ΕΚΤΡΟΦΗ ΑΓΕΛΑΔΩΝ ΓΑΛΑΚΤΟΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΒΟΟΕΙΔΩΝ

Είναι σημαντική η εφαρμογή αυστηρών προτύπων για την εκτροφή αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και την αναπαραγωγή και εκτροφή βοοειδών. Οι απαιτήσεις καθαρισμού αφορούν τόσο τους στάβλους και τους κλωβούς μόσχων έως τις ρομποτικές μηχανές αρμέγματος, τις αίθουσες αρμέγματος και το δωμάτιο αρμέγματος, έως το σύνολο των εγκαταστάσεων. 

 

Οι αχυρώνες/στάβλοι μόσχων, καθώς και η αίθουσα αρμέγματος, η περιστροφική αίθουσα αρμέγματος και το ρομποτικό μηχάνημα αρμέγματος πρέπει να διατηρούνται σχολαστικά καθαρά. Με τις λύσεις καθαρισμού μας, επιτυγχάνετε την απαραίτητη υγιεινή για την υγιή ανάπτυξη των μόσχων σας, αλλά και αποφεύγετε οικονομικές απώλειες.

Διατηρείτε καθαρό και στεγνό το δάπεδο της αίθουσας αρμέγματος και του χώρου αποθήκευσης γάλακτος. Με τις σκούπες υγρής και ξηρής αναρρόφησης, τα υγρά απορροφούνται εύκολα και αποτρέπουν ή μειώνουν τα μικρόβια, καθώς και τον κίνδυνο ολίσθησης.

Η υγιεινή των ζωοτροφών συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της υγείας και της απόδοσης των ζώων σας. Εξασφαλίστε υψηλό επίπεδο βιοασφάλειας στον χώρο αποθήκευσης των ζωοτροφών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθαρίζετε τακτικά το σιλό σας ή τον χώρο αποθήκευσης ζωοτροφών, ώστε να αποφεύγεται η μεταφορά χαλασμένων ζωοτροφών.

Οι ρύποι που δημιουργούνται από τη σκόνη, την κάπνα και τη γύρη μπορούν να μειώσουν την απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων και των συλλεκτών ηλιακής θερμικής ενέργειας σε ποσοστό έως και 20%. Η φυσική δύναμη της βροχής και του ανέμου δεν επαρκούν για να καθαρίσουν αποτελεσματικά τους συλλέκτες. Για συνεχώς υψηλή ενεργειακή απόδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, θα πρέπει να αναθέτετε τον κατάλληλο καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα σε πάροχο υπηρεσιών ή στο δικό σας προσωπικό με το σύστημά μας iSolar.

 

Οι εξωτερικές περιοχές της εγκατάστασής σας πρέπει να καθαρίζονται εξίσου τακτικά και με επαγγελματικό τρόπο. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους μπροστά από σιλό χορτονομών, αποθήκες και αχυρώνες. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε αποτελεσματικά τη μεταφορά μολυσματικών μικροβίων και επιβλαβών ουσιών από τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, στερείτε από τα τρωκτικά τη βασική τροφή τους.

Η αυτοπροώθηση, το κατάστημα αγροκτημάτων και ο αγροτουρισμός αποτελούν βιώσιμους οικονομικούς τομείς που απαιτούν μεμονωμένες λύσεις καθαρισμού. Χάρη στις λύσεις μας, είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά.

 

Πώς ο καλλωπισμός αλόγων γίνεται απόλαυση για εσάς και το άλογό σας: Με το σετ περιποίησης αλόγων, αναρροφάτε απευθείας τρίχες, σκόνες και πιθανά παράσιτα του δέρματος κατά τη διάρκεια του καλλωπισμού. Ολοκληρώνετε ταχύτερα την εργασία σας και το αποτέλεσμα είναι άψογο. Αυτό που αφαιρείται από το τρίψιμο δεν μεταφέρεται στον εξωτερικό χώρο αλλά στη σακούλα σκόνης.

Κάνοντας click στις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να δείτε και σε videos τις λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης που προτείνει η Kärcher για τους χώρους εκτροφής αγελάδων γαλακτοπαραγωγής και βοοειδών!

Προτεινόμενα προϊόντα

Product Image
Τα νέα μηχανήματα υψ. πίεσης ζεστού-κρύου νερού της μεσαίας και της υψηλής κατηγορίας δεν παρέχουν απλά άριστα αποτελέσματα καθαρισμού, αλλά είναι επί...
Product Image
500,99 
Το NT 30/1 Ap L είναι μια συμπαγής ηλεκτρική σκούπα υγρής/ξηρής αναρρόφησης που ανήκει στη μεσαία κατηγορία και η οποία διαθέτει εξαιρετική ισχύς αναρ...
Product Image
1.055,99 
Η NT 65/2 Ap είναι μια ισχυρή μηχανή ξηρής-υγρής αναρρόφησης, με 2 μοτέρ, για επαγγελματικές εφαρμογές. Η αναρροφητική ισχύς της παραμένει σχεδόν συνε...
Το μέσο εμποτισμού διαλύει την αποξηραμένη κοπριά για να μειώσει τον χρόνο καθαρισμού και την κατανάλωση νερού. Οι αναστολείς διάβρωσης προστατεύουν τ...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ KÄRCHER ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top