ΛΙΑΝΙΚΗ

Το σύστημα της επιτυχίας. Η εφαρμογή ολοκληρωμένων συστημάτων υγιεινής και καθαρισμού είναι βασική για την επιτυχία ενός καταστήματος λιανικής. Η ορατή καθαριότητα και τάξη εκτιμώνται ιδιαίτερα από τους πελάτες και, είτε συνειδητά είτε ασυνείδητα, διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην τελική απόφαση αγοράς. Η Kärcher προσφέρει κατάλληλες, αποδοτικές και οικονομικές λύσεις καθαρισμού για όλους τους χώρους εργασίας και τους τύπους δαπέδων: οι ολιστικές λύσεις της Kärcher αποτελούνται από μια σειρά άριστα εξατομικευμένων στις ανάγκες των πελατών μηχανημάτων, εξαρτημάτων και καθαριστικών. Το σύστημά μας ενισχύεται από μια σειρά επαγγελματικών και σύγχρονων υπηρεσιών – από υπηρεσίες leasing/χρηματοδότησης, συντήρησης και επισκευής έως ολοκληρωμένες υπηρεσίες διαχείρισης καθαρισμού – εξασφαλίζοντας τα κατάλληλα επίπεδα καθαριότητας και συμμόρφωσης με τα πρότυπα υγιεινής. Kärcher, η παγκόσμια ηγέτιδα δύναμη στα συστήματα καθαρισμού.

Η καθαριότητα και η ασφάλεια αποτελούν πάντα εξέχουσες προτεραιότητες.

Η εξυπηρέτηση των πελατών προέχει, συνεπώς όλοι οι χώροι θα πρέπει να πληρούν πάντα υψηλά πρότυπα υγιεινής. Γι’ αυτό τα συστήματα καθαρισμού για χώρους όπου εξυπηρετούνται πελάτες πρέπει να διαθέτουν ορισμένα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Πρέπει να είναι διακριτικά και αθόρυβα, να μεταφέρονται εύκολα, να έχουν εργονομικό σχεδιασμό και να είναι κατάλληλα για χρήση σε περιορισμένους χώρους. Τα συνδυαστικά πλεονεκτήματα των μηχανημάτων καθαρισμού της Kärcher εξασφαλίζουν ότι κάθε εργασία ολοκληρώνεται εύκολα.

Λιανική

Άριστος καθαρισμός μεγάλων επιφανειών

Η μεγάλη χωρητικότητα του εποχούμενου μηχανήματος πλύσης-στέγνωσης B 110 R το καθιστά ιδανικό για μεγάλα καταστήματα, εμπορικά κέντρα και αποθήκες. Ανάλογα με τον χώρο όπου θα χρησιμοποιηθεί, το μηχάνημα μπορεί να εξοπλιστεί με βούρτσες σε μορφή δίσκου ή κυλινδρικές βούρτσες και με πλάτος εργασίας 75 εκατοστών. Το καινοτόμο σύστημα λειτουργίας EASY εγγυάται ευκολία στους ελιγμούς, σε κάθε χώρο.

 

Λιανική

Εγγυημένη καθαριότητα

Η ευέλικτη και αθόρυβη BD 50/50 C Bp Pack 80Ah Li +FC παρέχει βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού, ακόμα και όταν τα δάπεδα πρέπει να καθαριστούν στη διάρκεια της ημέρας. Η μπαταρία λιθίου επιτρέπει την χρήση της μηχανής οποιαδήποτε χρονική στιγμή ανεξαρτήτου της φόρτισης της μπαταρίας. Με την BD 50/50 C Bp Pack 80Ah Li +FC μπορείς σε μία βάρδια (8 ώρες) να έχεις 2 πλήρης κύκλους καθαρισμού

Λιανική

Μικρό σάρωθρο, μεγάλη ευκολία

Το καινοτόμο μικρό σάρωθρο ΚΜ 70/15 εξασφαλίζει άνετο και αποτελεσματικό καθαρισμό. Ιδανικό για χρήση σε μικρότερες περιοχές, όπως εισόδους ή σε χώρους στάθμευσης καροτσιών αγοράς.

t 11/1

Απίστευτα ισχυρό

Η ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 Hepa 14 είναι το πιο αθόρυβο μηχάνημα στην κατηγορία του και ιδανικό για τον καθαρισμό κατά τις ώρες λειτουργίας των καταστημάτων.

Λιανική

Αποτελεσματικός καθαρισμός με πλήρη ορατότητα

Το μηχάνημα πλύσης όρθιου χειριστή BD 50/40 RS (βούρτσα δίσκου) και το BR 55/40 RS (κυλινδρική βούρτσα) εντυπωσιάζει χάρη στην απλή λειτουργία του και την άριστη ορατότητα που παρέχει στον χειριστή. Ο χειριστής μπορεί να ανέβει και να κατέβει εύκολα από το όχημα, κάτι το οποίο εξοικονομεί χρόνο και ενέργεια, όταν πρέπει να μετακινηθούν εμπόδια.

Τα προϊόντα μας για εισόδους, εξόδους και διαδρόμους

Υγιεινή: εκεί όπου μόνο το καλύτερο είναι αρκετό.

Η διαχείριση τροφίμων απαιτεί συμμόρφωση με αυστηρούς κανονισμούς υγιεινής, τόσο στους χώρους επεξεργασίας όσο και στους χώρους για την εξυπηρέτηση των πελατών. Τα αυστηρά πρότυπα, όπως το HACCP, τα ευρωπαϊκά πρότυπα, τα ISO και IFS (International Featured Standard), το British BRC Global Standard για την ασφάλεια των τροφίμων και οι κανονισμοί FDA των ΗΠΑ θέτουν υψηλότερες απαιτήσεις για τα μηχανήματα και τις ολοκληρωμένες λύσεις. Οι ολιστικές λύσεις της Kärcher, που περιλαμβάνουν μηχανήματα, αξεσουάρ και χημικά προϊόντα καθαρισμού που σχεδιάζονται και παράγονται από τα εργοστάσιά μας, εξασφαλίζει τη διενέργεια όλων των εφαρμογών υγρού και στεγνού καθαρισμού σε συμμόρφωση με τα υψηλότερα τεχνολογικά πρότυπα.

Λιανική

Εξατομικευμένη απόδοση

Οι μικρών διαστάσεων, σταθερές μονάδες υψηλής πίεσης προσαρμόζονται άριστα σε οποιαδήποτε ανάγκη. Η δυνατότητα χρήσης επιμέρους αξεσουάρ καλύπτει κάθε ανάγκη καθαρισμού στη βιομηχανία τροφίμων όπου η υγιεινή παίζει καθοριστικό ρόλο.

Λιανική

Άψογος καθαρισμός στο λεπτό

Η HDS κατηγορία compact συνδυάζει δοκιμασμένη και ελεγμένη, στιβαρή και ανθεκτική τεχνολογία με ασυναγώνιστο κόστος λειτουργίας και απλό χειρισμό. Αμείλικτα με τη βρωμιά, φιλικά προς το περιβάλλον και το χρήστη: 20% εξοικονόμηση ενέργειας στους 60°C στη λειτουργία eco!efficiency.

Λιανική

Μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης κρύου νερού

Το ανοξείδωτο HD 10/15-4 Cage Food με τη δυνατότητα ρύθμισης της πίεσης (από 20 bar), είναι ιδανικό για χρήση σε χώρους προετοιμασίας τροφίμων. Η ιδανική λύση για εργασίες προληπτικού καθαρισμού, απολύμανσης και εξουδετέρωσης. Φέρει ειδικό non marking σωλήνα υψηλής πίεσης κατάλληλο  για χώρους τροφίμων.

BR 30/1

Γρήγορο και αποτελεσματικό

Η BR 30/1 C Bp Pack 18/30 εξασφαλίζει σχολαστικό αλλά ταυτόχρονα ήπιο καθαρισμό μικρών χώρων και δυσπρόσιτων περιοχών. Χάρη στην ταυτόχρονη αναρρόφηση του ακάθαρτου νερού, τα δάπεδα είναι αμέσως ασφαλή για χρήση. Κατάλληλο και για ενδιάμεσο καθαρισμό κατά τις ώρες λειτουργίας. Φέρει μπαταρία ιόντων λιθίου 18 V της πλατφόρμας μπαταριών της Karcher μεγάλης διάρκειας λειτουργίας και ανθεκτικότητας συμβατή με όλα τα μηχανήματα της πλατφόρμας των 18 V.

 

Τα προϊόντα μας για τομείς φρέσκων τροφίμων και πάγκοι

Τεχνολογία αιχμής.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής έχει τους δικούς του ρυθμούς. Σήμερα, τα καταστήματα είναι ανοικτά 24 ώρες το εικοσιτετράωρο. Οι πελάτες μπορούν να κάνουν τις αγορές τους όπως και όποτε το επιλέξουν, σε χώρους φιλικούς και ευχάριστους προς αυτούς. Γι’ αυτόν το λόγο οι αρχιτέκτονες καταστημάτων έχουν αναπτύξει ένα δυναμικό σχέδιο, το οποίο βασίζεται στους ρυθμούς των καταναλωτών. Τα σύγχρονα υλικά που χρησιμοποιούνται στα καταστήματα παρέχουν εξαιρετικές δυνατότητες σχεδιασμού – ωστόσο, θέτουν εντελώς νέες προκλήσεις όσον αφορά τον καθαρισμό. Η Kärcher αποσκοπεί να αντιμετωπίσει αυτήν την πρόκληση με καινοτόμα και αποτελεσματικά προϊόντα καθαρισμού. Οι ολιστικές λύσεις της Kärcher: άριστα εξατομικευμένα μηχανήματα, αξεσουάρ και χημικά προϊόντα καθαρισμού.

wpd-50

Δροσιστικό και υγιεινό

Το νερό είναι ζωή. Διασφαλίζει τη ζωτικότητα και την υγεία μας. Μελέτες έχουν δείξει ότι, όταν οι πελάτες έχουν την ευκαιρία να κάνουν μια στάση και να απολαύσουν ένα δροσιστικό ποτήρι νερό από τον ψύκτη νερού της Kärcher, σε ένα ευχάριστο και χαλαρωτικό περιβάλλον, αποκτούν μια εντελώς νέα άποψη για το κατάστημα και τις αγορές τους. Αυτή η υπηρεσία αποδίδει τα μέγιστα.

Λιανική

Μέγιστη ευκολία: μηχανήματα καθαρισμού κλιμακοστασίων

Χωρίς ειδικά μηχανήματα, ο καθαρισμός κλιμακοστασίων μπορεί να αποδειχθεί εξαιρετικά δύσκολος. Το μηχάνημα καθαρισμού κλιμακοστασίων της Kärcher αποτελεί μια οικονομική και αποδοτική λύση. Η τακτική χρήση του μηχανήματος καθαρισμού κλιμακοστασίων με τα ειδικά σχεδιασμένα χημικά προϊόντα καθαρισμού της Kärcher εγγυάται καθαρά και ασφαλή κλιμακοστάσια.

Λιανική

Εμπορικά κέντρα

Τα εποχούμενα μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης είναι ιδανικά για τον καθαρισμό και τη συντήρηση των κοινόχρηστων χώρων των εμπορικών κέντρων. Το φιλικό προς τον χρήση σύστημα λειτουργίας EASY Operation εξασφαλίζει ότι επιτυγχάνεται το επιθυμητό επίπεδο καθαρισμού κάθε φορά.

Τα προϊόντα μας για τα ταμεία

Τα προϊόντα μας για τμήματα μη εδώδιμων προϊόντων, υπηρεσιών και ειδών ρουχισμού

Εγγυημένη υγιεινή σε αποθήκες και όχι μόνο.

Στο χώρο των τροφίμων, οι χώροι αποθήκευσης αποτελούν σημαντικό μέρος κάθε ολοκληρωμένου συστήματος υγιεινής. Τα ευαίσθητα προϊόντα μεταφέρονται, συσκευάζονται, αποθηκεύονται και απομακρύνονται από τους χώρους αποθήκευσης, ξανασυσκευάζονται ή αποσυσκευάζονται και μετά μεταφέρονται στα καταστήματα τροφίμων. Ακόμα και σε αυτούς τους χώρους, το σύστημα της Kärcher εξασφαλίζει τη συμμόρφωση με αυστηρά πρότυπα υγιεινής και νομικούς κανονισμούς. Άριστα εξατομικευμένα μηχανήματα, αξεσουάρ και χημικά προϊόντα καθαρισμού εξασφαλίζουν γρήγορο, απλό και οικονομικό καθαρισμό.

Λιανική

Πλήρης φόρτωση

Παραλαβές και αποστολές, φόρτωση και εκφόρτωση – οι χώροι φόρτωσης χρησιμοποιούνται διαρκώς, με αποτέλεσμα να συσσωρεύονται συνεχώς ρύποι. Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher θα απομακρύνουν κάθε ίχνος ρύπου στο λεπτό. Ένα πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης διευκολύνει τη γρήγορη και εύκολη εξάλειψη ακόμα και των πιο επίμονων ρύπων που συσσωρεύονται σε δυσπρόσιτα σημεία και γωνίες.

Λιανική

100 % καθαριότητα

Το μικρών διαστάσεων σάρωθρο KM 75/40 W εξασφαλίζει σχολαστικό και αποτελεσματικό καθαρισμό ακόμα και των πιο δυσπρόσιτων και φορτωμένων χώρων της αποθήκης. Το σάρωθρο διαθέτει πέραν του φίλτρου και αναρρόφηση έτσι ωστε η σκόνη να εγκλωβίζεται εντός αυτού και να μην ίπταται. Τέλος, το σύστημα EASY Operation εξασφαλίζει ότι ακόμα και χρήστες χωρίς εμπειρία δεν θα δυσκολευτούν να χειριστούν το μηχάνημα.

Λιανική

Σταθερή εξάλειψη στερεών και υγρών ρύπων

Το μηχάνημα καθαρισμού υγρής/ξηρής αναρρόφησης NT 65/2 Ap διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για να εξασφαλίσει μακρές περιόδους αδιάκοπης λειτουργίας με σταθερή ισχύ αναρρόφησης λόγω του πατενταρισμένου ημιαυτόματου καθαρισμού φίλτρου : δύο ισχυρών μοτέρ και ενός κάδου μεγάλης χωρητικότητας.

km-85-80

Άριστη απόδοση γύρω από παλέτες

Οι καθαροί διάδρομοι είναι απαραίτητοι για την ασφαλή μεταφορά παλετών. Η εμφάνιση βρωμιάς μπορεί να διακόψει ολόκληρη τη διαδικασία εφοδιασμού. Τα σάρωθρα της Kärcher είναι ιδανικά για τη διασφάλιση πάντα καθαρών διαδρόμων μεταφοράς. Είναι γρήγορα και αποτελεσματικά, και ταυτόχρονα εύκολα στη χρήση.

bd-70-75

Η σωστή προσέγγιση

Η συμμόρφωση με αυστηρά πρότυπα υγιεινής απαιτεί επιλογή των κατάλληλων μηχανημάτων και ένα επαγγελματικό σχέδιο καθαρισμού, ώστε να διασφαλιστεί ότι τα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες θα εξαλειφθούν πλήρως. Με γνώμονα αυτά, η Kärcher δημιούργησε μια σειρά μηχανημάτων καθαρισμού και ειδικά σχεδιασμένων απολυμαντικών και χημικών προϊόντων καθαρισμού. Το σύστημα της Kärcher: η απόλυτη λύση όλα σε ένα.

Λιανική

Σταθερή απόδοση ακόμα και στις γωνίες

Τα πλήρως υδραυλικά εποχούμενα σάρωθρα της Kärcher διαθέτουν πλήρη εξοπλισμό και μπορούν να φτάσουν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες γωνίες. Περιλαμβάνουν διάφορους τύπους μοτέρ, τα οποία μπορούν να προσαρμοστούν στην εκάστοτε χρήση: λειτουργούν με ντίζελ, υγραέριο ή μπαταρία.

Τα προϊόντα μας για τους χώρους αποθήκευσης

ο ιδανικό μηχάνημα καθαρισμού εξωτερικών χώρων.

Η πρώτη εντύπωση είναι αυτή που μετράει. Αυτό ισχύει ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους εταιρειών, οι οποίοι λειτουργούν ως διαφήμιση και αντιπροσωπεύουν την επιχείρησή σας στον έξω κόσμο. Επιπλέον,  οι ρύποι στις εισόδους πρέπει να διατηρούνται στο ελάχιστο, ώστε να μην μεταφέρονται εντός του καταστήματος. Τέλος, οι χώροι φόρτωσης και οι διάδρομοι θα πρέπει να διατηρούνται καθαροί. Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είναι καθαροί από φύλλα, χώματα και σκουπίδια, όπως σπασμένες παλέτες.

km-100-120

Καθαρίστε μεγάλους χώρους σε χρόνο μηδέν

Για να εξασφαλιστεί ο αποτελεσματικός και γρήγορος καθαρισμός μεγάλων εξωτερικών χώρων, θα πρέπει να χρησιμοποιηθούν ισχυρά και εξαιρετικά ευέλικτα σάρωθρα χαμηλής κατανάλωσης ενέργειας, με μεγάλους κάδους απορριμμάτων και μεγάλη γκάμα αξεσουάρ.

km-70-20

Αποδεδειγμένη απόδοση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους

Το χειροκίνητο σάρωθρο KM 70/20 C εξασφαλίζει καθαρισμό χωρίς σχηματισμό σκόνης και είναι 7 φορές πιο γρήγορο από μια συμβατική σκούπα – τόσο για εσωτερικούς όσο και για εξωτερικούς χώρους.

Λιανική

Αμείλικτο με τους ρύπους – εύκολο στη χρήση

Πρέπει να καθαρίσετε πολυώροφα γκαράζ; Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα εξαιρετικά ισχυρά μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης, όπως το Β 200 + D 110 1.246-206.0 δείχνουν τις πραγματικές τους ικανότητες.

Τα προϊόντα μας για εξωτερικούς χώρους και χώρους πρασίνου

Τα προϊόντα μας για χώρους στάθμευσης και υπόγεια γκαράζ

Αποτελεσματικός και άριστος καθαρισμός γραφείων.

Η καθαριότητα και η υγιεινή είναι το παν όταν πρόκειται για τη βιομηχανία επεξεργασίας τροφίμων. Οι διοικητικοί χώροι που βρίσκονται κοντά στους χώρους παραγωγής, όπως είναι τα γραφεία, οι αίθουσες υπολογιστών για τον έλεγχο της γραμμής παραγωγής ή οι εγκαταστάσεις υγιεινής, δημιουργούν ιδιαίτερες απαιτήσεις. Εδώ, ο καθαρισμός συνίσταται στην ελαχιστοποίηση της μεταφοράς βρωμιάς και σκόνης από το χώρο παραγωγής σε αυτές τις αίθουσες και το αντίστροφο.

brc-45-45

Μέγιστη απόδοση σε μεγάλους χώρους

Η καινοτόμος σειρά BRC συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των εξαρτημάτων πλύσης-απόπλυσης με τη μηχανική ισχύ καθαρισμού της βούρτσας, κάτι που την καθιστά ιδανική για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Λιανική

Ηλεκτρικές σκούπες ξηρής αναρρόφησης επαγγελματικού επιπέδου

Η καινοτόμος ηλεκτρική σκούπα Τ 11/1 Ηepa 14 σχεδιάστηκε σε συνεργασία με εργολάβους υπηρεσιών καθαρισμού και εντυπωσιάζει με την ισχυρή δύναμη αναρρόφησής της που συνδυάζεται με ένα σύστημα φίλτρου 5 σταδίων, το οποίο περιλαμβάνει τριπλή σακούλα φίλτρου από μαλακό ύφασμα, ένα μόνιμο κεντρικό φίλτρο και φίλτρο προστασίας κινητήρα. 

cv-38-2

Αφαιρεί τoυς ρύπους από το πέλος σε βάθος

Οι στρωμένοι με μοκέτα διάδρομοι και χώροι γραφείων απαιτούν τακτικό βαθύ καθαρισμό, ιδανικά με όρθια ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης με βούρτσα της Kärcher.

Λιανική

Κινητά μηχανήματα καθαρισμού

Τα μηχανήματα καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης της Kärcher είναι κατάλληλα για χρήση σε όλους τους τύπους υφασμάτινων επιφανειών: επιστρώσεις δαπέδων, ταπετσαρίες επίπλων, καρέκλες γραφείου και καθίσματα οχημάτων. Η εύχρηστη και σειρά κινητών ισχυρών και ανθεκτικών μηχανημάτων καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης Puzzi περιλαμβάνει μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορες εφαρμογές.

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό γραφείων

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top