Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Home & Garden > Προϊόντα σειράς Home & Garden > Πλυστικά μηχανήματα K Mini & Μεσαία Πίεση

ΑΝΑΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΠΟΛΗΣ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΥΣΤΙΚΑ ΜΕΣΑΙΑΣ ΠΙΕΣΗΣ KHB ΤΗΣ KÄRCHER!

Όταν το μικρό μέγεθος και η εύκολη χρήση και αποθήκευση είναι πολύ σημαντικά. Τα πλυστικά μας με πίεσή από 21 έως 110 bar είναι η λύση, για αφαίρεση ήπιων ρύπων από μπαλκόνια, έπιπλα κήπου, ποδήλατα και άλλες επιφάνειες!

Επίλεξε εκείνο που ταιριάζει στις ανάγκες σου!
Product Image
KHB 4-18 | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
119,99 
Το πλυστικό μέτριας πίεσης κάνει τον καθαρισμό απλό. Η μπαταρία και ο φορτιστής της μπαταρίας δεν περιλαμβάνονται στην συσκευασία.
Product Image
KHB 4-18 Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
189,99 
Φορητός και απλός καθαρισμός – χάρη στον εύχρηστο και compact σχεδιασμό του πλυστικού μέτριας πίεσης, η επίμονη βρωμιά απομακρύνεται σε χρόνο μηδέν.
Product Image
KHB 4-18 Plus | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
129,99 
Εύκολος καθαρισμός με το πλυστικό μηχάνημα χειρός- αυτόνομη λειτουργία χάρη στο αναδιπλούμενο δοχείο νερού και τον σωλήνα αναρρόφησης.Η μπαταρία και ο φορτιστής μπαταρίας δεν περιλαμβάνονται
Product Image
KHB 4-18 Plus Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
Εύκολος καθαρισμός με το πλυστικό μηχάνημα χειρός- αυτόνομη λειτουργία χάρη στο αναδιπλούμενο δοχείο νερού και τον σωλήνα αναρρόφησης και την 18 V ανταλλάξιμη μπαταρία και τον φορτιστή.
Product Image
KHB 6 | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
149,99 
Ελαφρύ, χειροκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης με μπαταρία για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς να χρειάζεται σύνδεση σε παροχή ρεύματος. Στον προαιρετικό εξοπλισμό, διατίθεται η ανταλλάξιμη μπαταρία 18V και ο φορτιστής μπαταρίας.
Product Image
KHB 6 Battery Set | Πλυστικό μεσαίας πίεσης
219,99 
Σετ για αποτελεσματικό, ενδιάμεσο καθαρισμό των επίπλων κήπου, των παιχνιδιών και πολλών ακόμη: Το ελαφρύ, μπαταριοκίνητο πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης KHB 6 Battery το οποίο περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας.
Product Image
OC 3 + Adventure | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Μικρού μεγέθους πλυστικό μηχάνημα χαμηλής πίεσης Kärcher ιδανικό για τον καθαρισμό εξοπλισμού εξωτερικού χώρου εν κινήσει. Με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Περιλαμβάνεται το κουτί Adventure με διάφορα εξαρτήματα για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.
Product Image
OC 3 + Bike | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Φορητό σύστημα καθαρισμού της Kärcher ιδανικό για το πλύσιμο ποδηλάτων εν κινήσει. Με μπαταρία ιόντων λιθίου, δοχείο νερού και ήπια χαμηλή πίεση για ευαίσθητες επιφάνειες. Περιλαμβάνεται το κουτί Bike με διάφορα εξαρτήματα ποδηλάτου για βέλτιστες λύσεις προέκτασης.
Product Image
OC 3 + Pet, για κατοικίδια | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
169,99 
Φορητό αυτονομο μηχανήμα καθαρισμού Kärcher για τον απαλό καθαρισμό των κατοικίδιων. Με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού. Το κουτί εξαρτημάτων καθαρισμού κατοικίδιων (Pet Box) εξασφαλίζει πλήρη φροντίδα στις εξόδους με τα κατοικίδια.
Product Image
OC 3 | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
149,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη ψεκασμού για ευαίσθητες επιφάνειες.
Product Image
OC 3 Plus | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
179,99 
Το πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού για εφαρμογή που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με επίπεδη δέσμη για ευαίσθητες επιφάνειες.
Product Image
OC 3 Plus Car | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
199,99 
Πλυστικό μηχάνημα πίεσης της Kärcher με μπαταρία ιόντων λιθίου και δοχείο νερού χωρητικότητας 7 λίτρων για εφαρμογές που απαιτείται φορητότητα. Εύκολη μεταφορά και φύλαξη. Με αντάπτορα αυτοκινήτου για μεγαλύτερη περίοδο εφαρμογής.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18
OC 6-18 | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
149,99 
Το ελαφρύ και συμπαγές φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 volt, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Battery Set
OC 6-18 Battery Set | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
229,99 
Το ελαφρύ και συμπαγές πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία για ενδιάμεσο καθάρισμα χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος. Περιλαμβάνει ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Premium
OC 6-18 Premium | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
229,99 
Συμπαγές και φορητό πλυστικό μηχάνημα πίεσης που λειτουργεί με μπαταρία, ιδανικό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς την ανάγκη σύνδεσης ρεύματος ή νερού. Η ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V, ο φορτιστής μπαταρίας και ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης πωλούνται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC 6-18 Premium Battery Set
OC 6-18 Premium Battery Set | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
309,99 
Πλυστικό μηχάνημα μεσαίας πίεσης με εναλλάξιμη μπαταρία 18 V και φορτιστή μπαταρίας, συμπαγές και φορητό για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς σύνδεση ρεύματος και νερού. Ο εύκαμπτος σωλήνας αναρρόφησης διατίθεται χωριστά.
επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού OC Foldable
OC Foldable | Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού
139,99 
Με αναδιπλούμενο δοχείο νερού, εύκολο στη μεταφορά, εύκολο στην αποθήκευση και ευέλικτο: το φορητό πλυστικό μηχάνημα OC 3 foldable με μπαταρία ιόντων λιθίου για φορητό καθαρισμό.
Product Image
K Mini | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
129,99 
Το μικρότερο πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης της Kärcher απομακρύνει γρήγορα τους ρύπους και χάρη στο ότι είναι ελαφρύ και σε πρακτικό μέγεθος, μπορεί να μεταφερθεί και να αποθηκευτεί εύκολα.
Product Image
K Mini Plus | Πλυστικό μηχάνημα υψηλής πίεσης
149,99 
Το μικρότερο πλυστικό της Kärcher αφαιρεί τους ρύπους στη στιγμή και είναι εύκολο στη μεταφορά και στην αποθήκευση. Χάρη στο σετ σωλήνων, είναι έτοιμο για χρήση αμέσως.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top