ΝΕΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ STICK ΑΠΟ ΤΗΝ KÄRCHER! ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΕΣ!

Ψάχνεις σκούπα Stick; Οι ηλεκτρικές σκούπες VC της Kärcher είναι ακριβώς αυτό που ζητάς! Χωρίς ενοχλητικά καλώδια και χωρίς σακούλα! Ιδανικές για μικρά και μεγάλα διαμερίσματα και σπίτια, οι VC εντυπωσιάζουν, καθώς συνδυάζουν υψηλή ισχύ αναρρόφησης και ευελιξία! Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στην κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, ενώ η λειτουργία “Boost” ενδείκνυται για τον καθαρισμό πιο απαιτητικών σημείων.
Μάθε περισσότερα παρακάτω!
Play Video
VC 7 Cordless yourMax
Play Video
VC 6 Cordless ourFamily
Play Video
VC 4 Cordless myHome

Καινοτόμος τεχνολογία αισθητήρα σκόνης

Η σκούπα VC 7  κάνει το σκούπισμα ακόμα πιο αποτελεσματικό και αβίαστο. Ο καινοτόμος αισθητήρας σκόνης παρέχει αυτόματη ανίχνευση σκόνης και έλεγχο της ισχύος. Η έξυπνη ρύθμιση ισχύος εξασφαλίζει την αποτελεσματική χρήση του χρόνου λειτουργίας της μπαταρίας που φτάνει τα 60 λεπτά. Το σκούπισμα δεν μπορεί να γίνει πιο εύκολο ή πιο βολικό από αυτό!

Ασύρματη ελευθερία με την μπαταρία ιόντων λιθίου

Οι ασύρματες ηλεκτρικές σκούπες ξεχωρίζουν από το πλήθος με τη μέγιστη ελευθερία κινήσεων, την υψηλή ισχύ αναρρόφησης και το χαμηλό τους βάρος. Οι ισχυρές μπαταρίες διευκολύνουν τη σκληρή δουλειά του καθαρισμού μέχρι και την τελευταία γωνία. Επιπλέον, η μεγάλη ποικιλία αξεσουάρ κάνει τις ασύρματες σκούπες ακόμα πιο ευέλικτες.

Ευκολία χρήσης

Η ισχύς μπορεί να ρυθμιστεί γρήγορα και εύκολα για να ταιριάζει στην κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή. Το εύχρηστο κουμπί κλειδώματος σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να κρατάτε πατημένο το κουμπί λειτουργίας, ενώ η λειτουργία “Boost” ενδείκνυται για τον καθαρισμό πιο απαιτητικών σημείων.

Ενεργό ακροφύσιο δαπέδου

Οι μηχανοκίνητοι κύλινδροι και η εξαιρετική ευελιξία επιτρέπουν τη βέλτιστη συλλογή ρύπων και την αβίαστη συλλογή ρύπων με τη χρήση της ηλεκτρικής σκούπας ακόμη και κάτω από τα έπιπλα.Το ακροφύσιο δαπέδου της VC 6 Cordless διαθέτει φωτισμό LED για να φωτίζει τη βρωμιά και να εξασφαλίζει αξιόπιστη συλλογή βρωμιάς.

Μεγάλο εύρος εφαρμογών

Έξυπνες επιλογές στήριξης για μια σειρά εξαρτημάτων, που καθιστούν τις ασύρματες σκούπες ακόμη πιο ευέλικτες.

Άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ

Οι ρύποι αδειάζουν εύκολα και υγιεινά με το πάτημα ενός κουμπιού, ώστε να μην χρειάζεται να τους αγγίξεις.

Πρακτικό στήριγμα τοίχου

Με τη χρήση του επιτοίχιου βραχίονα, η συσκευή μπορεί να αποθηκευτεί εύκολα και γρήγορα και να είναι έτοιμη για χρήση όποτε χρ

VC 7 

Κάνε το σκούπισμα μια μεγάλη εμπειρία καθαρισμού: Η VC 7  εντυπωσιάζει με την τεχνολογία αιχμής και τον ολοκληρωμένο εξοπλισμό της, ενώ παράλληλα είναι βολική στη χρήση. Ο πρωτοποριακός αισθητήρας σκόνης ανιχνεύει τους ρύπους, ρυθμίζει ανάλογα την ισχύ αναρρόφησης, εξασφαλίζοντας αποτελεσματική χρήση του χρόνου λειτουργίας της μπαταρίας που φτάνει τα 60 λεπτά. Η λειτουργία boost εγγυάται μέγιστη ισχύ αναρρόφησης με το πάτημα ενός κουμπιού. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν το εύκολο άδειασμα του δοχείου σκόνης με 1 κλικ, τον εργονομικό σχεδιασμό για τον καθαρισμό ακόμη και δυσπρόσιτων περιοχών και τα φώτα LED στο ακροφύσιο ενεργού δαπέδου, τα οποία κάνουν τη σκόνη πιο ορατή.  Χάρη στα διάφορα ακροφύσια, ο καθαρισμός είναι παιχνιδάκι σε κάθε σημείο. 

VC 6 Cordless ourFamily

Ο καθαρισμός μπορεί να είναι πραγματικά τόσο απλός: με την ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily, η ηλεκτρική σκούπα γίνεται πραγματική απόλαυση. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία “boost”, εργονομικό σχεδιασμό για καθαρισμό σε δυσπρόσιτα σημεία και φώτα LED στο ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που κάνουν τη σκόνη πιο ορατή και εγγυώνται αξιόπιστη συλλογή ρύπων. Άλλα πλεονεκτήματα περιλαμβάνουν τον εντυπωσιακό χρόνο λειτουργίας της μπαταρίας των 50 λεπτών, την αθόρυβη ένταση λειτουργίας, το ξεχωριστό εργαλείο καθαρισμού φίλτρου και μια ευανάγνωστη οθόνη κατάστασης μπαταρίας που δείχνει την κατάσταση της μπαταρίας και τα σχετικά μηνύματα ανά πάσα στιγμή.

VC 4 Cordless myHome

Η μέγιστη ελευθερία κινήσεων συναντά τη μέγιστη άνεση: η ηλεκτρική σκούπα VC 4 Cordless myHome με χρόνο λειτουργίας έως και 30 λεπτά σώζει τον χρήστη από το να χρειάζεται να σύρει ένα μεγάλο μηχάνημα. Τα πολλά έξυπνα χαρακτηριστικά της VC 4 Cordless myHome κάνουν το σκούπισμα απόλαυση: άδειασμα δοχείου σκόνης με ένα κλικ, λειτουργία ενίσχυσης, αθόρυβη λειτουργία, εργονομικός σχεδιασμός και ενεργό ακροφύσιο δαπέδου που εγγυάται αξιόπιστη συλλογή ρύπων σε σκληρά δάπεδα και χαλιά.

Διάλεξε τη σκούπα Stick που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου!
VC 7 Signature Line | Σκούπα μπαταρίας Stick
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία. Με εργαλείο καθαρισμού φίλτρου, ακροφύσιο σχισμών, μίνι βούρτσα turbo, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος και επιτοίχιο στήριγμα με λειτουργία φόρτισης.
VC 6 Cordless ourFamily | Σκούπα μπαταρίας Stick
279,99 
Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top