ΝΕΑ ΣΕΙΡΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ SIGNATURE LINE

Ανακάλυψε τα πιο καινοτόμα προϊόντα στις κατηγορίες εσωτερικού καθαρισμού που φέρουν την υπογραφή του Alfred Kärcher και αποτελούν μέρος της Signature Line*.

Επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα της Signature Line και συμπληρώνοντας τη φόρμα στο site της Kärcher καιμπορείς να επεκτείνεις την εγγύησή σου κατά έναν επιπλέον χρόνο!

wv-signature-line

Με την υπογραφή του Alfred Kärcher!

Μακάρι το καλύτερο να ήταν πάντα τόσο εύκολο να βρεθεί! Μαζί μας, μπορείτε να αναγνωρίσετε τα πιο ισχυρά, καινοτόμα και συλλεκτικά προϊόντα εσωτερικού καθαρισμού από τη συσκευασία υψηλής ποιότητας και, φυσικά, από την πρωτότυπη υπογραφή του Alfred Kärcher. Τα νέα προϊόντα υψηλών προδιαγραφών της σειράς Signature Line διαθέτουν ακόμη πιο ολοκληρωμένο εξοπλισμό από τα υπόλοιπα προϊόντα μας και μερικές φορές περιλαμβάνουν αποκλειστικά αξεσουάρ!

Ο πρωτοπόρος Alfred Kärcher

Ο Alfred Kärcher, ο ιδρυτής της εταιρείας Kärcher, ήταν ένας παθιασμένος οραματιστής και πραγματικός πρωτοπόρος! Το όνομά του είναι συνώνυμο της καινοτομίας και των υψηλότερων προτύπων ποιότητας. Προς τιμήν του, δημιουργήσαμε μια νέα σειρά συλλεκτικών προϊόντων υψηλών προδιαγραφών: την Signature Line. Η υπογραφή του υπογραμμίζει το πνεύμα καινοτομίας και ποιότητας που καθιστά τα προϊόντα της Signature Line τα καλύτερα προϊόντα της Kärcher στην κατηγορία τους.

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ SIGNATURE LINE!

Καθαριστής αέρα AF 50 Signature Line
AF 50 Signature Line | Καθαριστής αέρα
Ο καθαριστής αέρα AF 50 Signature Line με τεχνολογία αισθητήρα λέιζερ, αυτόματη λειτουργία, οθόνη, φιλτράρισμα HEPA και φιλτράρισμα ενεργού άνθρακα αφαιρεί παθογόνα, λεπτή σκόνη, αλλεργιογόνα και οσμές σε δωμάτια με μέγεθος από 50 m²* έως 100 m².
FC 7 Signature Line | Μηχανή καθαρισμού σκληρών δαπέδων
524,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.
Ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe Signature Line
SC 5 Deluxe Signature Line | Ατμοκαθαριστής
489,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe, εξοπλισμένος με λωρίδα LED, ένδειξη θερμοκρασίας LED σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία VapoHydro και τέλεια αποθήκευση εξαρτημάτων, καθαρίζει άνετα και χωρίς διακοπή.
VC 7 Signature Line | Σκούπα μπαταρίας Stick
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία. Με εργαλείο καθαρισμού φίλτρου, ακροφύσιο σχισμών, μίνι βούρτσα turbo, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος και επιτοίχιο στήριγμα με λειτουργία φόρτισης.
WV 7 Signature Line | Τζαμοκαθαριστής
124,99 
Ο ασύρματος τζαμοκαθαριστής WV 7 Signature Line με καινοτόμο χείλος αναρρόφησης για ευέλικτη χρήση. Με μπουκάλι ψεκασμού, δύο πανάκια σκουπίσματος, απορρυπαντικό και αποκλειστική συσκευασία αποθήκευσης.
Επέκτεινε την εγγύησή σου για τα Signature Line προϊόντα

Επιλέγοντας ένα από τα προϊόντα της Signature Line και συμπληρώνοντας τη φόρμα στο site της Kärcher και μπορείς να επεκτείνεις την εγγύησή σου κατά έναν επιπλέον χρόνο!

Η εγγραφή πρέπει να ολοκληρωθεί εντός 4 εβδομάδων από την ημερομηνία αγοράς για να είναι έγκυρη η επέκταση της εγγύησης.

Καλάθι αγορών
Scroll to Top