περιλαμβάνει καθαριστικό επιφανειών και ένα ειδικό χημικό προϊόν καθαρισμού.

Ειδικά εξαρτήματα

Με τα ειδικά εξαρτήματα της Kärcher που διατίθενται ξεχωριστά μπορείτε να αυξήσετε ακόμα περισσότερο τη λειτουργικότητα του πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης και να καλύψετε όλες τις ανάγκες καθαρισμού σας. Για παράδειγμα, το καθαριστικό επιφανειών επιτρέπει το γρήγορο, αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των εξωτερικών επιφανειών χωρίς να αφήνει λεκέδες.

Χημικά προϊόντα καθαρισμού για πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης

Η νέα γενιά χημικών προϊόντων καθαρισμού της Kärcher κάνει τη διαφορά με την ενεργή αρχή 3 σε 1. Εκτός από άψογο αποτέλεσμα καθαρισμού, αυτά τα νέα πολυλειτουργικά προϊόντα προσφέρουν απαλή φροντίδα και αξιόπιστη προστασία γλιτώνοντας τον χρήστη από κόπο και χρόνο. Χρησιμοποιώντας ανανεώσιμους και φυσικούς πόρους η Kärcher δίνει ακόμα μεγαλύτερη έμφαση στη βιωσιμότητα. Και όχι μόνο! Το μικρό μπουκάλι έχει κι αυτό τα πλεονεκτήματά του. Είτε προορίζονται για σύνδεση (Plug ‘n’ Clean), για πλήρωση της δεξαμενής καθαριστικού ή ως δοχείο για αναρρόφηση μέσω του σωλήνα αναρρόφησης του καθαριστικού, τα νέα καθαριστικά είναι κατάλληλα για όλα τα πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher.

Μέσω της εύρεσης χημικού προϊόντος καθαρισμού, θα βρείτε το κατάλληλο καθαριστικό για το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης που έχετε.

Απολύμανση με τα πλυστικά μηχανήματα της Kärcher

ΠΩΣ…;

1. Προμηθεύσου ένα από τα δυο εξειδικευμένα απολυμαντικά της Kärcher RM 732 & RM 735
2. Βάλε την ενδεδειγμένη ποσότητα στο ακροφύσιο αφρού 
3. Τοποθέτησε το ακροφύσιο αφρού στο πιστόλι του πλυστικού σου

Και όχι απλά καθαρίζεις, αλλά απολυμαίνεις εξολοθρεύοντας το 99,99% των ιών και των βακτηρίων!

Προϊόντα

K 2 | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
Το μηχάνημα υψηλής πίεσης Karcher K2 είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση και αφαίρεση κοινών ρύπων. Για παράδειγμα καθαρισμός ποδηλάτων, εργαλείων ή επίπλων κήπου.
K 2 Battery | Πλυστικό Μπαταρίας
259,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης K 2 Battery με υψηλής απόδοσης μπαταρία είναι ιδανικό για ένα ευρύ φάσμα ευέλικτων εφαρμογών χωρίς την ανάγκη για σύνδεση στο ρεύμα. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, διατίθεται ξεχωριστά ανταλλάξιμη μπαταρία 36V και φορτιστής μπαταρίας.
Προσφορά
K 2 Battery Set | Πλυστικό Μπαταρίας
419,99 
Ιδανικό για ευέλικτες εφαρμογές χωρίς να απαιτείται σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα: Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Battery που λειτουργεί με μπαταρία και περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία ιόντων λιθίου 36 V/5.2 Ah και φορτιστή μπαταρίας. Ιδανικό για μια ευρεία γκάμα εφαρμογών σε όλο το σπίτι.
K 2 Classic *EU
K 2 Classic πλυστικό υψηλής πίεσης για περιστασιακή χρήση και ήπιους ρύπους. Απόδοση περιοχής 20 m2/h, μέγιστη πίεση 110 bar, μέγιστη παροχή 360 l/h, φορτίο σύνδεσης 1400 W.
K 2 Compact *EU | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
Εξαιρετικά συμπαγές, εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 2 Compact προτείνεται για την απομάκρυνση ήπιων ρύπων. Απόδοση κάλυψης επιφάνειας 20 m²/h.
K 2 COMPACT HOME *EU
Το μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης «K2 Compact Home» είναι ιδανικό για την απομάκρυνση των κοινών ρύπων, αποθηκεύεται και μεταφέρεται εύκολα και περιλαμβάνει ένα Home Kit με το εξάρτημα καθαρισμού επιφανειών T 150 και το καθαριστικό "Patio & Deck".
Προσφορά
K 2 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
119,99 
Συνδέεται με εφαρμογή μέσω του mobile app: το πλυστικό μηχάνημα Kärcher K 2 Power Control για τον καθαρισμό ποδηλάτων, εργαλείων κήπου ή επίπλων κήπου, για παράδειγμα.
K 2 Power Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
129,99 
Με τη βοήθεια του συμβούλου εφαρμογών που προσφέρει η εφαρμογή Home & Garden app, το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K2 Power Control περιλαμβάνει και το Home Kit και είναι ιδανικό για την απομάκρυνση ρύπων από ποδήλατα, έπιπλα και εργαλεία κήπου
Προσφορά
K 2 Premium Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
139,99 
Πλυστικό μηχάνημα K 2 Premium Power Control: με δοχείο απορρυπαντικού για ελαφρούς ρύπους. Περιλαμβάνει πρακτικό σύμβουλο εφαρμογής με χρήσιμες συμβουλές καθαρισμού μέσω mobile app.
Προσφορά
K 2 Universal Edition *EU | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
79,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης K 2 Universal Edition είναι σχεδιασμένο για περιστασιακή χρήση και απομακρύνει τους ήπιους ρύπους γύρω από το σπίτι.
Προσφορά
K 3 | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
109,99 
Το μηχάνημα υψηλής πίεσης "K3" είναι ιδανικό για οικιακή χρήση κατά τον καθαρισμό κοινών ρύπων. π.χ. τον καθαρισμό αυτοκινήτου, μηχανής αλλά και εξωτερικούς χώρους και έπιπλα κήπου.
Προσφορά
K 3 Home T 150
139,99 
Πείτε αντίο στην απλή βρωμιά από ποδήλατα, φράχτες κήπου και μοτοσικλέτες με τη βοήθεια του πλυστικού μηχανήματος υψηλής πίεσης K3 Home. Με το Home Kit: Καθαριστικό επιφανειών T 1 + Patio & Deck (500 mL).
Προσφορά
K 3 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
169,99 
Το πλυστικό μηχάνημα K 3 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 120 Q Power Control και κάνες ψεκασμού. Με σύμβουλο μέσω mobile app και πρακτικές συμβουλές για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.
Προσφορά
K 3 Power Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
219,99 
Το πλυστικό K 3 Power Control με πιστόλι G 120 Q Power Control. Με σύμβουλο μέσω mobile app, ο οποίος παρέχει πρακτικές συμβουλές για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Με Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K 3 Premium Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
229,99 
Η έκδοση premium του πλυστικού K 3 Power Control περιλαμβάνει επίσης τύλιξη λάστιχου. Το mobile app με το οποίο συνδέεται παρέχει συμβουλές – για πιο ικανοποιητικά αποτελέσματα καθαρισμού.
K 3 Premium Power Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
259,99 
Η έκδοση premium του πλυστικού K 3 Power Control περιλαμβάνει τύλιξη λάστιχου. Σύνδεση με mobile app που παρέχει συμβουλές για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού. Με Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K 4 Compact *EU | Πλυστικό μηχάνημα
199,99 
Εύκολη μεταφορά και γρήγορη αποθήκευση. Το K 4 Compact είναι ιδανικό για περιστασιακή χρήση σε μεσαίου επιπέδου ρύπους. Περιλαμβάνει τηλεσκοπική λαβή και υδρόψυκτο μοτέρ. Απόδοση κάλυψης επιφάνειας 30 m²/h.
*Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2023 ή εξαντλήσεως τεμαχίων
Προσφορά
K 4 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
279,99 
Υποστηρίζεται από το mobile app Kärcher Home & Garden, περιλ. συμβούλου εφαρμογής: πλυστικό K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και κάνες ψεκασμού.
K 4 Power Control Car | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
Υποστηρίζεται από το mobile app Kärcher Home & Garden και τον σύμβουλο εφαρμογής: το πλυστικό K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και Kit καθαρισμού αυτοκινήτου, με περιστρεφόμενη βούρτσα, αφροποιητή και αφρογόνο καθαριστικό αυτοκινήτου.
Προσφορά
K 4 Power Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
329,99 
Υποστηρίζεται από το mobile app Kärcher Home & Garden και τον σύμβουλο εφαρμογής: το πλυστικό K 4 Power Control με πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control και Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K 4 Premium Power Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
399,99 
Το πλυστικό K 4 Premium Power Control με πιστόλι G 160 Q Power Control και τύλιξη λάστιχου. Υποστηρίζεται από τον σύμβουλο εφαρμογών του mobile app Home & Garden. Με Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K 5 Compact *EU | Πλυστικό μηχάνημα
259,99 
Περιλαμβάνει καινοτόμο σύστημα αποθήκευσης του εύκαμπτου σωλήνα. Το πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 5 Compact είναι εύκολο στη μεταφορά και αποθήκευση και ιδανικό για το καθάρισμα μεσαίου επιπέδου ρύπων. Απόδοση κάλυψης επιφάνειας 40 m²/h.<br> *Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2023 ή εξαντλήσεως τεμαχίων επιφάνειας 40 m²/h.
Προσφορά
K 5 Power Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
399,99 
Για ακόμη μεγαλύτερο έλεγχο: Πλυστικό K 5 Power Control με σύμβουλο εφαρμογής μέσω mobile app, πιστόλι ψεκασμού G 160 Q Power Control, κάνη Vario Power και σύστημα Plug 'n' Clean της Kärcher
Προσφορά
K 5 Premium Smart Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
499,99 
K 5 Premium Smart Control: πλυστικό με Bluetooth, σύμβουλο εφαρμογής μέσω mobile app, λειτουργία ενίσχυσης ισχύος, πιστόλι G 180 Q Smart Control, κάνη Jet 3 σε 1, τύλιξη λάστιχου.
Προσφορά
K 5 Premium Smart Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
549,99 
K 5 Premium Smart Control: πλυστικό με Bluetooth, σύμβουλο εφαρμογής μέσω mobile app, ενίσχυση ισχύος, πιστόλι G 180 Q Smart Control, κάνη Jet 3 σε 1, τύλιξη λάστιχου και Kit οικιακού καθαρισμού.
K 5 Smart Control *EU | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
K 5 Smart Control: πλυντήριο πίεσης με Bluetooth, εφαρμογή συμβούλου εφαρμογών, λειτουργία ενίσχυσης για επιπλέον ισχύ, πιστόλι ψεκασμού G 180 Q Smart Control, 3-σε-1 Multi Jet σπρέι λόγχης, κύλινδρο εύκαμπτου σωλήνα.
Προσφορά
K 7 Compact *EU | Πλυστικό μηχάνημα
409,99 
Αρκετά μικρό μέγεθος και βολικό για την αντιμετώπιση επίμονων ρύπων. Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης K 7 Compact. Εύκολη και γρήγορη μεταφορά και αποθήκευση. Απόδοση κάλυψης επιφάνειας 60 m²/h.<br> *Η προσφορά ισχύει έως 31/03/2023 ή εξαντλήσεως τεμαχίων
Προσφορά
K 7 Premium Smart Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
699,99 
K 7 Premium Smart Control: πλυστικό μηχάνημα με Bluetooth, εφαρμογή, ενίσχυση ισχύος, πιστόλι G 180 Q Smart Control, κάνη Multi Jet 3 σε 1, τύλιξη λάστιχου. Με Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K 7 Smart Control | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
599,99 
Με σύμβουλο εφαρμογών στην εφαρμογή Home & Garden για τέλειο καθαρισμό: το πλυστικό μηχάνημα K 7 Smart Control με λειτουργία ενίσχυσης. Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth.
Προσφορά
K 7 Smart Control Home | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
649,99 
Με σύμβουλο εφαρμογών στην εφαρμογή Home & Garden: το πλυστικό μηχάνημα K 7 Smart Control με λειτουργία ενίσχυσης. Συνδέεται με το smartphone μέσω Bluetooth. Με Kit οικιακού καθαρισμού.
Προσφορά
K Mini
129,99 
Το μικρότερο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης της Kärcher απομακρύνει γρήγορα τους ρύπους και χάρη στο ότι είναι ελαφρύ και σε πρακτικό μέγεθος, μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα.
Προσφορά
K Mini Plus
149,99 
Το μικρότερο πλυστικό της Kärcher αφαιρεί τους ρύπους στη στιγμή και είναι εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Χάρη στο σετ σωλήνων, είναι έτοιμο για χρήση αμέσως.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών