Αρχική > Υπηρεσίες-Νέα-Λύσεις >  Professional > Νέα & Δράσεις > Επίδειξη στο χώρο σου!

επιδειξη στο χωρο σου!

ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗΣ ΔΑΠΕΔΟΥ

Ανακάλυψε μια τεράστια γκάμα μηχανών περιποίησης δαπέδου που μπορούν να ικανοποιήσουν κάθε ανάγκη καθαρισμού. Από τις compact ευκίνητες μηχανές πεζού χειριστή μέχρι και επικαθήμενες για μεγαλύτερες επιφάνειες της επιχείρησης σου.  Για να έχεις την εμπειρία της απ’ ευθείας εφαρμογής στον επαγγελματικό σου χώρο, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ώστε να επικοινωνήσουμε μαζί σου και να προγραμματίσουμε την επίσκεψή μας στον επαγγελματικό σου χώρο ώστε να δεις την εφαρμογή.

Συμπλήρωσε τα στοιχεία σου, πες μας ποιο είναι το πρόβλημα καθαρισμού και ο τύπος του δαπέδου και εμείς θα φέρουμε τη λύση στον επαγγελματικό σου χώρο!

Σήμερα, τα «όπλα» σου είναι οι μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher!

Έχεις σχολείο, φροντιστήριο, κατάστημα ρούχων, supermarket, φούρνο, καφέ, εστιατόριο, γυμναστήριο, ιατρικό κέντρο ή έκθεση αυτοκινήτου;
Δραστηριοποιείσαι στο χώρο της βιομηχανίας; 

Ως επαγγελματίας, γνωρίζεις καλύτερα από όλους ότι σήμερα, οι ανάγκες είναι περισσότερες από κάθε άλλη φορά!

Γνώρισε τις μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher και επωφελήσου των ειδικά προνομιακών τιμών σε επιλεγμένα μοντέλα που ισχύουν έως εξάντλησης του αποθέματος!

Και μην ξεχνάς ότι πλέον έχεις τη δυνατότητα να συμπληρώσεις την φόρμα επικοινωνίας και να έρθουμε εμείς στον επαγγελματικό σου χώρο!

PFC_Estiasi

Ο ποιοτικός καθαρισμός φαίνεται από την πρώτη ματιά.

  

Αν η επιχείρησή σου ανήκει στο χώρο της εστίασης, του τουρισμού ή ακόμα και στο χώρο του εμπορίου, η πρώτη εντύπωση του πελάτη όταν έρχεται στο
χώρο της επιχείρησης είναι καθοριστική. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο ένα
τέλειο αποτέλεσμα καθαρισμού, κάτι που μια σφουγγαρίστρα δεν μπορεί να
προσφέρει. Ένας από τους λόγους που συμβαίνει αυτό είναι γιατί το νερό
είναι καθαρό μόνο στην αρχή του καθαρισμού. Αντίθετα, χάρη στην
αξιοπιστία, την εργονομία και την τεχνολογία της, μια μηχανή δαπέδου της
Kärcher σου προσφέρει τον άψογο, ποιοτικό καθαρισμό που χρειάζεσαι.

Ο Covid-19 μπήκε στη ζωή μας, εσύ όμως μπορείς να τον «βγάλεις» από την επιχείρησή σου.

 

 

Σήμερα η ασφάλεια και η υγιεινή είναι προτεραιότητα, ιδιαίτερα στους κλάδους της υγείας, της άθλησης και των τροφίμων. Ένας απλός καθαρισμός
δεν είναι αρκετός για να διασφαλίσει ένα ασφαλές περιβάλλον. Με την απλή
προσθήκη πιστοποιημένου απολυμαντικού Kärcher, μια μηχανή δαπέδου της
Kärcher προσφέρει πιστοποιημένο Covid-free αποτέλεσμα γιατί όχι μόνο
καθαρίζει, αλλά και απολυμαίνει κάνοντας έτσι τον απόλυτο καθαρισμό και
την απολύμανση μια εύκολη «2 σε 1» υπόθεση.

PFC_Lianiki

PFC_Estiasi_2

Όταν το γρήγορο στέγνωμα έχει σημασία.

 

 

Είναι σύνηθες κάποιος να γλιστρήσει σε ένα δάπεδο που μόλις έχει σφουγγαριστεί, γι’αυτό εξάλλου υπάρχει και τοποθετείται ειδική σήμανση: «Wet floor/Βρεγμένο δάπεδο». Με μία μηχανή δαπέδου της Karcher αυτή η σήμανση δεν είναι απαραίτητη, γιατί το δάπεδο στεγνώνει αμέσως μετά τον καθαρισμό, εξοικονομώντας στην επιχείρηση χρόνο και κόπο, ενώ παράλληλα φροντίζεις την ασφάλεια των διερχομένων.

Ο συνδυασμός της επιτυχίας: Χαμηλό κόστος καθαρισμού + Εντυπωσιακά ταχύτερο καθάρισμα.

 

 Όποιος και αν είναι ο κλάδος της επιχείρησής σου, ένας από τους σημαντικότερους στόχους της είναι η παραγωγικότητα. Μία μηχανή δαπέδου της Karcher στηρίζει ξεκάθαρα την παραγωγικότητα απαλλάσσοντας την επιχείρησή από τα έξοδα για απορρυπαντικά και αναλώσιμα, ενώ καθαρίζει σε εντυπωσιακά λιγότερο χρόνο από μία σφουγγαρίστρα. Έτσι, εξοικονομείς χρόνο και κόστος. Επίσης, είναι σημαντικό να σκεφτεί κανείς τον κόπο που απαιτεί το σφουγγάρισμα, αντίθετα με την άνετη, εύκολη χρήση μιας μηχανής δαπέδου της Karcher. Και αν σε όλα αυτά προσθέσεις και το ασύγκριτα καλύτερο αποτέλεσμα, καταλαβαίνεις γιατί οι επαγγελματίες τις επιλέγουν χωρίς δεύτερη σκέψη!

PFC_Polikatastima

Ad_8

Όταν η ευελιξία έχει σημασία.

 

 

Εστίαση, τουρισμός, εμπόριο, υπηρεσίες υγείας, supermarket… Όποιος και αν είναι ο κλάδος που δραστηριοποιείσαι μία βασική σου απαίτηση είναι να έχεις ευελιξία.

Η Karcher σου προσφέρει, για ακόμη μία φορά, τη λύση:
Τώρα μπορείς να αποκτήσεις μια μηχανή δαπέδου της Karcher πιο εύκολα από ποτέ*!

Μόνο η Kärcher μπορεί και προσφέρει τόσα πολλά στον επαγγελματία.

 

 

* Η προσφορά ισχύει για συγκεκριμένα μηχανήματα και έως εξάντλησης των αποθεμάτων.

Product Image
2.588,99 
Η ελαφριά και εξαιρετικά συμπαγής πλυστική μηχανή δαπέδου μπαταρίας BR 30/4 C Bp Pack, η οποία διασφαλίζει ότι τα δάπεδα είναι στεγνά και δεν γλυστρού...
Product Image
Το ελαφρύ και ιδιαίτερα συμπαγές μπαταριοκίνητο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης BR 30/4 C Bp εξασφαλίζει στεγνά δάπεδα που δεν είναι ολισθηρά αμέσως μετά το...
Product Image
2.089,99 
Compact μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων για μικρές σε έκταση επιφάνειες, το οποίο ζυγίζει μόλις 12 κιλά. Ιδανικό για τον καθαρισμό σκληρών επιφανειώ...
Product Image
984,99 
H νέα ευέλικτη μηχανή καθαρισμού δαπέδων BR 30/1 C Bp Pack είναι ιδανική για τον υγιεινό καθαρισμό και απολύμανση επαγγελματικών χώρων. Χωρίς καλώδια,...
Product Image
Εξοπλισμένη με μία μπαταρία λιθίου (80 Ah) που δεν χρειάζεται συντήρηση και ταχυφορτιστή στον στάνταρ εξοπλισμό: Η compact μηχανή περιποίησης δαπέδου...
Product Image
Η μηχανή περιποίησης δαπέδου BD 50/50 C Bp Classic της Kärcher είναι ένα βασικό μοντέλο στην πρώτη κατηγορία των μπαταριοκίνητων μηχανημάτων. Απόδοση...
Product Image
Εύχρηστο, ευέλικτο, μπαταριοκίνητο επικαθήμενο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων BD 50/70 R Bp Pack Classic με δισκοειδή βούρτσα. Περιλαμβάνονται οι μ...
Product Image
Το εποχούμενο μηχάνημα πλύσης-στέγνωσης δαπέδων B 110 R περιλαμβάνει δύο βούρτσες με δίσκο καθώς και τη λειτουργία αυτόματης συμπλήρωσης για εξοικονόμ...

Τι είναι οι μηχανές περιποίησης δαπέδου;

Οι μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher απομακρύνουν σχολαστικά τους ρύπους, τη σκόνη και τα υπολείμματα από σκληρά δάπεδα με ένα πέρασμα, αφήνοντας τις επιφάνειες αμέσως στεγνές, καθαρές και ασφαλείς. Από τον καθαρισμό συντήρησης έως τον βαθύ καθαρισμό, το γυάλισμα ή και την αφαίρεση στρώσης, οι μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher παρέχουν κορυφαία απόδοση καθαρισμού κάθε φορά, βελτιώνοντας την υγεία και την ασφάλεια στην επιχείρησή σας, ενώ παράλληλα αυξάνεται και η παραγωγικότητα καθαρισμού.

Ποια μηχανή περιποίησης δαπέδου είναι η κατάλληλη για εσάς;

Μηχανές περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή

Εύκολος καθαρισμός σε στενούς, γεμάτους χώρους, διαδρόμους, χώρους εισόδων ή καταστήματα λιανικής πώλησης με την εξαιρετικά ευέλικτη, αθόρυβη και εύκολη στη συντήρηση μηχανή περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή της Kärcher.

Μηχανές περιποίησης δαπέδου όρθιου χειριστή

Ο συνδυασμός των συμπαγών διαστάσεων του μηχανήματος με την παραγωγικότητα ενός εποχούμενου, οι μηχανές όρθιου χειριστή είναι εξαιρετικά ευέλικτες και παρέχουν εξαιρετική ορατότητα με πλήρες πεδίο θέασης για τον χειριστή.

Εποχούμενες μηχανές περιποίησης δαπέδου

Ιδανικές για μεγάλες επιφάνειες. Οι μηχανές περιποίησης δαπέδου είναι στιβαρές και ισχυρές με απλό χειρισμό και σας διευκολύνουν να ξεπερνάτε ακόμη και τις πιο δύσκολες προκλήσεις καθαρισμού, ενώ ταυτόχρονα αυξάνετε την παραγωγικότητα.

Πετύχετε εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού με τη χρήση καινοτόμου τεχνολογίας

Προστασία από εσφαλμένη χρήση

Αποφύγετε την εσφαλμένη χρήση του μηχανήματος, διατηρήστε στο ελάχιστο επίπεδο τον χρόνο εξοικείωσης για τον χρήστη και διασφαλίστε τη βέλτιστη απόδοση καθαρισμού με το σύστημα έξυπνου κλειδιού (KIK) της Kärcher που δίνει τη δυνατότητα προρύθμισης της ταχύτητας του μηχανήματος, της πίεσης βουρτσών, της δοσολογίας νερού και απορρυπαντικού για κάθε χειριστή.

Εξοικονόμηση χρημάτων και μεγαλύτερος σεβασμός στο περιβάλλον

Χάρη στο σύστημα Δοσολογίας, δεν απαιτούνται πλέον χειροκίνητοι υπολογισμοί για την ποσότητα του απορρυπαντικού που θα χρησιμοποιηθεί, το οποίο μετρά αυτόματα και με ακρίβεια τη σωστή ποσότητα απορρυπαντικού από την ενσωματωμένη φιάλη στο καθαρό νερό.

Μείωση της χρήσης νερού και απορρυπαντικού

Εξασφαλίστε περισσότερα δαπανώντας λιγότερα με τη λειτουργία eco!efficiency της Kärcher, η οποία μειώνει την κατανάλωση ενέργειας, νερού και απορρυπαντικού, ελαχιστοποιεί τη φθορά στο μηχάνημα και μειώνει τα επίπεδα θορύβου, όλα με το πάτημα ενός κουμπιού.

Κάθε σημείο αφής διαθέτει χρωματική κωδικοποίηση για ευκολία στη χρήση

Αυτόματη πλήρωση σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να συνδέσετε το μηχάνημα στην παροχή νερού και να το αφήσετε να σταματήσει αυτόματα μόλις η δεξαμενή γεμίσει, απελευθερώνοντας χρόνο από τον χειριστή σας. Ενώ η απόπλυση της δεξαμενής διασφαλίζει ότι το μηχάνημα καθαρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά μετά τη χρήση ενώ ο χειριστής δεν έρχεται σε επαφή με ακάθαρτο νερό.

Αύξηση παραγωγικότητας μέσω της καινοτομίας

Αυτόματη πλήρωση σημαίνει ότι μπορείτε απλώς να συνδέσετε το μηχάνημα στην παροχή νερού και να το αφήσετε να σταματήσει αυτόματα μόλις η δεξαμενή γεμίσει, απελευθερώνοντας χρόνο από τον χειριστή σας. Ενώ η απόπλυση της δεξαμενής διασφαλίζει ότι το μηχάνημα καθαρίζεται γρήγορα και αποτελεσματικά μετά τη χρήση ενώ ο χειριστής δεν έρχεται σε επαφή με ακάθαρτο νερό.

Γρήγορη προσαρμογή σε διαφορετικές απαιτήσεις καθαρισμού

Είτε πρόκειται για Fine Clean, Whisper Clean είτε Power Clean, η ταχύτητα της βούρτσας ελέγχεται εύκολα* και προσαρμόζεται ανάλογα με τις απαιτήσεις σας χάρη στην τεχνολογία FACT. Η λειτουργία Fine Clean μειώνει τα επίπεδα θορύβου και κατανάλωσης ενέργειας κατά 30%.

Απλός και ασφαλής χειρισμός

Η επιλογή του σωστού προγράμματος καθαρισμού είναι απλή χάρη στον πίνακα EASY!Operation. Η σαφής, με μια ματιά προβολή μέσω εικονογραμμάτων διευκολύνει οποιονδήποτε να χρησιμοποιήσει το μηχάνημα, μειώνοντας την ανάγκη για εκπαίδευση και αφαιρώντας τυχόν γλωσσικούς φραγμούς.

Κεφαλές βούρτσας με δίσκο ή κυλίνδρους ανάλογα με την εφαρμογή καθαρισμού

Ανεξάρτητα από το αν αφαιρείτε γρατσουνιές ή αν θέλετε να απομακρύνετε τους ρύπους από ρευστοκονίαμα, οι μηχανές περιποίησης δαπέδου της Kärcher διατίθενται με δύο διαφορετικές κεφαλές βουρτσών. Οι δίσκοι λειτουργούν καλύτερα σε λεία δάπεδα, ενώ οι κυλινδρικές βούρτσες ασκούν έως και 10 φορές μεγαλύτερη πίεση προς τα κάτω για βαθύτερο καθαρισμό.

Εξαρτήματα και χημικά καθαριστικά για τη μηχανή περιποίησης δαπέδου

Ο σωστός τύπος βούρτσας για βελτιωμένη καθαριότητα

Το χρωματικό σύστημα των βουρτσών διευκολύνει στην επιλογή της σωστής λύσης. Από κυλινδρική και δισκοειδή βούρτσα, έως τσόχες διαμαντιού ή μικροΐνες, διαθέτουμε πλήρη γκάμα για τον καθαρισμό σχεδόν κάθε τύπου δαπέδου, διαμορφωμένου ή λείου, για να επιτύχουμε το απαιτούμενο φινίρισμα.

Μεγιστοποίηση της απόδοσης του μηχανήματός σας

Ειδικά σχεδιασμένα και άψογα προσαρμοσμένα στο μηχάνημά σας ώστε να πετύχετε τα βέλτιστα αποτελέσματα καθαρισμού σε λιγότερο χρόνο, τα απορρυπαντικά Kärcher μειώνουν την κατανάλωση ενέργειας, είναι φιλικά προς το περιβάλλον και διαλύουν γρήγορα τους ρύπους και λιπαίνουν τα δάπεδά σας μεγιστοποιώντας την απόδοση του μηχανήματος περιποίησης δαπέδου της Kärcher.

Compact / μηχανήματα περιποίησης δαπέδου

Compact μηχανήματα περιποίησης δαπέδων:: σχεδιάστηκαν για γρήγορο και ευέλικτο καθαρισμό χώρων μικρού έως μεσαίου μεγέθους, όπως εστιατόρια, καταστήματα, κουζίνες, ξενοδοχεία και άλλοι πολυσύχναστοι χώροι που είναι σε μεγάλο βαθμό επιπλωμένοι.

Μηχανήματα περιποίησης δαπέδου πεζού χειριστή

Τα μηχανήματα περιποίησης δαπέδων πεζού χειριστή είναι ιδανικά για τον αποτελεσματικό καθαρισμό χώρων μεσαίου μεγέθους, όπως εμπορικά καταστήματα, πισίνες, αίθουσες, διάδρομοι και δάπεδα πολλών εγκαταστάσεων.

Μηχανήματα περιποίησης δαπέδου καθήμενου/όρθιου χειριστή

Η ιδανική επιλογή για τον καθαρισμό μεγάλων χώρων που δεν είναι ιδιαίτερα επιπλωμένοι, όπως αποθήκες και εγκαταστάσεις παραγωγής, χώροι στάθμευσης αυτοκινήτων ή αεροδρόμια. Παρακάτω θα βρείτε επίσης τις συνδυαστικές εκδόσεις σαρώθρων/μηχανημάτων περιποίησης δαπέδων.

Άλλες λύσεις καθαρισμού

Άλλες λύσεις καθαρισμού: μηχανές μονού δίσκου και μηχανές γυαλίσματος για τη συντήρηση σκληρών επιφανειών ή λύσεις που αφορούν εξαιρετικά απαιτητικές εργασίες καθαρισμού, όπως απλές ή κυλιόμενες σκάλες.

Αφήστε ένα Σχόλιο

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Καλάθι αγορών
Scroll to Top