Επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές και ηλεκτρικές σκούπες ατμού για καθαρισμό απολύμανσης

Οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές και ηλεκτρικές σκούπες ατμού ενδείκνυνται αποδεδειγμένα για καθαρισμό απολύμανσης. Για τη διασφάλιση της επαρκούς υγιεινής και την καταπολέμηση των επιβλαβών μικροβίων ή ιών, είναι μια αποτελεσματική λύση καθαρισμού που εξοικονομεί χρόνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας καθαρισμού.

Υγιεινό και σχολαστικό καθάρισμα με επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές και σκούπες

Κατά τον καθαρισμό τοίχων, δαπέδων ή επίπλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές για την αποτελεσματική μάχη ενάντι στα μικρόβια, τα βακτήρία και τους ιούς. Ο ατμός εξέρχεται από το ακροφύσιο σε μικροσκοπικές σταγόνες και, ανάλογα με το είδος της συσκευής, σε θερμοκρασία περίπου 100 βαθμών Κελσίου και μέγιστη πίεση 4 έως και 8 bar. Η επιτάχυνση είναι περίπου 170 km/h. Συνεπώς, ο ατμός φτάνει σε όλες τις ρωγμές ή δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν φτάνουν εύκολα οι βούρτσες ή τα πανιά. Με αυτό τον τρόπο, τα δυσπρόσιτα σημεία μπορούν να καθαριστούν με υγιεινό και σχολαστικό τρόπο.

Εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές Kärcher SV (G) απομακρύνουν έως και το 99,999% των εγκαψιδιωμένων ιών*, όπως τον κορωνοϊό ή τον ιό της γρίπης, και το 99,999% των κοινών οικιακών βακτηρίων** από σκληρές επιφάνειες. Καθώς προς το παρόν τα απολυμαντικά προορίζονται κυρίως για εξωνοσοκομειακή και ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, οι ατμοκαθαριστές μπορεί να συμβάλουν σημαντικά στη γενική υγιεινή στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας.

 *Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι με τον τοπικό καθαρισμό διάρκειας 30 δευτερολέπτων σε μέγιστο επίπεδο ατμού με τον καθαριστή Kärcher, το 99,999% των εγκαψιδιωμένων ιών όπως ο κορωνοϊός ή ο ιός της γρίπης (εκτός από τον ιό της Ηπατίτιδας Β) μπορεί να απομακρυνθεί από κοινές λείες σκληρές επιφάνειες του νοικοκυριού (μικρόβιο υπό δοκιμή: Τροποποιημένος ιός Vaccinia-Ankara).

  ** Με τον σχολαστικό καθαρισμό με έναν επαγγελματικό ατμοκαθαριστή Kärcher SG(V), θα εξουδετερωθεί το 99,999% όλων των κοινών βακτηρίων του νοικοκυριού από κοινές λείες σκληρές επιφάνειες του νοικοκυριού, εφόσον η ταχύτητα καθαρισμού είναι 30 cm/s σε μέγιστο επίπεδο ατμού (σύμφωνα με το πρότυπο EN 16615:2015-06, δάπεδο από PVC, μικρόβια υπό δοκιμή: Enterococcus hirae ATCC 10541)

Ατμοκαθαριστές

Υγιεινοί, οικονομικά αποδοτικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον: Οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές καθαρίζουν όλες τις σκληρές επιφάνειες χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού.

Product Image
1.487,99 
Ατμοκαθαριστής SG 4/4 συμπαγών διαστάσεων με ισχυρή πίεση ατμού 4 bar, με δυνατότητα ελέγχου ποσότητας ατμού και λειτουργία VapoHydro για τέλειο καθαρ...
Product Image
921,99 
Πολύ συμπαγής και εύκολος στη χρήση: Ο ατμοκαθαριστής SG 4/2 Classic της Kärcher με μοναδικό σχεδιασμό κουτιού all-in-one και λειτουργία VapoHydro για...

Ηλεκτρική σκούπα ατμού

Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες ατμού είναι κατάλληλες για τον αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των σκληρών επιφανειών. Με τα κατάλληλα εξαρτήματα, είναι δυνατός ο στοχευμένος καθαρισμός. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης χημικών ουσιών για προεπεξεργασία στην περίπτωση επίμονων λεκέδων και απομάκρυνση των βρώμικων υγρών μέσω ενός συστήματος αναρρόφησης. Για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων βρωμιάς, έχουν και τα δικά τους προγράμματα ξεπλύματος για τους μαλακούς και σκληρούς σωλήνες αναρρόφησης.

Product Image
Το SGV 8/5 Classic επιτρέπει τον καθαρισμό με ατμό και την αναρρόφηση και προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, καθώς και εξαιρετική απόδοση καθ...
Product Image
Το εύκολο στη χρήση ατμοσύστημα SGV 8/5 συνδυάζει τη λειτουργία του ατμοκαθαριστή και της σκούπας ξηρής- υγρής αναρρόφησης. Το περισσευούμενο νερό ανα...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top