ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΗΣ

Όλα σε ένα! Με τους ατμοκαθαριστές της Kärcher, εσείς και η οικογένεια σας μπορείτε να απολαμβάνετε ένα άψογα καθαρό σπίτι – χωρίς την ανάγκη χημικών. Με την εξαιρετική απόδοση καθαρισμού ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων*, εξασφαλίζοντας τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής και ένα υγιεινό περιβάλλον. Με την Kärcher η λύση του ατμού πάει παντού: στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα δάπεδα ή για σιδέρωμα, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε το μεγάλο εύρος των δυνατών εφαρμογών τους!

Xρήση ατμού για την καταπολέμηση του κορωνοϊού* και των βακτηρίων**

Play Video

Απλός και αποτελεσματικός κατά των βακτηρίων και του κορωνοϊού: ο ζεστός ατμός. Η ισχυρή έξοδος ατμού, η υψηλή θερμοκρασία ατμού, τα ισχυρά ακροφύσια και τα ζεστά πανιά καθαρισμού διασφαλίζουν ότι οι ατμοκαθαριστές Kärcher μπορούν να εξαλείψουν έως και 99,999%* των ιών , όπως τον κορωνοϊό ή την γρίπη, καθώς και το 99,99%**των τυπικών οικιακών βακτηρίων σε σκληρές επιφάνειες, πόμολα, εξαρτήματα, πλακάκια, καθρέφτες κ.λπ.

  • Υγιεινός και βαθύς καθαρισμός με τον ατμό – χωρίς την χρήση χημικών προϊόντων, μόνο με την παροχή νερού.
  • Εξάλειψη έως και 99,999%* του κορωνοϊού, καθώς και 99,99%**  των κοινών οικιακών βακτηρίων σε λείες σκληρές επιφάνειες.
  • Καλύτερη απόδοση καθαρισμού συγκριτικά με τις συμβατικές χειροκίνητες μεθόδους καθαρισμού με απορρυπαντικό.
  • Υψηλή θερμοκρασία ατμού, ισχυρή παραγωγή ατμού.

Ατμοκαθαριστές Kärcher

Με την Kärcher η λύση του ατμού πάει παντού: στην κουζίνα, στο μπάνιο, στα δάπεδα ή για σιδέρωμα, οι ατμοκαθαριστές της Kärcher προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα. Ανακαλύψτε το μεγάλο εύρος των δυνατών εφαρμογών τους! Επιλέξτε τον ατμοκαθαριστή που ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες.
SC 5 – η πιο ισχυρή συσκευή
SC 4 – η πιο βολική συσκευή
SC 3 – η συσκευή παντός καιρού
SC 2 – η βασική συσκευή
SC 1 – η συμπαγής συσκευή

Η επιλογή είναι δική σας : EasyFix, Upright ή Deluxe!

SC 5 EasyFix

Αφαιρεί ακόμη και την επίμονη βρωμιά χάρη στην καινοτόμο λειτουργία VapoHydro (ενεργοποίηση ζεστού νερού). Ο έλεγχος ροής ατμού πολλαπλών σταδίων επιτρέπει επίσης την επιλογή της βέλτιστης ρύθμισης για την αντίστοιχη επιφάνεια και το βαθμό μόλυνσης.

Διατίθεται επίσης ως έκδοση “Iron” συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου πίεσης ατμού.

SC 4 EasyFix

Με αποσπώμενο κάδο για να το ξαναγεμίζεις και ακροφύσιο δαπέδου EasyFix για μέγιστη απόδοση καθαρισμού καθώς και απλή, ανέπαφη αλλαγή πανιών.

Διατίθεται επίσης ως έκδοση “Iron” συμπεριλαμβανομένου του σιδήρου πίεσης ατμού.

SC 3 EasyFix

Με χρόνο προθέρμανσης μόλις 30 δευτερόλεπτα, είναι αμέσως έτοιμο για χρήση και έχεις την δυνατότητα να το ξαναγεμίσεις. Το καινοτόμο σύστημα αφαλάτωσης εξοικονομεί χειροκίνητη αφαλάτωση.

SC 2 EasyFix

H τέλεια λύση αρχικού επιπέδου στον κόσμο του καθαρισμού με ατμό – με όλες τις βασικές λειτουργίες. Τα πολυλειτουργικά εξαρτήματα μπορούν να αποθηκευτούν απευθείας στη συσκευή.

SC 3 Upright

Με ρύθμιση ροής ατμού 3 επιπέδων για διαφορετικά είδη δαπέδου και εξαρτήματα χαλιών για ανανέωση των χαλιών. Η σφουγγαρίστρα ατμού premium διαθέτει αφαιρούμενη δεξαμενή νερού που μπορεί να ξαναγεμίσει ανά πάσα στιγμή για ασταμάτητο καθαρισμό. Η τεχνολογία αφαίρεσης αλάτων καταργεί την ανάγκη για επιπλέον αφαίρεση αλάτων..

SC 2 Upright

Ο έλεγχος ροής ατμού 2 επιπέδων μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τον καθαρισμό τόσο σκληρών δαπέδων όσο και στεγανοποιημένων ξύλινων δαπέδων. Γέμισε το δοχείο με νερό βρύσης και 30 δευτερόλεπτα αργότερα, είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Η τεχνολογία αφαίρεσης αλάτων, που ενσωματώνει το ανταλλακτικό φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων, διατηρεί τη συντήρηση απλή, καταργώντας την ανάγκη για επιπλέον αφαίρεση αλάτων.

SC 1 UprightEasyFix

Μικρό, στενό, ελαφρύ και έτοιμο για δράση γρήγορα. Η ατμοσφουγγαρίστρα εισαγωγικού επιπέδου θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα και το δοχείο καθαρού νερού μπορεί να αφαιρεθεί ανά πάσα στιγμή για να ξαναγεμίσει. Η συσκευή διαθέτει επίσης φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων για να εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής. Επιπλέον, η στάθμευση και η τοποθέτηση της σφουγγαρίστρας ατμού δεν θα μπορούσε να είναι ευκολότερη: απλά παραμένει όρθια από μόνη της.

SC 4 Deluxe EasyFix

Το SC 4 Deluxe EasyFix, με φωτιζόμενο δακτύλιο LED και άριστη αποθήκευση εξαρτημάτων, καθαρίζει άνετα και χωρίς καθόλoυ διακοπές χάρη στον αναπληρούμενο και αποσπώμενο κάδο νερού.

SC 3 Deluxe EasyFix

Θερμαίνεται σε μόλις 30 δευτερόλεπτα: Το SC 3 Deluxe EasyFix, με φωτιζόμενο δακτύλιο LED και άριστη αποθήκευση εξαρτημάτων, καθαρίζει χωρίς καθόλoυ διακοπές χάρη στον αναπληρούμενο και αποσπώμενο κάδο νερού.

SC 2 Deluxe EasyFix

Το συμπαγές SC 2 Deluxe EasyFix με φωτιζόμενο δακτύλιο LED για την επεξήγηση του τρόπου λειτουργίας. Ιδανικό για όλες τις σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπίτι.

SC 1 EasyFix

Γρήγορο στο χέρι και ιδανικό για περιστασιακή χρήση. Χάρη στο μικρό μέγεθος, μπορεί να αποθηκευτεί απευθείας στον τόπο χρήσης (π.χ. κουζίνα, μπάνιο). Παρά το εύχρηστο μέγεθος, το SC 1 αφαιρεί επίσης έως και 99,999% τον κορωνοϊό*, καθώς και το 99,99% των τυπικών οικιακών βακτηρίων.**

Η καλύτερη σφουγγαρίστρα***

Το πάτωμα μπορεί να είναι πραγματικά ένα μέρος όπου κάποιος πατάει όλη μέρα. Όχι μόνο για μωρά που μπουσουλάνε, παιδιά και κατοικίδια αλλά και για βακτήρια, ιούς και βρωμιά. Οι ατμοκαθαριστές είναι η τέλεια λύση εδώ. Σε σκληρές επιφάνειες όπως πέτρα, πλακάκια, PVC, laminate ή σφραγισμένο παρκέ, εξασφαλίζουν αξιόπιστα την υγιεινή και την καθαριότητα χωρίς να αφήνουν πίσω τους χημικά υπολείμματα. Οι σχάρες του ακροφυσίου δαπέδου EasyFix διασφαλίζουν ότι ο ατμός παραμένει απευθείας στο έδαφος για μεγάλο χρονικό διάστημα, ώστε να μπορεί να αναπτύξει το μέγιστο αποτέλεσμά του. Το αποτέλεσμα: εξάλειψη έως και 99.999%* του κορωνοϊού, καθώς και το 99.99%** των τυπικών οικιακών βακτηρίων. Έτσι, οι ατμοκαθαριστές Kärcher είναι πολύ πιο υγιεινοί από τις συμβατικές σφουγγαρίστρες.*** Χάρη στο πέλμα χαλιών, τα χαλιά μπορούν επίσης να φρεσκαριστούν εύκολα με τον ατμοκαθαριστή.
 

Ένα προαιρετικό εξάρτημα για το ακροφύσιο δαπέδου EasyFix είναι το πρακτικό πέλμα χαλιού που σου επιτρέπει να σπρώξεις απλά το ακροφύσιο δαπέδου μέσα στο πέλμα χαλιού. Με αυτόν τον τρόπο, τα χαλιά μπορούν να ανανεωθούν άνετα (ανάλογα με το μοντέλο είτε περιλαμβάνεται στα αξεσουάρ είτε το αγοράζεις ξεχωριστά).

 

Ακροφύσιο επίπεδου δαπέδου EasyFix με εύκαμπτο σύνδεσμο. Κάνει δυνατό τον αποτελεσματικό εργονομικό καθαρισμό με πλήρη επαφή με το έδαφος σε οποιοδήποτε ύψος.

 

Βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε ένα ευρύ φάσμα σκληρών δαπέδων στο σπίτι χάρη στην αποτελεσματική τεχνολογία ελάσματος.

 
 

Μετά τον καθαρισμό, το πανί του δαπέδου μπορεί να αφαιρεθεί χωρίς επαφή με βρωμιά: Απλώς πάτησε τον ιμάντα ποδιού και τράβηξε το ακροφύσιο δαπέδου προς τα πάνω

 

Δεν απαιτείται επαφή με ένα άνετο σύστημα αγκίστρου και βρόχου. Απλώς σύνδεσε το πανί από μικροΐνες στο ακροφύσιο του δαπέδου πιέζοντάς το.

 

Απορροφητικό και ανθεκτικό πανί μικροϊνών για καλύτερα αποτελέσματα καθαρισμού.

Εμπιστεύσου την δύναμη του ατμού για να καθαρίζεις το σπίτι

Υγιεινή καθαριότητα στην κουζίνα με ατμοκαθαριστές Kärcher

 Με τους ατμοκαθαριστές SC η βρωμιά έρχεται αντιμέτωπη με τη δύναμη του ατμού. Ένας ατμοκαθαριστής σας επιτρέπει να καθαρίσετε σχεδόν όλες τις επιφάνειες στο σπίτι με τρόπο σχολαστικό, υγιεινό και φιλικό προς το περιβάλλον – μέχρι τις πιο δυσπρόσιτες εσοχές. Οι ατμοκαθαριστές της Kärcher εξασφαλίζουν ξεκούραστο καθάρισμα και, χάρη σε μια εκτεταμένη σειρά εξαρτημάτων, αντικαθιστούν πολλά συμβατικά προϊόντα καθαρισμού, από βούρτσες ρούχων μέχρι σίδερα ατμού.

Καθάρισμα κουζίνας

Είτε πρόκειται για πόμολα, πλακάκια τοίχου, γυάλινες ή πλαστικές επιφάνειες, απορροφητήρες ή εστίες ή τον νεροχύτη: ο ατμοκαθαριστής αφήνει την κουζίνα υγιεινά καθαρή – χωρίς μεγάλη σωματική προσπάθεια και χωρίς χημικά υπολείμματα.

Τα περισσότερα από τα βακτήρια* βρίσκονται στο εξωτερικό του απορροφητήρα. Η λύση: ο ατμοκαθαριστής Kärcher με ακροφύσιο χειρός και κάλυμμα. *Πηγή: Ποικιλομορφία, κατανομή και πηγές βακτηρίων σε οικιακές κουζίνες, Gilberto E. Flores et al., 2012.

Αόρατα βακτήρια στην επιφάνεια εργασίας και τις εστίες μαγειρεύονται επίσης σε καθημερινή βάση. Η λύση: Ατμοκαθαριστής Kärcher με το ακροφύσιο χειρός.

Δυστυχώς περίπου 2.800 βακτήρια/cm² μένουν στο νεροχύτη.* Η λύση: Ατμοκαθαριστής Kärcher με μεγάλη στρογγυλή βούρτσα. *Πηγή: Centers for Disease Control and Prevention (CDC), 2010; Η ανάλυση μικροβιώματος και η ομοεστιακή μικροσκοπία χρησιμοποιημένων σφουγγαριών κουζίνας αποκαλύπτουν μαζικό αποικισμό από είδη Acinetobacter, Moraxella και Chryseobacterium, Massimiliano Cardinale et al., 2016
Οι πάγκοι της κουζίνας μολύνονται με βακτήρια καθημερινά. Ένα πανί πιάτων, για παράδειγμα, απορροφά περίπου 21.000 βακτήρια/cm² και περισσότερους από 360 διαφορετικούς τύπους βακτηρίων.* Η λύση: Ατμοκαθαριστής Kärcher με το ακροφύσιο χειρός. *Πηγή: Centers for Disease Control and Prevention (CDC), 2010; Η ανάλυση μικροβιώματος και η ομοεστιακή μικροσκοπία χρησιμοποιημένων σφουγγαριών κουζίνας αποκαλύπτουν μαζικό αποικισμό από είδη Acinetobacter, Moraxella και Chryseobacterium, Massimiliano Cardinale et al., 2016
Στο δάπεδο μπροστά από την επιφάνεια εργασίας μπορούν να βρεθούν μεγάλες ποσότητες μικροσκοπικών ρύπων.* Η λύση: ο ατμοκαθαριστής Kärcher με ακροφύσιο δαπέδου. *Πηγή: Παγκόσμιο Συμβούλιο Υγιεινής, 2014.

Καθάρισμα κουζίνας

Κατά τον καθαρισμό σκληρών δαπέδων όπως πέτρα, πλακάκια, PVC, laminate ή σφραγισμένο παρκέ, ο ατμοκαθαριστής εξασφαλίζει μέγιστη καθαριότητα και υγιεινή – χωρίς χημικά υπολείμματα.

Καθάρισμα μπάνιου

Επίσης, όταν καθαρίζεις πλακάκια τοίχου, επιφάνειες γυαλιού και καθρέφτη, παράθυρα, πόμολα και εξαρτήματα, καμπίνες ντους, ρωγμές και αρμούς, οι ατμοκαθαριστές κάνουν τέλεια δουλειά και εξασφαλίζουν απόλυτη υγιεινή καθαριότητα.

Σιδέρωμα με ατμό

Το ατμοσίδερο Kärcher SI 4 EasyFix είναι υψηλής ποιότητας  καθώς εξοικονομεί έως και 50% χρόνο σιδερώματος για το 100% των αποτελεσμάτων σιδερώματος και προσφέρει άμεσα στεγνά ρούχα στο ράφι.

Πολλές εφαρμογές χάρη στη μεγάλη γκάμα εξαρτημάτων

Η εκτεταμένη γκάμα εξαρτημάτων για τους ατμοκαθαριστές Kärcher εξασφαλίζει ένα ευρύ φάσμα πιθανών εφαρμογών σε όλο το σπίτι.

Woman ironing with Kärcher steam cleaner iron

Ατμοσίδερο

Cleaning the floor with Kärcher steam cleaner

Ακροφύσια χειρός και δαπέδου

 

Person cleaning kitchen with steam cleaner

Κιτ πανιών

 

Cleaning of water tap with with steam cleaner brush

Σετ βουρτσών

 

Person cleaning bathroom with Kärcher steam cleaner

Σωλήνες ατμού

 

Cleaning of door knob with Kärcher steam cleaner

Σετ εξαρτημάτων

Window cleaning with the Kärcher steam cleaner

Άλλο

Μπορείς επίσης να βρεις τα κατάλληλα εξαρτήματα για τη συσκευή σου μέσω της εύρεσης εξαρτημάτων

Πλεονεκτήματα του καθαρισμού με ατμό

Σχολαστικός καθαρισμός χωρίς χημικά

Το μυστικό του καθαρισμού με ατμό έγκειται στον ισχυρό συνδυασμό πίεσης, ταχύτητας και θερμοκρασίας. Τα μικροσκοπικά σωματίδια του ατμού διεισδύουν ακόμα και στις πιο δυσπρόσιτες εσοχές και χαλαρώνουν επιτυχώς τα σωματίδια της σκόνης. Καθώς στον ατμό με καθαρισμό δεν χρησιμοποιούνται χημικά προϊόντα καθαρισμού, δεν σχηματίζονται υπολείμματα αλλεργιογόνων στις καθαρές επιφάνειες. Έτσι δημιουργείται ένα ασφαλές περιβάλλον, ειδικά για τα παιδιά, που έχουν την τάση βάζουν αντικείμενα στο στόμα τους, και όσους υποφέρουν από αλλεργίες.

Ο ατμός σκοτώνει το 99,99% όλων των βακτηρίων*

Μερικές φορές, ο καλύτερος τρόπος για να απαλλαγείτε από τα βακτήρια είναι και ο πιο απλός: ζεστός ατμός. Η εκτόξευση του ατμού με δύναμη σε συνδυασμό με την υψηλή θερμοκρασία, τα ισχυρά ακροφύσια και τα θερμά πανιά καθαρισμού διασφαλίζουν ότι οι ατμοκαθαριστές της Kärcher σκοτώνουν το 99,99%* όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων, σε σκληρές επιφάνειες, πλακάκια, ενώσεις, καθρέφτες κλπ. Αυτό επιβεβαιώθηκε στο πλαίσιο μιας έρευνας του διακεκριμένου εργαστηρίου Enders στη Στουτγάρδη. Με αυτά τα αποτελέσματα, τα κοινά οικιακά βακτήρια που βρίσκονται στα σπίτια δεν έχουν καμία ελπίδα.

SC* Κατά τον καθαρισμό με τον ατμοκαθαριστή Kärcher, το οποίο έχει διάρκεια ατμού 30 δευτερολέπτων στο μέγιστο επίπεδο ατμού, σκοτώνονται το 99,999% των ιών, όπως ο κορωνοϊός ή η γρίπη (με εξαίρεση τον ιό της ηπατίτιδας Β), απομακρύνονται από λείες, σκληρές οικιακές επιφάνειες (δοκιμαστικά μικρόβια: Τροποποιημένος ιός Vaccinia Ankara) κατά την άμεση επαφή με την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί.

** Κατά τον καθαρισμό με ταχύτητα 30 cm/s και μέγιστη πίεση ατμού, εξαλείφεται το 99,99% όλων των κονών οικιακών βακτηρίων σε λείες, σκληρές οικιακές επιφάνειες  (δοκιμαστικά μικρόβια: Enterococcus hirae) κατά την άμεση επαφή με την επιφάνεια που πρόκειται να καθαριστεί.

***Ο σχολαστικός καθαρισμός με τον ατμοκαθαριστή Kärcher έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη απόδοση καθαρισμού από τον χειροκίνητο καθαρισμό με σφουγγαρίστρα και απορρυπαντικό. Δοκιμασμένο σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα απόδοσης.

Οδηγίες για τη σωστή αφαλάτωση των ατμοκαθαριστών

Με την πάροδο του χρόνου και μετά απο έναν αριθμό χρήσεων (ανάλογα και με την σκληρότητα του νερού της περιοχής) συσσωρεύονται άλατα στον λέβητα του ατμοκαθαριστή. Για να εξασφαλίσεις σωστή λειτουργία, δες τις οδηγίες για το πως να κάνεις αφαλάτωση στον ατμοκαθαριστή σου!

Μάθε περισσότερα εδώ!

Afalatwsi atmokatharisti

Βίντεο

Ατμοκαθαριστές Kärcher

1 Videos

Προϊόντα

89,99 
Ο μικρού μεγέθους ατμοκαθαριστής SC 1 EasyFix 2 σε 1 είναι ιδανικός για γρήγορο ενδιάμεσο καθαρισμό χωρίς χημικά προϊόντα και χάρη στο ακροφύσιο δαπέδ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 1 Upright
99,99 
Ελαφρύ, λεπτό και με όρθιο σχεδιασμό: το μοντέλο εισαγωγικής τιμής είναι έτοιμο για χρήση σε μόλις 30 δευτερόλεπτα για ξέγνοιαστο, βαθύ καθαρισμό με α...
109,99 
Το SC 2 EasyFix της Kärcher είναι το εισαγωγικό μοντέλο για καθαρισμό με ατμό χωρίς χημικά. Για άριστη καθαριότητα σε σκληρές επιφάνειες σε όλο το σπί...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 2 Upright
109,99 
Με τον όρθιο ατμοκαθαριστή SC 2 αφαιρούνται από σκληρές επιφάνειες έως και 99,999% των κορονοϊών* και 99,99% όλων των κοινών οικιακών βακτηρίων**.
149,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 3 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και φυσίγγιο αφαίρεσης αλάτων επιτρέπει τον αδιάλειπτο καθαρισμό χάρη στη μόνιμα επαναγεμιζ...
Ατμοκαθαριστής ορθίου τύπου SC 3 Upright
169,99 
Αβίαστος βαθύς καθαρισμός σκληρών δαπέδων: η εύκολη στη χρήση ατμοσφουγγαρίστρα SC 3 Upright p εξαφανίζει έως και 99,999% των ιών* και 99,99% όλων των...
199,99 
Βολικός και αδιάλειπτος καθαρισμός με ατμό: Με τον ατμοκαθαριστή SC 4 EasyFix με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και μόνιμα επαναγεμιζόμενη, αφαιρούμενη δεξ...
299,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 4 EasyFix Iron με ακροφύσιο δαπέδου EasyFix και ατμοσίδερο πίεσης. Περιλαμβάνει αφαιρούμενο δοχείο νερού που ξαναγεμίζει άμεσα για...
Ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe Signature Line
489,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 Deluxe, εξοπλισμένος με λωρίδα LED, ένδειξη θερμοκρασίας LED σε πραγματικό χρόνο, λειτουργία VapoHydro και τέλεια αποθήκευση εξα...
399,99 
Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix Iron με πίεση ατμού 4,2 bar περιλαμβάνει σίδερο πίεσης ατμού, λειτουργία VapoHydro, ακροφύσιο δαπέδου και άλλα αξεσουάρ.
349,99 
Ισχυρός και ευέλικτος: Ο ατμοκαθαριστής SC 5 EasyFix με πίεση ατμού 4,2 bar και σύνδεση σίδερου ατμού πίεσης. Συμπεριλαμβάνεται η λειτουργία VapoHydro...

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top