ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ

Για ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας. Το παν στη διαχείριση εμπορευμάτων είναι ο χρόνος και ο συντονισμός. Η ανάγκη καθαρισμού των χώρων αποθήκευσης, των οχημάτων και των γραφείων δεν πρέπει να επηρεάζει το χρονοδιάγραμμα. Επομένως, απαιτούνται λύσεις που δεν προκαλούν επιπλέον προβλήματα, αλλά αντίθετα συμβάλλουν στη γρήγορη και αποτελεσματική εκτέλεση των εργασιών. Εδώ μπαίνει στο παιχνίδι η Kärcher – με υψηλής απόδοσης συστήματα καθαρισμού, σωστές συμβουλές και άψογο service – για απρόσκοπτη λειτουργία σε ένα καθαρό περιβάλλον εργασίας.

Τα καλύτερα μηχανήματα καθαρισμού για αποθήκες.

Οι χώροι όπου πραγματοποιείται η διαχείριση των εμπορευμάτων είναι πολυσύχναστοι και οι απαιτήσεις καθαρισμού υψηλές. Τα υπολείμματα των συσκευασιών, τα χαρτιά και τα σημάδια από τα λάστιχα των οχημάτων καθαρίζονται γρήγορα και ξεκούραστα με τα ισχυρά και ανθεκτικά μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης, τα σάρωθρα αναρρόφησης και τις ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης της Kärcher. Αυτά τα μικρών διαστάσεων μηχανήματα έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να έχουν ικανότητα ελιγμών. Διατίθενται διάφορες παραλλαγές – από κινούμενα με μπαταρία μέχρι σκεπαστά.

Ασφάλεια σε μικρούς χώρους

Ο ασφαλής καθαρισμός στενών διαδρόμων και ανάμεσα σε ψηλά ράφια δεν αποτελεί πρόβλημα για την Kärcher. Οι μικρές διαστάσεις προσφέρουν εύκολο χειρισμό και τα σκεπαστά μηχανήματα εξασφαλίζουν τον απαραίτητο βαθμό ασφάλειας. Χάρη στην απόδοση επιφάνειας που φτάνει έως και 12.000 μ²/ώρα και τις μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας εξασφαλίζουν μεγαλύτερους χρόνους εργασίας.

 

Συστήματα κυλιόμενων ιμάντων

Τα συστήματα κυλιόμενων ιμάντων δεν σταματούν ποτέ να κινούνται με αποτέλεσμα να υπάρχει διαρκώς ο κίνδυνος μόλυνσης, ανεξάρτητα από το αν μεταφέρουν υλικά συσκευασίας, χαρτιά ή χαλίκια από τους κάδους. Τα μηχανήματα καθαρισμού της Kärcher, όπως οι μικρών διαστάσεων ηλεκτρικές σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης ή τα σάρωθρα πεζού χειριστή απομακρύνουν γρήγορα όλα τα είδη βρωμιάς χωρίς να απαιτείται διακοπή της λειτουργίας.

 

Ψυκτικές αποθήκες

Για τους χώρους υψηλών απαιτήσεων υγιεινής είναι απαραίτητες οι σωστές συμβουλές και ένα ακριβές πλάνο καθαρισμού, γιατί τα βακτήρια, οι ιοί και οι μύκητες είναι παντού. Έχοντας αυτό υπόψη, η Kärcher προσφέρει τα κατάλληλα χημικά προϊόντα καθαρισμού και απολυμαντικά. Όλες οι λύσεις από μία πηγή.

 

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό χώρων αποθήκευσης

Μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης, μηχανές καθαρισμού πλύσης-απόπλυσης

Σάρωθρα

Εξαιρετικές επιδόσεις σε μεγάλους χώρους.

Στους εξωτερικούς χώρους δεν παράγεται βρωμιά μόνο από τις καθημερινές εργασίες αλλά και από περιβαλλοντικούς παράγοντες. Τα υγρά οχημάτων, η λάσπη, η σκόνη, η βροχή και το χιόνι καθαρίζονται εύκολα χάρη στα ισχυρά μηχανήματα της Kärcher. Τα εποχούμενα σάρωθρα με απόδοση επιφάνειας έως 23.520 μ²/ ώρα μπορούν να καθαρίσουν ξεκούραστα σχεδόν όλες τις επιφάνειες – και με τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης με ρυθμό παροχής νερού έως 1.300 λίτρα/ώρα, μπορεί να καθαριστεί ακόμα και η πιο επίμονη βρωμιά.

Εξωτερικοί χώροι

Η καθαριότητα είναι απαραίτητη για την ασφάλεια στους μεγάλους χώρους. Ο συνεχής χειρισμός υλικών και οι περιβαλλοντικές συνθήκες απαιτούν γρήγορες και αποτελεσματικές λύσεις καθαρισμού. Με τα εποχούμενα σάρωθρα της με υψηλή απόδοση επιφάνειας, οι μεγάλοι εξωτερικοί χώροι και οι χώροι αποθήκευσης καθαρίζονται εύκολα χωρίς να διακόπτονται ή να καθυστερούν οι τυπικές διαδικασίες διαχείρισης εμπορευμάτων. Στους χώρους κοπής ξύλων δημιουργούνται ροκανίδια. Ακόμα και σε χώρους επεξεργασίας και αποθήκευσης ξύλου και χάλυβα τα υπολείμματα των καθημερινών εργασιών μπορούν να καθαριστούν γρήγορα με τα σάρωθρα αναρρόφησης της Kärcher. Τα εποχούμενα σάρωθρα είναι ιδανικά για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων, ενώ τα μηχανήματα πεζού χειριστή για τοπική χρήση. Οι επικίνδυνες σκόνες καθαρίζονται εύκολα με τη βιομηχανική ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης μεγάλης χωρητικότητας.

 

Αποθήκες παλετών

Όταν οι παλέτες πρέπει να μεταφερθούν γρήγορα και με ασφάλεια, η καθαριότητα είναι ζωτικής σημασίας κι αυτό γιατί η βρωμιά προκαλεί προβλήματα στις διαδικασίες ρουτίνας. Τα σάρωθρα της Kärcher είναι ιδανικά για να διατηρούνται πάντα καθαροί οι εξωτερικοί χώροι αποθήκευσης. Για γρήγορο, αποτελεσματικό και εύκολο καθαρισμό.

 

Ράμπα φόρτωσης

Λόγω των εργασιών παραλαβής και αποστολής, φόρτωσης και εκφόρτωσης, ο χώρος φόρτωσης χρησιμοποιείται συνεχώς με αποτέλεσμα να συσσωρεύεται βρωμιά καθημερινά. Η λύση είναι ένα μηχάνημα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher. Αφαιρεί εύκολα τα επίμονα υπολείμματα, φτάνει στις γωνίες και καθαρίζει γρήγορα.

 

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό εξωτερικών χώρων

Καθαρισμός με υψηλή πίεση

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης

Product Image
Μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδου B 200 R Bc με επιβαίνοντα χειριστή, με μπαταρία, ελεύθερα επιλέξιμη κεφαλή βούρτσας (με δίσκο ή κυλίνδρους), εξαιρετικό επίπεδο βασικού εξοπλισμού και πολλές δυνατότητες επέκτασης.

Σάρωθρα

Ισχυρή απόδοση για όλα τα είδη επαγγελματικών οχημάτων.

Ένας καθαρός στόχος σε συνεχή κίνηση. Η Kärcher προσφέρει τα κατάλληλα συστήματα για τον γρήγορο, εύκολο και αποτελεσματικό καθαρισμό των επαγγελματικών οχημάτων, π.χ. το Kärcher TB: πλαίσιο πλύσης για το πλύσιμο μεγάλου αριθμού αυτοκινήτων. Η Kärcher προσφέρει φορητά πλυντήρια με μία βούρτσα, κατάλληλα καθαριστικά και συστήματα οικονομικής επεξεργασίας του νερού. Η Kärcher ικανοποιεί όλες τις απαιτήσεις με ευκολία.

 
 

Οικονομικός και αποδοτικός για μεγάλους στόλους οχημάτων

Πλυντήρια για τακτική συντήρηση διαφόρων επαγγελματικών οχημάτων. Εύχρηστη, αρθρωτή και αξιόπιστη τεχνολογία. Το ΤΒ της Kärcher – γρήγορο, αποτελεσματικό, αποδοτικό.

 

Αποδοτικότητα για μικρούς στόλους οχημάτων

Απλό, γρήγορο και οικονομικό: το φορητό πλυντήριο με μία βούρτσα RBS 6000. Μετακινείται γύρω από το όχημα και η περιστρεφόμενη βούρτσα αφαιρεί αποτελεσματικά όλη τη βρωμιά.

 

Ο καθαρισμός δεν θα μπορούσε να είναι πιο αποτελεσματικός

Ξεκούραστος καθαρισμός των δύσκολων σημείων: Τα μηχανήματα καθαρισμού υψηλής πίεσης της Kärcher είναι ιδανικά για τον καθαρισμό των θόλων των τροχών, των σασί και των χώρων ανάμεσα στον τράκτορα και το τρέιλερ.

 

Τα κατάλληλα αξεσουάρ για κάθε εφαρμογή

Για καλύτερα αποτελέσματα χρησιμοποιήστε τα αξεσουάρ της Kärcher, π.χ. την περιστρεφόμενη βούρτσα πλυσίματος. Χάρη στη δύναμη του νερού, απομακρύνει απαλά τη λεπτή σκόνη και τη βρωμιά από όλες τις επιφάνειες.

 

Τα προϊόντα μας για καθαρισμό επαγγελματικών οχημάτων

Καθαρισμός με υψηλή πίεση

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Product Image
680,99 
Ανθεκτικά εξαρτήματα και ισχυρή αναρρόφηση: η σκούπα NT 30/1 Tact με πρωτοποριακό σύστημα καθαρισμού φίλτρων Tact, δοχεία 30 λίτρων, προφυλακτήρες και μεταλλικούς τροχούς.
Product Image
577,99 
Σκούπα ξηρής και υγρής αναρρόφησης με διπλό μοτέρ ΝΤ 50/2 Me Classic με φίλτρο κεφαλής και δοχείο 50 λίτρων. Για όλα τα είδη ξηρών και υγρών ρύπων. Εξαιρετική ισχύς αναρρόφησης, χειρισμός και ποιότητα!
Product Image
1.541,99 
Η NT 65/2 Tact² είναι εξοπλισμένη με standard ολοκληρωμένο αντιστατικό πακέτο ως standard, το οποίο είναι κατάλληλο ακόμα και για μεγάλες ποσότητες λεπτόκοκκης σκόνης.
Product Image
1.055,99 
Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνεχής.

Εσωτερικός καθαρισμός δεξαμενών

Product Image
Η κεφαλή εσωτερικού καθαρισμού HKF 50 P είναι ανθεκτική σε οξέα, αλκάλια και διαλύτες, καθώς και κατάλληλη για τον καθαρισμό δοχείων μικρού έως μεσαίου μεγέθους.

Spray extraction cleaner / carpet cleaner

Product Image
806,00 
H Puzzi 10/1 με ακροφύσιο δαπέδου/ταπετσαριών είναι ιδανική για τον καθαρισμό χαλιών & υφασμάτινων επιφανειών με τη μέθοδο αναρρόφησης. Με ενσωματωμένο γάντζο καλωδίου και στήριξη σωλήνα.
Product Image
1.696,99 
Puzzi 10/2 Adv: Μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών με θέση για χημικό, ρύθμιση δοσολογίας αντιαφριστικού, γάντζο καλωδίου, στήριξη για σωλήνα & έξοδο για σύνδεση με πέλμα PW 30/1
Product Image
2.805,99 
Η μηχανή πλύσης απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών Ρuzzi 30/4 είναι η οικονομική λύση καθαρισμού για μεγάλες επιφάνειες χαλιών και κάνει τον καθαρισμό γρήγορο και εύκολο.
Product Image
4.084,99 
Η πιο αθόρυβη μηχανή πλύσης απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών με επίπεδο θορύβου στα 66 dB(A). Για καθαρισμό μεγάλων χαλιών. Εργονομικός όρθιος σχεδιασμός.

Συστήματα πλυσίματος

Πλυντήριο HGV

Ποιοτική αποκατάσταση νερού

Product Image
Σύστημα ανάκτησης ακάθαρτου νερού χωρίς έλαια (περιεκτικότητα σε έλαια < 5 mg/l) για χρήση με πλυστικά μηχανήματα υψηλής πίεσης με παροχή νερού έως 1000 l/h.
Product Image
Το σύστημα ανακύκλωσης νερού πλύσης WRP 16000 έχει απόδοση ροής έως και 16.000 l/h και μειώνει την κατανάλωση γλυκού νερού αποτελεσματικά και οικονομικά έως και 85%.
Product Image
Το σύστημα ανακύκλωσης νερού WRP 8000 έχει παροχή νερού έως 8000 l/h και μειώνει την κατανάλωση νερού αποτελεσματικά και οικονομικά, μέχρι και 85%.

Καθαρισμός γραφείων βάσει σχεδίου

Η Kärcher προσφέρει την ιδανική λύση για τον καθαρισμό γραφείων: από τον καθαρισμό σε βάθος μέχρι το γυάλισμα. Αν ψάχνετε ένα εύχρηστο, αθόρυβο και ασφαλές μηχάνημα, απευθυνθείτε στην Kärcher. Μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ διευρύνει το φάσμα εφαρμογών. Οι επαγγελματίες επιλέγουν το ECO!Cleaning. Ένα ολοκληρωμένο σύστημα σχεδιασμένο για τη βελτιστοποίηση των λειτουργικών διεργασιών στον καθαρισμό κτιρίων.

Η καινοτόμος σειρά BRC

Από αναζωογονητικό ενδιάμεσο καθαρισμό μέχρι εντατικό καθαρισμό σε βάθος των υφασμάτινων επιφανειών: Στην Kärcher μπορείτε να βρείτε τα πάντα από μία πηγή.

 

Επαγγελματική ξηρή αναρρόφηση

Αυτή η επαγγελματική σειρά αναπτύχθηκε σε συνεργασία με συνεργεία καθαρισμού και προσφέρει τα πλεονεκτήματα της υψηλής ισχύος αναρρόφησης και ένα σύστημα φίλτρου πέντε σταδίων.

 

ECO!Cleaning και κατάλληλα χημικά προϊόντα καθαρισμού

Ειδικά αναπτυγμένο για πιο εύκολο καθαρισμό κτιρίων: αυξάνει την παραγωγικότητα, μειώνει το κόστος και προστατεύει το περιβάλλον. Τα απορρυπαντικά της Kärcher καθαρίζουν χωρίς να καταστρέφουν τις επιφάνειες.

 

Αφαιρεί τη βρωμιά από το πέλος σε βάθος

Ιδανικά για διαδρόμους και γραφεία στρωμένα με χαλιά: βαθύς καθαρισμός με όρθια ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης με βούρτσα της Kärcher.

 

Κινητά μηχανήματα καθαρισμού

Τα εύχρηστα, στιβαρά και ισχυρά μηχανήματα καθαρισμού χαλιών περιλαμβάνουν μια ευρεία γκάμα αξεσουάρ για διάφορες εργασίες.

 

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης

Σάρωθρα

Products not found

Μηχανήματα πλύσης-στέγνωσης

Product Image
1.706,99 
Ιδιαίτερα συμπαγής και ελαφριά (11.5kg) μηχανή περιποίησης δαπέδου. Μια καινοτόμος και αποτελεσματική εναλλακτική λύση για το χειρωνακτικό καθαρισμό σκληρών επιφανειών έκτασης 20 - 200τμ.

Spray extraction cleaner / carpet cleaner

Ενημερωτικό υλικό: Κάνε εγγραφή εδώ

ΦΟΡΜΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

kaercher-know-how PROF 400x200

NEWSLETTERS: ΛΥΣΕΙΣ ΑΝΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ

Λύσεις καθαρισμού & απολύμανσης ανάλογα με το επάγγελμα & τον κλάδο επιχείρησης από τo Karcher center Kaloterakis

prof-machines

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΣΕΙΡΑΣ PROFESSIONAL

Μιά τεράστια γκάμα μηχανημάτων για κάθε ανάγκη

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top