ΤΙ ΤΥΠΟΣ ΕΙΣΑΙ στον καθαρισμο;

Γνωρίστε τους πιο χαρακτηριστικούς τύπους που ασχολούνται με την καθαριότητα. Μήπως σας θυμίζει κάποιον;

Το σπίτι είναι ο καθρέφτης της προσωπικότητάς σας. Αναλόγως με τις δουλειές που σας αρέσουν να κάνετε, με τι τρόπο τις κάνετε αλλά και πως είναι η εμφάνιση του σπιτιού σας είναι λίγα από τα πράγματα που μπορούν να σας χαρακτηρίσουν.

1. O «έλα μωρέ και να μη μαζέψω τι έγινε»

Σύμφωνα με έρευνες που έχουν γίνει ένα ποσοστό του 20% των ανθρώπων ανήκει σε αυτή την κατηγορία. Οι άνθρωποι που ανήκουν εδώ δεν μπορούν με τίποτα να βάλουν στο πρόγραμμά τους τη συχνή καθαριότητα του σπιτιού. Αναβάλλουν συνεχώς τις δουλειές που έχουν να κάνουν σήμερα για αύριο και το αποτέλεσμα είναι ένα… ακατάστατο σπίτι. Για να αναγνωρίσετε αυτόν το τύπο αρκεί να ρίξετε μια ματιά τον κάδο των σκουπιδιών του. Συνήθως δεν πετάει τα σκουπίδια στον κάδο, αν αυτά πρώτα δεν έχουν ξεχειλίσει από τη σακούλα.

2. Ο «κύριος Μονκ» της καθαριότητας

Οι άνθρωποι αυτής της κατηγορίας βρίσκονται στο αντίθετο άκρο. Εδώ το σπίτι τους είναι πάντα άψογο, σε σημείο να αναρωτιέσαι αν είσαι σε μουσείο. Η μυρωδιά είναι λες και βρίσκεσαι στο διάδρομο με τα απορρυπαντικά στο σούπερ μάρκετ. Εννοείται πως αν είσαι επισκέπτης/φίλος το δικό σου ζευγάρι παντόφλες θα σε περιμένει έξω από την πόρτα. Πως θα τους αναγνωρίσετε; Η καθαριότητα του σπιτιού τους είναι τόσο σημαντική που γίνεται ανελλιπώς 2-3 φορές την εβδομάδα, δεν υπάρχει ίχνος σκόνης αλλά ούτε και ένα άπλυτο ποτήρι στο νεροχύτη.

3. Ο «καταναλωτικός»

Αυτή η κατηγορία των ανθρώπων αγαπά τα πάντα. Δεν πετάει τίποτα ποτέ και όλο το σπίτι είναι γεμάτο με άχρηστα αντικείμενα, τσάντες με νέα αντικείμενα και φυσικά αυτά που χρησιμοποιούνται μέσα στην καθημερινότητα. Δεν είναι δύσκολο να καταλάβετε αυτό το είδος ανθρώπου. Μια βόλτα στο μπάνιο και ένα γρήγορο μέτρημα στα απορρυπαντικά και τα σαμπουάν αρκεί. Εννοείται πως η χαρά τους είναι να ψωνίζουν απορρυπαντικά και να μην προλαβαίνουν να τα χρησιμοποιήσουν.

 

Μήπως αναγνωρίζετε τον εαυτό σας σε κάποιες από αυτές τις προσωπικότητες; Σε όποια κατηγορία και αν ανήκετε το σίγουρο είναι ένα. Δεν πρέπει να λείπει από το σπίτι σας η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC.  Το σφουγγάρισμα δεν ήταν ποτέ ευκολότερο, γρηγορότερο και πιο βαθύ!
Ιδανική για κάθε τύπο! Ανακαλύψτε τη!

Κατάλληλα προϊόντα για πλακίδια

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top