ΦΙΛΤΡΟ ΝΕΡΟΥ WPC 120 UF

Φίλτρο νερού. Το μικρών διαστάσεων φίλτρο νερού WPC 120 UF παρέχει καθαρό πόσιμο νερό συνεχούς υψηλής ποιότητας από απλό νερό βρύσης. 4 στάδια φίλτρανσης απομακρύνουν ιούς και βακτήρια όπως και πολύ μικρά σωματίδια, βελτιώνουν τη γεύση του νερού και διατηρούν τα σημαντικά μέταλλα. Το φίλτρο νερού δεν χρειάζεται κάποια αντλία ή σύνδεση στο ηλεκτρικό ρεύμα και μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα σε κάθε σπίτι. Για τη χρήση ασφαλούς νερού με τα υψηλότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά από όλη την οικογένεια.

Τρεις λόγοι για να χρησιμοποιήσεις το νέο φίλτρο νερού WPC 120 UF

Αποτελεσματικό φιλτράρισμα

Το ισχυρό σύστημα φίλτρου 4 σταδίων αφαιρεί αξιόπιστα σωματίδια όπως μικροπλαστικά, μειώνει τα βαρέα μέταλλα και τα υπολείμματα φαρμάκων στο νερό και συγκρατεί τα βακτήρια και τους ιούς. Ταυτόχρονα, διατηρούνται πολύτιμα μέταλλα, τα οποία είναι σημαντικά για τον οργανισμό και βελτιώνουν τη γεύση του νερού.

Εύκολη εγκατάσταση και λειτουργία

Χωρίς αντλία, χωρίς σύνδεση ρεύματος: το φίλτρο νερού WPC 120 UF απαιτεί μόνο σύνδεση νερού και λίγο χώρο, όπως για παράδειγμα, στο ντουλάπι κάτω από τον νεροχύτη της κουζίνας. Η βρύση για την εξαγωγή του φιλτραρισμένου νερού μπορεί επίσης να εγκατασταθεί και να λειτουργήσει εύκολα σαν μια κανονική βρύση και περιλαμβάνεται στη συσκευασία.

Εύκολη συντήρηση

Η τακτική αλλαγή του φίλτρου αρκεί για αξιόπιστη λειτουργία. Το φίλτρο αφαιρείται εύκολα με μία μόνο περιστροφή. Το φίλτρο Pre-Pure πρέπει να αντικαθίσταται μόνο κάθε 3 έως 6 μήνες (ή μετά από 2.500 λίτρα). τα φίλτρα Hy-Protect και τα Post-Protect διαρκούν έως και 12 μήνες (ή για το φιλτράρισμα των 2.500 λίτρων).

Πως λειτουργεί

Pre-Pure filter

Στο 1ο και 2ο στάδιο, ένα φίλτρο σωματιδίων και ένα φίλτρο ενεργού άνθρακα αφαιρούν μεγάλες αιωρούμενες ύλες από το νερό και ως αποτέλεσμα παρατείνουν τη διάρκεια ζωής των φίλτρων.

Hy-Protect filter

Η μεμβράνη υπερδιήθησης του 3ου σταδίου αφαιρεί ακόμη και μικροσκοπικά σωματίδια τόσο μικρά όσο 0,1 μικρόμετρα (500 φορές λεπτότερα από μια ανθρώπινη τρίχα) – και έτσι συγκρατεί τους ιούς και περισσότερο από το 99,9999% των βακτηρίων.

Post-Protect filter

Το φίλτρο ενεργού άνθρακα του 4ου σταδίου φίλτρανσης συγκρατεί το χλώριο, τα υπολείμματα φαρμάκων και τα βαρέα μέταλλα και βελτιώνει τη γεύση του νερού χωρίς να επηρεάζει την περιεκτικότητα σε μεταλλικά στοιχεία.

Τι κάνει το φίλτρο νερού Kärcher WPC 120 UF;

Το φίλτρο νερού WPC 120 UF αφαιρεί αξιόπιστα τους ρύπους και τα σωματίδια από το νερό της βρύσης, όπως:

Pictogram for viruses & bacteria

Ιούς και βακτήρια

 
Pictogram for drug residues

Υπολείμματα φαρμάκων

 
Pictogram for chlorine

Χλώριο

 
Pictogram for particles and microplastics

Σωματίδια και μικροπλαστικά

 
Pictogram for heavy metals

Βαρέα μέταλλα

Συχνές ερωτήσεις

Το φίλτρο νερού πρέπει να εγκατασταθεί στο σημείο εξαγωγής (γενικά στην κουζίνα) και να λειτουργεί με νερό βρύσης που να ικανοποιεί τα ελάχιστα πρότυπα του ΠΟΥ για το πόσιμο νερό. Το σύστημα δεν είναι κατάλληλο για φιλτράρισμα αλατιού ή νερού πηγαδιών.

Το φίλτρο μπορεί να συνδεθεί σε όλες τις κανονικές οικιακές συνδέσεις νερού 3/8″. Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα που περιλαμβάνεται στο σετ, το σύστημα φίλτρου μπορεί επίσης να συνδεθεί στην υπάρχουσα βρύση. Δεν απαιτείται σύνδεση ρεύματος.

 

Η βρύση που περιλαμβάνεται στο πεδίο παροχής προορίζεται μόνο για την υγιεινή εξαγωγή φιλτραρισμένου νερού, π.χ. για πόση, μαγείρεμα ή πλύσιμο φρούτων και λαχανικών. Το νερό που δεν χρειάζεται φιλτράρισμα, για παράδειγμα για το πλύσιμο των πιάτων ή τον καθαρισμό, μπορεί να ληφθεί από τη βρύση του σπιτιού. Αυτό ανακουφίζει τα φίλτρα και παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

 

Σε σύγκριση με τα συστήματα όσμωσης, η υπερδιήθηση του φίλτρου νερού μας δεν χρειάζεται σύνδεση ρεύματος ή πρόσθετη εγκατάσταση αποβλήτων και είναι πολύ πιο προσιτή.

Εξαρτήματα

Product Image
33,49 
Το φίλτρο Post-Protect είναι το τέταρτο στάδιο φίλτρανσης από τα τέσσερα στάδια του φίλτρου νερού WPC 120 UF, το οποίο εξασφαλίζει μια ευχάριστη γεύση...
Product Image
60,99 
Το φίλτρο Hy-Protect είναι το τρίτο στάδιο φίλτρανσης από τα τέσσερα στάδια του φίλτρου νερού Kärcher WPC 120 UF.
Product Image
34,49 
Το φίλτρο Pre-Pure αποτελεί το πρώτο και το δεύτερο στάδιο φίλτρανσης από τα τέσσερα στάδια του φίλτρου νερού Kärcher WPC 120 UF.

Προϊόντα

329,99 
Φίλτρο νερού WPC 120 UF με σύστημα φίλτρανσης 4 σταδίων. Κατακρατά αξιόπιστα: σωματίδια, βακτήρια, ιούς και άλλους ρύπους. Ιδανικό για το φιλτράρισμα...

Πιστοποιητικά φίλτρου νερού

Απόλυτα καθαρό νερό με το φίλτρο νερού WPC της Kärcher, γεγονός που αποδεικνύεται και από τα αντίστοιχα πιστοποιητικά.

Μείωση Diclofenac, Ibuprofen και Glyphosat > 90% Μείωση Σακχαρίνης και Σουκαρολόζης ~ 50%

Έκθεση δοκιμής από την SGS Fresenius σχετικά με τον ευρωπαϊκό κανονισμό επαφής τροφίμων “Κανονισμός (ΕΚ) Αρ. 1935/2004” και τον γερμανικό κανονισμό “LFGB”.

Επαγγελματική επεξεργασία πόσιμου νερού – ελέγξτε μόνοι σας την ποιότητα του νερού. Αξιοπιστία σε λειτουργία μεγάλης διάρκειας: με τα συστήματα της Kärcher παράγετε πόσιμο νερό υψηλής ποιότητας από κάθε πηγή γλυκού και αλατούχου νερού. Κατ’ αυτόν τον τρόπο εξασφαλίζουμε με αξιοπιστία την ποιότητα του νερού σε ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις και γεωργικές εκμεταλλεύσεις, καθώς και στον τομέα της βιομηχανίας.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top