ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΡΤΥ

Πάρτι! Επισκέψεις! Δώρα! Οι γιορτές τελείωσαν και άφησαν πίσω τους τα αποτυπώματά τους. Από την άλλη μεριά η νέα μέρα ξεκινά με νέους στόχους και πλάνα. Το ίδιο όμως καθαρό και λαμπερό θα πρέπει να είναι και το σπίτι σας για να υποδεχθεί με την ίδια λαμπρότητα το νέο χρόνο που κατέφθασε.

4+1 συμβουλές από τους ειδικούς μας που θα σας βοηθήσουν να αποκτήσετε ένα καθαρό και τακτοποιημένο σπίτι σε χρόνο μηδέν. 

PARTY 2

Είστε έτοιμοι;

1.  Για να μπορέσετε να καθαρίσετε το χώρο, θα πρέπει για αρχή να αδειάσει! Πρώτο βήμα, λοιπόν, είναι να μαζέψετε όλα τα στολίδια. Όσο καλύτερα τα τακτοποιήσουμε τόσο πιο εύκολα θα τα βρούμε την επόμενη φορά. Διαχωρίστε τα στολίδια του δέντρου από τα υπόλοιπα διακοσμητικά που υπάρχουν στο χώρο. Στη συνέχεια, τυλίξτε τα λαμπάκια του δέντρου με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπλεχτούν. Τοποθετήστε τα σε χάρτινες κούτες και γράψτε απέξω τι περιέχει η καθεμιά.

2. Καθαρίστε με προσοχή τους λεκέδες που μπορεί να υπάρχουν σε καναπέδες και χαλιά. Όσο το γρηγορότερο καθαρίσετε έναν λεκέ τόσο πιο εύκολο θα αφαιρεθεί. Οι μηχανές καθαρισμού πλύσης – απόπλυσης Kärcher εξασφαλίζουν σχολαστική καθαριότητα των ινών των χαλιών. Το χημικό καθαριστικό ψεκάζεται σε βάθος στο χαλί με πίεση και ξεβγάζεται μαζί με τη διαλυμένη βρωμιά.

3. Την ίδια περιποίηση όμως θα χρειαστούν και τα πατώματά σας. Χάρη στην ηλεκτρική σκούπα DS 5.800 με φίλτρο νερού, η βρωμιά που αναρροφάται διέρχεται μέσω του στροβιλιζόμενου νερού και φιλτράρεται αξιόπιστα από τον αέρα και συνδυάζεται με το νερό. Το αποτέλεσμα; O εξερχόμενος αέρας είναι ιδιαίτερα καθαρός και φρέσκος. Έτσι καθώς εσείς κάνετε ηλεκτρική σκούπα, δεν επηρεάζεται ο νεοφερμένος αέρας της νέας μέρας.

4. Η περίοδος αυτή είναι ιδανική για να ξεφορτωθείτε ότι παλιό δεν χρειάζεστε. Από ρούχα μέχρι αντικείμενα αλλά και παιδικά παιχνίδια μέχρι έπιπλα. Μαζέψτε όλα αυτά που δεν χρειάζεστε και χαρίστε τα σε κάποιον που τα έχει ανάγκη.

4+1. Τώρα μπορείτε να κάνετε μαζί σφουγγάρισμα και σκούπισμα, 2 σε 1! Η λειτουργία 2σε1 της μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC 5 σας επιτρέπει να σκουπίζετε και να σφουγγαρίζετε σε ένα μόνο βήμα. Δεν υπάρχει πια ούτε η ανάγκη να σκουπίζετε εκ των προτέρων αλλά και θα κάνετε το σφουγγάρισμα σας ευκολότερο, γρηγορότερο και πιο βαθύ!

Κατάλληλα προϊόντα 

FC 7 Cordless | Μηχανή καθαρισμού σκληρών δαπέδων
479,99 
Φρεσκοκαθαρισμένα δάπεδα χωρίς να χρειάζεται να σκουπίσεις εκ των προτέρων: η FC 7 Cordless αφαιρεί όλους τους τύπους καθημερινών ξηρών και υγρών ρύπων με ένα μόνο βήμα.
SE 4001 | Μηχανή πλύσης-απόπλυσης υφασμάτινων επιφανειών
199,99 
Υγιεινή καθαριότητα σε πατώματα, χαλιά, μοκέτες και σαλόνια. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σαν σκούπα υγρών και στερεών.
Product Image
T 11/1 HEPA 14 | Σκούπα ξηρής αναρρόφησης
233,99 
Η αθόρυβη ηλεκτρική σκούπα ξηρής αναρρόφησης T 11/1 HEPA 14 εντυπωσιάζει με την υψηλή ισχύ αναρρόφησης, το φίλτρο HEPA 14, το μικρό βάρος και την άριστη σχέση τιμής-απόδοσης. Η βέλτιστη λύση για κάθε χώρο επαγγελματικό, αλλά και οικιακό.
Product Image
T 7/1 Classic | Σκούπα ξηρής αναρρόφησης
129,99 
Ελαφριά και εργονομική, η Τ 7/1 Classic με σακούλα fleece είναι ένα εισαγωγικό μοντέλο σκούπας με σωστή αναλογία ποιότητας-τιμής, με ισχυρή αναρρόφηση και αποθήκευση καλωδίου.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top