Σκούπες αναρρόφησης

Οι ηλεκτρικές σκούπες της Kärcher συνδυάζουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης και ευελιξία. Είτε ζεις σε διαμέρισμα ενός υπνοδωματίου, είτε σε οικογενειακό σπίτι είτε υποφέρεις από αλλεργίες, η Kärcher διαθέτει την κατάλληλη ηλεκτρική σκούπα για να καλύψει τις ανάγκες σου.
VC_4_Cordless_living_room_couch_app_02_CI20_96 dpi (jpg)

Νέες σκούπες αναρρόφησης: VC 6 Cordless ourFamily & VC 4 Cordless myHome

VC 7 

Κάνε το σκούπισμα μια μεγάλη εμπειρία καθαρισμού: Η VC 7  εντυπωσιάζει με την τεχνολογία αιχμής και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό της, ενώ παράλληλα είναι βολική στη χρήση. Ο πρωτοποριακός αισθητήρας σκόνης ανιχνεύει τους ρύπους, ρυθμίζει ανάλογα την ισχύ αναρρόφησης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική χρήση του χρόνου λειτουργίας της μπαταρίας που φτάνει τα 60 λεπτά. Η λειτουργία boost εγγυάται μέγιστη ισχύ αναρρόφησης με το πάτημα ενός κουμπιού. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το εύκολο άδειασμα του δοχείου σκόνης με 1 κλικ, τον εργονομικό σχεδιασμό για τον καθαρισμό ακόμη και δυσπρόσιτων περιοχών και τα φώτα LED στο ακροφύσιο ενεργού δαπέδου, τα οποία κάνουν τη σκόνη πιο ορατή.  Χάρη στα διάφορα ακροφύσια, ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι σε κάθε σημείο. 

VC 6 Cordless ourFamily

Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, η ηλεκτρική σκούπα γίνεται πραγματική απόλαυση. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία “boost”, εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που κάνουν τη σκόνη πιο ορατή και εγγυώνται αξιόπιστη συλλογή ρύπων. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τον εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας των 50 λεπτών, την αθόρυβη ένταση λειτουργίας, το ξεχωριστό εργαλείο καθαρισμού φίλτρου και μια ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης μπαταρίας που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

VC 4 Cordless myHome

Η μέγιστη ελευθερία κινήσεων συναντά τη μέγιστη άνεση: η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome με χρόνο λειτουργίας έως και 30 λεπτά σώζει τον χρήστη από το να χρειάζεται να σύρει ένα μεγάλο μηχάνημα. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά της VC 4 Cordless myHome κάνουν το σκούπισμα απόλαυση: άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία ενίσχυσης, αθόρυβη λειτουργία, εργονομικός σχεδιασμός και ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που εγγυάται αξιόπιστη συλλογή ρύπων σε σκληρά δάπεδα και χαλιά.

Μεγάλο εύρος εφαρμογών

Έξυπνες επιλογές στήριξης για μια σειρά εξαρτημάτων, που καθιστούν τις ασύρματες σκούπες ακόμη πιο ευέλικτες.

Πρακτικά σχεδιασμένο σύστημα φίλτρου

Το σύστημα φίλτρων τριών σταδίων, που αποτελείται από κυκλώνα, είσοδο αέρα και φίλτρο υγιεινής HEPA* (VC 7 Cordless και VC 6 Cordless), εξασφαλίζει εξαιρετικά καθαρό αέρα εξαγωγής. Τα φίλτρα καθαρίζονται και αντικαθίστανται εύκολα, παρατείνοντας τη διάρκεια ζωής της ηλεκτρικής σκούπας. *EN 1822:1998.

Άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ

Οι ρύποι αδειάζουν εύκολα και υγιεινά με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μην χρειάζεται να τους αγγίξεις.

Πρακτικό στήριγμα τοίχου

Με τη χρήση του επιτοίχιου βραχίονα, η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και γρήγορα και να είναι έτοιμη για χρήση όποτε χρ

VC 7 Signature Line | Σκούπα μπαταρίας Stick
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία. Με εργαλείο καθαρισμού φίλτρου, ακροφύσιο σχισμών, μίνι βούρτσα turbo, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος και επιτοίχιο στήριγμα με λειτουργία φόρτισης.
VC 6 Cordless ourFamily | Σκούπα μπαταρίας Stick
279,99 
Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.

Ηλεκτρική σκούπα με σακούλα

VC 2

Η συμπαγής ηλεκτρική σκούπα VC 2 της Kärcher είναι ιδανική για χρήση σε διαμερίσματα ή μικρότερα σπίτια. Μπορεί να αποθηκευτεί σε μικρούς χώρους και παρέχει εξαιρετικά αξιόπιστα αποτελέσματα καθαρισμού. Επιπλέον, η VC 2 εντυπωσιάζει με πολλά βολικά χαρακτηριστικά, όπως η αυτόματη επανατύλιξη του καλωδίου, η οποία επιτρέπει στο καλώδιο να μαζεύεται γρήγορα μετά τη χρήση, την πτυσσόμενη λαβή μεταφοράς, η οποία διευκολύνει τη μεταφορά και το κατέβασμα σκαλοπατιών, τον έλεγχο μεταβλητής ισχύος στη συσκευή και στη θήκη αποθήκευσης αξεσουάρ

Τεχνολογία σακούλας

Οι ηλεκτρικές σκούπες Kärcher με σακούλα είναι πολύ υγιεινές, επειδή η σκόνη που συλλέγεται παγιδεύονται αξιόπιστα στη σακούλα. Όταν η σακούλα γεμίσει, μπορεί να αφαιρεθεί γρήγορα από τη συσκευή και να απορριφθεί χωρίς να υπάρχει επαφή με το ρύπο ή ακόμη και να δημιουργηθεί σκόνη. Αυτό το χαρακτηριστικό εκτιμάται ιδιαίτερα από άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες, μεταξύ άλλων.

Ηλεκτρικές σκούπες χωρίς σακούλα

VC 3

Η πολυκυκλωνική ηλεκτρική σκούπα VC 3 της Kärcher είναι ιδανική για διαμερίσματα και μικρότερα σπίτια λόγω του μικρού μεγέθους της. Όχι μόνο καθαρίζει τα σκληρά δάπεδα και τα χαλιά, αλλά χάρη στο ακροφύσιο σχισμών και τη μαλακή βούρτσα, παράγει εξαιρετικά αποτελέσματα ακόμα και σε δύσκολα ως προς την πρόσβαση σημεία και σε ευαίσθητες επιφάνειες.

Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το φίλτρο υγιεινής HEPA, το οποίο φιλτράρει αξιόπιστα τη λεπτή βρωμιά, όπως η γύρη ή άλλα σωματίδια που προκαλούν αλλεργίες, και η πρακτική θέση στάθμευσης.

 

Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι xειρός

Ισχυρός βοηθός για καθημερινές δουλειές

Οι ρύποι δεν έχουν καμία πιθανότητα ενάντια στο επαναφοριζόμενο σκουπάκι μπαταρίας της Kärcher: Το CVH 2 είναι ελαφρύ, συμπαγές, εύκολο στον χειρισμό και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός σου για τον καθημερινό καθαρισμό στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.
Δημητριακά κάτω από το τραπέζι; Επίμονοι ρύποι στα χαλιά;
Το ισχυρό επαναφορτιζόμενο σκουπακι θα τα κάνει όλα αυτά παρελθόν. Το CVH 2 συνδυάζει συμπαγή σχεδιασμό και ισχυρή απόδοση, η οποία επιτρέπει το σκούπισμα μεγαλύτερων ψίχουλων – οπουδήποτε, ανά πάσα στιγμή και με μέγιστη κινητικότητα.

Αποτελεσματικό σύστημα φίλτρου

Η τέλεια παγίδα για τους ρύπους: Χάρη στο προφίλτρο του, ένα λεπτό μεταλλικό πλέγμα, το σύστημα φίλτρου δύο βημάτων συγκρατεί αποτελεσματικά τα μεγαλύτερα σωματίδια σκόνης. Ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό είναι το φίλτρο υγιεινής HEPA 12 (EN 1822:1998), το οποίο εξασφαλίζει καθαρό εξερχόμενο αέρα , απορροφά με επιτυχία ακόμη και τα πιο λεπτά σωματίδια και μπορεί επίσης να καθαριστεί και να αντικατασταθεί εύκολα. Αυτό αυξάνει ακόμη περισσότερο τη διάρκεια ζωής!

CVH 2 | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
54,99 
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 2 που λειτουργεί με μπαταρία είναι ελαφρύ και συμπαγές και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός για καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.

Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

DS 6

Η ηλεκτρική σκούπα DS 6 με φίλτρο νερού όχι μόνο εγγυάται καθαρά δάπεδα, αλλά και φρέσκο αέρα εξαγωγής που είναι έως και  99.5% χωρίς σκόνη. Αυτό βελτιώνει αισθητά τον αέρα και, μαζί με αυτό, το κλίμα των εσωτερικών χώρων. Ιδανική επιλογή για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες.

Πώς λειτουργεί η ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού

Σε αντίθεση με τις τυπικές ηλεκτρικές σκούπες με σακούλα φίλτρου, η DS 6 Waterfilter λειτουργεί χρησιμοποιώντας τη φυσική δύναμη του νερού. Το νερό στο φίλτρο στροβιλίζεται με υψηλή ταχύτητα από την ισχυρή ισχύ αναρρόφησης. Ο ρύπος που αναρροφάται φιλτράρεται πολύ αποτελεσματικά από τον αέρα από αυτό το στροβιλιζόμενο νερό και συνδέεται αμέσως στο λουτρό νερού. Το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικά φρέσκος αέρας εξαγωγής. Επειδή δεν υπάρχει σακούλα φίλτρου στην οποία μπορούν να πολλαπλασιαστούν τα αλλεργιογόνα, ακόμη και οι εκκρίσεις ακάρεων σκόνης ξεπλένονται με το νερό μετά τη χρήση. Ένα άλλο όφελος για τα άτομα που υποφέρουν από αλλεργίες είναι ότι δεν δημιουργείται πλέον σκόνη όταν αδειάζει ο κάδος.

  1. Αποτελεσματικό κύριο φιλτράρισμα στο διαφανές φίλτρο νερού. Όλοι οι χονδρόκοκκοι ρύποι παγιδεύονται με ασφάλεια εδώ. Δεν μπορεί να δημιουργηθεί άλλη σκόνη και η ισχύς αναρρόφησης διατηρείται.
  2. Το ενδιάμεσο φίλτρο πλένεται και επομένως έχει μεγάλη διάρκεια. Φιλτράρει τα μικροσκοπικά αιωρούμενα σωματίδια από τον συμπυκνωμένο υγρό αέρα.
  3. Το ειδικό φίλτρο HEPA 12 παγιδεύει το 99,5% της γύρης, των σπόρων μυκήτων, των βακτηρίων και των απεκκρίσεων των ακάρεων σκόνης.

Σκόνη και τρίχες από κατοικίδια; Έχουμε ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι!

 

Επιφάνειες καλυμμένες με σκόνη

Από πού έρχεται όλη αυτή η σκόνη; Δεν υπάρχει κανένας που να μην έχει κάνει αυτή την ερώτηση στον εαυτό του κοιτάζοντας το σπίτι του. Το σπίτι έχει καθαριστεί πρόσφατα – και όμως, πολύ σύντομα, ένα λεπτό στρώμα σκόνης πέφτει στα έπιπλα, τα φυτά του σπιτιού, τα βιβλία και το πάτωμα. Η σκόνη μετακινείται συνεχώς στους χώρους διαβίωσης και απλώνεται σε όλες τις περιοχές. Αυτό δεν μπορεί να αποτραπεί τελείως– αλλά τουλάχιστον μπορεί να διορθωθεί γρήγορα. Με τα νέα μοντέλα σκουπών αναρρόφησης με μπαταρία, μπορείς να εξαφανίσεις εύκολα τη δυσάρεστη σκόνη με μέγιστη ευελιξία.

 

Από τι είναι πραγματικά φτιαγμένη η σκόνη;

Από τα νεκρά κύτταρα του δέρματος και τις ίνες του χαλιού μέχρι τη γύρη και τις τρίχες κατοικίδιων, η σκόνη είναι ένα ολόκληρο μείγμα σωματιδίων διαφορετικού μεγέθους, τα οποία αναμειγνύονται και συνδυάζονται μεταξύ τους. Ανάλογα με το μέγεθος και το βάρος των σωματιδίων, η σκόνη είτε θα μεταφερθεί σε κάθε γωνία από τον αέρα που κυκλοφορεί είτε θα στροβιλίζεται συνεχώς χωρίς να κάθεται πουθενά.
Μεταφέρουμε την πλειονότητα των ρύπων στα σπίτια μας με τα παπούτσια μας. Ως εκ τούτου, αξίζει τον κόπο να έχεις υλικά όπως υφασμάτινα ή ελαστικά χαλάκια για να λειτουργούν ως παγίδες βρωμιάς για τους ρύπους.

Καθάριζε πιο συχνά αν έχεις κατοικίδιο

Όταν ζεις με κατοικίδιο, ένας μεγάλος καθαρισμός του σπιτιού την εβδομάδα δεν είναι αρκετός: λασπωμένα αποτυπώματα ποδιών στο πάτωμα, φαγητό γύρω από το μπολ και δυσάρεστες τρίχες βρίσκουν το δρόμο τους σε όλο το σπίτι. Η συσκευή που χρησιμοποιείς πρέπει να είναι συνέχεια έτοιμη για χρήση, για να διατηρεί το νοικοκυριό σε καλή κατάσταση. Οι σκούπες αναρρόφησής της Kärcher χωρίς καλώδιο είναι πάντα σε ετοιμότητα για να ξεπεράσουν κάθε πρόκληση καθαρισμού, ακόμα και σε περιοχές που είναι δύσκολο να φτάσεις, βοηθώντας να καθαρίσεις το σπίτι με γρήγορο και ευέλικτο τρόπο, ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Τρίχες κατοικίδιων, εξαφανίστηκαν!

Εάν έχεις κατοικίδιο, θα είσαι εξοικειωμένος με το πρόβλημα: τρίχες από τον τετράποδο φίλο σας απλώνονται γρήγορα σε ολόκληρο το σπίτι – ακόμα και όταν μόλις έχεις τελειώσει το σκούπισμα και το καθάρισμα. Οι τρίχες των κατοικίδιων είναι ιδιαίτερα επίμονες στα χαλιά και τα χαλάκια της πόρτας. Μια συμβατική σκούπα δεν βοηθάει εδώ, καθώς δεν αφαιρεί αξιόπιστα τις λεπτές τρίχες. Τι μπορεί να σε σώσει; Οι σκούπες αναρρόφησης χωρίς καλώδιο της Kärcher. Το ενεργό ακροφύσιο δαπέδου είναι πολύ αποτελεσματικό στην αφαίρεση τριχών κατοικίδιων από υφασμάτινα καλύμματα δαπέδου.

Απορρίμματα γατών παντού; Κανένα πρόβλημα!

Μπορεί οι γάτες να είναι εξοικειωμένες με την χρήση της άμμου, αλλά συχνά τα απορρίμματά τους καταλήγουν και έξω από το κουτί απορριμμάτων. Αυτή είναι μια εργασία καθαρισμού που οι σκούπες μας μπορούν να κάνουν σε ελάχιστο χρόνο. Οι μικροί κόκκοι μπορούν να καθαριστούν γρήγορα και εύκολα. Αυτό συνιστάται ιδιαίτερα επειδή ο κόκκος μπορεί να χαράξει τα καλύμματα δαπέδου εάν πατηθεί κατά λάθος.

Προϊόντα

CVH 2 | Επαναφορτιζόμενο...
54,99 
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 2 που λειτουργεί με μπαταρία είναι ελαφρύ και συμπαγές κα...
CVH 3 Plus | Επαναφορτιζό...
89,99 
Ισχυρό και έτοιμο για χρήση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή: με το συμπαγές επαναφορτιζόμεν...
DS 6 | Ηλεκτρική σκούπα μ...
279,99 
Ηλεκτρική σκούπα με πρωτοποριακή τεχνολογία φίλτρου νερού που παρέχει τόσο καθαρό αέρα όσο...
KB 5 | Επαναφορτιζόμενο σ...
69,99 
Για αποτελεσματικό ενδιάμεσο καθαρισμό: Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου KB 5 είναι γρ...
Σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 Classic HEPA Re!Plast
T 11/1 HEPA 14 Re!Plast |...
129,99 
Βιώσιμη και αποτελεσματική: η ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 Classic HEPA Re!Pl...
Product Image
T 7/1 Classic | Σκούπα ξη...
129,99 
Ελαφριά και εργονομική, η Τ 7/1 Classic με σακούλα fleece είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο σκο...
VC 2 | Σκούπα αναρρόφησης
119,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 2 είναι ιδανική για εύκολο καθαρισμό σε διαμερίσματα και μικρά σπίτι...
VC 3 | Σκούπα αναρρόφησης
119,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 3 με πολυκυκλωνική τεχνολογία και διαφανές δοχείο απορριμμάτων που π...
VC 4 Cordless myHome | Σκ...
189,99 
Η σκούπα μπαταρίας VC 4 Cordless myHome κάνει τον καθαρισμό με ηλεκτρική σκούπα σε μικρά ν...
VC 6 Cordless ourFamily |...
279,99 
Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordl...
VC 7 Signature Line | Σκο...
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία....
Product Image
WD 1 Compact Battery (Χει...
Απεριόριστες δυνατότητες για την μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών WD...
Product Image
WD 1 Compact Battery Σετ...
199,99 
Αυτονομία και ευελιξία: η συμπαγής, μπαταριοκίνητη σκούπα αναρρόφησης πολλαπλών εφαρμογών...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top