ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ

Επιτυχία μέσω συνεργασίας. Η τάση εξωτερικής ανάθεσης των υπηρεσιών καθαρισμού σε τοπικές αρχές και εταιρείες συνεχίζεται. Οι προοπτικές των παρόχων υπηρεσιών καθαρισμού είναι συνεπώς θετικές, ωστόσο αντιμετωπίζουν ταυτόχρονα και αρκετές προκλήσεις: τον αυξανόμενο ανταγωνισμό, την πίεση που δημιουργεί η αύξηση του κόστους, καθώς και νέες δραστηριότητες και διαδικασίες καθαρισμού. Η καλή απόδοση καθαρισμού από μόνη της δεν αποτελεί πλέον εγγύηση για την επιτυχία. Η απόδοση και η βιωσιμότητα είναι καθοριστικοί παράγοντες επιτυχίας, ενώ εξίσου σημαντικό ρόλο παίζουν η βέλτιστη διαχείριση και ένας ισχυρός και αξιόπιστος συνεργάτης. Kärcher, ο ηγέτης στην παγκόσμια αγορά των τεχνολογιών καθαρισμού.

Η κατάλληλη περιποίηση για κάθε τύπο επένδυσης δαπέδου.

Οι επενδύσεις δαπέδου μπορεί να διαφέρουν, όλες όμως έχουν τις ίδιες απαιτήσεις: άριστος καθαρισμός και φροντίδα για όλες τις σκληρές ή ανθεκτικές επενδύσεις δαπέδου. Το σύστημα Kärcher προσφέρει τη βέλτιστη λύση για τον καθαρισμό σε βάθος, τον καθαρισμό συντήρησης και την περιποίηση κάθε τύπου επένδυσης δαπέδου – είτε πρόκειται για στεγνό είτε για υγρό καθάρισμα, για καθαρισμό με μηχάνημα ή με χειροκίνητο εξοπλισμό καθαρισμού. Με ιδανικά σχεδιασμένα αξεσουάρ και χημικά προϊόντα καθαρισμού με τέλεια σύνθεση. Με άψογα αποτελέσματα τόσο στο κέντρο όσο και στις άκρες. Με όλες τις δυνατότητες και τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν 75 χρόνια εμπειρίας ως ηγέτη στην παγκόσμια αγορά των τεχνολογιών καθαρισμού.

Gebaeudedienstleister Bodenbelag
Gebaeudedienstleister Bodenbelag
Gebaeudedienstleister Bodenbelag

Μηχανικά, χειροκίνητα, μεμονωμένα.

Οι απαιτήσεις για τον αποτελεσματικό καθαρισμό είναι διαφορετικές σχεδόν για κάθε περίπτωση. Ανάλογα με τον τύπο επένδυσης δαπέδου, το εμβαδόν και τον βαθμό ρυπαρότητας, και ανάλογα με το αν πρόκειται για εσωτερικό ή εξωτερικό χώρο, θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη παράγοντες όπως οι κανονισμοί περί υγιεινής, η ασφάλεια στο χώρο εργασίας και η περιβαλλοντική συμβατότητα. Ολοένα και περισσότερο, η ορθή λύση είναι ένα σύστημα που συνδυάζει άψογα συνδυασμένα επιμέρους στοιχεία.

Το σύστημα Kärcher είναι μια πλήρης σειρά προϊόντων και σχετικών υπηρεσιών από μία πηγή, τα οποία μπορούν να συνδυαστούν για να οδηγήσουν στη βέλτιστη λύση σχεδόν για κάθε περίπτωση. Ο καθοριστικός παράγοντας δεν είναι το εύρος των διαθέσιμων στοιχείων, αλλά η ίδια η απαίτηση. Ως συνεργάτης εξεύρεσης ολοκληρωμένων λύσεων, η Kärcher δεν προσφέρει απλώς όσα μπορεί η ίδια, αλλά όλα όσα χρειάζεται ο χρήστης του συστήματος.

Τα προϊόντα μας για σκληρές επιφάνειες

Αφαίρεση ακόμα και του τελευταίου ίχνους βρωμιάς από τη μοκέτα.

Καθημερινά, εκατοντάδες άνθρωποι πατάνε τα χαλιά σε γραφεία, ξενοδοχεία και σχολεία. Τα μηχανήματα καθαρισμού χαλιών της Kärcher, οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης και τα σάρωθρα αποδεικνύουν την αξία τους για δεκαετίες. Αυτά τα στιβαρά, ισχυρά και ευέλικτα μηχανήματα είναι σχεδιασμένα για να παρέχουν καθαρισμό σε βάθος, ενδιάμεσο καθαρισμό και τοπικό καθαρισμό χαλιών, καθώς και για την απομάκρυνση λεκέδων από υφασμάτινες επιφάνειες. Καθαρίζουν επίσης σε βάθος τις ίνες περσίδων, ταπετσαριών και καθισμάτων αυτοκινήτων.

Gebaeudedienstleister Teppich
Gebaeudedienstleister Teppich
Gebaeudedienstleister Teppich

Τα προϊόντα μας για υφασμάτινες επιφάνειες

Χώροι υγιεινής – σε βάθος καθαρισμός των αρμών και των εσοχών.

Οι χώροι υγιεινής με αντιολισθητικά δάπεδα δημιουργούν πολύ υψηλές απαιτήσεις ως προς τον καθαρισμό τους. Καθώς σε μπάνια, ντους και αποδυτήρια υπάρχουν άλατα, λίπος δέρματος και υπολείμματα καλλυντικών προϊόντων, και τα ανάγλυφα δάπεδα ή οι μικροί χώροι απαιτούν άριστη υγιεινή, η αποτροπή της μετάδοσης μικροβίων είναι ζωτικής σημασίας. Η τακτική χρήση των μικρών διαστάσεων και αποτελεσματικών μηχανημάτων καθαρισμού της Kärcher εξασφαλίζει τον υγιεινό καθαρισμό των δαπέδων και τον σε βάθος καθαρισμό των αρμών και των εσοχών.

Gebaeudedienstleister Sanitär
Gebaeudedienstleister Sanitär
Gebaeudedienstleister Sanitär

Για ορατά αποτελέσματα, κάθε μέρα.

Η οικονομία και η υγιεινή δεν είναι απαραίτητο να αποτελούν δύο ασύμβατες έννοιες όσον αφορά τον καθαρισμό, αρκεί να προσεγγίζονται με συστηματικό τρόπο. Τα ακατάλληλα χημικά προϊόντα καθαρισμού ή οι ανεπαρκείς δοσολογίες δεν θα επιτύχουν το απαιτούμενο αποτέλεσμα. Τα μηχανήματα και οι χειροκίνητες συσκευές που είναι πολύ ισχυρές, πολύ αδύναμες ή απλώς δεν έχουν ρυθμιστεί σωστά θα σας κοστίσουν περισσότερο, ακόμα και βραχυπρόθεσμα, σε σύγκριση με την εξοικονόμηση που προσφέρουν εκ πρώτης όψεως. Με το σύστημα της Kärcher, οι επαγγελματίες καθαρισμού απολαμβάνουν την επιτυχία από κάθε άποψη. Για ασφαλή εφαρμογή και αξιόπιστη απόδοση. Για κορυφαία ποιότητα και προηγμένη λειτουργία. Για αξιόπιστο service και μέγιστη αποτελεσματικότητα. Και για όλα όσα κάνουν τη διαφορά: Kärcher.

Τα προϊόντα μας για χώρους υγιεινής

Σπιτική καθαριότητα.

Η υγιεινή είναι απαραίτητη σε κουζίνες και εστιατόρια. Για λόγους συμμόρφωσης, επίσης, δεν πρέπει να υπάρχουν περιθώρια αμφιβολίας ότι η υγιεινή δεν παίζει πρωταρχικό λόγο στους χώρους αυτούς. Σε αυτούς τους ευαίσθητους χώρους, το σύστημα της Kärcher προσφέρει άριστο επαγγελματικό καθαρισμό, σε πλήρη συμμόρφωση με τους κανονισμούς υγιεινής. Μια ολοκληρωμένη σειρά χειροκίνητων εργαλείων, ισχυρών μηχανημάτων καθαρισμού, αξεσουάρ και χημικών προϊόντων καθαρισμού είναι διαθέσιμη για αυτούς τους χώρους, ώστε να διασφαλιστεί ότι όλες οι επιφάνειες από ανοξείδωτο χάλυβα, τα πλακάκια και τα δάπεδα φαίνονται και είναι υγιεινά καθαρά.

Gebaeudedienstleister Küche
Gebaeudedienstleister Küche

Ξεκούραστος καθαρισμός σε βάθος σε χώρους όπου η υγιεινή είναι ζωτικής σημασίας.

Ο ατμοκαθαριστής SG 4/4 με το σύστημα καθαρισμού VapoHydro καθαρίζει πλήρως χωρίς τη χρήση χημικών και συνεπώς είναι ιδανικός για τη βιομηχανία τροφίμων. Το σύστημα 2 δεξαμενών που διαθέτει και η απλή τεχνολογία επαναπλήρωσής του επιτρέπουν πολύωρο καθαρισμό χωρίς διακοπή. Το VapoHydro επιτρέπει την ακριβή ρύθμιση της πίεσης του ατμού και του κορεσμού ατμού (ατμός ή ψεκασμός ζεστού νερού). Ακόμα και η πιο επίμονη βρωμιά δεν έχει καμία ελπίδα στις υψηλές θερμοκρασίες και την πίεση του SG 4/4. Επίσης, τα κινητά, μικρών διαστάσεων μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης είναι ιδανικά για καθαρισμό σε βάθος και συντήρησης όλων των σκληρών επιφανειών σε μικρές κουζίνες και εστιατόρια. Τα μηχανήματα αυτά χρησιμοποιούν τεχνολογίες που έχουν αποδειχθεί αποτελεσματικά επί χρόνια καθώς και μερικές από τις πιο καινοτόμες λύσεις, όπως είναι η Τεχνολογία Προηγμένης Απόκρισης της Kärcher (KART), η οποία επιτρέπει την οδήγησή τους όπως ένα κοινό όχημα.

Τα προϊόντα μας για κουζίνες και εστιατόρια

Επαγγελματίες για επαγγελματίες για επαγγελματίες.

Όταν ένας επαγγελματίας προσλαμβάνει έναν πάροχο υπηρεσιών καθαρισμού, τότε και ο δεύτερος χρειάζεται τον κατάλληλο συνεργάτη: έναν πάροχο συστήματος που να μπορεί να προσφέρει και να κάνει τα πάντα, και ο οποίος διαθέτει μηχανήματα για τυπικές αλλά και εξειδικευμένες εφαρμογές. Αξιόπιστη τεχνολογία που μπορεί να προσφέρει μέγιστη ισχύ, όποτε χρειάζεται, προκειμένου να αφαιρεθούν οι δύσκολοι λεκέδες. Ακόμα και κάτω από ακραίες ή επί εικοσιτετραώρου βάσεως συνθήκες λειτουργίας. Μηχανήματα και αξεσουάρ εργονομικά σχεδιασμένα, εύκολα στη συντήρηση και εξαιρετικά ευέλικτα. Ενσωματωμένα σε ένα αρκετά ευέλικτο δίκτυο που μπορεί να καλύψει κάθε σας ανάγκη.

Gebaeudedienstleister Industrie
Gebaeudedienstleister Industrie
Gebaeudedienstleister Industrie

Όσα χρειάζεται η βιομηχανία.

Τα σταθερά και κινητά μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης είναι απαραίτητα στις βιομηχανικές εγκαταστάσεις, είτε πρόκειται για βιομηχανίες επεξεργασίας κρεάτων, την αυτοκινητοβιομηχανία ή τη βιομηχανία χημικών. Ένα μόνο μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher μπορεί να παρέχει σε έως και δώδεκα χρήστες σε διαφορετικά σημεία, έως και 12.000 λίτρα νερού υψηλής πίεσης την ώρα. Αν η απόδοση καθαρισμού των συμβατικών μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης δεν επαρκεί, η απόλυτη λύση είναι το UHP της Kärcher. Με πίεση ζεστού νερού έως και 800 bar ή κρύου νερού έως και 2.500 bar, αυτά τα μηχανήματα καθαρισμού υπερ-υψηλής πίεσης παρέχουν κορυφαίες υπηρεσίες στις πιο απαιτητικές βιομηχανικές εφαρμογές, όπως την αφαίρεση μπογιάς και επιστρώσεων, τον καθαρισμό δεξαμενών και αγωγών, ακόμα και τη χάραξη σκυροδέματος. Συχνά, ο καθαρισμός με νερό και ατμό δεν αποτελεί επιλογή, ίσως λόγω του κινδύνου διάβρωσης χυτευμένων επιφανειών, ή επειδή πρέπει να διασφαλιστεί ότι δεν θα παραμείνουν λειασμένα υπολείμματα. Σε αυτές τις περιπτώσεις χρησιμοποιούνται τα ισχυρά μηχανήματα ξηρής παγοβολής της Kärcher, που καθαρίζουν ήπια τις επιφάνειες χρησιμοποιώντας σφαιρίδια ξηρού πάγου ως λειαντικό μέσο.

Τα προϊόντα μας για βιομηχανική χρήση

Αξεπέραστη πολυμορφικότητα.

Ως εφευρέτης των μηχανημάτων καθαρισμού υψηλής πίεσης, η Kärcher προσφέρει μια ευρεία γκάμα προϊόντων καθαρισμού με υψηλή πίεση που δεν υστερούν σε τίποτα, όσον αφορά την τεχνική αρτιότητα και το πεδίο εφαρμογής – είτε πρόκειται για σταθερές είτε για κινητές μονάδες κρύου ή ζεστού νερού με ηλεκτροκίνητο μοτέρ ή μοτέρ καύσης. Ικανοποιώντας τις ίδιες υψηλές απαιτήσεις όσον αφορά την τεχνολογία, την ποιότητα και την απόδοση, τα σάρωθρα και οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης της Kärcher έχουν αποδείξει την αξία τους όσον αφορά τον καθαρισμό εξωτερικών χώρων διαφόρων τύπων επιφανειών και εδάφους. Πάντα το καλύτερο μηχάνημα για κάθε απαίτηση.

Gebaeudedienstleister Außen
Gebaeudedienstleister Außen
Gebaeudedienstleister Außen

Η σειρά οχημάτων για κάθε εποχή του χρόνου.

Σκούπισμα, υγρός καθαρισμός, περιποίηση του γκαζόν και χειμερινές υπηρεσίες – αυτές είναι οι τέσσερις «εποχές» των οχημάτων της Kärcher για υπηρεσίες του Δήμου. Αυτά τα οχήματα μεταφοράς εξαρτημάτων προσφέρουν στους επαγγελματίες υψηλή ισχύ και μέγιστη αποδοτικότητα, και είναι, επομένως, ιδανικά για χρήση όλο το χρόνο. Όταν οι δύσκολες εργασίες απαιτούν εξαιρετικές λύσεις, το σύστημα της Kärcher προσφέρει μια ολοκληρωμένη σειρά αξεσουάρ: από τρυπάνια και εμπρόσθιους φορτωτές έως διανομείς σε σχήμα Υ. Και επιπλέον, θα βρείτε κυριολεκτικά οποιαδήποτε εξειδικευμένη λύση χρειάζεστε.

Τα προϊόντα μας για χρήση σε εξωτερικούς χώρους

Φόρμα Επικοινωνίας

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top