Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Νέο σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος!

ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΤΜΟΥ ΚΑΘΕΤΟΥ ΣΙΔΕΡΩΜΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ KÄRCHER!

Κράτησέ το απλά και κάθετα: για υφάσματα χωρίς τσαλακώματα με τη χρήση ατμού, γρήγορα και εύκολα!

Ακόμα πιο γρήγορο σιδέρωμα

Απαλλάξου γρήγορα και αποτελεσματικά από τις τσακίσεις και τις πτυχώσεις στα ρούχα σου με το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος. Συμβατό με όλους τους ατμοκαθαριστές Kärcher που δέχονται εξαρτήματα, αυτό το σύστημα είναι ο ιδανικός βοηθός για την καθημερινή σου ζωή. Απλά κρέμασε το ρούχο, ψέκασε ατμό και δες το ύφασμα να λειαίνει άμεσα. Όχι μόνο ισιώνει, αλλά εξουδετερώνει τις οσμές και φρεσκάρει τα υφάσματα μεταξύ των πλύσεων. Η μεταλλική πλάκα θερμαίνεται από τον ατμό, επιτρέποντάς σου να ασκήσεις επιπλέον πίεση για να ισιώσεις χοντρά υφάσματα ή βαθιές πτυχές.

Ελάχιστο βάρος και γρήγορο αποτέλεσμα

Ο ειδικός σχεδιασμός του συστήματος διαχωρίζει τα περιττά σωματίδια νερού από τον ατμό, κάνοντάς τον ιδιαίτερα στεγνό και ζεστό. Έτσι, το ρούχο δεν βρέχεται και μπορεί να φορεθεί αμέσως μετά τον ψεκασμό. Με βάρος μόλις 220 γραμμάρια, η χρήση του είναι εύκολη και άνετη για παρατεταμένο χρονικό διάστημα. Χρησιμοποιεί το νερό από τη δεξαμενή του συνδεδεμένου ατμοκαθαριστή Kärcher, που ανάλογα με το μοντέλο, χωράει από 0,2 έως 1,8 λίτρα, προσφέροντας τουλάχιστον 10 λεπτά λειτουργίας. Το πλεονάζον νερό συλλέγεται σε ένα ενσωματωμένο δοχείο, το οποίο αδειάζει εύκολα.

Εύκολο ατμοκαθάρισμα για κουρτίνες, μαξιλάρια και υφάσματα

Το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος της Kärcher είναι τέλειο για να καθαρίζεις κουρτίνες, μαξιλάρια και υφάσματα με ατμό. Χάρη στον ισχυρό ατμό του, μπορείς να αφαιρέσεις ζάρες και οσμές, φρεσκάροντας τα υφάσματά σου γρήγορα και εύκολα. Απλώς ψέκασε με ατμό και απόλαυσε ανανεωμένα και καθαρά αποτελέσματα σε ελάχιστο χρόνο. Επιπλέον, μπορείς να χρησιμοποιήσεις το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος για να φρεσκάρεις τα μαξιλάρια σου, διατηρώντας τα καθαρά και χωρίς ανεπιθύμητες οσμές.
Έχεις ήδη ατμοκαθαριστή Kärcher; Το νέο καινοτόμο εξάρτημα είναι συμβατό με όλα τα μοντέλα!
Σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος
39,99 
Το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος είναι ένα εξάρτημα ατμού, κατάλληλο για όλους τους ατμοκαθαριστές Kärcher. Εξομαλύνει τις τσακίσεις στα ρούχα με τη χρήση ατμού με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ιδανικό επίσης για το φρεσκάρισμα άλλων υφασμάτων.
Θέλεις να αποκτήσεις όλο το σύστημα για να έχεις καθαρισμό και σιδέρωμα μαζί; Επίλεξε τον ατμοκαθαριστή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σου!
SC 1 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και χάρη στο ακροφύσιο δαπέδου EasyFix που τον συνοδεύει, μπορεί να καθαρίσει άψογα το δάπεδο.
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 1 Upright
SC 1 Upright | Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου
99,99 
Ελαφρύ, λεπτό και με όρθιο σχεδιασμό: το μοντέλο εισαγωγικής τιμής είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30 δευτερόλεπτα για ξέγνοιαστο, βαθύ καθαρισμό με ατμό.
SC 2 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
109,99 
Το SC 2 EasyFix της Kärcher είναι το εισαγωγικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά. Για άριστη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι.
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 2 Upright
SC 2 Upright | Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου
109,99 
Με τον όρθιο ατμοκαθαριστή SC 2 αφαιρούνται από σκληρές επιφάνειες έως και 99,999% των κορονοϊών* και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων**.
SC 3 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων επιτρέπει τον αδιάλειπτο καθαρισμό χάρη στη μόνιμα επαναγεμιζόμενη δεξαμενή νερού. Θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 3 Upright
SC 3 Upright | Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου
169,99 
Αβίαστος βαθύς καθαρισμός σκληρών δαπέδων: η εύκολη στη χρήση ατμοσφουγγαρίστρα SC 3 Upright p εξαφανίζει έως και 99,999% των ιών* και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων**.
SC 4 EasyFix | Ατμοκαθαριστής
199,99 
Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξαμενή νερού.
SC 4 EasyFix Iron | Ατμοκαθαριστής
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο πίεσης. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για καθαρισμό χωρίς διακοπές.
Ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe Signature Line
SC 5 Deluxe Signature Line | Ατμοκαθαριστής
489,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe, εξοπλισμένος με λωρίδα LED, ένδειξη θερμοκρασίας LED σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία VapoHydro και τέλεια αποθήκευση εξαρτημάτων, καθαρίζει άνετα και χωρίς διακοπή.
SC 5 EasyFix Iron | Ατμοκαθαριστής
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar περιλαμβάνει σίδερο πίεσης ατμού, λειτουργία VapoHydro, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα αξεσουάρ.
SC 5 Iron Plug | Ατμοκαθαριστής
349,99 
Ισχυρός και ευέλικτος: Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και σύνδεση σίδερου ατμού πίεσης. Συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία VapoHydro, το μόνιμα επαναγεμιζόμενο δοχείο νερού και το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top