Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Αντλία βαρελιού μπαταρίας

ΑΝΤΛΙΑ ΒΑΡΕΛΙΟΥ ΜΠΑΤΑΡΙΑΣ

Βολικό και φιλικό προς το περιβάλλον πότισμα: Χρησιμοποίησε το συλλεγμένο βρόχινο νερό από μία δεξαμενή ή ένα βαρέλι, με την εύκαμπτη αντλία βαρελιού μπαταρίας – χωρίς να χρειάζεσαι βρύση, πρίζα ή ποτιστήρι.

Play Video
Product Image
BP 2.000-18 BARREL | Αντλία βαρελιού
89,99 
Η αντλία βαρελιού μπαταρίας BP 2.000-18 Barrel καθιστά δυνατή τη χρήση πολύτιμου βρόχινου νερού από το βαρέλι και σε κήπους χωρίς σύνδεση ρεύματος. Αυτό δεν εξοικονομεί μόνο πόσιμο νερό, αλλά και χρήματα.

Πλεονεκτήματα

Kärcher battery barrel pump, no need for a water connection

Δεν χρειάζεται σύνδεση νερού

Η αντλία βαρελιού μπαταρίας είναι αυτάρκης: Η συσκευή δεν χρειάζεται ξεχωριστή σύνδεση νερού, αλλά χρησιμοποιεί το νερό της βροχής που συλλέγεται σε βαρέλι ή σε δοχείο IBC. Αυτό σημαίνει ότι μπορείς να ποτίζεις τα λουλούδια και τα λαχανικά σου σε χωρίσματα, για παράδειγμα, χωρίς να χρειάζεσαι σύνδεση νερού.

Kärcher battery barrel pump, no need for a power supply

Δεν χρειάζεται τροφοδοσία ρεύματος

Ισχυρή μπαταρία αντί για καλώδιο: Η αντλία βαρελιού λειτουργεί με μπαταρία και δεν χρειάζεται σύνδεση στο ρεύμα. Αυτό επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη ευελιξία: Σε αντλίες, η περιοχή χρήσης περιορίζεται από το μήκος του καλωδίου. Αντίθετα, η αντλία βαρελιού επιτρέπει το ασύρματο πότισμα ακόμα και σε μέρη όπου δεν υπάρχει τροφοδοσία ρεύματος.

Watering with the battery barrel pump

Άνετο

Πιο αποτελεσματική, πιο εργονομική, πιο απλή: Σε σύγκριση με ένα ποτιστήρι, η αντλία βαρελιού προσφέρει σημαντικά μεγαλύτερη άνεση. Ο διακόπτης βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο με την άκρη της κάννης, οπότε δεν χρειάζεται να σκύψει ο χρήστης. Η μεταφορά βαριών ποτιστηριών ανήκει επίσης στο παρελθόν καθώς το νερό λαμβάνεται απευθείας από το βαρέλι και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για πότισμα μέσω του λάστιχου του κήπου και των ψεκαστήρων κήπου.

Save water with the Kärcher battery barrel pump

Αποδοτική στο νερό

Η αντλία βαρελιού χωράει επίσης μέσα από στενά ανοίγματα όπως αυτά σε ένα στενό δοχείο. Αυτό εξοικονομεί χρόνο και νερό καθώς το νερό της βροχής που συλλέγεται μπορεί εύκολα να επαναχρησιμοποιηθεί.

Πηγές νερού

Οι αντλίες βαρελιού μπαταρίας είναι ιδανικές για αποτελεσματικό πότισμα λαχανικών και λουλουδιών με βρόχινο νερό από βαρέλι ή δοχείο IBC. Πιθανή χρήση:

  • Βαρέλι βροχής
  • Δοχείο IBC

Πεδία εφαρμογής

Schrebergarten - Fasspumpe

 Κήπος σε οικόπεδο

Ιδιαίτερα τα παλαιότερα οικόπεδα, που ενδέχεται να μην έχουν ρεύμα. Όσοι χρειάζεται να ποτίζουν τακτικά μπορούν να κάνουν το πότισμα του κήπου πολύ πιο εύκολο με μια αντλία βαρελιού που λειτουργεί με μπαταρία.

Gemüse- und Kräutergarten - Fasspumpe

 Κήπος με λαχανικά και βότανα

Για να διασφαλιστεί ότι τα φυτά δίπλα στη βεράντα ή στον κήπο πίσω από το σπίτι ευδοκιμούν, μπορούν να ποτιστούν με τρόπο φιλικό προς τα φυτά με βρόχινο νερό χωρίς άλατα χρησιμοποιώντας μια αντλία βαρελιού μπαταρίας.

Rasenbewässerung - Fasspumpe

 Πότισμα γκαζόν

Η αντλία βαρελιού μπαταρίας είναι επίσης κατάλληλη για πότισμα μεγαλύτερων περιοχών όπως γκαζόν. Το νερό από το βαρέλι της βροχής προσφέρει μια εναλλακτική λύση εξοικονόμησης του νερού του δικτύου.

Το διαφανές κάλυμμα στη βάση της μπαταρίας διευκολύνει τον έλεγχο του επιπέδου φόρτισης της μπαταρίας.

Ο εύκαμπτος σωλήνας οδηγείται έξω από την κάννη, αποτρέποντας έτσι την κάμψη του εύκαμπτου σωλήνα και επομένως εξασφαλίζοντας σταθερή ροή νερού.

Η αντλία βαρελιού μπορεί να τροφοδοτηθεί από οποιαδήποτε μπαταρία 18 V Kärcher Battery Power.

Προσαρμόζεται για ισχυρότερο κράτημα σε διάφορα βαρέλια, όπως πισίνες νερού και δεξαμενές IBC.

Η έξοδος του εύκαμπτου σωλήνα μπορεί να στερεωθεί σε τρεις θέσεις (αριστερά/δεξιά της βάσης της μπαταρίας ή χαλαρή) και επομένως μπορεί να ρυθμιστεί τέλεια για κάθε εφαρμογή.

Χάρη στον συμπαγή σχεδιασμό της, η αντλία χωράει σε στενά ανοίγματα, όπως αυτά των δεξαμενών IBC.

Το αφαιρούμενο προφίλτρο μπορεί να καθαριστεί εύκολα, προστατεύει την αντλία από ρύπους και έτσι αυξάνει τη διάρκεια ζωής και την αξιοπιστία λειτουργίας της.

 

Χαρακτηριστικά

Kärcher: Barrel Pump

 Άμεσα έτοιμο για χρήση

Η αντλία βαρελιού μπαταρίας είναι η βολική εναλλακτική λύση για το ποτιστήρι και είναι έτοιμη για χρήση σε λίγα μόλις βήματα.

Kärcher: Barrel Pump - Variable hose position

 Μεταβλητή θέση σωλήνα

Το σύστημα εύκαμπτων σωλήνων μπορεί να συνδεθεί στην πηγή νερού σε τρεις θέσεις.

Kärcher: Barrel Pump

 Ασφάλεια και άνεση

Το στήριγμα της μονάδας μπαταρίας είναι τοποθετημένο στο επάνω μέρος της κάννης έτσι ώστε να μην μπορεί να έρθει σε επαφή με το νερό. Η αντλία βαρελιού διαθέτει εύκαμπτη βάση στεφάνης κάννης για να εξασφαλίζεται ασφαλές κράτημα.

Kärcher: Barrel Pump - Hose guide

 Οδηγός σωλήνα

Ο οδηγός εύκαμπτου σωλήνα στην άκρη της κάννης διασφαλίζει ότι ο εύκαμπτος σωλήνας κήπου δεν τσακίζεται ή καταστρέφεται σε καμία άκρη.

Kärcher: Barrel Pump - Battery Display

 Πρακτικό και εξοικονόμηση ενέργειας

Χάρη στον ενσωματωμένο διακόπτη στο εξάρτημα της στεφάνης της κάννης, η αντλία βαρελιού μπαταρίας μπορεί να ενεργοποιηθεί και να απενεργοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Αυτό εξοικονομεί ενέργεια.

Kärcher: Barrel Pump - transparent lid

 Η διαφάνεια είναι σημαντική!

Το διαφανές κάλυμμα πάνω από την οθόνη σημαίνει ότι η στάθμη της μπαταρίας μπορεί να διαβαστεί ανά πάσα στιγμή.

Kärcher: Barrel Pump with ergonomic carrying handle

 Καινοτόμο και βολικό

Οι αντλίες βαρελιού μπαταρίας Kärcher είναι εξοπλισμένες με εύκαμπτο σωλήνα του οποίου το μήκος μπορεί να ρυθμιστεί και ένα προφίλτρο.

Kärcher: Barrel Pump - Removable filter system

 Αφαιρούμενο σύστημα φίλτρου

Το προ-φίλτρο αποτρέπει την αναρρόφηση σωματιδίων βρωμιάς, εξασφαλίζοντας απρόσκοπτη λειτουργία. Εάν το προ-φίλτρο λερωθεί, μπορεί να καθαριστεί με μερικά απλά βήματα.

Συχνές ερωτήσεις για την αντλία βαρελιού μπαταρίας

Το ύψος παράδοσης είναι έως 20 m.

 

Το BP 2.000-18 Barrel μπορεί να αντλήσει έως και 2000 l/h.

 

Το καλώδιο από την αντλία στη βάση της μπαταρίας είναι σχεδιασμένο για βάθος βύθισης έως και 1,8 m.

Η διάμετρος της κάννης BP 2.000-18 είναι 100 mm. Αυτό επιτρέπει στην αντλία κάννης μπαταρίας να χρησιμοποιείται όπου υπάρχουν μικρά ανοίγματα, όπως σε δοχεία IBC.

Η χωρητικότητα της αντλίας είναι 2 bar.

Ένας εύκαμπτος σωλήνας μήκους 1 m περιλαμβάνεται στο πεδίο παράδοσης. Προαιρετικά, μπορεί να αντικατασταθεί από ένα μακρύτερο σύστημα εύκαμπτων σωλήνων.

Η αντλία βαρελιού μπαταρίας είναι συμβατή με όλες τις μπαταρίες 18 V Kärcher Battery Power και 18 V Kärcher Battery Power Plus.

18 V 2,5 Ah Kärcher Μπαταρία Ισχύς μπαταρία → μέγ. 25 λεπτά

18 V 5.0 Ah Kärcher Μπαταρία Ισχύς μπαταρία → μέγ. 50 λεπτά

Πλατφότμα Μπαταρίας της Kärcher

Η αντλία βαρελιού μπαταρίας είναι προϊόν της πλατφόρμας μπαταρίας 18 V Kärcher Battery Power. Ανακαλύψτε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων και δείτε ποια άλλα προϊόντα είναι συμβατά με την μπαταρία 18 V Battery Power.

Play Video

Ανακάλυψε τη Πλατφόρμα Μπαταρίας της Kärcher!

ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ!
 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top