Φορητοσ καθαρισμοσ

Είτε κάνετε πεζοπορία, είτε ποδήλατο, είτε περίπατο με το σκύλο σας: Το να είστε έξω και να μετακινήστε είναι απλά ευχαρίστηση, αλλά μερικές φορές δημιουργεί και ρύπους.
Με τον φορητό καθαριστή “Mobile Outdoor Cleaner OC3”, δεν θα σας ξεπεράσουν οι ρύποι, ακόμη και αν βρίσκεστε στο δρόμο ή στη φύση.

Kärcher

 

Handheld CleanerKärcher Handheld Cleaner

Συνδέστε τον εύκαμπτο σωλήνα και είστε έτοιμοι να ξεκινήσετε την Kärcher Battery Power για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό σε όλο το σπίτι με πολλές διαφορετικές εφαρμογές και χωρίς να απαιτείται σύνδεση σε ηλεκτρικό ρεύμα. εργασία σας: Με το καινοτόμο Kärcher KHB 5 Battery με ανταλλάξιμη μπαταρία 18 V

 

 

 


Kärcher to go.

Οπουδήποτε. Οποιαδήποτε στιγμή. Με το Επαναφορτιζόμενο σύστημα καθαρισμού.

Χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία και τη δεξαμενή νερού χωρητικότητας 4 λίτρων, μπορείτε να αφαιρέσετε τους ρύπους γρήγορα και επιτόπου, ώστε το εσωτερικό του αυτοκινήτου, αλλά και του σπιτιού σας, να παραμείνει καθαρό. Εξαιρετικά πρακτικό: Η χρήση αυτού του φορητού συστήματος καθαρισμού γενικής χρήσης μπορεί να βελτιστοποιηθεί με μια ποικιλία αξεσουάρ. Τα κιτ αξεσουάρ περιπέτειας, ποδηλάτου και κατοικίδιων παρέχουν τον κατάλληλο εξοπλισμό για τον απαλό αλλά πλήρη καθαρισμό παπουτσιών, ποδηλάτων ή κατοικίδιων ζώων.

Εξελιγμένη μέθοδος αποθήκευσηςCleveres Aufbewahrungskonzept

Ο σωλήνας και το πιστόλι ψεκασμού μπορούν να αποθηκευτούν με πρακτικό τρόπο, κάτω από τη δεξαμενή νερού. Έτσι το μέγεθος της συσκευής παραμένει μικρό, κάτι που σημαίνει ευκολία μεταφοράς.

Ευέλικτη τροφοδοσία μέσω μπαταρίαςFlexibler Akkubetrieb

Η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου δίνει τη δυνατότητα για καθαρισμό εν κινήσει χωρίς να χρειάζεται πηγή τροφοδοσίας.

Δεξαμενή νερού και δείκτης στάθμης πλήρωσηςWassertank mit Füllstandanzeige

Η δεξαμενή νερού διαθέτει χωρητικότητα 4 λίτρων, ποσότητα που επαρκεί για 2 ποδήλατα ή για μεγάλο αριθμό μικρών αντικειμένων.

Αποτελεσματική χαμηλή πίεσηEffizienter Niederdruck

Ο στενός πίδακας χαμηλής πίεσης καθαρίζει τα ευαίσθητα εξαρτήματα πλήρως και χωρίς να τα καταπονεί.


adventurekit

Adventure Box (Κιτ Περιπέτειας)

Οι περίπατοι στην εξοχή χαρίζουν μεγάλη διασκέδαση, όμως μερικές φορές φέρνουν ακόμα περισσότερους ρύπους. Το Mobile Outdoor Cleaner με Κιτ Περιπέτειας από την Kärcher αποτελεί την τέλεια λύση. Με την μπαταρία ιόντων λιθίου, την αποσπώμενη δεξαμενή νερού 4 λίτρων και τα ειδικά αξεσουάρ που διαθέτει, αφαιρεί τη λάσπη, τους ρύπους και την άμμο από τις μπότες και τα παπούτσια – προτού λερώσουν το αυτοκίνητο και το σπίτι σας. Έτσι, αποτελεί το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε οικογενειακή έξοδο.


Bikekit

Bike Box (Κιτ Ποδηλάτου)

Ο καθαρισμός ενός ποδηλάτου μπορεί να μοιάζει με ατέλειωτη ανηφόρα, αλλά με το Mobile Outdoor Cleaner με Κιτ Ποδηλάτου γίνεται απολαυστική κατηφόρα. Το πιστόλι ψεκασμού ξεπλένει με ασφάλεια τους ρύπους από τα ευαίσθητα τμήματα, ενώ ένα εξάρτημα βούρτσας πολλαπλών χρήσεων αφαιρεί τα πιο επίμονα υπολείμματα – χαρίζοντας στα γρανάζια, το πλαίσιο και τα ελαστικά άψογη εμφάνιση. Το κιτ διαθέτει μπαταρία ιόντων λιθίου, αποσπώμενη δεξαμενή νερού 4 λίτρων, απορρυπαντικό και πανί από μικροΐνες.


DogKit

Pet Box (Κιτ Κατοικίδιου)

Σκυλίσια ζωή! Κάθε εκδρομή με τον σκύλο σας τελειώνει με το καθάρισμα των τετράποδων φίλων – ή του αυτοκινήτου και των χαλιών σας. Χάρη στη φιλική προς τα κατοικίδια κεφαλή ψεκασμού χαμηλής πίεσης, το Mobile Outdoor Cleaner με Κιτ Κατοικίδιου αφαιρεί επιτόπου τους ρύπους και τη λάσπη. Και, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου και την αποσπώμενη δεξαμενή νερού, μπορεί να καθαρίσει πολλά σκυλάκια κάθε φορά. Πεντακάθαρα σκυλάκια με το Mobile Outdoor Cleaner.


Εξαρτήματα

bikeaccessories

 

Το Mobile Outdoor Cleaner μπορεί να βελτιστοποιηθεί χάρη σε μια ποικιλία ειδικών εξαρτημά

των και κιτ αξεσουάρ. Τα κιτ περιπέτειας, ποδηλάτου και κατοικίδιων παρέχουν εξοπλισμό που βελτιώνει τα αποτελέσματα του καθαρισμού εν κινήσει.

 

 

 

 

 

 


Εφαρμογές

εφαρμογή1
εφαρμογή2
εφαρμογή3
εφαρμογή4
εφαρμογή5
εφαρμογή6


Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top