Σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος

Το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος είναι ένα εξάρτημα ατμού, κατάλληλο για όλους τους ατμοκαθαριστές Kärcher. Εξομαλύνει τις τσακίσεις στα ρούχα με τη χρήση ατμού με εξαιρετικά αποτελέσματα. Ιδανικό επίσης για το φρεσκάρισμα άλλων υφασμάτων.

39,99 

Κωδικός προϊόντος: 2.863-332.0

Σε απόθεμα / Αποστολή 2 - 4 εργάσιμες

Χρειάζεστε βοήθεια;

Γραμμή βοήθειας: +30 210 4617070

Πες αντίο στις ζάρες! Με το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος, τα ρούχα δείχνουν και πάλι τα καλύτερά τους σε χρόνο μηδέν. Κάνει επίσης γρήγορο και εύκολο το φρεσκάρισμα των ρούχων, των κουρτινών και πολλών άλλων υφασμάτων και διώχνει τις δυσάρεστες οσμές. Το σύστημα ατμού κάθετου σιδερώματος επιτρέπει σε κάθε ατμοκαθαριστή Kärcher να διεισδύει στο ύφασμα με εξαιρετικά ξηρό και ζεστό ατμό για να φρεσκάρει τις ίνες μέχρι τον πυρήνα τους. Το νερό που παράγεται κατά τον ψεκασμό με το εξάρτημα συλλέγεται σε ξεχωριστό δοχείο, το οποίο μπορεί απλά να αδειάσει στον νεροχύτη ή ακόμα και στο δοχείο του ατμοκαθαριστή.

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Αφαιρεί τις πτυχές γρήγορα και εύκολα
Ο εξαιρετικά ξηρός, καυτός ατμός προσφέρει αποτελέσματα χωρίς τσαλακώματα εύκολα, αξιόπιστα και γρήγορα. Όταν εργάζεσαι με παχύτερα υφάσματα ή επίμονες τσακίσεις, μπορείς να εφαρμόσεις ακόμα περισσότερη θερμότητα και πρόσθετη πίεση με τη μεταλλική πλάκα για αποτελεσματικά αποτελέσματα.
Φρεσκάρει μεταξύ των πλυσιμάτων
Ο ατμός έχει αποτέλεσμα εξουδετέρωσης των οσμών, γεγονός που καθιστά το εξάρτημα για φρεσκάρισμα ενδυμάτων ιδανικό για την ανανέωση των υφασμάτων μεταξύ των πλύσεων. Ιδανικό για το φρεσκάρισμα ενός ενδύματος ή των υφασμάτων του σπιτιού αφού έχουν αποθηκευτεί για μεγάλο χρονικό διάστημα στη ντουλάπα ή στο ντουλάπι.
Δεν απαιτείται σιδερώστρα
Τα ρούχα μπορούν απλά να κρεμαστούν σε μια κρεμάστρα και να ψεκαστούν με ατμό.
Ασφαλές και εύκολο στη χρήση για όλους τους τύπους υφασμάτων
Ο ατμός διοχετεύεται ομοιόμορφα σε ολόκληρη την επιφάνεια
Χαμηλό βάρος
Μεγάλη χωρητικότητα δοχείου νερού για εργασία χωρίς διακοπή

ΠΡΟΔΙΑΓΡΑΦΕΣ

Τεχνικά Στοιχεία

Βάρος 0,15 kg
Διαστάσεις 4,00 × 10,50 × 47,00 cm
Χρώμα

μαύρο

Βάρος (kg)

0,2

Βάρος συμπεριλαμβανόμενη η συσκευασία (kg)

0,3

Διαστάσεις (L × W × H) (mm)

136 x 103 x 92

ΛΗΨΕΙΣ

Πληροφορίες προϊόντος

Οδηγίες λειτουργίας

VIDEO

Garment steamer

Καλάθι αγορών
Scroll to Top