Η Kärcher διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον τελικό καθαρισμό των εκκολαπτηρίων αυγών και των μονάδων εκτροφής πουλερικών και νεοσσών. Τα υψηλά standards υγιεινής αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της πτηνοτροφίας, καθώς η εγγυημένη ποιότητα είναι το πρώτο βήμα για άριστα λειτουργικά αποτελέσματα. Με την έξαρση της γρίπης των πτηνών γίνεται ακόμη σημαντικότερος ο τακτικός ολοκληρωμένος καθαρισμός.
Με τα μηχανήματα υψηλής πίεσης της Kärcher, φέρνετε εις πέρας αυτές τις εργασίες γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά
Κατά συνέπεια, εξασφαλίζετε τη βέλτιστη δυνατή υγιεινή στις εγκαταστάσεις των πουλερικών, και το πιο βασικό, εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο και μεγάλες δαπάνες σε φάρμακα.

HD 10/25-4S Classic

(Κωδ. προϊόντος: 1.367-402.0)

Τo νέα μας μηχάνημα HD Superclass Classic είναι κατασκευασμένo για να αντέχει στις πιο σκληρές συνθήκες. Με πίεση λειτουργίας 210 bar και ροή νερού έως και 1000 L/h, ακόμη και τα πιο σκληρά υπολείμματα δεν έχουν καμία πιθανότητα να αντισταθούν. Επίσης το μηχάνημα είναι εύκολο στη χρήση για κάθε χειριστή και εξαιρετικά εύκολο στη συντήρηση ώστε να είναι πάντα έτοιμο για χρήση. Προσφέρεται σε εξαιρετική σχέση τιμής / απόδοσης

Τεχνικά χαρακτηριστικά:
  • Πίεση λειτουργίας: 50-210 bar
  • Παροχή: 500-1000 l/h
  • Μέγιστη Πίεση: 270 bar
  • Τύπος ρεύματος: 3 / 376 – 424 / 50 Ph/V/Hz
  • Ισχύς παροχής: 8 kW
  • Θερμοκρασία νερού: 60 °C max
  • 4-πολικός κινητήρας χαμηλής ταχύτητας με σύστημα ψύξης αέρα-νερού
  • Ισχυρή και αξιόπιστη αντλία στροφαλοφόρου με κεραμικά έμβολα
  • Ανθεκτικό πλαίσιο κλωβού από χάλυβα για προστασία του μηχανήματος
Υψηλή πίεση… παντού
Product Image
Το στιβαρό πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης κρύου νερού HD 10/25-4 S Classic είναι κατασκευασμένο για την αντιμετώπιση δύσκολων εργασιών καθημερινά. Super Class από κάθε άποψη: εξαιρετική ισχύς για αξιόπιστα αποτελέσματα καθαρισμού.
Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθαρισμού & απολύμανσης!
Ολοκληρωμένο αποτέλεσμα καθαρισμού & απολύμανσης! Λόγω της αυξημένης υγειονομικής σημασίας απαιτείται πέραν του καθαρισμού και απολύμανση στο χώρο, ώστε να μην υπάρξει κίνδυνος ανάπτυξης παθογόνου μικροβιακού φορτίου και αυτό μετατραπεί σε «επιδημία» στα πτηνοτροφεία. Η Kärcher έχει τη λύση με το RM 735 το οποίο είναι συμπυκνωμένο απολυμαντικό με βάση τα τεταρτοταγή άλατα του αμμωνίου
RM 735
Αποτελεσματικό ουδέτερο απολυμαντικό

Το RM 735 είναι εγκεκριμένο βιοκτόνο από τον ΕΟΦ, καθώς και εγγεγραμμένο στον Γερμανικό οργανισμό DVG (Γερμανικός Οργανισμός Κτηνιατρικής) από το 2011,αλλά και στη λίστα απολυμαντικών VAN (Οργανισμός Εφαρμοσμένης Υγιεινής). Το συγκεκριμένο απολυμαντικό εφαρμόζεται αμέσως μετά τον καθαρισμό σε μικρή δοσολογία 0,75 – 2% (όσο πιο πυκνό τόσο ταχύτερη δράση) ανεξάρτητα από τον τρόπο εφαρμογής. Είναι κατάλληλο έναντι βακτηριδίων και για ορισμένες κατηγορίες ιών(π.χ. hep B). Ο χρόνος εφαρμογής είναι ανάλογος του μικροβιακού φορτίου που έχουμε.

Η συσκευασία των 5L παράγει 250L έτοιμου προς χρήση απολυμαντικού με αραίωση 2%.

SERVICE

Email Image

Στο Kärcher Center Kaloterakis στεγάζεται πιστοποιημένο με ISO, εξειδικευμένο και πλήρως εξοπλισμένο συνεργείο, το οποίο παρέχει πληροφόρηση και εκπαίδευσης για την αποτελεσματική χρήση των μέσων καθαρισμού με στόχο τη μεγιστοποίηση της απόδοσης τους καθώς και ολοκληρωμένη τεχνική υποστήριξη των μηχανημάτων Kärcher.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΝΕΩΝ

Για να ενημερώνεσαι άμεσα για λύσεις που αφορούν τον κλάδο σου

ΠΡΟΪΟΝΤΑ PROFESSIONAL

Μάθε για τις εφαρμογές & τη λειτουργία των μηχανημάτων Professional

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top