ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ 

ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ

Δραστηριοποιείστε στον κλάδο της Αγροτικής Οικονομίας;

Η Kärcher προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις (μηχανήματα, εξαρτήματα, χημικά καθαριστικά, απολυμαντικά, αλλά και τεχνογνωσία) για τον καθαρισμό και την απολύμανση των χώρων της επιχείρησής σας, αλλά και του εξοπλισμού που χρησιμοποιείτε, ώστε να πληροίτε όλα τα πρότυπα υγιεινής και ασφάλειας, αλλά και να αποφευχθεί η εξάπλωση επιδημικών λοιμών και ασθενειών.

Επιδημικοί Λοιμοί / Ασθένειες όπως:
Η γρίπη των πτηνών που από το 2003 ξεκινώντας απο την Ασία έχει προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στις πτηνοτροφικές μονάδες (υψηλή συγκέντρωση του ιού παρατηρείται στα περιττώματα των ζώων και ο ιός μεταφέρεται με την εισπνοή σωματιδίων σκόνης που φέρουν τον ιό).
Η  πανώλη των χοίρων μια εξαιρετικά επικίνδυνη ασθένεια για τον πληθυσμό των χοίρων ( ο ιός μεταφέρεται από τα περιττώματα των χοίρων, μολυσμένη τροφή, από άγριους χοίρους ή αλλα ζώα όπως οι αρουραίοι, ενώ ευνοείται η εξάπλωση του από την υψηλή υγρασία και τις χαμηλές θερμοκρασίες).
Ο ιός του αφθώδους πυρετού που προσβάλει ιδιαίτερα τα βοοειδη (μεταδίδεται από ζώo σε ζώο, σε καποιες περιπτώσεις από ανθρώπους ή άλλα ζώα όπως τα αλογα, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι και αερομεταφερόμενος) μπορούν να αποφευχθούν όταν λαμβάνονται τα κατάλληλα προληπτικά μέτρα για την απολύμανση και τον καθαρισμό στους χώρους φιλοξενίας των ζώων!

 Πώς γίνεται η διασπορά των ιών;

Οι ιοί συνήθως προσλαμβάνονται μέσω των βλενογγόνων των ζώων (π.χ το στόμα), ενώ έχει παρατηρηθεί ότι πριν το «ξέσπασμα» της ασθένειας τα ζώα αποβάλλουν τον ιό από το στόμα ή στο γάλα τους σε μεγάλες ποσότητες κολλώντας με αυτό τον τρόπο τα άλλα ζώα. Οι ιοί είνα πολύ ανθεκτικοί και μπορούν να διατηρηθούν για μήνες παραμένοντας σε στεγνά ρούχα, σάκους, σανό, άχυρα, στο έδαφος, σε υγρά απόβλητα, σε λύματα.

Αντιμετώπιση των Επιδημιών
Προκειμένου να αποφευχθεί η διασπορά των πανδημιών πρέπει να καθαρίζονται και να απολυμαίνονται τακτικά και συστηματικά κυρίως οι στάβλοι, αλλα και ο εξοπλισμός της φάρμας όπως τρακτέρ, τράκτορες μεταφοράς ζώων…κτλ.

Τομείς δραστηριότητας στην Αγροτική Οικονομία

Κάνοντας click στις παρακάτω εικόνες, μπορείτε να δείτε τις εξειδικευμένες λύσεις καθαρισμού της Kärcher για όλους τους τομείς της Αγροτικής Οικονομίας

Άλλοι τομείς της Αγροτικής Οικονομίας

Ιχθυοκαλλιέργειες

Δεν είναι δυνατή η επιτυχής εκτροφή ψαριών χωρίς την επίτευξη υψηλών επιπέδων βιοασφάλειας. Είτε πρόκειται για την εκτροφή, είτε για τη μεταφορά ιχθυδίων ή ακόμα και την επεξεργασία τους μετά την πλήρη ανάπτυξή τους, είναι σημαντικό να υπάρχει περιβάλλον με χαμηλό μικροβιακό φορτίο στον τομέα της αλιείας και της ιχθυοκαλλιέργειας, ώστε να επιτευχθεί βιώσιμη απόδοση και οικονομική επιτυχία.

Δασοκομία

Τα μηχανήματα και ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούνται στη δασοκομία εκτίθενται καθημερινά σε έντονη πίεση και καταπόνηση. Το εύρος επιλογών μας έχει ως επίκεντρο τον σχολαστικό καθαρισμό και τη φροντίδα που απαιτείται για την επιχειρησιακή τους διαθεσιμότητα και αξία, καθώς και την ήπια αποφλοίωση κορμών δέντρων για την επίτευξη λείων επιφανειών, η οποία διευκολύνεται με την ξήρανση του ξύλου.

ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΤΟΝ ΚΛΑΔΟ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΙΣ KÄRCHER ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ;

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top