3+1 ΛΑΘΗ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ

Για να μη χάνετε όλο σας το χρόνο κάνοντας τις δουλειές του σπιτιού, δείτε αυτό!

Και ποιος δε θα ήθελε ένα μαγικό ραβδάκι που με ένα του κούνημα να μπορούσε το σπίτι να συμμαζευτεί και να καθαριστεί στο λεπτό; Η απάντηση είναι: Μα φυσικά όλοι! Αυτό που έχει σημασία όμως, είναι να μπορείτε να κάνετε τις δουλειές του σπιτιού σε τέτοιο χρονικό διάστημα που να μη χάνετε χρόνο από την καθημερινότητά σας. Από τις στιγμές με την οικογένειά σας αλλά και τις προσωπικές σας απολαύσεις. Το μυστικό βρίσκεται στα λάθη-που άθελά σας- κάνετε στις καθημερινές δουλειές του σπιτιού.

Δείτε ποια είναι αυτά και εμείς θα σας πούμε πως θα τα διορθώσετε.

1. Από πάνω προς τα κάτω

Βασικός κανόνας που δεν πρέπει να παραλείπεται. Μπορεί το σκούπισμα με την ηλεκτρική σκούπα να είναι η αγαπημένη σας οικιακή εργασία σε αντίθεση με το ξεσκόνισμα του πιο ψηλού ραφιού. Για το λόγο αυτό το επιλέγετε πρώτο! Μέγα λάθος!  Γιατί; Γιατί, αγαπητοί μου,  η σκόνη από το ψηλό ράφι θα πέσει στο πάτωμα όσο εσείς ξεσκονίζετε. Αν λοιπόν σκουπίσετε πρώτα και μετά ξεσκονίσετε… μαντέψτε. Θα πρέπει να ξανασκουπίσετε. Πολύς χρόνος δε νομίζετε;

2. Ρούχα ανά χρώμα

Μην περιμένετε να ταξινομήσετε τα ρούχα ανά χρώμα πριν βάλετε πλυντήριο. Ταξινομήστε τα ανάλογα με το χρώμα τους αμέσως μόλις τα βγάλετε. Αυτή και μόνο η κίνηση θα σας γλυτώσει από πολύ χρόνο. Αν δε, είστε και λίγο περισσότερο λεπτομερειακοί τότε, δεν έχετε παρά να ξεχωρίσετε τα ρούχα σας και ανά ύφανση αλλά και είδος πχ οι πετσέτες μαζί, τα πουλόβερ μαζί κτλ. Επίσης, είναι γνωστό πως αν τα βάλετε όλα μαζί για πλύσιμο το αποτέλεσμα θα είναι όλη την επόμενη ημέρα να προσπαθείτε να βγάλετε τα χνούδια από τις μπλούζες σας.

3. Πλένετε τα πιάτα πριν το πλυντήριο πιάτων

Ναι, προφανώς και πρέπει να καθαρίσετε τα πιάτα από τυχόν υπολείμματα φαγητού που έχουν πάνω. Αλλά μέχρι εκεί. Με το να πλένετε τα πιάτα με νερό και σαπούνι πριν τα τοποθετήσετε στο πλυντήριο, έχει ως αποτέλεσμα και να καθυστερείτε αλλά και να σπαταλάτε νερό.

3+1. Αφήστε το απορρυπαντικό να δράσει

Πολλές φορές πάνω στο άγχος σας να κάνετε γρήγορα μια δουλειά, ψεκάζετε έναν λεκέ και αρχίζετε να τον σκουπίζετε αμέσως. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα και το απορρυπαντικό να μην δράσει και εσείς να πρέπει να τρίβετε για παρά πάνω χρόνο μέχρι αυτός να φύγει.

Τέλος, για να μην χάνετε χρόνο πως θα σας φαινόταν να μπορείτε να σφουγγαρίζετε και να σκουπίζετε μαζί; Η λύση στο γρήγορο καθάρισμα, η μηχανή καθαρισμού δαπέδων FC  με ρολά μικροινών και λειτουργία 2σε1 σφουγγάρισμα και σκούπισμα στερεών και υγρών ρύπων σε ένα μόνο βήμα. Η μηχανή καθαρισμού δαπέδων προσφέρει και άλλα οφέλη: σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους η FC χρησιμοποιεί 85% λιγότερο νερό, εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα καλύτερο καθαριστικό αποτέλεσμα.

Μη χάνετε άλλο χρόνο. Αποκτήστε τη δική σας τώρα & καθαρίστε μια και καλή.

Προτεινόμενα προϊόντα

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top