ΤΡΥΠΗΜΑ, ΣΚΟΥΠΙΣΜΑ, ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗ

Image (18)

Τρύπημα χωρίς σκόνη

Με το συλλέκτη σκόνης τρυπανιού από τους επαγγελματίες του καθαρισμού στην Kärcher, πλέον το τρύπημα δεν είναι απαραίτητο να παράγει σκόνη. Δεν χρειάζεται δεύτερο άτομο για να σας βοηθήσει ούτε πρόσθετα εξαρτήματα ή συσκευές, όπως ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης. Το DDC 50 μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε τρυπάνι (μεγ. διάμετρος αρίδας 10 χιλ.) και σας επιτρέπει να δουλέψετε με το αριστερό ή το δεξί χέρι σε όλα τα συνηθισμένα είδη τοίχων εσωτερικών χώρων.

Μάθετε πώς λειτουργεί: 

  1. Στόχος: Αφού σημειώσετε το σημείο που θέλετε να τρυπήσετε, συνδέστε το εργαλείο στο τρυπάνι σας και τοποθετήστε το πάνω από το σημάδι που κάνατε.
  2. Πιέστε: τώρα, πιέστε το εργαλείο στον τοίχο – όταν ενεργοποιηθεί η λειτουργία κρατήματος αναρρόφησης, η συσκευή κολλάει στον τοίχο για όση ώρα τρυπάτε.
  3. Τρύπημα: το τρύπημα με το εργαλείο αναρρόφησης σκόνης δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο. Η συσκευή παραμένει κολλημένη στον τοίχοι κι έτσι, έχετε και τα δυο σας χέρια ελεύθερα για να τρυπήσετε.
  4. Απομακρύνετε: όταν τελειώσετε το τρύπημα, απλώς απελευθερώστε τη σκούπα με το κουμπί εξαερισμού και απομακρύνετε το εργαλείο από τον τοίχο. Ο χώρος όπου τρυπήσατε είναι καθαρός και η σκόνη έχει συλλεχθεί.
  5. Αδειάστε: ανοίξτε το συλλέκτη και αδειάστε τη σκόνη που συλλέξατε. Δεν χρειάζεται άλλο καθάρισμα.

Σκουπίστε γρήγορα και άνετα

Όταν θέλετε να σκουπίσετε λίγη βρωμιά, δεν χρειάζεται πάντα ηλεκτρική σκούπα αναρρόφησης. Το νέο ηλεκτρικό σάρωθρο KB 5 είναι γρήγορο, άνετο και καθαρίζει σχολαστικά. Ασύρματο ή με μπαταρία, είναι πάντα δίπλα σας και λόγω του μικρού του βάρους, εύχρηστο. Ο έξυπνος σχεδιασμός επιτρέπει να σκουπίσετε σε απόσταση μέχρι και 1 χιλιοστό από την άκρη. Ξεχάστε τα ξεσκονόπανα και τις βούρτσες.

  • Η βούρτσα αφαιρείται για να καθαριστεί ή αντικαθίσταται με μια απλή κίνηση.
  • Η μπαταρία αφαιρείται και φορτίζεται εξωτερικά. Με την επιπλέον μπαταρία (ειδικό εξάρτημα) μπορείτε να καθαρίζετε χωρίς διακοπή.
  • Το KB 5 επιτρέπει να σκουπίσετε σε απόσταση μέχρι και 1 χιλιοστό από τις άκρες χρησιμοποιώντας τις πλευρικές βούρτσες.
  • Το μεγάλο δοχείο απορριμμάτων αφαιρείται και αδειάζεται γρήγορα και εύκολα.

Ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων

Οι πιο ισχυρές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων που υπάρχουν.

Οι πολυμορφικές ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων της Kärcher προσφέρουν εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης και υποδειγματική ενεργειακή απόδοση, μπορούν να χρησιμοποιηθούν παντού και έχουν νέα τεχνολογία αντικατάστασης φίλτρου και ειδικά σχεδιασμένα εξαρτήματα.
Για ξηρή, υγρή, στερεή ή ψιλή βρωμιά: Οι ηλεκτρικές σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων της Kärcher εξασφαλίζουν πάντα αναρρόφηση της βρωμιάς με άψογα αποτελέσματα καθαρισμού. Με λίγα λόγια: Η Kärcher προσφέρει την κατάλληλη λύση για όλες τις ανάγκες και απαιτήσεις – τόσο για περιστασιακή όσο και εντατική χρήση.

Κατάλληλα προϊόντα για πλακίδια

Product Image
WD 6 P S V-30/6/22/T | Σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης
249,99 
Η WD 6 P S V-30/6/22/T προσφέρει εξαιρετική ισχύ αναρρόφησης και ενεργειακή απόδοση και είναι εξοπλισμένη με κάδο από ανοξείδωτο χάλυβα 30 λίτρων, καλώδιο μήκους 6 μέτρων, σωλήνα αναρρόφησης 2,2 μέτρων και ενσωματωμένη μπρίζα.
Product Image
Εργαλείο αναρρόφησης σκόνης
35,49 
Το νέο εξάρτημα για τις σκούπες αναρρόφησης πολλαπλών χρήσεων WD 2-6 σάς επιτρέπει να κάνετε τρύπες με ασφάλεια και χωρίς σκόνη στους συμβατικούς τοίχους και τα ταβάνια. Η σκόνη από το τρυπάνι αναρροφάται κατευθείαν από την τρύπα του τρυπανιού.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει:

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top