Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Professional > Προϊόντα σειράς Professional Βιομηχανικές λύσεις αναρρόφησης / αποκονίωσης

ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΑΝΑΡΡΟΦΗΣΗΣ

Ισχύς για απαιτητικές εργασίες. Στον βιομηχανικό κλάδο, οι ουσίες παράγονται σε ποσότητες που ωθούν ακόμα και τις πιο ισχυρές σκούπες αναρρόφησης στα όρια των δυνατοτήτων τους. Μόνο με τις ειδικές σκούπες αναρρόφησης για βιομηχανική χρήση, υπάρχει η δυνατότητα αναρρόφησης τέτοιου είδους ουσιών, όπως αιχμηρά υπολείμματα κοπής, διαβρωτικά ψυκτικά μέσα και εύφλεκτες σκόνες, σε μεγάλες ποσότητες και ελάχιστο χρόνο, κατά τρόπο αξιόπιστο και περιβαλλοντικά φιλικό.

Οι λύσεις που προσφέρουμε είναι ακόμα πιο ανθεκτικές απ’ ότι χρειάζεται για τις εφαρμογές σας.

Οι ομάδες είναι οι πραγματικοί ήρωες. Όλες οι εργασίες μπορούν να ολοκληρωθούν μόνο με τους σωστούς συνεργάτες. Και τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα μπορούν να επιτευχθούν όταν συνδυάζονται διαφορετικά ταλέντα. Βλέπουμε την εταιρεία μας ως μέλος της ομάδας σας. Η εμπειρία και τα σχόλιά σας είναι πολύτιμα για εμάς, επειδή επιδιώκουμε τον ίδιο στόχο: την ανάπτυξη καινοτομιών και προϊόντων που σας επιτρέπουν να πετυχαίνετε τους στόχους σας πιο γρήγορα και πιο αποτελεσματικά.

Η λύση για κάθε εφαρμογή

Στους διάφορους τομείς της, η βιομηχανία θέτει ιδιαίτερες απαιτήσεις σε σχέση με τις λύσεις καθαρισμού: ενσωμάτωση στη διαδικασία, μεγάλες ποσότητες, επικίνδυνες ουσίες, στενά χρονικά περιθώρια και πολλά ακόμα. Εδώ απαιτούνται τόσο γενικής χρήσης όσο και εξειδικευμένα μηχανήματα και συστήματα. Διαθέτουμε όλες τις βιομηχανικές λύσεις αναρρόφησης.

Εκρηκτικά αιωρούμενα σωματίδια

Προσαρμοσμένες λύσεις

Οι σωστές λύσεις για τις εξειδικευμένες εργασίες σας.

Εξατομικευμένες λύσεις

Οι απαιτήσεις των Βιομηχανικών Λύσεων Αναρρόφησης και Αποκονίωσης στη βιομηχανία μπορεί να είναι πολύ συγκεκριμένες. Σχεδιάζουμε κάθε σύστημα ξεχωριστά, ειδικά για τις ανάγκες σας. Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν από απλές φορητές μέχρι εξαιρετικά πολύπλοκες, ειδικά προσαρμοσμένες και άμεσες λύσεις αναρρόφησης μέσω σωληνώσεων. Με περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας στον σχεδιασμό και την υλοποίηση βιομηχανικών συστημάτων αναρρόφησης, είμαστε ο πλέον κατάλληλος συνεργάτης. Ως αποτέλεσμα, λαμβάνετε αποτελεσματικές ολοκληρωμένες λύσεις από μία μόνο πηγή.

Σταθερό δίκτυο σωληνώσεων τέλεια συνδεδεμένο

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις σταθερές βιομηχανικού τύπου μηχανές αναρρόφησης ως σύστημα ενός ή περισσοτέρων σημείων αναρρόφησης, χειροκίνητου (manual) χειρισμού. Επίσης, μπορείτε να τις ενσωματώσετε απευθείας στην παραγωγική σας διαδικασία. Τέλος σας προσφέρουμε όλα τα απαραίτητα εξαρτήματα και αξεσουάρ που χρειάζεστε στα σημεία αναρρόφησης (θέσεις εργασίας), καθώς και επίσης και το δίκτυο σταθερών σωληνώσεων.

Πάνω από 50 χρόνια εμπειρίας

Με το βιομηχανικό σύστημα της Kärcher επωφελείστε από περισσότερα από 50 χρόνια εμπειρίας. Είμαστε σε στενή επαφή με τους πελάτες μας σε όλον τον κόσμο αναλύοντας μαζί τους ήδη υπάρχουσες και νέες εργασίες και προσαρμόζοντας με τον καλύτερο τρόπο τα προϊόντα μας σε αυτές τις εφαρμογές.

Επιτυχημένες λύσεις σε όλες τις βιομηχανίες.

Για περισσότερο από μισό αιώνα υλοποιούμε με επιτυχία εξελιγμένες τεχνολογικές λύσεις βιομηχανικής αναρρόφησης για γνωστές εταιρείες της βιομηχανίας. Και συνεχίζουμε να κάνουμε τα πάντα με στόχο την υλοποίηση των καλύτερων δυνατών λύσεων για εσάς.

YOUR INDUSTRY – OUR VACUUMS. KÄRCHER INDUSTRIAL VACUUM SYSTEMS 

ARE A HIT IN A WIDE RANGE OF SECTORS AND TARGET GROUPS. DAY IN, DAY OUT.

Κατηγορίες

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top