ΕΚΤΡΟΦΗ ΧΟΙΡΙΔΙΩΝ ΚΑΙ ΠΑΧΥΝΣΗ ΧΟΙΡΩΝ 

Οι νομοθέτες, οι αγοραστές και οι τελικοί καταναλωτές επιβάλλουν αυστηρές απαιτήσεις για την υγεία των ζώων, οι οποίες μπορούν να ικανοποιηθούν μόνο με την εκτροφή τους σε περιβάλλον κατάλληλο από άποψη υγιεινής. Οι γεωργοί επωφελούνται στο τριπλάσιο, καθώς τα ζώα τους παραμένουν υγιή, οι πελάτες τους είναι ικανοποιημένοι και οι αποδόσεις είναι υψηλότερες από τα γενικά έξοδα. 

Η υγιεινή χωρίς συμβιβασμούς είναι απολύτως απαραίτητη στον τομέα αναπαραγωγής χοιρομητέρων και χοιριδίων. Με τις λύσεις καθαρισμού και υγιεινής της Kärcher, προστατεύετε αποτελεσματικά τα ευαίσθητα χοιρίδιά σας από τις ασθένειες.

Ο γρήγορος και αποδοτικός καθαρισμός αποτελεί σημαντικό παράγοντα επιτυχίας για τις χοιροτροφικές εκμεταλλεύσεις. Με τη συντόμευση του χρόνου μεταξύ δύο σταδίων πάχυνσης βελτιστοποιείτε το περιθώριο κέρδους. Παράλληλα, η βέλτιστη υγιεινή οδηγεί σε καλύτερη υγεία των ζώων, μειωμένη χρήση φαρμάκων και αύξηση της ημερήσιας αύξησης του βάρους τους.

 

Η υγιεινή των ζωοτροφών συμβάλλει σημαντικά στη διασφάλιση της υγείας και της απόδοσης των ζώων σας. Εξασφαλίστε υψηλό επίπεδο βιοασφάλειας στον χώρο αποθήκευσης των ζωοτροφών για μεγάλο χρονικό διάστημα. Καθαρίζετε τακτικά το σιλό σας ή τον χώρο αποθήκευσης ζωοτροφών, ώστε να αποφεύγεται η μεταφορά χαλασμένων ζωοτροφών.

Οι ρύποι που δημιουργούνται από τη σκόνη, την κάπνα και τη γύρη μπορούν να μειώσουν την απόδοση των φωτοβολταϊκών συστημάτων και των συλλεκτών ηλιακής θερμικής ενέργειας σε ποσοστό έως και 20%. Η φυσική δύναμη της βροχής και του ανέμου δεν επαρκούν για να καθαρίσουν αποτελεσματικά τους συλλέκτες. Για συνεχώς υψηλή ενεργειακή απόδοση της ηλεκτρικής ενέργειας, θα πρέπει να αναθέτετε τον κατάλληλο καθαρισμό σε τακτά χρονικά διαστήματα σε πάροχο υπηρεσιών ή στο δικό σας προσωπικό με το σύστημά μας iSolar.

Οι εξωτερικές περιοχές της εγκατάστασής σας πρέπει να καθαρίζονται εξίσου τακτικά και με επαγγελματικό τρόπο. Δίνετε ιδιαίτερη προσοχή στους χώρους μπροστά από σιλό χορτονομών, αποθήκες και αχυρώνες. Με αυτόν τον τρόπο θα αποφύγετε αποτελεσματικά τη μεταφορά μολυσματικών μικροβίων και επιβλαβών ουσιών από τον εξωτερικό χώρο. Παράλληλα, στερείτε από τα τρωκτικά τη βασική τροφή τους.

Η αυτοπροώθηση, το κατάστημα αγροκτημάτων και ο αγροτουρισμός αποτελούν βιώσιμους οικονομικούς τομείς που απαιτούν μεμονωμένες λύσεις καθαρισμού. Χάρη στις λύσεις μας, είστε πάντα στην ασφαλή πλευρά.

Κάνοντας click στις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να δείτε και σε videos τις λύσεις καθαρισμού και απολύμανσης που προτείνει η Kärcher για τους χώρους εκτροφής χοίρων

Προτεινόμενα προϊόντα

Product Image
Το HDS 13/20-4 S είναι το πιο ισχυρό μηχάνημα υψηλής πίεσης ζεστού-κρύου νερού της σειράς Super και είναι σχεδιασμένο με ένα 4-πολικό υδρόψυκτο κινητή...
Product Image
571,99 
NT 40/1 Ap L: Ισχυρή ηλεκτρική σκούπα υγρής και ξηρής αναρρόφησης της κατηγορίας Middle με κάδο χωρητικότητας 40 λίτρων. Η συσκευή εντυπωσιάζει με την...
Το μέσο εμποτισμού διαλύει την αποξηραμένη κοπριά για να μειώσει τον χρόνο καθαρισμού και την κατανάλωση νερού. Οι αναστολείς διάβρωσης προστατεύουν τ...

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ KÄRCHER ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top