ΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ

Χάρη στις περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και την ενσωματωμένη διανομή νερού, ο καθαριστής επιφανειών της Kärcher αφαιρεί προσεκτικά και σχολαστικά τους ρύπους από τα αίθρια, ανεξάρτητα από το αν είναι κατασκευασμένα από ξύλο, WPC ή λεία πέτρινα πλακάκια.

Ο πολύτιμος βοηθός σου για τον καθαρισμό του αιθρίου.

Ας βάλουμε τέλος στο τρίψιμο: χάρη στο καθαριστή επιφανειών, δεν θα χρειαστεί ποτέ ξανά να καθαρίσεις χειροκίνητα ξύλινα δάπεδα σε εξωτερικούς χώρους καταναλώνοντας ενέργεια. Μπορείς επίσης να καθαρίσεις απομακρυσμένα σημεία σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος: για τον ασύρματο καθαριστή επιφανειών, δεν χρειάζεσαι ξεχωριστή πηγή τροφοδοσίας και μπορείς να απολαύσεις μέγιστη ευελιξία και ελευθερία κινήσεων. Οι περιστρεφόμενες κυλινδρικές βούρτσες και το νερό καθαρίζουν ομοιόμορφα, αφαιρώντας ακόμη και επίμονους και ριζωμένους ρύπους από το ξύλο. Ο όγκος του νερού μπορεί να ρυθμιστεί εύκολα, που σημαίνει ότι χρησιμοποιείς μόνο όσο νερό χρειάζεσαι πραγματικά. Οι ρύποι μαλακώνουν και ξεπλένονται με ένα μόνο βήμα. Σε συνδυασμό με τις συμβατές κυλινδρικές βούρτσες, ο καθαριστής επιφανειών καθαρίζει επίσης τους ρύπους από τα πέτρινα πλακάκια στους εξωτερικούς χώρους αποτελεσματικά και χωρίς κόπο.

Play Video

Η ΒΕΡΑΝΤΑ ΣΟΥ ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΞΑΝΑΔΕΙ!

Δεν χρειάζεσαι πλέον ούτε πρίζα ούτε κάποιο ενοχλητικό καλώδιο επέκτασης για να καθαρίσεις καλά τη βεράντα ή το μπαλκόνι, προστατεύοντας ταυτόχρονα το δάπεδο. Ο νέος καθαριστής επιφανειών PCL 3-18 μπορεί να καθαρίσει έως και 20 τετραγωνικά μέτρα πλακιδίων ξύλου, WPC ή πέτρας με μία μόνο φόρτιση της μπαταρίας. Επιπλέον, έχεις τη δυνατότητα να επιλέξεις πόση ποσότητα νερού χρησιμοποιείς, εξοικονομώντας ταυτόχρονα πόρους.

Σχολαστικός και ομοιόμορφος καθαρισμός

Οι καινοτόμες κυλινδρικές βούρτσες με αντίστροφη περιστροφή εξασφαλίζουν σχολαστικό και ομοιόμορφο καθαρισμό των ξύλινων αυλών.

2 σε 1 λειτουργία

Τα δύο ενσωματωμένα ακροφύσια νερού μαλακώνουν και ξεπλένουν τους ρύπους με ένα βήμα.

Χωρίς παροχή ρεύματος

Ο καθαριστής επιφανειών διατίθεται με την ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V Kärcher για πιο ευέλικτη χρήση χωρίς την ανάγκη παροχής ρεύματος ή ως συσκευή με καλώδιο για τον καθαρισμό μεγαλύτερων περιοχών.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε μια ποικιλία διαφορετικών εξωτερικών επιφανειών

Χάρη στην επιλογή αλλαγών χωρίς εργαλεία, οι βούρτσες ξύλου που περιλαμβάνονται στη συσκευασία μπορούν να αντικατασταθούν με βούρτσες για τον καθαρισμό των λείων πέτρινων πλακιδίων σε ελάχιστο χρόνο.

Highlights

Από εποχή σε εποχή, η βεράντα απειλείται από πολλούς ρύπους. Ο ήλιος, η βροχή, το χιόνι και ο πάγος αφήνουν τα ίχνη τους και τα βρύα και άλλοι ρύποι καταστρέφουν την επιφάνεια. Ευτυχώς η σκούπα, η σφουγγαρίστρα και ο κουβάς μπορούν να μείνουν ακριβώς εκεί που είναι: στο ντουλάπι. Ο καθαρισμός είναι πλέον όχι μόνο πολύ πιο γρήγορος, αλλά και πολύ πιο διεξοδικός και εύκολος: με τον καθαριστή επιφανειών της Kärcher!

Ο όγκος του νερού μπορεί να ρυθμιστεί ανάλογα με το είδος του ρύπου.

 

Για ελευθερία χρήσης, ακόμα και χωρίς ρεύμα. Διατίθεται και ως συσκευή με καλώδιο ρεύματος για μεγαλύτερες περιοχές.

Εργονομικός σχεδιασμός για αβίαστη και άνετη εργασία

Τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού σε ξύλο ή WPC.

Τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού χάρη στον συνδυασμό περιστρεφόμενων κυλινδρικών βουρτσών και νερού. Οι ρύποι μαλακώνουν και ξεπλένονται με ένα μόνο βήμα.

Οι κύλινδροι που περιστρέφονται προς τα πίσω όχι μόνο εξασφαλίζουν ομοιόμορφο και λεπτομερή καθαρισμό, αλλά προστατεύουν επίσης τον χρήστη από το ψεκασμό νερού.

Συχνές ερωτήσεις για τον καθαριστή επιφανειών

Ο καθαριστής επιφανειών PCL είναι κατάλληλος για επιφάνειες όπως ξύλινες βεράντες και WPC. Με τις κυλινδρικές βούρτσες για πέτρινες επιφάνειες (διατίθενται χωριστά), μπορείς επίσης να καθαρίσεις λείες πέτρινες πλάκες σε εξωτερικούς χώρους. Η επιφάνεια των πέτρινων πλακών πρέπει να είναι λεία και σφραγισμένη.

 

Το πλάτος καθαρισμού είναι 300 χιλιοστά.

 

Ο βασικός εξοπλισμός περιλαμβάνει ένα σετ που αποτελείται από δύο κυλινδρικές βούρτσες για ξύλινες επιφάνειες. Οι κυλινδρικές βούρτσες για πέτρινες επιφάνειες μπορούν να αγοραστούν ξεχωριστά.

 

Οι κυλινδρικές βούρτσες μπορούν να αντικατασταθούν εύκολα με το χέρι, χωρίς να χρειάζονται εργαλεία.

 

Το PCL 3-18 είναι συμβατό με όλες τις ανταλλάξιμες μπαταρίες 18 V Battery Power της Kärcher.

 

Ο χρόνος λειτουργίας της μπαταρίας εξαρτάται από τη σύνθεση της επιφάνειας που πρόκειται να καθαριστεί. Με την μπαταρία 2,5 Ah, η συσκευή μπορεί να καθαρίσει ξύλινες επιφάνειες για έως και 18 λεπτά.

 

Το PCL 3-18 δεν έχει δοχείο νερού. Όπως και με τη συσκευή με καλώδιο, πρέπει να συνδεθεί σε μια βρύση μέσω ενός εύκαμπτου σωλήνα κήπου νερού.

 

Η μέγιστη πίεση νερού είναι 10 bar και επομένως αντιστοιχεί στο εύρος χαμηλής πίεσης.

 

Η μέγιστη κατανάλωση νερού σε πίεση νερού 4 bar είναι 180 l/h.

 

Το PCL καθαρίζει χρησιμοποιώντας μόνο νερό. Δεν είναι δυνατή η προσθήκη καθαριστικού μέσω της συσκευής.

 

Εξαρτήματα

Product Image
39,99 
Ιδανική προσθήκη για τον καθαρισμό αυλών και μπαλκονιών: Το σετ κυλίνδρων 2 εξαρτημάτων για το μηχάνημα καθαρισμού αυλών PCL 4. Αφαιρεί την οργανική β...
Product Image
39,99 
Οι ρύποι σε εξωτερικούς χώρους αφαιρούνται πλήρως και ομοιόμορφα με τις κεφαλές της βούρτσας του σετ κυλίνδρων 2 εξαρτημάτων για το PCL 4. Οι ξύλινες...
Product Image
39,99 
Σετ 2 κυλινδρικών βουρτσών για τον γρήγορο καθαρισμό λείων πέτρινων πλακιδίων στους εξωτερικούς χώρους με το καθαριστή επιφανειών PCL 3-18.
Product Image
39,99 
Εξοπλισμένο για τον καθαρισμό ξύλινων χώρων και δαπέδων WPC: Με το σετ κυλίνδρων 2 τεμαχίων για το PCL 3-18 αφαιρείτε τους ρύπους από τους εξωτερικούς...

Πλατφόρμα Μπαταρίας της Kärcher

Ο ασύρματος καθαριστής επιφανειών PCL 3-18 είναι ένα προϊόν που βασίζεται στην πλατφόρμα μπαταρίας 18 V Kärcher Battery Power. Ανακάλυψε ολόκληρη τη σειρά προϊόντων και δες ποια άλλα προϊόντα είναι συμβατά με την μπαταρία 18 V Battery Power.

Ανακάλυψε τη Πλατφόρμα Μπαταρίας της Kärcher!

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΗΝ ΕΔΩ!
 Patio Cleaner
Product Image
199,99 
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών που λειτουργεί με μπαταρία καθαρίζει τις ξύλινες βεράντες με ευελιξία, αποτελεσματικότητα και χωρίς να αφήνει υπολείμματ...
Product Image
229,99 
Χάρη στις περιστροφικές κυλινδρικές βούρτσες και το ενσωματωμένο σύστημα διανομής νερού, το σύστημα καθαρισμού αυλών PCL 4 αφαιρεί τη βρωμιά από τις ξ...
Product Image
299,99 
Η συσκευή καθαρισμού βεραντών PCL 3-18 αφήνει τις ξύλινες βεράντες σας να λάμπουν. Ο καθαρισμός είναι γρήγορος και αβίαστος χάρη στις δύο περιστρεφόμε...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top