ΚΛΑΔΟΣ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ


Κορυφαία υγιεινή με υψηλή αποτελεσματικότητα. Η επιτυχημένη καθημερινή λειτουργία των πολυσύχναστων νοσοκομείων και κλινικών είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τη σύγχρονη υγιεινή και αποτελεσματικότητα. Η ζωτικής σημασίας διατήρηση της υγιεινής, ιδιαίτερα η αποτροπή των ενδονοσοκομειακών μολύνσεων και της μετάδοσης μικροβίων, πρέπει να διασφαλίζεται ανεξαιρέτως μέσα από κορυφαία περιποίηση και καθαριότητα. Για κάθε χώρο των νοσοκομείων απαιτούνται ειδικές λύσεις καθαρισμού – από τους μεγάλους έως τους μικρούς χώρους, από τις κουζίνες έως τα χειρουργεία. Στα πολυσύχναστα νοσοκομεία και κλινικές, ο αποτελεσματικός καθαρισμός συντήρησης είναι ζωτικής σημασίας αφού σπάνια υπάρχει αρκετός χρόνος για χρονοβόρο βαθύ καθαρισμό. Τα πολύ αυστηρά πρότυπα υγιεινής, η αυξανόμενη πίεση λόγω κόστους και ο ανταγωνισμός κάνουν τα πράγματα ακόμα πιο δύσκολα. Η Kärcher προσφέρει προϊόντα ιδανικά για αυτές τις απαιτήσεις: επαγγελματικά και αποτελεσματικά συστήματα καθαρισμού και μεμονωμένες υπηρεσίες, για καθαρισμό συντήρησης και βαθύ καθαρισμό.

Διάδρομοι – καθαρή και ασφαλής διάβαση.

Οι συνεχείς μετακινήσεις στους κοινόχρηστους χώρους, όπως τις εισόδους, τους διαδρόμους και τους διαδρόμους των θαλάμων, δεν αφήνουν χρόνο για καθαρισμό. Αποφασιστικής σημασίας σε αυτή την περίπτωση είναι η ισορροπία ανάμεσα στον καθαρισμό συντήρησης, τον ενδιάμεσο και το βαθύ καθαρισμό. Για αποτελεσματική καθαριότητα, διατήρηση της αξίας, καταπολέμηση της σκόνης και ασφάλεια – για όλα τα είδη δαπέδων, σκληρών επιφανειών και χαλιών. Η Kärcher βάζει πάνω απ’ όλα την υγιεινή.

Gesundheitswesen

Γρήγορος καθαρισμός χαλιών (για χώρους γραφείων)

Όταν δεν υπάρχει χρόνος για στέγνωση ή βαθύ καθαρισμό των χαλιών: το σύστημα Kärcher που περιλαμβάνει το μηχάνημα καθαρισμού χαλιών BRC 45/45 C και το απορρυπαντικό iCapsol RM 768 με τεχνολογία 2 κυλίνδρων εξασφαλίζει κορυφαία αποτελέσματα και τα δάπεδα έχουν στεγνώσει μέσα σε 20 μόλις λεπτά ώστε να μπορούν να ξαναχρησιμοποιηθούν.

Gesundheitswesen

Ιδανικό για εισόδους

Το μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης B 110 R Bp Classic + D 75  έχει σχεδιαστεί για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων. Η δισκοειδής βούρτσα συνδυαζόμενη με τα κατάλληλα χημικά καθαριστικά ή/και απολυμαντικά και αξεσουάρ δίνουν στο δάπεδο άριστο αποτέλεσμα καθαρισμού και απολύμανσης.

Gesundheitswesen

Ευέλικτο και γρήγορο στους διαδρόμους

Το BD 50/40 RS Bp Pack είναι το πιο ευέλικτο στην κατηγορία του. Εξασφαλίζει πλήρη ορατότητα στους διαδρόμους των θαλάμων. Ο χειριστής μπορεί να ανέβει και να κατέβει εύκολα για να απομακρύνει γρήγορα αντικείμενα. Η αποτελεσματική λύση για καθημερινό καθαρισμό συντήρησης των σκληρών επιφανειών.

Gesundheitswesen

Η αποτελεσματικότητα είναι θέμα προσαρμογής

Η BD 50/50 C Bp Pack 80 Ah Li + FC προσφέρει υψηλή αυτονομία και ενδιάμεση χρήση όταν παραστεί ανάγκη χωρίς να επηρεαστεί η υγεία της μπαταρίας της μηχανής. Η ιδανική λύση όταν απαιτούνται πολλές και συχνές εφαρμογές.

Gesundheitswesen

Η πιο ελαφριά και αποτελεσματική σκούπα

Η T 11/1 Classic HEPA 14 είναι η μοναδική σκούπα ξηρής αναρρόφησης που φέρει φίλτρο Hepa 14. Αυτό την καθιστά σημαντικό εργαλείο καθαρισμού σε χώρους όπου η υγιεινή και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας.

Gesundheitswesen

Επιδιόρθωση «πληγωμένου» δαπέδου με επίστρωση

Η BDP 50/1500 C συνδυαζόμενη με το RM 748 και κατάλληλης σκληρότητας τσόχα προσφέρουν τοπική επιδιόρθωση του «πληγωνένου» επιστρωμένου δαπέδου.

 

Τα προϊόντα μας για τους κοινόχρηστους χώρους

Χώροι υγιεινής – σε βάθος καθαρισμός των αρμών και των εσοχών.

Στους χώρους υγιεινής με αντιολισθητικά δάπεδα όταν πρόκειται για την αφαίρεση αλάτων, λίπους δέρματος ή υπολειμμάτων καλλυντικών προϊόντων είναι απαραίτητος ο συνδυασμός μικρών compact μηχανημάτων και εργαλείων χειρωνακτικής εφαρμογής. Σε μπάνια, ντους και αποδυτήρια – και οπουδήποτε υπάρχουν ανάγλυφα δάπεδα, περιορισμένος χώρος και ισχύουν αυστηρές απαιτήσεις υγιεινής: η αποτροπή της μετάδοσης μικροβίων είναι ζωτικής σημασίας. Η τακτική χρήση των μικρών διαστάσεων και αποτελεσματικών μηχανημάτων καθαρισμού της Kärcher εξασφαλίζει τον υγιεινό καθαρισμό των δαπέδων και τον σε βάθος καθαρισμό των αρμών και των εσοχών. Τα εργαλεία χειρωνακτικής εφαρμογής ολοκληρώνουν τον καθαρισμό σε σημεία που δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί μηχάνημα.

Gesundheitswesen

Βέλτιστος καθαρισμός συντήρησης

Είτε με την BR 30/1 C Bp είτε με την BR 30/4 C καθαρίζονται οι στενοί χώροι, τα καμπύλα σημεία και κάτω από έπιπλα. Περιλαμβάνουν  μια κυλινδρική βούρτσα μικροϊνών και είναι ιδανικά για την απομάκρυνση των χνουδιών και των τριχών από πλακάκια. Ιδανικά για χρήση σε χώρους υγιεινής ή χώρους με νερό.

Gesundheitswesen

Βέλτιστος, βαθύς καθαρισμός σε χώρους υγιεινής

Η BDS 43/ 150 C Classic είναι ιδανική για συνεχόμενη χρήση: λαβή με ρυθμιζόμενο ύψος για εργονομική λειτουργία και λαβή με δύο στήλες για εύκολο χειρισμό ακόμα και στη μέγιστη ισχύ. Αναδιπλούμενο για εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση.

Gesundheitswesen

Ιδανικό για ανάγλυφα δάπεδα

Το BR 40/10 C με τεχνολογία κυλινδρικής βούρτσας καθαρίζει σε βάθος τους αρμούς και τις εσοχές και ξύνει και αναρροφά με ένα πέρασμα. Διατηρεί τους χώρους υγιεινής και τα λουτρά υγιεινά καθαρά

Gesundheitswesen

Καθαρίζει αρμούς και εσοχές – και παρέχει πιστοποιημένη απολύμανση από κοινά «οικιακά» μικρόβια, ιούς και βακτήρια.

Ο ατμοκαθαριστής με αναρρόφση  SGV 8/5 είναι η απάντηση στα επίμονα υπολείμματα σαπουνιού στα ντους, ειδικά στα σημεία όπου δεν φτάνει η σφουγγαρίστρα. Σετ αρμών και εσοχών – φιλικό προς τις επιφάνειες και το περιβάλλον. Με τον SGV 8/5 πέρα οτι εξασφαλίζεται ο καθαρισμός και η απολύμανση είμαστε σίγουροι οτι και το ίδιο το μηχάνημα δεν αποτελεί αιτία επιμόλυνσης διότι «αυτοκαθαρίζεται» με θερμική απολύμανση.

Τα προϊόντα μας για χώρους υγιεινής

Χώροι εργαστηρίων, φυσικοθεραπείας – μέγιστη υγιεινή.

Ο καθαρισμός σε αποστειρωμένους χώρους, όπως τα χειρουργεία και τα εργαστήρια δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις ως προς τα συστήματα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται. Ο στόχος είναι η επίτευξη και η διατήρηση του μέγιστου επιπέδου υγιεινής προκειμένου να αποφευχθούν οι ενδονοσοκομειακές λοιμώξεις. Τα μηχανήματα καθαρισμού που χρησιμοποιούνται σε αυτούς τους χώρους πρέπει να ανταποκρίνονται σε αυστηρά πρότυπα υγιεινής. Επιπλέον, επειδή οι χώροι αυτοί είναι πολυσύχναστοι, δεν υπάρχει αρκετός χρόνος για να καθαριστούν σχολαστικά τα δάπεδα λόγω της πολυκοσμίας, ο καθαρισμός γίνεται ακόμα πιο δύσκολος.

Gesundheitswesen

Το γοργόν και χάριν έχει

Τα άψογα γυαλισμένα δάπεδα έχουν πολύ μεγάλη σημασία όταν οι επιφάνειες υφίστανται υψηλή μηχανική καταπόνηση και εκτίθενται σε επιθετικά μέσα, όπως τα απολυμαντικά. Η παρκετέζα BDP 50/1500 υπερ-υψηλής ταχύτητας είναι ιδανική για δάπεδα σε πολυσύχναστους χώρους και περιλαμβάνει οδηγό τσόχας.

Gesundheitswesen

Γρήγορη συναρμολόγηση και γρήγορη εργασία

Η BD 38/12 C Bp Pack είναι η έξυπνη εναλλακτική αντί σφουγγαρίστρας χάρη στη γρήγορη συναρμολόγηση, την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού και το γρήγορο στέγνωμα. Αυτό το μικρού μεγέθους μηχάνημα που λειτουργεί με μπαταρία είναι πολυμορφικό, ευέλικτο και ιδανικό για καθαρισμό συντήρησης, ειδικά σε μικρούς χώρους.

Gesundheitswesen

Για αυξανόμενες απαιτήσεις

Στα ιστολογικά εργαστήρια όπου χρησιμοποιούνται μεγάλες ποσότητες κεριού, ο καθαρισμός του δαπέδου είναι εξαιρετικά χρονοβόρος αλλά απαραίτητος για έναν ασφαλή χώρο εργασίας. Για την αποτελεσματική αφαίρεση της επίμονης βρωμιάς, όπως το κερί, απαιτούνται ένα ειδικά προσαρμοσμένο σύστημα που περιλαμβάνει ένα μηχάνημα και ένα χημικό προϊόν καθαρισμού, π.χ. το BR 40/10 C με αυτοκαθαριζόμενες κυλινδρικές τσόχες αντίθετης περιστροφής και το εντατικό βαθύ καθαριστικό RM 750 για καθαρότερα δάπεδα και μεγαλύτερη ασφάλεια.

Gesundheitswesen

Ιδανικό για χειρουργεία

 Η BD 50/50 C Bp Pack 80 Ah Li + FC ανταποκρίνεται στις υψηλότερες απαιτήσεις: είναι τόσο εύχρηστη και τόσο αθόρυβη που μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα. . Η μπαταρία λιθίου  που δεν απαιτεί συντήρηση εξασφαλίζει απρόσκοπτη λειτουργία. Χάρη στη συμπαγή κατασκευή και την ευελιξία της,  η Η BD 50/50 C Bp Pack 80 Ah Li + FC είναι επίσης ιδανική για χρήση σε χειρουργεία λόγω της δυνατότητας ενδιάμεσων φορτίσεων χωρίς να παρουσιάζει φαινόμενα μνήμης η μπαταρία.

Gesundheitswesen

Ελαφριά και αποτελεσματική

Οι συχνές αλλαγές ιματισμού παράγουν μεγάλη ποσότητα σκόνης. Με μόνο 61 dB (A), η T  11/1 Hepa 14 είναι η πιο ελαφριά στην κατηγορία της και μπορεί να χρησιμοποιηθεί οποιαδήποτε ώρα. Στο βασικό εξοπλισμό περιλαμβάνεται φίλτρο HEPA.

 

Τα προϊόντα μας για τους χώρους επεξεργασίας

Χώροι κουζίνας – καθαριότητα που σου ανοίγει την όρεξη

Η προετοιμασία φαγητού για μεγάλο αριθμό ασθενών και υπαλλήλων δημιουργεί υψηλές απαιτήσεις υγιεινής. Η Kärcher προσφέρει ένα πλήρες σύστημα που ακολουθεί την φιλοσοφία HACCP και συμμορφώνεται με όλα τα πρότυπα καθαρισμού χρησιμοποιώντας ειδικό εξοπλισμό. Για όλους τους χώρους προετοιμασίας, αποθήκευσης και διανομής. Για διάφορες εφαρμογές καθαρισμού, από χώρους εργασίας και εργαλεία μέχρι καροτσάκια σερβιρίσματος. Για την αφαίρεση της επίμονης και της στερεού ρύπου. Αποτελεσματικά και σε πολύ ανάγλυφα δάπεδα.

Gesundheitswesen

Η τεχνολογία κυλινδρικών βουρτσών εξασφαλίζει καλύτερο καθαρισμό των αρμών

Χάρη στο επίπεδο και συμπαγές σχήμα του το μηχάνημα πλύσης  BR 40/10 C φτάνει εύκολα κάτω από τα ντουλάπια της κουζίνας. Με τεχνολογία κυλίνδρων, αποτελεί την εναλλακτική στα μηχανήματα μονού δίσκου για χρήση σε μη ολισθηρά πλακάκια.

Gesundheitswesen

Υψηλή πίεση στην κουζίνα

Ο καθαρισμός με υψηλή πίεση με ενσωματωμένη αναρρόφηση είναι ιδανικός για κουζίνες. Το  το πέλμα καθαρισμού δαπέδων FRV 30 Me καθαρίζει και αναρροφά σε ένα πέρασμα. Όταν χρησιμοποιείται συνδυαστικά με το αφαιρετικό λίπους και πρωτεϊνών RM 731, είναι αποτελεσματικό για τις πρωτεΐνες, τα λίπη και τα λάδια και ταυτόχρονα, απαλό για τις επιφάνειες.

Gesundheitswesen

Γρήγορα και αποτελεσματικά

Η BD 50/50 C Bp Pack 80 Ah Li + FC εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε μεγάλους χώρους. Περιλαμβάνει μια κεφαλή  δισκοειδούς βούρτσας ή τσόχας (προαιρετικός εξοπλισμός) , η οποία εξασφαλίζει άριστο καθαριστικό αποτέλεσμα σε πλακάκια αντιολισθητικού τύπου.

Gesundheitswesen

Ειδικό για καντίνες

Στις καντίνες συναντάμε δύσκολους λεκέδες όπως καφέ, λίπη και υπολείμματα πρωτεϊνών.  Η BD 38/12 C Bp Pack αφαιρεί αποτελεσματικά και γρήγορα την επίμονη βρωμιά από τα πλακάκια στις καντίνες.  Κατάλληλη για εύκολη κίνηση ανάμεσα σε τραπεζοκαθίσματα.

Τα προϊόντα μας για τους χώρους κουζίνας

Γραφεία και αίθουσες συνεδριάσεων – καθαρισμός σε βάθος.

Τα γραφεία και οι αίθουσες συνεδριάσεων στα νοσοκομεία συχνά έχουν μοκέτα ή παρκέ για να δημιουργείται μια ευχάριστη ατμόσφαιρα. Ειδικά συστήματα καθαρισμού απαιτούνται για να διατηρηθεί η αξία αυτών των υλικών υψηλής ποιότητας, καθώς και ένα σταθερό επίπεδο υγιεινής αλλά και για να αποτραπεί η μετάδοση μικροβίων, αφού ο ρύπος και τα μικρόβια δεν κάνουν διακρίσεις ανάμεσα στα γραφεία ή τις κλινικές.

Gesundheitswesen

Αθόρυβα και γενικής χρήσης

Η T 11/1 Classic HEPA 14 είναι η μοναδική σκούπα ξηρής αναρρόφησης που φέρει φίλτρο Hepa 14. Αυτό την καθιστά σημαντικό εργαλείο καθαρισμού σε χώρους όπου η υγιεινή και η ασφάλεια είναι πρωταρχικής σημασίας, αφαιρεί αποτελεσματικά και ξεκούραστα τους ρύπους από τα χαλιά, δάπεδα από μελαμίνη ή PVC.

Gesundheitswesen

Κατάλληλο για όλες τις επιφάνειες

Η σκούπα αναρρόφησης με βούρτσα CV 38/2 προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα είδη δαπέδων. Από σκληρά δάπεδα έως χαλιά και αντίστροφα – χωρίς αλλαγή αξεσουάρ. Ευκολία χρήσης και εξαιρετική ευελιξία. Επιπλέον κιτ αξεσουάρ για δυσπρόσιτα σημεία. Με πρακτικό ενσωματωμένο χώρο αποθήκευσης για τα αξεσουάρ και το φορτιστή.

Gesundheitswesen

Σχολαστικός καθαρισμός

Τα χαλιά πατιούνται πολύ καθημερινά. Γι’ αυτό απαιτείται τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο βαθύς καθαρισμός με μια μηχανή ψεκασμού-αναρρόφησης όπως η Puzzi 10/1 (spray extraction) για τον καθαρισμό αυτών. Αυτά τα στιβαρά, ισχυρά και ευέλικτα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για να καθαρίζουν σε βάθος το πέλος και είναι ιδανικά για ενδιάμεσο καθαρισμό καθώς και για την απομάκρυνση λεκέδων από υφασμάτινες επιφάνειες. Τα μηχανήματά μας μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον βαθύ καθαρισμό ταπετσαρίας.

Gesundheitswesen

Η ροπή νικά τη βρωμιά

Η παρκετέζα της Kärcher  BDP C 50/1500 C παράγει υψηλή ροπή για περισσότερη λάμψη. Η αναρρόφηση σκόνης κάνει ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά. Με τη τεχνολογία αυτή έχουμε άριστο αποτέλεσμα σε γυάλισμα με φυσική διεργασία με τη βοήθεια διαμαντένιων τσοχών αλλά την «επιδιόρθωση» κρυσταλλοποιημένων ασβεστούχων επιφανειών με spray buff με τη βοήθεια του RM 748

 

Τα προϊόντα μας για διοικητικούς χώρους

Υψηλή απόδοση σε όλους τους χώρους.

Σε ένα νοσοκομείο πέραν των λόγων υγιεινής και ασφάλειας που είναι μεγάλης κρισιμότητας, η συντήρηση των υποδομών είναι απαραίτητη για να διατηρήσει την ομαλή και ασφαλή λειουργία του. Αυτό ισχύει για τα κτηριακά, τα ασθενοφόρα και τους εξωτερικούς χώρους.

Gesundheitswesen

Προσαρμοσμένα σε ειδικές απαιτήσεις

Τα στεγασμένα γκαράζ αυτοκινήτων ανά τακτά χρονικά διαστήματα χρειάζονται καθαρισμό. Αυτός επιτυγχάνεται με ένα επικαθήμενο μηχάνημα πλύσεως στεγνώσεως όπως η B 110 R Bp.

Gesundheitswesen

Πιο εύκολα δεν γίνεται.

Το μικρού μεγέθους και εξαιρετικά ευέλικτο KM 75/40 W καθαρίζει σχολαστικά και ξεκούραστα μικρούς και μεσαίους χώρους. Το σύστημα μετάδοσης κίνησης αντικαθιστά τη φυσική δύναμη ενώ η ισχυρή αναρρόφηση σκόνης εξασφαλίζει καθαριότητα χωρίς σύννεφα σκόνης. Διαθέσιμο με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε πετρελαιοκίνητο μοτέρ ή αθόρυβη μπαταρία για χρήση σε εσωτερικούς χώρους.

Gesundheitswesen

Το πρότυπο της αποτελεσματικότητας

Το MC 50 Advanced αποδεικνύει καθημερινά ότι οικονομία και οικολογία πηγαίνουν χέρι-χέρι. Ένα εξαιρετικά αποδοτικό σάρωθρο μικρών διαστάσεων που είναι φιλικό προς το περιβάλλον από κάθε άποψη. Το καινοτόμο σύστημα αναρρόφησης με το μεγάλο φυσητήρα αναρρόφησης επιτυγχάνει τη μέγιστη ισχύ αναρρόφησης στο 75% της ταχύτητας του μοτέρ. Το αποτέλεσμα; Πιο αθόρυβο, χαμηλότερη κατανάλωση, λιγότερες εκπομπές και μικρότερη φθορά. Το MC 50 πληροί τις Ευρωπαϊκές οδηγίες εκπομπής καυσαερίων. Το MC 50 Advanced πέρα από τα  βέλτιστα αποτελέσματα σάρωσης είναι κατάλληλο για χρήση όλο το χρόνο. Το σύστημα γρήγορης αλλαγής επιτρέπει τη δυνατότητα εναλλαγής αξεσουάρ όπως τη χλοοκοπτική μηχανή ή τη λεπίδα χιονιού μέσα σε λίγα λεπτά.

Gesundheitswesen

Εύκολη πρόοδος

Το Kärcher KM 90/60 R είναι ένα μικρών διαστάσεων εποχούμενο μηχανικό σάρωθρο που συνδυάζει τον υψηλό βαθμό λειτουργικής άνεσης με την υψηλή απόδοση επιφάνειας και τον αποτελεσματικό καθαρισμό φίλτρου.

Τα προϊόντα μας για εξωτερικούς χώρους και υπόγεια γκαράζ αυτοκινήτων

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top