ΑΜΕΣΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΤΗΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΩΝ

Άμεση διαθεσιμότητα ανταλλακτικών

Από την εμπειρία σας σε άλλες περιπτώσεις επισκευών θα γνωρίζετε ότι ένας συχνός λόγος για τον οποίο μπορεί να καθυστερήσετε να πάρετε το προς επισκευή μηχάνημα είναι να μην είναι διαθέσιμο το απαραίτητο ανταλλακτικό. Στο service της Kärcher μπορούμε να υπερηφανευτούμε ότι και σε αυτόν τον τομέα αποτελούμε μία φωτεινή εξαίρεση. Γιατί έχουμε όχι μόνο εξαλείψει την πιθανότητα να μην έχουμε διαθέσιμα πρακτικά όλα τα ανταλλακτικά μας αλλά, επίσης, έχουμε προβλέψει τις διαδικασίες για να παραδίδονται σε κυριολεκτικά χρόνους-ρεκόρ. Πιο συγκεκριμένα:

  • Όλα τα ανταλλακτικά της Kärcher είναι άμεσα διαθέσιμα σε ποσοστό 99%. Το παραπάνω γεγονός είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό αν αναλογιστείτε ότι αφορά περισσότερα από 70.000 ανταλλακτικά!
  • Οι παραγγελίες ανταλλακτικών γίνονται δεκτές τηλεφωνικά καθημερινά 8:30-16:30 και Σάββατο 10:00-14:00 ή μέσω e-mail.
  • Η παράδοση των ανταλλακτικών πραγματοποιείται εντός 48 ωρών (με μέγιστο τις 72 ώρες όταν αφορούν πολύ απομακρυσμένες περιοχές). Έτσι, εξασφαλίζεται ο ελάχιστος χρονος για την επισκευή κάθε μηχανήματος, ειδικά δε αν πρόκειται για επισκευή για την οποία έχουν επιλεγεί τα γνήσια ανταλλακτικά Kärcher.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top