ΔΗΜOΣΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣIΕΣ

Καλές προοπτικές για επιτυχία. Η εκπαίδευση είναι η σημαντικότερη πρώτη ύλη για το μέλλον. Η ποιότητα της εκπαίδευσης και της κατάρτισης επηρεάζει όλο και περισσότερο την ανταγωνιστικότητα και γενικότερα, την ευημερία των κρατών και των πολιτών. Συνεπώς, σημαντικά ποσά επενδύονται σε χώρους εκπαίδευσης και τη λειτουργία τους. Για να διασφαλιστούν οι επενδύσεις αυτές και ταυτόχρονα ένα θετικό περιβάλλον μάθησης, οι χώροι αυτοί απαιτούν διαρκώς συντήρηση με τη χρήση τεχνολογίας επαγγελματικού καθαρισμού. Το σύστημα Kärcher προσφέρει αποτελεσματικές λύσεις για οποιαδήποτε εργασία καθαρισμού σε χώρους δημόσιας εκπαίδευσης: μηχανήματα ειδικά σχεδιασμένα για αυτό το σκοπό, αξεσουάρ και χημικά προϊόντα καθαρισμού. Χάρη στις καινοτόμες τεχνολογίες που χρησιμοποιούν, την χαμηλή κατανάλωση και την ανθεκτικότητά τους εξασφαλίζουν κορυφαία απόδοση, αποτελεσματικότητα και εξοικονόμηση χρημάτων.

Το ταλέντο του να πετυχαίνεις πολλά με λίγα.

Είναι στη φύση του ανθρώπου να θέλει να επιτύχει το καλύτερο αποτέλεσμα με τη λιγότερη δυνατή προσπάθεια. Είναι απλώς θέμα μεγαλύτερης αποδοτικότητας. Τα μηχανήματα Kärcher Professional σε ανθρακί χρώμα αποδεικνύουν πόσο αποτελεσματική μπορεί να είναι η τεχνολογία καθαρισμού στις μέρες μας. Το ελκυστικό χρώμα τους είναι σύμβολο μιας γενιάς μηχανημάτων καθαρισμού με ξεχωριστές ιδιότητες. Για καθαρές επιφάνειες σε δημόσιους χώρους, διαδρόμους και αίθουσες με ένα μόνο πέρασμα. Για εύκολη μεταφορά – ακόμα και στις σκάλες. Και για επιφάνειες έτοιμες προς χρήση αμέσως μετά από κάθε καθαρισμό.

Γρήγορος καθαρισμός χαλιών

Όταν δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για στέγνωμα ή βαθύ καθαρισμό των χαλιών: το σύστημα Kärcher που περιλαμβάνει το μηχάνημα καθαρισμού χαλιών BRC 45/45 C και το απορρυπαντικό iCapsol RM 768 για ήπιο βαθύ καθαρισμό και γρήγορο στέγνωμα.

Ιδανικό για εισόδους

Αποτελεσματικό στον καθαρισμό της βρωμιάς του δρόμου, εύκολος χειρισμός, γρήγορο στέγνωμα, μειωμένη κατανάλωση νερού. Η οικογένεια μηχανημάτων Kärcher B 60 W με το σύστημα Key και το concept προηγμένης λειτουργίας EASY Operation προσφέρει πρωτοφανή ασφάλεια και προστασία για τον χειριστή, το μηχάνημα και το χώρο εργασίας. Για βέλτιστη χρήση της ενέργειας, η συνεχής πίεση της κεφαλής της βούρτσας διαθέτει πέντε ρυθμίσεις για να ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις.
 

Αθόρυβο σημαίνει έξυπνο

Στα 59 dB (A), η T11/1 είναι η πιο αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης της κατηγορίας της και ιδανική για χώρους όπου πρέπει να τηρούνται κανονισμοί ησυχίας. Η T 11/1 είναι επίσης πολύ αποτελεσματική και καθαρίζει σχολαστικά και σε βάθος

Χώρος για καθαρό μυαλό.

Ένα θετικό περιβάλλον εκπαίδευσης είναι σημαντικό τόσο για τους καθηγητές όσο και για τους μαθητές, γιατί οι ιδέες δεν φυτρώνουν στη σκόνη ή τη βρωμιά του δρόμου και τα ταλέντα αναπτύσσονται καλύτερα σε ένα ευχάριστο περιβάλλον. Για να έχουν πάντα καθαρές και καλοσυντηρημένες τάξεις, γραφεία, αίθουσες διαλέξεων και άλλους πολυσύχναστους χώρους, οι επαγγελματίες του καθαρισμού επιλέγουν τις λύσεις καθαρισμού της Kärcher, της κορυφαίας εταιρείας στον κλάδο της παγκοσμίως. Μπορείτε να βρείτε τα πάντα – από μικρά μηχανήματα μέχρι εξατομικευμένες λύσεις συστήματος – τα πάντα από μία πηγή, με επαγγελματικές συμβουλές, εκπαίδευση και service.

Ασύρματη Ευέλικτη. Γρήγορη

Χάρη στη λειτουργία με μπαταρία, η ισχυρή ηλεκτρική αναρρόφησης πλάτης BV 5/1 επιτρέπει ασύρματη λειτουργία χωρίς περιορισμούς σε μικρούς χώρους – με ιμάντα ανάρτησης και στήριγμα της οσφυϊκής μοίρας.

 

Ισχυρή. Ανθεκτική. Πολυμορφικό

Το BD 50/40 RS προσφέρει απόδοση σε πολλά τετραγωνικά σε μικρό χρονικό διάστημα και ομοιόμορφο αποτέλεσμα καθαρισμού. Μια φόρτιση της μπαταρίας αρκεί για μια επιφάνεια 2.500 τ.μ. που έχει φυσιολογικό βαθμό βρωμιάς. Με μέγιστο πλάτος 705 χιλ., το λεπτό BD 50/40 RS χωράει ακόμα και στους στενούς διαδρόμους.

 
Τα γρήγορα μηχανήματα για περιστασιακή χρήση.

Το ασύρματο EB 30/1 με μπαταρία λιθίου-ιόντων είναι ένα αθόρυβο ηλεκτρικό σάρωθρο για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό. Με τεχνολογία λιθίου-ιόντων και πολλή μεγάλη διάρκεια μπαταρίας: 60 λεπτά σε χαλιά και μέχρι και 80 λεπτά σε σκληρές επιφάνειες. Περιλαμβάνει τον γρήγορο φορτιστή BC 1/1.8 και δεύτερη μπαταρία για να μην διακόπτετε τη χρήση.

Κεντρικό. Βέλτιστο

Το μηχάνημα μονού δίσκου BDS 43/180 C Adv με (προαιρετικά) δεξαμενή που βρίσκεται πάνω από το περίβλημα του μοτέρ είναι εντυπωσιακό στην καθημερινή χρήση: το χαμηλό κέντρο βάρους είναι κοντά στο κέντρο του μηχανήματος και εγγυάται αυξημένη πίεση επαφής και μειωμένη δύναμη οδήγησης. Η δεξαμενή που διαθέτει ένδειξη επιπέδου στάθμης παρέχει άμεση πρόσβαση, αφαιρείται πολύ γρήγορα από τη λαβή και γεμίζεται στη βρύση. Δύο στιβαρές οβάλ αλουμινένιες ράβδοι και η φαρδιά εργονομική λαβή εξασφαλίζουν βέλτιστη εφαρμογή δύναμης, απόλυτη ισορροπία και ξεκούραστη λειτουργία.

Στόχος: υγιεινή. Λύση: αποτελεσματική.

Η υγιεινή είναι κάτι που πρέπει να έχεις και όχι κάτι για το οποίο μιλάς. Οι αθλητικές εγκαταστάσεις, τα αποδυτήρια και οι πισίνες είναι μερικοί μόνο από τους χώρους στους οποίους ισχύουν διαφορετικές απαιτήσεις ως προς την υγιεινή. Υγρές επιφάνειες, εσοχές και μεγάλες επιφάνειες. Για κάθε εργασία απαιτούνται εντυπωσιακές λύσεις καθαρισμού: με γρήγορη πρόοδο εργασίας, υψηλή απόδοση καθαρισμού και χαμηλή κατανάλωση. Χάρη στη χωρητικότητα των επαγγελματικών δεξαμενών και την οικονομική κατανάλωση νερού και χημικών προϊόντων καθαρισμού, τα μηχανήματα μπορούν να χρησιμοποιηθούν για μεγαλύτερο διάστημα προτού χρειαστούν επαναπλήρωση.

Προηγμένα συστήματα αφρού

Η Kärcher έχει αναπτύξει ειδικά συστήματα αφρού για οικονομικό καθαρισμό και απολύμανση. Σετ Easy Foam: η αυτονόητη λύση για τη γενιά αφρού. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλα τα μηχανήματα HD και HDS της Kärcher. Σετ Inno Foam: διπλός σωλήνας εκτόξευσης με εκτοξευτήρα αφρού και δυνατότητα εναλλαγής σε υψηλή πίεση για την παραγωγή εξαιρετικά κολλώδους καθαριστικού και απολυμαντικού αφρού.

Όταν αποφασίζει ο αρχηγός

Το BDP 51/180 C Adv και το σπρέι καθαρισμού αποτελούν μια γρήγορη λύση για την απομάκρυνση σημαδιών και μεμβρανών. Ειδικά για τις μεγάλες επιφάνειες, το εργονομικά τέλειο και εύχρηστο μηχάνημα με 2 σωλήνες εξασφαλίζει ξεκούραστο χειρισμό.

 

Ατμός εναντίον βρωμιάς

Ο χρόνος είναι χρήμα – ειδικά στον επαγγελματικό καθαρισμό. Το SG 4/4 περιλαμβάνει ένα έξυπνο σύστημα πλήρωσης και είναι εύχρηστο, άρα και εξαιρετικά αποδοτικό. Το SG 4/4 αφαιρεί τα άλατα και τις μεμβράνες βρωμιάς πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά.

 

Πισίνες: υγιεινή χωρίς συμβιβασμούς

Βασική προϋπόθεση για την υγιεινή είναι ο τακτικός και σχολαστικός καθαρισμός. Τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης B 40 C/W, B 60 W και B 80 W με περιστρεφόμενους κυλίνδρους προσφέρουν βαθύ καθαρισμό σε δάπεδα με πλακάκια.

 

Κορυφαίες μάρκες για την υγιεινή.

Με εξαίρεση τα φάρμακα, η επαγγελματική υγιεινή είναι σαφέστατα πιο σημαντική στη βιομηχανία τροφίμων από οποιοδήποτε άλλο κλάδο. Η εφαρμογή των αποτελεσματικών προτύπων HACCP για μεγάλες κουζίνες και καντίνες δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις ως προς τον καθαρισμό. Αυτό ισχύει και για τις διπλανές αίθουσες, όπως τα εργαστήρια έρευνας, τα εργαστήρια παραγωγής και τους χώρους εκπαίδευσης, προκειμένου να αποφευχθεί η μεταφορά των μικροβίων. Το σύστημα Kärcher προσφέρει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις για όλες τις απαιτήσεις. Πολλά μηχανήματα καθαρισμού της Kärcher μπορούν να εξοπλιστούν με φίλτρα υγιεινής ή τροχούς εγκεκριμένους για χώρους εστίασης.

 

Κρίσιμος στόχος: υγιεινή στα χαλιά

Η ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης CV 60/2 είναι πραγματικά πολυμορφική και χωράει σε όλα τα ασανσέρ. Αποτελεί ιδανική λύση για γρήγορο, σχολαστικό σκούπισμα σε πολυώροφα κτίρια.

 

Ο ειδικός στα τρόφιμα

Το HD 7/10 CXF είναι ένα μη θερμαινόμενο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης που έχει αναπτυχθεί ειδικά για επαγγελματική γενική χρήση σε χώρους υγιεινής και τροφίμων. Αυτό το κορυφαίο μηχάνημα στην κατηγορία τροφίμων compact περιλαμβάνει συνεχή ρύθμιση της πίεσης και του όγκου νερού, δηλ. τις βασικές προϋποθέσεις για την ικανοποίηση των αυστηρών απαιτήσεων υγιεινής.

Γενικής χρήσης, γρήγορο και αποτελεσματικό

Το BRS 40/1000 C είναι ένα γενικής χρήσης μηχάνημα πλύσης για βασικό καθαρισμό και καθαρισμό συντήρησης σκληρών επιφανειών αλλά και για αφαίρεση στρώσης, κρυσταλλοποίηση, πλύσιμο με σαμπουάν και γυάλισμα. Χάρη στους κυλίνδρους αντίθετης περιστροφής το μηχάνημα κινείται ίσια χωρίς να αλλάζει κατεύθυνση και είναι εύκολο στο χειρισμό. Με απόσταση από το έδαφος μόλις 13,5 εκ., το RS 40/1000 C είναι το πιο επίπεδο μηχάνημα στην κατηγορία του.

Συνεχής ισχύς αναρρόφησης

Το NT 55/2 Tact² Me I είναι γνωστό ως ένα επαγγελματικό σύστημα γενικής χρήσης χάρη στον υψηλό βαθμό κινητικότητας και ισχύος, τη στιβαρή κατασκευή και την ευρεία γκάμα πρακτικών αξεσουάρ. Στερεή βρωμιά

 

Υψηλή απόδοση σε όλους τους χώρους.

Η καλή εικόνα των εξωτερικών χώρων δεν αρκεί. Η συντήρηση των υποδομών όλο το χρόνο είναι απαραίτητη για να μπορούν να διεξάγονται ομαλά και με ασφάλεια οι καθημερινές εργασίες. Οι δρόμοι και τα μονοπάτια, τα πολυώροφα πάρκινγκ και οι χώροι πρασίνου είναι οι περιπτώσεις καθαρισμού που εξυπηρετούνται άψογα από τα ισχυρά και πολυμορφικά σάρωθρα της Kärcher: σάρωση, ξηρή ή υγρή. Κούρεμα γκαζόν. Μάζεμα φύλλων. Και παροχή πλήρους χειμερινού service. Για αμέτρητες άλλες εργασίες καθαρισμού, τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher εξασφαλίζουν ιδανικό αποτέλεσμα: από την περιποίηση οχημάτων μέχρι τον καθαρισμό δαπέδων και την αφαίρεση γκράφιτι.

Προσαρμοσμένα σε ειδικές απαιτήσεις

Τα χαρακτηριστικά των πολυώροφων γκαράζ αυτοκινήτων συχνά δημιουργούν υψηλές απαιτήσεις για τα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης: μεγάλοι χώροι, στερεή και επίμονη βρωμιά και απότομες ράμπες. Το μηχάνημα Kärcher B 250 R είναι το ιδανικό για αυτή τη δουλειά: με στιβαρό πλαίσιο από χάλυβα για βαριά χρήση σε χώρους με κλίση έως και 15%. Με μεγάλη δεξαμενή νερού και ισχυρή μπαταρία για πολύωρη χρήση. 

Πιο εύκολα δεν γίνεται.

Το μικρού μεγέθους και εξαιρετικά ευέλικτο KM 75/40 W καθαρίζει σχολαστικά και ξεκούραστα μικρούς και μεσαίους χώρους. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης αντικαθιστά τη φυσική δύναμη ενώ η ισχυρή αναρρόφηση σκόνης εξασφαλίζει καθαριότητα χωρίς σύννεφα σκόνης. Διαθέσιμο με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πετρελαιοκίνητο μοτέρ ή αθόρυβη μπαταρία για χρήση σε εσωτερικούς χώρους – με προαιρετικό σετ αντιστατικής σάρωσης για χαλιά.

Καινοτόμος καθαρισμός επιφανειών

Το καθαριστικό επιφανειών FRV 30 έχει υψηλή απόδοση επιφάνειας και καθαρίζει τις επιφάνειες γρήγορα χωρίς πιτσιλίσματα, αναρροφώντας αυτόματα το ακάθαρτο νερό. Έτσι οι επιφάνειες δεν χρειάζονται ξέβγαλμα μετά τον καθαρισμό.
 

Απόδοση σε όλα τα πεδία εφαρμογής

Με το πετρελαιοκίνητο μοτέρ 34 HP Kubota, πλάτος σάρωσης τουλάχιστον 1.400 χιλ. και χωρητικότητα κάδου 500 λίτρα, το MIC 34 C είναι κατάλληλα εξοπλισμένο για δύσκολες εργασίες. Η προαιρετική τρίτη πλευρική βούρτσα επεκτείνει το πλάτος σάρωσης συνολικά στα 2.000 χιλ.. Ένας ασυναγώνιστος συνδυασμός για τη σάρωση στις γωνίες και τα καμπύλα σημεία.

 
 

Για χρήση όλο το χρόνο.

Το MIC 34 C ολοκληρώνει τη σειρά οχημάτων μεταφοράς εξαρτημάτων του δήμου της Kärcher. Το γρήγορο σύστημα εναλλαγής επιτρέπει τη γρήγορη αλλαγή των αξεσουάρ χωρίς εργαλεία. Το πετρελαιοκίνητο μοτέρ 34 HP διαθέτει ρεζέρβα σε ετοιμότητα.

 

Τα προϊόντα μας για εξωτερικούς χώρους, αθλητικές εγκαταστάσεις και χώρους πρασίνου

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών