ΤΟ ΚΙΤΡΙΝΟ ΕΓΙΝΕ ΛΕΥΚΟ!

Αλλαγή χρώματος για τα προϊόντα εσωτερικού καθαρισμού (indoor) της Kärcher!

Από τον Ιανουάριο του 2024, το χρώμα όλων των προϊόντων εσωτερικού καθαρισμού της Kärcher γίνεται λευκό!
Ο λόγος: ενώ τα φωτεινά χρώματα μπορεί να αποτελούν μια δημοφιλή επιλογή για τους εξωτερικούς χώρους και τον κήπο, πολλοί καταναλωτές προτιμούν λευκές συσκευές για τους εσωτερικούς χώρους. Οι λευκές ηλεκτρικές σκούπες, οι ατμοκαθαριστές ή οι καθαριστές τζαμιών συνδυάζονται διακριτικά με το οικιακό περιβάλλον. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο στην Kärcher αλλάξαμε το χρώμα στα προϊόντα εσωτερικού καθαρισμού!

Ηλεκτρικές σφουγγαρίστρες
EWM 2 | Ηλεκτρική σφουγγαρίστρα
169,99 
Η ηλεκτρική σφουγγαρίστρα EWM 2 απομακρύνει εύκολα λεκέδες και πιτσιλιές - χωρίς να χρειάζεται να σέρνεις έναν κουβά ή να χρειάζεται τρίψιμο. Αφήνει τις επιφάνειες 20% πιο καθαρές από μια σφουγγαρίστρα.* Διάρκεια λειτουργίας μπαταρίας: 20 λεπτά περίπου.
FC 7 Cordless | Μηχανή καθαρισμού σκληρών δαπέδων
479,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.
FC 7 Signature Line | Μηχανή καθαρισμού σκληρών δαπέδων
524,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.
Ατμοκαθαριστές
SC 1 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και χάρη στο ακροφύσιο δαπέδου EasyFix που τον συνοδεύει, μπορεί να καθαρίσει άψογα το δάπεδο.
SC 2 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
109,99 
Το SC 2 EasyFix της Kärcher είναι το εισαγωγικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά. Για άριστη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι.
SC 3 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων επιτρέπει τον αδιάλειπτο καθαρισμό χάρη στη μόνιμα επαναγεμιζόμενη δεξαμενή νερού. Θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.
SC 4 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
199,99 
Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξαμενή νερού.
SC 4 EasyFix Iron | Ατμοκαθαριστής
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο πίεσης. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για καθαρισμό χωρίς διακοπές.
SC 5 EasyFix Iron | Ατμοκαθαριστής
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar περιλαμβάνει σίδερο πίεσης ατμού, λειτουργία VapoHydro, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα αξεσουάρ.
SC 5 Iron Plug | Ατμοκαθαριστής
349,99 
Ισχυρός και ευέλικτος: Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και σύνδεση σίδερου ατμού πίεσης. Συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία VapoHydro, το μόνιμα επαναγεμιζόμενο δοχείο νερού και το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix.
Επαναφορτιζόμενα σκουπάκια
CVH 2 | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
54,99 
Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 2 που λειτουργεί με μπαταρία είναι ελαφρύ και συμπαγές και ιδιαίτερα κατάλληλο ως αξιόπιστος βοηθός για καθημερινές εργασίες καθαρισμού στην κουζίνα, το σαλόνι, το υπνοδωμάτιο και το αυτοκίνητο.
CVH 3 Plus | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι χειρός
89,99 
Ισχυρό και έτοιμο για χρήση οπουδήποτε και ανά πάσα στιγμή: με το συμπαγές επαναφορτιζόμενο σκουπάκι CVH 3 Plus, μπορείς να πεις αντίο στη βρωμιά στο σαλόνι, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα ή το αυτοκίνητο.
KB 5 | Επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου
69,99 
Για αποτελεσματικό ενδιάμεσο καθαρισμό: Το επαναφορτιζόμενο σκουπάκι δαπέδου KB 5 είναι γρήγορα έτοιμο για χρήση και διαθέτει εξαιρετική απόδοση καθαρισμού στους μικρότερους χώρους.
Σκούπες ξηρής αναρρόφησης
DS 6 | Ηλεκτρική σκούπα με φίλτρο νερού
279,99 
Ηλεκτρική σκούπα με πρωτοποριακή τεχνολογία φίλτρου νερού που παρέχει τόσο καθαρό αέρα όσο και χρησιμοποιημένο αέρα καθαρισμένο έως και 99,95%. Καλό για όλους - όχι μόνο για τους πάσχοντες από αλλεργίες.
VC 2 | Σκούπα αναρρόφησης
119,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 2 είναι ιδανική για εύκολο καθαρισμό σε διαμερίσματα και μικρά σπίτια. Compact διαστάσεις και εύκολη στη χρήση, η VC 2 με σακούλα θα σου λύσει τα χέρια!
VC 3 | Σκούπα αναρρόφησης
119,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 3 με πολυκυκλωνική τεχνολογία και διαφανές δοχείο απορριμμάτων που πλένεται. Σε γλιτώνει από την ανάγκη να αλλάζεις σακούλες φίλτρου και να αγοράζεις ανταλλακτικά!
VC 4 Cordless myHome | Σκούπα μπαταρίας Stick
189,99 
Η σκούπα μπαταρίας VC 4 Cordless myHome κάνει τον καθαρισμό με ηλεκτρική σκούπα σε μικρά νοικοκυριά πιο εύκολο από ποτέ χάρη στην ελαφριά σχεδίαση.
VC 6 Cordless ourFamily | Σκούπα μπαταρίας Stick
279,99 
Αβίαστος και αξιόπιστος καθαρισμός σε μεγαλύτερα νοικοκυριά: Η ηλεκτρική σκούπα VC 6 Cordless ourFamily ξεχωρίζει από το πλήθος για το χαμηλό της βάρος, το σύστημα φίλτρου χωρίς σακούλα και την υψηλή ισχύ αναρρόφησης.
VC 7 Signature Line | Σκούπα μπαταρίας Stick
499,99 
Η ηλεκτρική σκούπα VC 7 Signature Line με καινοτόμο αισθητήρα σκόνης και δεύτερη μπαταρία. Με εργαλείο καθαρισμού φίλτρου, ακροφύσιο σχισμών, μίνι βούρτσα turbo, μαλακή βούρτσα ξεσκονίσματος και επιτοίχιο στήριγμα με λειτουργία φόρτισης.
Καθαριστές τζαμιών επαναφορτιζόμενοι
WV 1 Plus | Τζαμοκαθαριστής
54,99 
Με το τζαμοκαθαριστή WV 1 Plus και το μπουκάλι ψεκασμού με πανί μικροϊνών, μπορείς να καθαρίσεις τα παράθυρα χωρίς κόπο και τρεις φορές πιο σύντομα, με αποτελέσματα χωρίς γραμμές.
WV 2 Plus | Τζαμοκαθαριστής
64,99 
Εύκολος χειρισμός, χωρίς σταξίματα χάρη στην αναρρόφηση και μεγάλη εξοικονόμηση χρόνου – με το αυθεντικό σύστημα καθαρισμού τζαμιών της Kärcher, το οποίο λειτουργεί με μπαταρία, το αποτέλεσμα είναι παράθυρα που λάμπουν χωρίς γραμμές, σε χρόνο μηδέν.
WV 7 Signature Line | Τζαμοκαθαριστής
124,99 
Ο ασύρματος τζαμοκαθαριστής WV 7 Signature Line με καινοτόμο χείλος αναρρόφησης για ευέλικτη χρήση. Με μπουκάλι ψεκασμού, δύο πανάκια σκουπίσματος, απορρυπαντικό και αποκλειστική συσκευασία αποθήκευσης.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top