Αρχική σελίδα / Μέθοδοι καθαρισμού & απολύμανσης; / Απολύμανση και καθαρισμός στις ημέρες του Κορωνοϊού / Επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές και ηλεκτρικές σκούπες ατμού για καθαρισμό απολύμανσης

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΙ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΙΚΕΣ ΣΚΟΥΠΕΣ ΑΤΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΗΣ

Οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές και ηλεκτρικές σκούπες ατμού ενδείκνυνται αποδεδειγμένα για καθαρισμό απολύμανσης. Για τη διασφάλιση της επαρκούς υγιεινής και την καταπολέμηση των επιβλαβών μικροβίων ή ιών, είναι μια αποτελεσματική λύση καθαρισμού που εξοικονομεί χρόνο λόγω της υψηλής θερμοκρασίας καθαρισμού.

Cleaning with a Kärcher steam cleaner

Υγιεινό και σχολαστικό καθάρισμα με επαγγελματικούς ατμοκαθαριστές και σκούπες

Κατά τον καθαρισμό τοίχων, δαπέδων ή επίπλων, μπορούν να χρησιμοποιηθούν επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές για την αποτελεσματική μάχη ενάντι στα μικρόβια, τα βακτήρία και τους ιούς. Ο ατμός εξέρχεται από το ακροφύσιο σε μικροσκοπικές σταγόνες και, ανάλογα με το είδος της συσκευής, σε θερμοκρασία περίπου 100 βαθμών Κελσίου και μέγιστη πίεση 4 έως και 8 bar. Η επιτάχυνση είναι περίπου 170 km/h. Συνεπώς, ο ατμός φτάνει σε όλες τις ρωγμές ή δυσπρόσιτα σημεία όπου δεν φτάνουν εύκολα οι βούρτσες ή τα πανιά. Με αυτό τον τρόπο, τα δυσπρόσιτα σημεία μπορούν να καθαριστούν με υγιεινό και σχολαστικό τρόπο.

Εάν χρησιμοποιηθούν σωστά, οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές Kärcher SV (G) απομακρύνουν έως και το 99,999% των εγκαψιδιωμένων ιών*, όπως τον κορωνοϊό ή τον ιό της γρίπης, και το 99,999% των κοινών οικιακών βακτηρίων** από σκληρές επιφάνειες. Καθώς προς το παρόν τα απολυμαντικά προορίζονται κυρίως για εξωνοσοκομειακή και ενδονοσοκομειακή περίθαλψη, οι ατμοκαθαριστές μπορεί να συμβάλουν σημαντικά στη γενική υγιεινή στον τομέα του εμπορίου και της βιομηχανίας.

*Οι δοκιμές έχουν δείξει ότι με τον τοπικό καθαρισμό διάρκειας 30 δευτερολέπτων σε μέγιστο επίπεδο ατμού και εφόσον υπάρχει άμεση επαφή με την επιφάνεια καθαρισμού με τον καθαριστή Kärcher, το 99,999% των εγκαψιδιωμένων ιών όπως ο κορωνοϊός ή ο ιός της γρίπης (εκτός από τον ιό της Ηπατίτιδας Β) μπορεί να απομακρυνθεί από κοινές λείες σκληρές επιφάνειες του νοικοκυριού (μικρόβιο υπό δοκιμή: Τροποποιημένος ιός Vaccinia-Ankara).

** Με τον σχολαστικό καθαρισμό με έναν επαγγελματικό ατμοκαθαριστή Kärcher SG(V), θα εξουδετερωθεί το 99,999% όλων των κοινών βακτηρίων του νοικοκυριού από κοινές λείες σκληρές επιφάνειες του νοικοκυριού, εφόσον η ταχύτητα καθαρισμού είναι 30 cm/s σε μέγιστο επίπεδο ατμού (σύμφωνα με το πρότυπο EN 16615:2015-06, δάπεδο από PVC, μικρόβια υπό δοκιμή: Enterococcus hirae ATCC 10541)

 

Cleaning with a Kärcher steam cleaner

Ατμοκαθαριστές

Υγιεινοί, οικονομικά αποδοτικοί και φιλικοί προς το περιβάλλον: Οι επαγγελματικοί ατμοκαθαριστές καθαρίζουν όλες τις σκληρές επιφάνειες χωρίς τη χρήση χημικών προϊόντων καθαρισμού.

 

ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΑΤΜΟΚΑΘΑΡΙΣΤΕΣ

Cleaning with a Kärcher steam vacuum cleaner

Ηλεκτρική σκούπα ατμού

Οι επαγγελματικές ηλεκτρικές σκούπες ατμού είναι κατάλληλες για τον αποτελεσματικό καθαρισμό όλων των σκληρών επιφανειών. Με τα κατάλληλα εξαρτήματα, είναι δυνατός ο στοχευμένος καθαρισμός. Επιπλέον, προσφέρουν τη δυνατότητα χρήσης χημικών ουσιών για προεπεξεργασία στην περίπτωση επίμονων λεκέδων και απομάκρυνση των βρώμικων υγρών μέσω ενός συστήματος αναρρόφησης. Για την απομάκρυνση των υπολειμμάτων βρωμιάς, έχουν και τα δικά τους προγράμματα ξεπλύματος για τους μαλακούς και σκληρούς σωλήνες αναρρόφησης.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΣΚΟΥΠΑ ΑΤΜΟΥ

 

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών