DISPENSER ΝΕΡΟΥ

Πόσιμο νερό άριστης ποιότητας. Οι ψύκτες πόσιμου νερού της Kärcher είναι εξοπλισμένοι με πιστοποιημένο αυτόματο σύστημα υγιεινής και ένα καινοτόμο σύστημα φίλτρου. Η τέλεια, οικονομική και υγιεινή παροχή πόσιμου νερού για τους πελάτες και το προσωπικό σας.

Καθαρό νερό: ο δρόμος προς την επιτυχία και την καλή υγεία.

Πόσο συχνά σας δίνεται η ευκαιρία να αναζωογονήσετε τους ανθρώπους; Ενώ ταυτόχρονα μειώνετε το κόστος έως 90% και διαφημίζετε ενεργά το προϊόν σας ή το μήνυμά σας; Οι νέοι, διαμορφώσιμοι ψύκτες πόσιμου νερού WPD 100, WPD 200 και WPD 600 της Kärcher σάς επιτρέπουν να προσφέρετε στους υπαλλήλους σας, τους πελάτες και τους επισκέπτες φυσικό νερό ανώτατης ποιότητας. Αυτή η καινοτόμα έννοια διαμόρφωσης δίνει την ευκαιρία σε όλους τους πελάτες μας να σχεδιάσουν το δικό τους WPD ψύκτη πόσιμου νερού WPD όπως εκείνοι επιθυμούν. Μπορείτε να προσαρμόσετε τα εξής χαρακτηριστικά: είδος νερού, ισχύς ψύξης, πρόγραμμα φιλτραρίσματος και υγιεινής, χρώμα, επιδαπέδια ή επιτραπέζια μονάδα και πακέτο ηλεκτρονικών.

Ο νέος WPD.

 Με το απολύτως διαμορφώσιμο μοντέλο WPD, η Kärcher επαναπροσδιόρισε το σύγχρονο ψύκτη πόσιμου νερού. Βασική παραλλαγή αποτελούν τα κουμπιά, τα οποία οι χρήστες μπορούν να ονομάσουν οι ίδιοι, ενώ η προηγμένη έκδοση είναι εξοπλισμένη με έγχρωμη οθόνη.
 1. Τέλειο μέγεθος και λειτουργικότητα
  Ο ελκυστικός σχεδιασμός και τα εύκολα στο καθάρισμα υλικά αποτελούν μόνο τη μία πλευρά του νέου προσαρμόσιμου ψύκτη πόσιμου νερού WPD. Ο μπροστινός πίνακας μπορεί επίσης να διαμορφωθεί για να εξυπηρετεί τον προσωπικό σας εταιρικό σχεδιασμό ή να χρησιμοποιηθεί ως ελεύθερος χώρος για διαφήμιση.
 2. Ένα άγγιγμα: έξι επιθυμίες
  Το κλασικό μοντέλο WPD προσφέρει μεταλλικό νερό, κρύο ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος. Αν το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε μέτριο ή κλασικό ανθρακούχο νερό ή ζεστό και καυτό νερό. Ο ειδικός αεριστής του WPD, που είναι τοποθετημένος στη βαλβίδα εξαγωγής, παράγει μια ισχυρή και ομαλή ροή νερού χωρίς καθόλου ψεκασμό.
 3. Ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού
  Ο WPD παράγει φρέσκο ζεστό νερό με το πάτημα ενός κουμπιού. Η μονάδα παράγει μόνο την απαραίτητη ποσότητα ζεστού νερού. Αυτή η καινοτόμος αρχή μειώνει σημαντικά τη χρήση ενέργειας.
 4. Ατελείωτη ευχαρίστηση
  Η απευθείας σύνδεση με το δίκτυο νερού επιτρέπει στον WPD την παροχή νερού χωρίς όρια. Η μονάδα μπορεί να γεμίσει κούπες/ποτήρια ύψους έως 300 χιλ.
 5. Καθαρές δουλειές
  Ο δίσκος συλλογής νερού έχει προστασία υπερχείλισης. Εναλλακτικά, ο δίσκος συλλογής νερού μπορεί να συνδεθεί με ένα δοχείο στη βάση του ψύκτη ή που συνδέεται απευθείας με το σύστημα αποχέτευσης, κι έτσι δεν θα υπάρχει λόγος να αδειάζετε εσείς το δίσκο.
 6. Ποτήρια έτοιμα για χρήση
  Ο διανομέας ποτηριών που βρίσκεται στη βάση του ψύκτη εξασφαλίζει ότι πάντα υπάρχουν καθαρά ποτήρια έτοιμα για χρήση. Ιδανικά συνδυάζεται με τα συμβατά πλαστικά ποτήρια και ποτήρια για ζεστά ροφήματα της Kärcher.
 7. Επιτραπέζιος ή επιδαπέδιος;
  Κάθε επιτραπέζιο μοντέλο του WPD μπορεί να μετατραπεί σε επιδαπέδιο συνδέοντας μια βάση. Η βάση προσφέρει αρκετό χώρο για την αποθήκευση ενός μεγάλου μπουκαλιού CO2 (10 κιλά), δοχείου αποχέτευσης ή, στο μοντέλο WPD 600, επιπρόσθετου ψύκτη.

Ο δικός σας WPD. Τόσο μοναδικός όσο κι εσείς.

Ποτέ ξανά δεν είχατε τόση ελευθερία στη διαμόρφωση του δικού σας ψύκτη πόσιμου νερού. Ο νέος προσαρμόσιμος WPD ψύκτης πόσιμου νερού ικανοποιεί τις πιο σύγχρονες απαιτήσεις του πελάτη. Ξεκινήστε να απολαμβάνετε το νερό ακριβώς όπως το επιθυμείτε.

Restaurants und Kantinen

Ψύξη βασισμένη στις ανάγκες σας

Τρεις διαφορετικές κατηγορίες για να διαλέξετε: WPD 100 για περίπου 50 άτομα, WPD 200 για περίπου 100 άτομα και WPD 600 για περισσότερα από 100 άτομα.

Wirksame Filterkombinationen

Αποτελεσματικοί συνδυασμοί φίλτρων

Ευθυγραμμίστε το πακέτο φίλτρου σας με τις προσωπικές σας απαιτήσεις: διαλέξτε ανάμεσα στα φίλτρα Active-Pure, Hy-Protect, Hy-Pure ή με UV προστασία.

Verschiedene Wasserarten

Ποικιλία ειδών νερού

Ανάλογα με το πακέτο ηλεκτρονικών, το μηχάνημα μπορεί να παράσχει έξι διαφορετικά είδη νερού: θερμοκρασίας δωματίου, κρύο, κρύο με μέτριο ή κλασικό CO2, ζεστό και καυτό νερό.

Portionierte Wasserabgabe

Ακριβής διανομή νερού

Το νερό διανέμεται με ακριβή βήματα: διαλέξτε από S για μικρά, L για μεσαία και XL για μεγάλα δοχεία. 

Schnelle Diagnose

Γρήγορη διάγνωση

Οι Υπηρεσίες Στόλου της Kärcher δημιούργησαν την επικοινωνία M2M (Μηχάνημα με Μηχάνημα) για την άμεση επικοινωνία μεταξύ του WPD και του PC/smartphone σας. Έτσι μπορείτε να αντιδράτε γρήγορα σε τυχόν προβλήματα και μπορείτε να αποφύγετε επιπλέον εργασίες επιδιόρθωσης. 

Individuelles Front-Design

Εξατομικευμένος σχεδιασμός της μπροστινής πλευράς

Η γυάλινη οθόνη μπορεί να διαμορφωθεί σύμφωνα με την επιλογή σχεδίου του πελάτη (π.χ. στα χρώματα της εταιρείας) ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ελεύθερος χώρος για διαφήμιση.

Restaurants und Kantinen

Εστιατόρια και καντίνες

Με τον WPD 600 οι πάντες θα δροσίζονται, ακόμη και σε μέρη όπου η ζήτηση για κρύο νερό είναι υψηλή. Ιδανικός για εστιατόρια, καντίνες και χώρους εστίασης.

Απόλαυση χωρίς τύψεις.

Τα συστήματα ανακύκλωσης φιαλών, όπως οι φιάλες PET ή οι ψύκτες εμφιαλωμένου νερού, μπορούν να βλάψουν το περιβάλλον. Επιπλέον, τα συστήματα ψύξης του νερού δεν είναι ιδανικά από την άποψη της υγιεινής. Η ποσότητα ενέργειας που χρειάζεται για τη μεταφορά και τον καθαρισμό καθώς και το κόστος του προσωπικού για το χειρισμό και την αποθήκευση είναι τόσο μεγάλα που αυτές οι λύσεις δεν έχουν μεγάλο νόημα από οικονομικής άποψης. Ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD της Kärcher από την άλλη, είναι και χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης και βιώσιμος.

Λειτουργία Ενεργειακής Μείωσης

Η καινοτόμος λειτουργία ενεργειακής μείωσης των WPD 100, 200 και 600 θερμαίνει ακριβώς τη σωστή ποσότητα νερού μόλις πατηθεί το κουμπί, διασφαλίζοντας έτσι χαμηλή ενεργειακή κατανάλωση. Το κρύο νερό δεν είναι τόσο παγωμένο αν το σύστημα έχει να χρησιμοποιηθεί πολύ καιρό, εξοικονομώντας έτσι ενέργεια για την αποθήκευση του νερού.

Energy-Reduced-Modus

eco!efficiency – Λειτουργία αναμονής

Η λειτουργία αναμονής επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν εξατομικευμένους χρόνους λειτουργίας για κάθε ψύκτη πόσιμου νερού της Kärcher, έτσι ώστε η συσκευή να λειτουργεί με την ελάχιστη ενέργεια όταν δεν είναι σε χρήση (< 0,5 watt), για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο. Έτσι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της τελευταίας Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα συνδεόμενα με την ενέργεια προϊόντα (ErP).

ecoefficiency

Η ποιότητα κάνει τη διαφορά

Τι καλύτερο από την ποιότητα; Ποιότητα Kärcher. Τι κάνει την Kärcher ηγέτη στην τεχνολογία καθαρισμού παγκοσμίως; Οι καλές ιδέες, η ανώτατη επιλογή υλικών, οι συγκεκριμένες διαδικασίες παραγωγής, ο ασυμβίβαστος ποιοτικός έλεγχος και οι σύγχρονες υπηρεσίες. Ο νέος, διαμορφώσιμος ψύκτης πόσιμου νερού WPD: σχεδιασμένος από την Kärcher. Κατασκευάζεται στη Γερμανία.

Κατασκευάστηκε στη Γερμανία

eco!efficiency – Λειτουργία αναμονής

Η λειτουργία αναμονής επιτρέπει στους χρήστες να επιλέγουν εξατομικευμένους χρόνους λειτουργίας για κάθε ψύκτη πόσιμου νερού της Kärcher, έτσι ώστε η συσκευή να λειτουργεί με την ελάχιστη ενέργεια όταν δεν είναι σε χρήση (< 0,5 watt), για παράδειγμα το Σαββατοκύριακο. Έτσι συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις της τελευταίας Ευρωπαϊκής Οδηγίας για τα συνδεόμενα με την ενέργεια προϊόντα (ErP).

ecoefficiency

Προσανατολισμένοι προς το μέλλον

Το μέλλον έρχεται, είτε μας αρέσει είτε όχι. Για το λόγο αυτό, πρέπει να δράσουμε τώρα για να διασφαλίσουμε τη βιωσιμότητα. Η βιωσιμότητα ήταν πάντα εταιρικός στόχος για την Kärcher: υπεύθυνη εταιρική συμπεριφορά που προστατεύει και τους ανθρώπους και το περιβάλλον, βασισμένη στους πυλώνες της οικονομίας, της κοινωνικής ευθύνης και της περιβαλλοντικής προστασίας.

Zukunft

Φιλικός προς το περιβάλλον χωρίς να χρειάζεται αποθήκευση.

Η χρήση των ψυκτών πόσιμου νερού WPD της Kärcher επιτρέπει στις εταιρείες τη μείωση των πλαστικών αποβλήτων τους καθώς δεν χρησιμοποιούν ούτε πλαστικές φιάλες ούτε μεγάλες φιάλες ψύξης νερού. Ως αποτέλεσμα, οι εταιρείες μπορούν και να εξοικονομήσουν ενέργεια και να μειώσουν τις εκπομπές CO2 που παράγονται από τη μεταφορά και τον καθαρισμό των φιαλών και των φιαλών αναπλήρωσης. Αυτό γλιτώνει χρόνο και προσπάθεια που απαιτούν η παραγγελία, η αποθήκευση, η μεταφορά, η συλλογή και επιστροφή των φιαλών, καθώς επίσης προλαμβάνει και την «εξαφάνιση» προϊόντων. Ταυτόχρονα, ελευθερώνει αποθηκευτικό χώρο επιτρέποντας έτσι την καλύτερη χρήση του.

Αποτύπωμα Άνθρακα Προϊόντων

Μια μελέτη του Πανεπιστημίου Darmstadt έδειξε ότι ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD* της Kärcher χρησιμοποιεί ελάχιστη ενέργεια για την παροχή κρύου πόσιμου νερού: κάθε φορά που χρησιμοποιούμε ενέργεια αφήνουμε ένα αποτύπωμα άνθρακα, ένα αποτύπωμα CO2, το οποίο ονομάζεται αποτύπωμα άνθρακα προϊόντων (PCF). Επίσης, το Αποτύπωμα Άνθρακα Προϊόντος του WPD 100 ισοδυναμεί μόνο με το ένα έκτο του PCF των ψυκτών νερού και με λιγότερο από το ένα δεκάτο του PCF των αυτόματων πωλητών.

* Συγκριτική βάση: ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD 100 της Kärcher

CO2-Fussabdruck

Περισσότερη απόλαυση, χαμηλότερο κόστος.

 
 

Συγκριτικά με άλλα συστήματα, ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD έχει συνολικά χαμηλότερο κόστος, αποτελώντας μια λογική επιλογή από οικονομική άποψη. Ένα λίτρο νερού από τον WPD κοστίζει περίπου το ένα τέταρτο* της τιμής των εμφιαλωμένων νερών και συστημάτων ψύξης νερού, κι έτσι είναι τέσσερις φορές φθηνότερο. Για εταιρείες με 50 εργαζόμενους, αυτό αντιστοιχεί σε μόλις 0,23€ ανά λίτρο (φιάλες: 0,96€, γαλόνια: 0,80€). Για 100 εργαζόμενους, το κόστος φτάνει τα 0,18€ ανά λίτρο (φιάλες: 0,95€, γαλόνια: 0,78€). Όσο περισσότεροι χρησιμοποιούν τον WPD, τόσο μειώνεται το κόστος. Το κόστος του WPD ανέρχεται κατά μέσο όρο μόλις στα 4€ ανά εργαζόμενο το μήνα.

* Μελέτη από το Τμήμα Διαχείρισης Προϊόντων της Kärcher

Mehr Genuss für weniger Geld

Κατοχυρωμένη κορυφαία τεχνολογία.

Ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD της Kärcher επίσης εντυπωσιάζει με το μοναδικό, κατοχυρωμένο πρόγραμμα υγιεινής που συμμορφώνεται με όλα τα εφαρμοστέα ευρωπαϊκά πρότυπα. Κατασκευασμένος αποκλειστικά στη Γερμανία, ο WPD ενσαρκώνει τα πρότυπα υψηλής ποιότητας της Kärcher από κάθε άποψη.

Κατοχυρωμένο σύστημα υγιεινής

Η ενσωματωμένη θερμική απολύμανση είναι κατοχυρωμένο σύστημα της Kärcher: όλες οι γραμμές νερού, οι μονάδες θέρμανσης και ψύξης, το φίλτρο Hy-Protect και η βαλβίδα διανομής νερού απολυμαίνονται ανά τακτά διαστήματα με ζεστό νερό. Συγκριτικά με τα συμβατικά συστήματα, αυτή η μέθοδος μειώνει το κόστος service και προστατεύει το περιβάλλον.

 

Patentiertes Hygienesystem

Πρωτοποριακό σύστημα φίλτρου

Διατίθενται τέσσερις διαφορετικές επιλογές καθαρισμού. Το φίλτρο Active-Pure, ένα φίλτρο αποκλεισμού φρυγμένου ενεργού άνθρακα, εξασφαλίζει φυσική γεύση αφαιρώντας το χλώριο, τα βαρέα μέταλλα και άλλες ουσίες. Το φίλτρο Hy-Protect παρέχει απολύτως καθαρό νερό χάρη στο σύστημα υπερφιλτραρίσματος. Η μεμβράνη με τους μικρούς πόρους αφαιρεί αποτελεσματικά τα βακτήρια και τους ιούς, χωρίς όμως να απομακρύνει κανένα από τα φυσικά μεταλλικά στοιχεία του νερού. Το φίλτρο Hy-Pure αποτελεί συνδυασμό των φίλτρων Active-Pure και Hy-Protect. Η λάμπα προστασίας UV χρησιμοποιεί υπεριώδες φως για να καταστρέφει τα βακτήρια και τους ιούς.

 

Innovatives Filterkonzept

Αυτόματη έκπλυση

Η λειτουργία αυτόματης έκπλυσης για τη θερμική απολύμανση μπορεί να ενεργοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα, π.χ. τη νύχτα. Η διαδικασία είναι απολύτως αυτόματη. Μόλις ολοκληρωθεί, ο WPD είναι αμέσως έτοιμος για λειτουργία.

 

Automatischer Spülprozess

Διανομή νερού με προστασία επαφής

Η βαλβίδα διανομής νερού της Kärcher σχεδιάστηκε με τέτοιο τρόπο ώστε να προλαμβάνει την άμεση επαφή με το χρήστη. Έτσι διασφαλίζεται η βέλτιστη υγιεινή.

Wasserausgabe mit Berührschutz

Απολύμανση επιφανειών

Το καλύτερο συμπλήρωμα για την έννοια υγιεινής της Kärcher είναι το απολυμαντικό RM 735.

 

Oberflächendesinfektion

Ακούστε το σώμα σας.

Οι άνθρωποι δεν μπορούν να πιουν μονορούφι όλο το νερό που χρειάζονται ημερησίως. Αντιθέτως, πρέπει να πίνουμε τη σωστή ποσότητα υγρών κατά τη διάρκεια της ημέρας για να παραμείνουμε υγιείς, γεμάτοι ενέργεια και παραγωγικότητα. Πόσο νερό χρειαζόμαστε όμως στην πραγματικότητα; Δεν υπάρχει συγκεκριμένη απάντηση, διότι οι ανάγκες μας ποικίλουν ανάλογα με την ηλικία, το βάρος, την κατάσταση της υγείας και το επίπεδο της φυσικής μας δραστηριότητας. Άλλοι εξωτερικοί παράγοντες, όπως η θερμοκρασία περιβάλλοντος, επηρεάζουν επίσης τις ανάγκες μας για νερό.

Ξέρεις πόσο νερό χρειάζεται να πιεις και πότε με την υπενθύμιση νερού “Ώρα για νερό” της Kärcher

Η καθημερινότητά μας συχνά καθοδηγείται από το άγχος. Μεταξύ ραντεβού, τηλεφωνημάτων, επαγγελματικών συναντήσεων και καθημερινών υποχρεώσεων, δεν είναι πάντα εύκολο να θυμόμαστε να πίνουμε αρκετό νερό.

Για το λόγο αυτό, η Kärcher σχεδίασε το προγραμματάκι “Ώρα για νερό”: δεν υπολογίζει μόνο τις προσωπικές σας ανάγκες για νερό, αλλά επιπλέον χωρίζει την απαιτούμενη ποσότητα νερού σε όλη τη διάρκεια της ημέρας ενώ σας το υπενθυμίζει ακριβώς την κατάλληλη ώρα.

Πώς λειτουργεί:

απλά, κάντε λήψη του το Drinkreminder και εισαγάγετε τα στοιχεία σας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να θέσετε το πρόγραμμα σε λειτουργία στη διάρκεια της ημέρας και εκείνο σιγά – σιγά θα σας μυήσει σε υγιεινές συνήθειες ενυδάτωσης.

Έκδοση για επιτραπέζιο υπολογιστή

Εισαγάγετε τα στοιχεία στον υπολογιστή σας και ξεκινήστε το πρόγραμμα χωρίς καμία περαιτέρω εγκατάσταση.

> Ώρα για νερό (PC)
> Ώρα για νερό (Mac)

Έκδοση για κινητό

 1. Πατήστε στο σύνδεσμο λήψης.
 2. Αποθηκεύστε το φάκελο συμπιεσμένο σε ένα ζιπαρισμένο αρχείο στο PC σας.
 3. Μετά κάντε εξαγωγή του φακέλου χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα ζιπαρίσματος.
 4. Το αρχείο SWF πρέπει τώρα να μεταφερθεί στο κινητό σας τηλέφωνο. Αυτό μπορεί να γίνει μέσω καλωδίου ή Bluetooth, ανάλογα με τη διαθέσιμη σύνδεση. Αποθηκεύστε το αρχείο στο φάκελο με τις εφαρμογές ή τα αρχεία, ή στην κάρτα μνήμης. Περισσότερες οδηγίες θα βρείτε στις οδηγίες χρήσης του κινητού σας τηλεφώνου.
 5. Η εφαρμογή flash θα ανιχνεύσει αυτόματα αν το τηλέφωνό σας υποστηρίζει εφαρμογές flash. Αν ο browser αρχείων μπορέσει να διαβάσει το πρόγραμμα, τότε μπορείτε να το εκκινήσετε με ένα απλό κλικ. Βρείτε εδώ ποια τηλέφωνα συμβατά με τις εφαρμογές Flash υποστηρίζονται.

> Ώρα για νερό (κινητό)

Επικοινωνία.

Αν ενδιαφέρεστε για τους ψύκτες πόσιμου νερού, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:

Προϊόντα

Product Image
WPD 200 Adv. Black | Θερμοψύκτης
4.057,99 
Η επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Adv Black παρέχει 4 τύπους μη ανθρακούχου νερού (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, κρύο, ζεστό, καυτό) για έως 100 άτομα. Με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμικό καθαρισμό
Product Image
WPD 200 Adv. S Black | Θερμοψύκτης
5.198,99 
Επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Adv S Black για έως 100 άτομα. Παρέχει 6 τύπους πόσιμου νερού (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, κρύο, Medium ή Classic ανθρακούχο νερό, ζεστό, καυτό). Με ενσωματωμένη αντλία.
Product Image
WPD 200 Adv. S White | Θερμοψύκτης
5.198,99 
Παρέχει φρέσκο νερό σε 6 διαφορετικούς τύπους: Επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 AdvS White, για έως 100 άτομα. Με κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας θερμικό καθαρισμό και οθόνη.
Product Image
WPD 200 Adv. White | Θερμοψύκτης
4.057,99 
WPD 200 Adv White: επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού σε λευκό. Παρέχει μη ανθρακούχο νερό σε 4 διαφορετικά επίπεδα θερμοκρασίας από κρύο έως καυτό. Με οθόνη και θερμικό καθαρισμό.
Product Image
WPD 200 Basic Black | Θερμοψύκτης
2.757,99 
Ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Basic Black: επιτραπέζια μονάδα που παρέχει κρύο και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος μη ανθρακούχο νερό σε έως 100 άτομα. Με λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας και δίσκο υπερχείλισης. Χημικός καθαρισμός.
Product Image
WPD 200 Basic S Black | Θερμοψύκτης
3.934,99 
Ο ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Basic S Black παρέχει 3 τύπους νερού (κρύο, σε θερμοκρασία περιβάλλοντος και ανθρακούχο νερό). Επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης νερού για έως 100 άτομα με δίσκο υπερχείλισης και αντλία. Χημικός καθαρισμός.
Product Image
WPD 200 Basic S White | Θερμοψύκτης
3.934,99 
Παρέχει 3 τύπους πόσιμου νερού σε έως 100 άτομα (σε θερμοκρασία περιβάλλοντος, κρύο, μη ανθρακούχο και ανθρακούχο νερό): επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Basic S White. Χημικός καθαρισμός. Με δίσκο υπερχείλισης και αντλία.
Product Image
WPD 200 Basic White | Θερμοψύκτης
2.743,99 
Επιτραπέζια μονάδα-ψύκτης πόσιμου νερού WPD 200 Basic White με ενσωματωμένο δίσκο υπερχείλισης και λειτουργίες εξοικονόμησης ενέργειας. Παρέχει κρύο και σε θερμοκρασία περιβάλλοντος νερό σε έως και 100 άτομα. Χημικός καθαρισμός.
Product Image
WPD 50 facelift | Θερμοψύκτης
1.103,99 
Το νέο dispenser νερού WPD 50 εξοικονομεί χώρο και έρχεται να συμπληρωσει τη γκάμα dispenser νερού της Karcher. Για φρέσκο νερό κρύο ή σε θερμοκρασία περιβάλλοντος.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top