ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΔΗΜΩΝ

Κερδίστε περισσότερα από τα μηχανήματά σας – όλο το χρόνο. Με 26 HP έως 84 HP, τα μηχανήματα για δημοτική χρήση της Kärcher προσφέρουν εκπληκτική δύναμη για κάθε είδους χρήση. Επίσης εντυπωσιάζουν με τα άψογα αποτελέσματα καθαρισμού, τη δύναμή τους και τα σχεδόν απεριόριστα πεδία εφαρμογής. Διατίθενται ειδικά αξεσουάρ που σας επιτρέπουν να αξιοποιείτε στο έπακρο τις δυνατότητες των οχημάτων μεταφοράς εξαρτημάτων. Βέλτιστες λύσεις για πληθώρα εφαρμογών. Ειδικά αναπτυγμένα για τα οχήματα μεταφοράς εξαρτημάτων της Kärcher σε συνεργασία με αναγνωρισμένους κατασκευαστές αξεσουάρ. Η εμπειρογνωμοσύνη στην τεχνολογία και τις εφαρμογές συνδυάζονται για να εξασφαλίσουν υποδειγματική αποτελεσματικότητα μέσω της βέλτιστης χρήσης των μηχανημάτων.

Ιδανικά για όλες τις επιφάνειες.

Τα σάρωθρα της Kärcher για δήμους προσφέρουν εξαιρετική απόδοση παντού: σε μεγάλες ή δύσκολες επιφάνειες, δρόμους, μονοπάτια, πάρκινγκ, επιφάνειες με γκαζόν ακόμα και το χειμώνα. Σε συνδυασμό με τα εξαρτήματα, όλα αυτά τα στιβαρά μηχανήματα, αποτελούν μια βελτιστοποιημένη λύση εφαρμογής ως προς την ισχύ, το χειρισμό και την αποδοτικότητα. Με άλλα λόγια, μια επένδυση που διατηρεί την αποδοτικότητα και την αξία της με την πάροδο των ετών.

Kommunaltechnik

Σαρώστε ακόμα καλύτερα με μια τρίτη βούρτσα

Με την τρίτη πλευρική βούρτσα, το πραγματικό πλάτος σάρωσης επεκτείνεται από τα 1.400 στα 2.000 χιλ. Η σάρωση κάτω από εμπόδια, όπως παγκάκια, γίνεται σημαντικά ευκολότερη, όπως και η σάρωση των ρείθρων.

Kommunaltechnik

Ισχύς αναρρόφησης στα διάθεσή σας

Ο σωλήνας χειροκίνητης αναρρόφησης μήκους 4,5 μ. (ø 100 χιλ.) διευκολύνει την αναρρόφηση ελαφριών απορριμμάτων και είναι ευέλικτος.

Kommunaltechnik

Μοναδικό σύστημα αναρρόφησης

Αυτό το μοναδικό σύστημα συνδυάζει έναν ίσιο σωλήνα αναρρόφησης διαμέτρου 150 χιλ., ένα το σύστημα κυκλοφορίας του νερού και έναν κάδο χωρητικότητας 500 λίτρων. Το στόμιο αναρρόφησης είναι προστατευμένο μέσα στο περίβλημα του τροχού. Ο σωλήνας αναρρόφησης αφαιρείται γρήγορα σε περίπτωση απόφραξης.

Kommunaltechnik

Σαρώστε τα πάντα

Με το υδραυλικό σύστημα ανύψωσης κάδου σε ύψος πάνω από 145 εκ., το περιεχόμενο του κάδου (500 λίτρα) αδειάζεται κατευθείαν, γρήγορα και εύκολα σε έναν κάδο ή σε κάποιο χώρο κομποστοποίησης.

Kommunaltechnik

Καθαρίστε σε μεγάλο πλάτος

Η μπροστινή κυλινδρική βούρτσα με πλάτος εργασίας 1.600 χιλ. είναι κατάλληλη για τη σάρωση, για παράδειγμα, άμμου και βρωμιάς, αλλά και για τον καθαρισμό χιονιού ύψους έως 100 χιλ. Στρέφεται προς τα αριστερά και τα δεξιά υδραυλικά.

Kommunaltechnik

Βούρτσα για τα ζιζάνια με δυνατότητα εισρόφησης

Για την απομάκρυνση και την αναρρόφηση ζιζανίων από την άκρη του δρόμου με μία κίνηση. Με δύο διαφορετικές σκληρές τρίχες.

Kommunaltechnik

Βούρτσα για τα ζιζάνια

Η συνεπής λύση απέναντι στα επίμονα ζιζάνια. Στρέφεται και προς τις δύο πλευρές. Ο βραχίονας της βούρτσας κινείται πάνω στη ράγα, ανάλογα με τις ανάγκες.

 

Kommunaltechnik

Ακόμα πιο χρήσιμο πλάτος σάρωσης

Η κορυφαία μπροστινή κυλινδρική βούρτσα με πλάτος εργασίας 2.000 χιλ. στρέφεται υδραυλικά και προς τις δύο πλευρές. Κατάλληλη και για χιόνι ύψους έως 100 χιλ..

Ειδικοί στις εργασίες που περιλαμβάνουν υγρά.

Η Kärcher ειδικεύεται στον τομέα του υγρού καθαρισμού. Εδώ, όλη η εμπειρία του ηγέτη της αγοράς τίθεται στην υπηρεσία σας, σε στενή συνεργασία με επαγγελματίες προμηθευτές. Το αποτέλεσμα είναι μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ για χρήση με νερό: για τον καθαρισμό επιφανειών, όπως σε αθλητικούς χώρους και δρόμους, για τον τοπικό καθαρισμό με υψηλή πίεση και το πότισμα δέντρων και χώρων πρασίνου.

Kommunaltechnik

Μικρών διαστάσεων σύστημα πλυσίματος

Σχεδιασμένο για τον καθαρισμό αθλητικών χώρων και μικρών πάρκων. Προαιρετικά είναι κατάλληλο για τον ψεκασμό άλμης το χειμώνα.

Kommunaltechnik

Μεσαίο σύστημα πλυσίματος

Με ράβδο ψεκασμού που προσαρμόζεται έως τα 2,20 μ., είναι σχεδιασμένο για τον καθαρισμό δρόμων και μεγαλύτερων επιφανειών.

Kommunaltechnik

Μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης και σάρωθρο

Καινοτόμος συνδυασμός μηχανημάτων για τον καθαρισμό μηχανημάτων και τη σάρωση κάδων καθώς και για τοπικό καθαρισμό γωνιών και μικρών χώρων.

Kommunaltechnik

Υψηλή ισχύς, μέγιστος όγκος

Η απόλυτη λύση για το πλύσιμο δρόμων και μεγάλων επιφανειών.

Kommunaltechnik

Σύστημα ποτίσματος με χειροκίνητη κάνη

Χειροκίνητη κάνη για μεμονωμένο πότισμα παρτεριών και φραχτών σε δυσπρόσιτα σημεία.

Kommunaltechnik

Μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης με σωλήνα

Ιδανικό για τοπικό καθαρισμό, π.χ. στάσεις λεωφορείων, κάδους, κλπ. Ιδιαίτερα αποτελεσματικό όταν συνδυαστεί με το σύστημα πλυσίματος ή ποτίσματος.

Kommunaltechnik

MIC 34 C με υδραυλικό βραχίονα ποτίσματος

Ιδανικό σύστημα για χώρους πρασίνου σε αστικές περιοχές. Η κάνη ψεκασμού διατίθεται με διάφορα αξεσουάρ: ψεκαστικό νερού και σημειακό εκτοξευτήρα.

 
Kommunaltechnik

Χλοοκοπτικό μηχάνημα με κάδο – μοναδικό σύστημα

Περάστε από τη σάρωση στο κούρεμα του γκαζόν σε χρόνο μηδέν. Αλλάξτε απλώς το σύστημα σάρωσης για το χλοοκοπτικό μηχάνημα. Τα προϊόντα της κοπής αναρροφώνται από το στόμιο αναρρόφησης και μεταφέρονται στον κάδο σάρωσης. Ο κάδος σάρωσης χρησιμοποιείται ως δοχείο γκαζόν.

Kommunaltechnik

Χλοοκοπτικό μηχάνημα με μεγάλο κάδο

Ακόμα μεγαλύτερο πλάτος κουρέματος του γκαζόν για πιο γρήγορα αποτελέσματα σε μεγάλες επιφάνειες.

Kommunaltechnik

Χλοοκοπτικό μηχάνημα με μεσαίο κάδο

Για μεγάλες επιφάνειες, όπως πάρκα, με πλευρική απόρριψη.

Kommunaltechnik

Χλοοκοπτικό μηχάνημα με περιστροφικό σύστημα κομποστοποίησης

Περιστροφικό χλοοκοπτικό μηχάνημα με σύστημα τριών λεπίδων, πλευρική απόρριψη και υδραυλική ρύθμιση του ύψους κουρέματος.

Kommunaltechnik

Χλοοκοπτικό μηχάνημα με μεγάλο αρθρωτό μαχαίρι

Μεγάλη ισχύς λόγω του υδραυλικού μοτέρ αξονικού εμβόλου. Διατίθεται με κυπελλοειδή λεπίδα στο βασικό εξοπλισμό για ιδιαίτερα καθαρό κούρεμα του γκαζόν. Κατάλληλο και για ψηλό γρασίδι και αγριόχορτα.

Kommunaltechnik

Ψαλίδες για το κούρεμα φραχτών – όχημα μεταφοράς εξαρτημάτων πάνω σε όχημα μεταφοράς εξαρτημάτων

Στον βραχίονα επέκτασης μπορούν να τοποθετηθούν διάφορα αξεσουάρ, όπως ψαλίδες για το κούρεμα φραχτών, αρθρωτό μαχαίρι και ψαλίδες κλαδέματος.

Kommunaltechnik

Επεκτεινόμενο αρθρωτό μαχαίρι

Το επεκτεινόμενο αρθρωτό μαχαίρι μπορεί να χρησιμοποιηθεί για το καθάρισμα των αγριόχορτων στην άκρη του δρόμου και στις δύο πλευρές σε μήκος έως 3,5χιλ..

Kommunaltechnik

Μικρών διαστάσεων χλοοκοπτικό μηχάνημα με αρθρωτό μαχαίρι

Μεγάλη ισχύς λόγω του υδραυλικού μοτέρ αξονικού εμβόλου. Κατάλληλο και για ψηλό γρασίδι και αγριόχορτα.

Ειδικοί στον πάγο για το καθάρισμα του χιονιού και του πάγου.

Όλα τα οχήματα μεταφοράς εξαρτημάτων του δήμου έχουν τετρακίνηση. Ειδικά για τη χειμερινή λειτουργία και για καλύτερη πρόσφυση στο χιόνι και τον πάγο, το MIC 45 και το MIC 84 διαθέτουν αυτόματο έλεγχο πρόσφυσης που τους επιτρέπει να χρησιμοποιούν με ασφάλεια την πλήρη ισχύ τους. Μαζί με τα σετ αξεσουάρ της Kärcher αποτελούν έναν ασυναγώνιστο συνδυασμό.

Kommunaltechnik

Εκτοξευτήρας χιονιού – σε συνδυασμό με οπίσθιο διασκορπιστικό σύστημα

Ο εκτοξευτήρας χιονιού με πλάτος 100 εκ., με υδραυλικά περιστρεφόμενο σύστημα εκτόξευσης και υδραυλικά ρυθμιζόμενη απόσταση εκτόξευσης.

Kommunaltechnik

Γέμισμα από σιλό

Ημιμεταφερόμενος διασκορπιστής με δυνατότητα γεμίσματος από σιλό χαλικιού. Αυτό το είδος γεμίσματος αυξάνει τη γρήγορη λειτουργική δυνατότητα.

Kommunaltechnik

Ημιμεταφερόμενος διασκορπιστής

Διασκορπιστής με χωρητικότητα 600 λίτρων, έλεγχο της ποσότητας και του πλάτους διασκορπισμού ανάλογα με το δρόμο και λειτουργία εκκίνησης/σταματήματος. Κάδος από ανοξείδωτο χάλυβα. Σύστημα δύο θαλάμων, π.χ. για άμμο και χαλίκι, που μπορούν να αναμειχθούν ανάλογα με την περίπτωση.

 
Kommunaltechnik

Εκτοξευτήρας χιονιού – βαρέος τύπου

Εκτοξευτήρας χιονιού με πλάτος εργασίας 1.600 χιλ. για σκληρό χιόνι μεγάλου ύψους. Η ισχύς ρυθμίζεται από 0 έως 120 λ/λεπτό. Το σύστημα εκτόξευσης περιστρέφεται και προς τις δύο πλευρές. Η απόσταση εκτόξευσης ρυθμίζεται και φτάνει έως 25 μέτρα.

Kommunaltechnik

Συστήματα διασκορπισμού

Στο MIC 34 C μπορεί να χρησιμοποιηθεί σύστημα διασκορπισμού με μορφή δίσκου ή κυλίνδρου. Το χαλίκι φορτώνεται στην υδραυλική πλατφόρμα φόρτωσης και να τροφοδοτηθεί στο κυλινδρικό σύστημα διασκορπισμού.

  • Σύστημα διασκορπισμού με μορφή δίσκου: για μεγάλες περιοχές
  • Κυλινδρικός διανομέας: για διαδρόμους
Kommunaltechnik

Συστήματα διασκορπισμού που στερεώνονται πάνω σε καρότσα και ρυμουλκούμενα

Η σειρά του εξοπλισμού χειμερινής λειτουργίας ολοκληρώνεται με διάφορα συστήματα διασκορπισμού, από απλά ρυμουλκούμενα συστήματα διασκορπισμού μέχρι αυτά στερεώνονται πάνω σε καρότσα με λειτουργία που εξαρτάται από το δρόμο.

Kommunaltechnik

Αλυσίδες χιονιού για καλύτερο κράτημα

Οι αλυσίδες χιονιού εξασφαλίζουν καλύτερη πρόσφυση για τα στενά λάστιχα. Εδώ έχουν φορεθεί σε ένα MIC 34 C με ασπίδα Vario (1,35 μ.), υδραυλικά πτυσσόμενη πλατφόρμα φόρτωσης και κυλινδρικό σύστημα διασκορπισμού με υδραυλική κίνηση και πλάτος διασκορπισμού 1 μ..

Kommunaltechnik

Εκχιονιστικό

Ανεξάρτητα από το αν καθαρίζει μονοπάτια ή κάποιο πάρκινγκ από το χιόνι, με το εκχιονιστικό Vario, ο χειριστής έχει τη δυνατότητα να αντιδρά ανάλογα με τον όγκο του χιονιού και το χώρο.

Λύσεις για κάθε εργασία.

Οι ειδικές εργασίες απαιτούν ειδικό εξοπλισμό. Σε συνεργασία με εξειδικευμένους συνεργάτες, η Kärcher προσφέρει το κατάλληλο αξεσουάρ για όλες σχεδόν τις εφαρμογές. Αν, παρά τη μεγάλη ποικιλία των βασικών μηχανημάτων, δεν υπάρχει λύση, μπορούμε ανά πάσα στιγμή να σχεδιάσουμε κάποιο ειδικό μηχάνημα.

Kommunaltechnik

Παλετοφόρο – MIC 84

Στις μπροστινές πιρούνες φόρτωσης του παλετοφόρου (μέγιστη δυνατότητα φόρτωσης 1.000 κ.) μπορεί να τοποθετηθεί ένα φτυάρι. Η μέγιστη δυνατότητα φόρτωσης του φτυαριού είναι 1.000 κιλά.

Kommunaltechnik

Σύνδεσμος τρέιλερ

Ο σύνδεσμος τρέιλερ μετατρέπει το MIC 45 σε πολυμορφικό όχημα ρυμούλκησης.

Kommunaltechnik

Βούρτσα για τα ζιζάνια

Πολύ ανθεκτική βούρτσα για εντατική χρήση για το καθάρισμα των ζιζανίων στην άκρη του δρόμου.

Kommunaltechnik

Μπροστινό σύστημα φόρτωσης με φτυάρι

Το φτυάρι μεταφοράς είναι ιδανικό για τη μεταφορά υλικών όπως πέτρες, άμμος, φλοιών και ιστών δέντρων, κλπ.. Μπορεί να συνδεθεί και να αποσυνδεθεί από το όχημα μεταφοράς σε λιγότερο από 10 λεπτά. Η μέγιστη δυνατότητα φόρτωσης του φτυαριού είναι 650 κιλά.d

Τα προϊόντα μας για τους δήμους

Product Image
Το καλύτερο από όλα: το φιλικό προς το περιβάλλον σάρωθρο αναρρόφησης MC 250 εντυπωσιάζει με την εξαιρετική απόδοση σάρωσης και τη μέγιστη άνεση λειτο...
Product Image
Το σάρωθρο MC 80 από τη σειρά μικρών διαστάσεων εντυπωσιάζει με τη φιλικότητα προς το περιβάλλον, τη μεγαλύτερη καμπίνα στην κατηγορία του με όγκου 1,...
Product Image
Το MIC 42 διαθέτει σύστημα γρήγορης αλλαγής, άνετη καμπίνα με σφαιρική θέα, διαισθητική λειτουργία και κινητήρα που υπερβαίνει ήδη τις ελάχιστες απαιτ...
Μηχάνημα εξοπλισμού τοπικής αυτοδιοίκησης για χρήση καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους και μεγάλο εύρος εφαρμογών: εργαλειοφορέας ελκυστήρας MIC 70 της Kä...
Product Image
Χάρη στον λεπτό και συμπαγή σχεδιασμό του, το όχημα μεταφοράς εξαρτημάτων MIC 26 C Adv της Kärcher είναι ιδανικό για χρήση σε πεζοδρόμια και πάρκα. Μπ...
Product Image
Χάρη στον κλιματισμό και το σύστημα γρήγορης αλλαγής των προσαρτημάτων χωρίς εργαλεία, το σάρωθρο αναρρόφησης MC 50 Advanced Comfort προσφέρει μέγιστη...
Product Image
446,99 
Εναλλάξιμο εξάρτημα για το μπαταριοκίνητο πολυεργαλείο μας MT 36 Βρ: Πρακτικό μπουρντοροψάλιδο MT HT 550/36 με κοντάρι για ακριβή αποτελέσματα για απα...
Product Image
357,99 
Εναλλάξιμο εξάρτημα για το μπαταριοκίνητο πολυεργαλείο MT 36 Βp.
Product Image
535,99 
Το μπαταριοκίνητο πολυεργαλείο MT 36 Bp είναι μια μηχανοκίνητη μονάδα στην οποία υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης διαφορετικών εξαρτημάτων για διάφορε...
Product Image
1.520,99 
Άνετος όταν τον φοράτε στην πλάτη σας με σχεδόν μηδαμινούς κραδασμούς, ο μπαταριοκίνητος φυσητήρας φύλλων πλάτης LBB 1060/36 Bp Pack σάς επιτρέπει να...
Product Image
931,99 
Ο μπαταριοκίνητος φυσητήρας φύλλων LB 930/36 Bp Pack καθαρίζει τα ξερά φύλλα και άλλα υπολείμματα γρήγορα, σχολαστικά και χωρίς θόρυβο. Και όλα αυτά μ...
Product Image
536,99 
Ο φυσητήρας φύλλων LB 930/36 Bp που λειτουργεί με μπαταρία καθαρίζει τα ξηρά φύλλα και άλλα υπολείμματα γρήγορα, σχολαστικά και αθόρυβα. Και το κάνει...
Product Image
712,99 
Το μπορντουροψάλιδο μπαταρίας HT 650/36 Bp είναι εξαιρετικά εργονομικό και εφαρμόζει τέλεια στο χέρι σας, ενώ παράλληλα δημιουργεί εντυπωσιακά ακριβή...
Product Image
1.233,99 
Το μπαταριοκίνητο αλυσοπρίονο CS 400/36 Bp Pack εφαρμόζει εργονομικά στο χέρι σας με ελάχιστους κραδασμούς και χωρίς καθόλου καυσαέρια, ενώ προσφέρει...
Product Image
712,99 
Το αλυσοπρίονο μπαταρίας CS 400/36 Bp εφαρμόζει εργονομικά στο χέρι σας με ελάχιστους κραδασμούς και χωρίς καθόλου καυσαέρια, ενώ προσφέρει ισχυρή από...
Product Image
712,99 
Η μπαταριοκίνητη χορτοκοπτική μηχανή BCU 260/36 Bp ανταπεξέρχεται αβίαστα σε απαιτητικές χλοοκοπτικές εργασίες, όπως η αφαίρεση επίμονης, ανεξέλεγκτης...
Product Image
681,99 
Ιδανικό για τον καθαρισμό δυσπρόσιτων σημείων, αλλά και για επίπεδες επιφάνειες: Το μπαταριοκίνητο χορτοκοπτικό μεσινέζας LT 380/36 Bp είναι εξαιρετικ...
Product Image
2.411,99 
Ανθεκτική και αξιόπιστη χλοοκοπτική μηχανή που προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα: η μπαταριοκίνητη χλοοκοπτική μηχανή LM 530/36 Bp Pack με διάταξη κουρέ...
Product Image
1.790,99 
Στιβαρό, αξιόπιστο και προσφέρει κορυφαία αποτελέσματα για την περιποίηση του γκαζόν: Το χλοοκοπτικό LM 530/36 Bp με μπαταρία και με χαλύβδινο χλοοκοπ...

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top